Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

1.η κοπελια του αδερφου μου.το ζητησε μονη της και θα τρελαθει απο τη χαρα της αν της πω το ναι.φαινεται πολυ σοβαρη σχεση αλλα δεν λενε και να επισημοποιησουν για να μην χρειαζεται να σκεφτομαι την ασχημη εκδοχη...την λατρευει την μπουμπου και της φερνει δωρακια και ειναι και καλογουστη.καμια σχεση με μενα γενικοτερα αλλα την παω με χιλια.ειναι αυτο που λεμε ευγενικη παρουσια.

!

Το επισημο μπορει να χαλασει οπως κ το ανεπισημο......

Μπορεις ομως να προτεινεις να την βαπτισουν μαζι,ετσι ωστε αν τυχον ποτε χαλασει η σχεση τους θα εχει η μικρη σου νονο τον αδερφο σου.Αν κ πιστευω πως κ να χαλασει η σχεση τους,η δικη σας "κουμπαρια" δε θα χαλασει....εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο ευαισθητοποιημενες και ειδικα στα θεματα παιδιων!!!!

Οσο για τη μαθητρια,απλα διαφωνω επειδη ακομη ειναι πιτσιρικα,αυριο μεθαυριο μπορει να περασει σε καποια σχολη σε αλλη πολη,θα γνωρισει κ καποιον συντροφο ενδεχομενως και θα χαθει λιγο ο ρολος της νονας.....θα μπορει να την βλεπει συχνα την μικρη????Ειναι σε μια ηλικια οχι μικρη,απλα εχει τοσα πολλα να κανει.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Για την επιλογή νονού τώρα (προσοχή, θα γράψω πολλά)

Κατ αρχήν: όταν διάλεξα τις νονές για τα τουινσάκια, είχα σαν κριτήριο κατά πρώτον να είναι πολύ στενές μου φίλες και κατά δεύτερον να γνωρίζονται μεταξύ τους ώστε να επικοινωνήσουν και να μην αποφασίσει η μία να αγοράσει βαπτιστικά των 5000 ευρώ και η άλλη των 50 και φαίνεται το ένα παιδί σαν βασιλόπουλο και το άλλο σα ζητιανάκι. Και φυσικά, θα πάω πρώτα να δω τι μου αρέσει εμένα και θα τις καθοδηγήσω ανάλογα γιατί καμία από τις 2 δεν έχει γίνει νονά πριν. Και φυσικά, να είναι όλα οικονομίκά.

Και τώρα για τις 3 περιπτώσεις:

1. Η κοπέλα του αδερφού: αν όντως έχετε τόσο καλή σχέση γιατί όχι; Σημαντικό που είναι κοντινό πρόσωπο

2. Για τη δευτερη επιλογή, θα έλεγα ναι μόνο υπό την προυπόθεση ότι θα της ζητήσεις ένα συμβολικό ποσό. Το ότι έχει μικρό παιδάκι θα το έβλεπα μάλλον θετικά, γιατί θα δέσει πιο πολύ τη σχέση μεταξύ των παιδιών

3. Για την επιλογή της μαθήτριας, θα έλεγα σίγουρα όχι γιατί είναι πολύ μικρή για να γίνει φίλη σας και πολύ μεγάλη για να γίνει φίλη των παιδιών σας. Οπότε, ούτε με εσάς θα κάνει παρέα στο μέλλον ούτε με τα παιδιά. Άρα, μάλλον στο μέλλον περισσότερο θα κάνεις παρέα με τους γονείς της παρά με αυτήν. Και ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό...

Τέλος, για τα επαγγέλματα, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ο παραδειγματισμός, αλλά σίγουρα θα ήθελες κάποιους που θα μπορείς να κάνεις άνετα παρέα και να συζητάς χωρίς προβληματα επικοινωνίας.

Σόρυ για τα πολλά.... δεν διορθώνομαι με τίποτα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

πω πω με βαλατε σε εντελως αλλο τροπο σκεψης που ουτε καν...

κι εγω ξερετε πως το σκεφτομουν,οτι θα ειναι εγωιστικο να διαλεξω με ποιον θελω να κανω εγω παρεα και να σκεφτω μονο την μικρη.με ποια θα κανει περισσοτερα πραγματα και φανταζομουν οτι η πιτσιρικα θα ειχε περισσοτερη διαθεση και χρονο.

την περιπτωση του να το βαπτισει και ο αδερφος μου και η κοπελα του δεν την ειχα σκεφτει!!!σουπερ!

τι θα εκανα χωρις εσας!!!

οποτε ξεχναω την τριτη επιλογη!!!

οσο για τη φιλη μου θα μπορουσα να τα αναλαβω εγω τα εξοδα αλλα δεν θα δεχτει.ειναι λιγο απερισκεπτο ζευγαρι στον τομεα των οικονομικων και νομιζω οτι ηταν αυθορμητη η προταση.

age.png

Διαφημίσεις

Το επάγγελμα βλεπεις Γιώτα μου... μπουρου-μπούρου, λέγε-λέγε.... Ζήτω η 3η δέσμη με τις εκθέσεις των 8 σελίδων (τουλάχιστον στην εποχή μου τόσες γράφαμε)!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσύ είσαι η πιο τυχερή απ΄όλες γιατί έχεις ένα νονό και ξεμπερδεύεις. Και οι προσκλήσεις μου άρεσαν πάρα πολύ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Οταν καποιος στο προτεινει να ξερεις οτι το εχει σκεφτει παρα πολυ κ εχει καταληξει σε αυτο!!!!Οποτε ειναι ευκολοτερο.Οταν ομως προτεινεις στον αλλον ειναι σαν να τον υποχρεωνεις,δυσκολα θα αρνηθει.....οποτε δεν ξερεις πως θα φερθει αργοτερα!!!!

Ζυγισε τα κ σιγουρα η επιλογη σου θα ειναι η καλυτερη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Το επάγγελμα βλεπεις Γιώτα μου... μπουρου-μπούρου, λέγε-λέγε.... Ζήτω η 3η δέσμη με τις εκθέσεις των 8 σελίδων (τουλάχιστον στην εποχή μου τόσες γράφαμε)!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσύ είσαι η πιο τυχερή απ΄όλες γιατί έχεις ένα νονό και ξεμπερδεύεις. Και οι προσκλήσεις μου άρεσαν πάρα πολύ.

Δεν εχω εναν νονο!!!!

Το Χρηστο θα τον βαφτισει η αδερφη μου κ τον Θανο ενα φιλικο ζευγαρι!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

giota ενα νονο θα εχετε?

εμεις να φανταστω δεν γινεται να εχουμε εναν που ειναι ενα αγορι και ενα κοριτσι.δεν θα ειναι δυσβασταχτο το κοστος για εναν ομως?εσυ πως το εχεις κανονισει?

ζητω η τριτη δεσμη και απο εμενα και ας εγραψα πριν την συζητηση με δυο ''υ''!

twins το καλυτερο σου παντως ηταν η πεοσπαθεια!!!ειχα λιωσει στο γελιο!!!

age.png

Μπα, witch, μην ανησυχείς. Πολύς κόσμος λέει ότι θέλει να βαφτίσει και δεν σκέφτεται τα οικονομικά. Και εμένα οι φίλες μου δεν είναι και οι πιο ευκατάστατες στον κόσμο, γι΄αυτό και θα τις βοηθήσω και στις επιλογές και δεν θα τις ξεπαραδιάσω!

Αν συμβαίνει το ίδιο στην έκθεση με τις άλλες εκθέσεις, αν κάνεις παραγγελία εκεί έχεις έκπτωση μέχρι και 40%. Οπότε, αν δούμε κάτι καλό και οικονομικό, δεν είναι κακή ιδέα να κλείσουμε τα νονίστικα από εκεί.

Την περίπτωση να βαφτίσει ο αδερφός σου και η κοπέλα σου πρέπει να την τσεκάρεις με την ενορία σου, γιατί σε μερικές περιπτώσεις απαγορεύεται να βαφτίζουν 2 νονοί. Π.χ. εκεί που θα βαφτίσουμε τα τουινσάκια, που είναι μοναστήρι μας είπαν ρητά ότι το καθένα πρέπει να έχει από ένα νονό και ένα όνομα. Αλλιώς, θα πρέπει να ζητήσουμε άδεια από την αρχιεπισκοπή.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γιατί σε μερικές περιπτώσεις απαγορεύεται να βαφτίζουν 2 νονοί. Π.χ. εκεί που θα βαφτίσουμε τα τουινσάκια, που είναι μοναστήρι μας είπαν ρητά ότι το καθένα πρέπει να έχει από ένα νονό και ένα όνομα. Αλλιώς, θα πρέπει να ζητήσουμε άδεια από την αρχιεπισκοπή.

Αυτο δεν το ηξερα...το μονο που ξερω ειναι να μην εχουν κανει πολιτικο γαμο οι νονοι.....παντως το χαρτι που παιρνεις απο την εκλησσια οταν ηδη εχει βαπτιστει το παιδι γραφει ενα ονομα.Τον Τασο που τον βαφτισε ενα ζευγαρι ανυπαντρο βαλαμε το επιθετο του αντρα,αλλα ειπανε κ οι δυο μαζι το "Πιστευω" και τον λαδωσανε κ μαζι.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

twins υπαρχει τετοιος περιορισμος σε καποιες εκκλησιες?!δεν το ηξερα!!!

ο νικος δεν συμφωνει μαλλον με τον αδεφο μου και κοπελια μαζι...κλαψ...

δεν θα μπω στον πειρασμο να σε ρωτησω ακομα που θα βαφτισετε γιατι θα ειναι το επομενο θεμα αλλη μερα!διαφορετικα δεν θα κανω τιποτα απο δουλειες σημερα και θα κολλησω εδω!!!ενα θα σας πω.εψαχνα το που εως τις πεντε το πρωι!!!

οποτε να ετοιμαστουμε για εκθεση!!!κι εγω δεν θελω πολυ ''βαπτιστικα'' να σου πω την αληθεια και δεν θελω μαλλον ολοκληρο το σετακι (παλτο κτλ)

ειναι στρουμπουλη η μικρη και με τα κλασικα φουστανακια ειναι σαν μπογος!!!

age.png

twins υπαρχει τετοιος περιορισμος σε καποιες εκκλησιες?!δεν το ηξερα!!!

ο νικος δεν συμφωνει μαλλον με τον αδεφο μου και κοπελια μαζι...κλαψ...

δεν θα μπω στον πειρασμο να σε ρωτησω ακομα που θα βαφτισετε γιατι θα ειναι το επομενο θεμα αλλη μερα!διαφορετικα δεν θα κανω τιποτα απο δουλειες σημερα και θα κολλησω εδω!!!ενα θα σας πω.εψαχνα το που εως τις πεντε το πρωι!!!

οποτε να ετοιμαστουμε για εκθεση!!! εγω δεν θελω πολυ ''βαπτιστικα'' να σου πω την αληθεια και δεν θελω μαλλον ολοκληρο το σετακι (παλτο κτλ)

ειναι στρουμπουλη η μικρη και με τα κλασικα φουστανακια ειναι σαν μπογος!!!

age.png

Αυτο δεν το ηξερα...το μονο που ξερω ειναι να μην εχουν κανει πολιτικο γαμο οι νονοι.....παντως το χαρτι που παιρνεις απο την εκλησσια οταν ηδη εχει βαπτιστει το παιδι γραφει ενα ονομα.Τον Τασο που τον βαφτισε ενα ζευγαρι ανυπαντρο βαλαμε το επιθετο του αντρα,αλλα ειπανε κ οι δυο μαζι το "Πιστευω" και τον λαδωσανε κ μαζι.....

ωχου...πολιτικο εχει κανει ο φιλος μου...αμαν πια....

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...