Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Nufi καλά τα λες...και ο δικός μου, όταν του υπενθυμίζω ότι πρέπει να βοηθάει...ξαφνικά...αρρωσταίνει :)

Λοιπόν, τώρα τα νέα μας! Πήραμε την Nestle βανίλια και ενώ ο Κοσμάκης μου την τρώει αλλά μέχρι ένα σημείο γιατί μετά ζητάει το γαλατάκι της μανούλας, ο Bill από την άλλη, σφράγισε στόμα σήμερα μόλις είδε την κρεμούλα!!! Επίσης, βρήκα και τον τρόπο για να μην σβολιάζει...βάζω μια μια τις κουταλιές και σε κάθεμια ανακατεύω καλά με ένα πιρούνι!!

Για τον Bill τι να κάνω? Μήπως να πάρω και την Γιώτης να δοκιμάσω??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ουφ τελειωσε το σιδερο...

κοιμοσαστε?ελπιζω πως ναι.

κασσιανη πετυχατε διανα παλι ε?!μπραβο σας!σαν ιστορια σε εργο θα ακουγεται!θα ειστε μια πανευτυχης οικογενεια και εσυ απο το τρεξιμο σε βλεπω μοντελακι!!!

σημερα ειδα στο ικα μια εγκυουλα και νοσταλγησα την κοιλιτσα μου την στρουμπουλη καθως και το οτι δεν προσπαθουσα να την κρυψω οπως τωρα...κλαψ...

εμεις ειμαστε στο ρυζαλευρο και την παρασκευη που παμε για εμβολια θα λαβουμε τις επομενες οδηγιες.αν κανουμε εμβολιο γιατι ειμαστε μυξιαρικα.μπλιαχ.του μικρου με τα μαγικα του περασε αλλα τωρα εχει η μικρη.και κανουν και κατι φουσκες με αυτες τις μυξες...για ονομα...

age.png

μα δεν σας ειπα...

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ!!!

δεν ξερω ποσα αλλα πολυ λιγα. στην καλυτερη των περιπτωσεων 300 ευρω.επειδη μολις ειχαν ερθει,θα μου τα ετοιμασουν και τα παιρνω την αλλη τεταρτη

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Τα προσκλητηρια μας ειναι ετοιμα!!!!Ναι ναι ηρθανε χτες και χαρηκα παρα πολυ!!!!

Απο σημερα ξεκιναει το γραψιμο!!!Για μπομπονιερες κατι εχουμε βρει αλλα θα παρουμε τιμες κ απο ενα αλλο μαγαζι για να πετυχουμε την καλυτερη τιμη,καθως εχουμε υπολογισει 250 ατομα.

Τα προσκλητηρια δε φαινονται πολυ καλα γιατι η φωτο ειναι βγαλμενη απ το κινητο επειδη βαριεμαι να συνδεσω το σκανερ.

http://s874.photobucket.com/albums/ab309/peggybil/?action=view&current=DSC00281.jpg

Μολις ταισα τα διδυμακια μου κ παω να πιω λιγο καφε.

Το μενου σημερα εχει κοτοπουλο κ μαλλον θα το κανω κοκκινιστο,ισως με μακαρονια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό να δεχτείς και το επόμενο ζεύγος "ζουζουνιων"...

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, καθώς δεν έχω καν εμπειρία από παιδάκια ακόμα, αλλά σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια !!!

Φαντάζομαι ότι τώρα, αφού έχεις ήδη διδυμάκια είσαι προετοιμασμένη για τον ερχομό των επόμενων τόσο από εμπειρία όσο και από εξοπλισμό...

Αλήθεια, τα παιδάκια σου πώς το έχουν πάρει? Ότι, σε λίγο καιρό, θα έχουν δύο αδερφάκια?

Τα παιδάκια μου χαίρονται πάρα πολύ ... Εκείνα εξάλλου μου ζητούσαν να τους κάνω αδερφάκια ... ναι ... ήθελαν να είναι δίδυμα όπως και εκείνα ... λες να πετύχουμε και το φύλο που ζητουσαν (α-κ); Για εκείνα λοιπόν πήρα την απόφαση, αλλά με την προοπτική να τους κάνω ένα αδερφάκι. Από τώρα όσα ρούχα δεν τα χωράνε τα μαζεύουν για τα αδερφάκια τους, μου λένε καθημερινά πόσο θα με βοηθάνε, τι και τι θα κάνουν μαζί τους ... Είναι απόλυτα θετικά με την προοπτική του ερχομού των νέων. Μόνο που βέβαια έχουν απόλυτη άγνοια της πραγματικότητας που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, της απόλυτης αφοσίωσης που χρειάζονται τα μωρά ... Αυτό τουλάχοστον είχα κάνει στα "μεγάλα" μου ... τους έρωτες της ζωής μου. Θα αγαπήσω όμως το ίδιο και τα μικρά που έρχονται ... είναι άδικο για εκείνα αν δεν μου συμβεί, απλά γιατί ήρθαν δεύτερα ...

Καλημέρα!

Κασσιανή, όπως βλέπεις μας έχεις εντυπωσιάσει όλες! Σε θαυμάζουμε!!!!! Οντως μεγάλη απόφαση. Η εγκυμοσύνη σου μέχρι τώρα είναι καλή; Σε βοηθάνε καθόλου;

Γιώτα, Witch, καλά κάνετε και αναφέρεστε στη βάφτιση, γιατί πρέπει να επιμεληθούμε του θέματος. Προς το παρόν, προβληματίζομαι για το γενικό θέμα και για τις μπομπονιέρες και τα θέλω να είναι όλα γουστόζικα και απαραιτήτως οικονομικά.

Πάντως, τηλεπάθεια θα είχατε μεταξύ σας, γιατί σας βλέπω και τις δύο pirate-lovers!:P

Σας ενδιαφέρει να πάμε στην έκθεση για τις βαφτίσεις στο mec, μήπως πάρουμε και καμία ιδέα και από εκεί;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!

Κασσιανή, όπως βλέπεις μας έχεις εντυπωσιάσει όλες! Σε θαυμάζουμε!!!!! Οντως μεγάλη απόφαση. Η εγκυμοσύνη σου μέχρι τώρα είναι καλή; Σε βοηθάνε καθόλου;

Γιώτα, Witch, καλά κάνετε και αναφέρεστε στη βάφτιση, γιατί πρέπει να επιμεληθούμε του θέματος. Προς το παρόν, προβληματίζομαι για το γενικό θέμα και για τις μπομπονιέρες και τα θέλω να είναι όλα γουστόζικα και απαραιτήτως οικονομικά.

Πάντως, τηλεπάθεια θα είχατε μεταξύ σας, γιατί σας βλέπω και τις δύο pirate-lovers!:P

Σας ενδιαφέρει να πάμε στην έκθεση για τις βαφτίσεις στο mec, μήπως πάρουμε και καμία ιδέα και από εκεί;

ναιαιαιαι!ποτε ειναι?

εμενα μου αρεσουν οι πειρατες αλλα τη γιωτα σκεφτηκα οταν το ειδα γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα για μενα.σκεφτομαι διαφορα.θελετε να σας λεω τους προβληματισμους μου και να με βοηθατε λιγουλακι που ειμαι αναποφασιστο πλασμα?

age.png

Διαφημίσεις

Στην εκθεση να πατε οπωσδηποτε.Εγω κ να παω δεν προλαβαινω να παραγγειλω για τη βαφτιση.Μου το εχουν πει ηδη στα καταστηματα.Αλλα θα παρετε φοβερες ιδεες και πολυ καλες τιμες!!!!

Οσο για τα θεματα,θα δειτε πιο σας αρεσει περισσοτερο.Εμενα απλα μου βγηκε ετσι επειδη ξεκινησα με το προσκλητηριο που ειχε 2 πειρατες κ μετα βρηκα ιδιο κουτι βαπτιστικων..Οποτε δεν κολλαει να βαλω μπομπονιερες κατι αλλο εκτος πειρατη!!!!

Μαγισσουλα πες μας τι σκεφτεσαι να σε βοηθησουμε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

θα ξεκινησω με το βασικο για να μην τα πω ολα μαζι και βαρεθουμε.δεν μπορω να αποφασισω ποιος θα βαφτισει την μικρη.3 ειναι οι εναλλακτικες.

1.η κοπελια του αδερφου μου.το ζητησε μονη της και θα τρελαθει απο τη χαρα της αν της πω το ναι.φαινεται πολυ σοβαρη σχεση αλλα δεν λενε και να επισημοποιησουν για να μην χρειαζεται να σκεφτομαι την ασχημη εκδοχη...την λατρευει την μπουμπου και της φερνει δωρακια και ειναι και καλογουστη.καμια σχεση με μενα γενικοτερα αλλα την παω με χιλια.ειναι αυτο που λεμε ευγενικη παρουσια.

2.η γυναικα του φιλου μου που γεννησε ενα μηνα μετα απο εμενα.με αυτον τον φιλο μου ειμαστε απο το νηπιο μαζι και κανουμε παρεα,γελαμε και γενικα περναμε ωραια.μονο που αυτη την περιοδο (και την επομενη μην σου πω)αντιμετωπιζει οικονομικα θεματα γιατι μολις ανοιξε δικη του δουλεια.τωρα με τι λογικη το προτειναν θα σε γελασω.δεν εχω κατι ακριβο κατα νου,το αντιθετο θε ελεγα αλλα οπως και να το κανεις ειναι εξοδα.

3.μια μαθητρια μου που παει γ' λυκειου.δεν μου το εχει ζητησει αλλα μπορω να το πω εγω στη μαμα της πολυ χαλαρα.τα εξοδα ξαναλεω θα ειναι μηδαμηνα για βαπτιση ετσι οπως το εχω σκεφτει.εχουμε τελειωσει απο περισυ τα μαθηματα μαζι της και παρ ολα αυτα ερχεται συχνα στο σπιτι για να παιξει με τα μικρα,να τους φερει δωρακια,να βγαλει φωτογραφιες κτλ.ειχαν ερθει και στο μαιευτηριο.με τα ξαδερφια της κανω ακομη μαθημα,μενει κοντα σε μενα και σαν οικογενειες συμπαθιομαστε πολυ και θα θελαμε να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι.σημειωστε οτι με τα παιδια αυτα κανουμε καλη παρεα και τα μαζευω σπιτι μου καποιοες φορες και περναμε σουπερ κι ας ειναι πιτσιρικια!τα μωρα τρελαινονται οταν ερχεται γιατι ειναι γεννημενη να φροντιζει μωρα!

age.png

και αν παιζει ρολο για την αποφαση η ιδιοτητα (για τυχον παραδειγματισμο και ερεθισματα στην μικρη) η κοπελια του αδερφου μου ειναι νοσοκομα σε νοσοκομειο για παιδακια,η φιλη μου κομμωτρια και η μαθητρια μου θα σπουδασει χορο (ειναι ηδη χορευτρια) και κατι σχετικο με βρεφονηπιοπαιδαγωγικα!

age.png

Ποιος θα βαφτισει την μικρη θα το αποφασισεις εσυ,δες ποιος πιστευεις οτι μπορει να ανταπεξελθει καλυτερα στο θεμα "πνευματικος γονιος".....

Η κοπελα του αδερφου σου ειναι πολυ καλη επιλογη.....

Η φιλη σου που γεννησε ενα μηνα μετα απο σενα ισως σε 1-2 χρονια να μην εχει πολυ χρονο για το βαφτιστηρι της αφου θα καταναλωνει πολλη ενεργεια στο δικο της παιδι.....δεν ξερω αν με καταλαβαινεις....ετσι κ αλλιως αφου ειναι ιδια ηλικια τα παιδια σας μπορειτε να κρατησετε επαφες,να μεγαλωσουν παρεα αλλα να μην ειναι κατι δεσμευτικο.

Οσο για τη μαθητρια,αφου δε στο εχει ζητησει και εχεις ηδη αλλες προτασεις γιατι να μπαινεις σ αυτη τη διαδικασια προβληματισμου????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ποιος θα βαφτισει την μικρη θα το αποφασισεις εσυ,δες ποιος πιστευεις οτι μπορει να ανταπεξελθει καλυτερα στο θεμα "πνευματικος γονιος".....

Η κοπελα του αδερφου σου ειναι πολυ καλη επιλογη.....

Η φιλη σου που γεννησε ενα μηνα μετα απο σενα ισως σε 1-2 χρονια να μην εχει πολυ χρονο για το βαφτιστηρι της αφου θα καταναλωνει πολλη ενεργεια στο δικο της παιδι.....δεν ξερω αν με καταλαβαινεις....ετσι κ αλλιως αφου ειναι ιδια ηλικια τα παιδια σας μπορειτε να κρατησετε επαφες,να μεγαλωσουν παρεα αλλα να μην ειναι κατι δεσμευτικο.

Οσο για τη μαθητρια,αφου δε στο εχει ζητησει και εχεις ηδη αλλες προτασεις γιατι να μπαινεις σ αυτη τη διαδικασια προβληματισμου????

εχεις δικιο στο οτι δεν μου το εχει ζητησει αλλα μαλλον τη θεωρω ιδανικη και μου εχει κολλησει.μπαινοβγαινω τεσσερα χρονια στο σπιτι απο αυτα τα παιδια και εχουμε δεθει μπορω να σου πω και πολυ θα μου αρεσε να αποκτουσαμε και αλλου ειδους σχεση.συζυταμε πολλα τα ''καθοδηγω'' για διαφορα και περναμε και καλα και με τους γονεις τους κι εγω και ο νικος.

λες να το ριψοκινδυνεψω με την κοπελια του αδερφου μου?κι αν κατι παει στραβα γαμωτο?που ευχομαι να μην παει αλλα μετα τι γινεται?δεν εχουμε τιποτα να μας ενωνει.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...