Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Witchaki, όταν είμαστε φρόνιμοι, είμαστε τέλειοι και οι δύο όλη την ημέρα... Όταν έχουμε γκρίνια, έχουμε όλη την ημέρα ΚΑΙ οι δύο... Όπως σήμερα, καλή ώρα. Και είπα, δεν θα τρελαθώ εγώ. Και πήρε πρώτα ο μικρός το ντεπονάκι του, αλλά, αν και άυπνος, δεν αποκοιμήθηκε (!!!!!) και σε λίγο προβλέπω να παίρνει και ο μεγάλος!

Ίσα που πρόλαβα να βάλω απλώστρες μέσα κι έπιασε βροχή!!!!!!!!!!!!! Ουφ, ευτυχώς και είχα ένα σωρό των παιδιών σχεδόν στεγνά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κασσιανή, είσαι το ίνδαλμά μου από σήμερα! Κι εμένα μου το εύχονται κι εγώ εύχομαι να μου συμβεί! Σε θαυμάζω και θέλω να σου μοιάσω. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, είναι εξωσωματικές; Και μην ανησυχείς, κάνε τον σταυρό και όλα θα πάνε καλά!

Κουκλίτσες, πάω να ηρεμήσω τέκνα και θα επανέλθω (αφού καπνίσω επειγόντως) με περισσότερα σχόλια. Α, και σήμερα που τρώω φρίκες, χρειάζομαι επειγόντως βόλτα στο σούπερ :):):):):):):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα μια πληροφορία, που δεν ξέρω αν μπορεί να σας φανεί χρήσιμη...

Όταν ήμουν έξι μηνών μωρουδίνι, η μαμά μου με θήλαζε και ταυτόχρονα είχε αδιαθετήσει κανονικά... Έτσι, έμεινε έγκυος στον αδελφό μου! Από τη στιγμή, που έμεινε έγκυος, εγώ δεν έπινα το γάλα της, διότι, προφανώς, είχα αντιληφθεί ότι κάτι "έπαιζε", οπότε και αντέδρασα, ως όφειλα :)

Αυτό είχα να καταθέσω!

rPPrp3.png

Jasminaki, με κάνεις πολύ περήφανη!!!!!!!!!!!!!!! Άξια :)

Επίσης, εγώ συνταγές για πράγματα, που δεν έχω ξαναφτιάξει, βρίσκω στο lovecooking.gr, στο cooktherapy.gr, στο asproylas.blogspot.com, στο sintagespareas.gr και σε άλλα, που μπορώ να σου πω, αν θέλεις!

Πολλές μαρμελάδες τις βρήκα εκεί και τις έφτιαξα!

rPPrp3.png

Γεια σας και από εμάς. Μόλις φάγαμε την χορτόσουπά μας με το κρεατάκι και τώρα θα κάνουμε νανάκια.

AGORAKIA κουράγιο με τα νινάκια και τις γκρίνιες τους. Όλοι έτσι είμαστε.

Τι βλέπω? Διδυμομανούλα και μέλλουσα επίσης? Πω πω χαρά στο κουράγιο σου . Μπράβο.

Τι άλλα νέα βρε κορίτσια?

Glorraki, τι κάνεις κοριτσάκι μου;

Εμείς εδώ, αγωνιζόμαστε, όπως όλοι φαντάζομαι!

Κορίτσια, αρχίσαμε κρέμα το Σάββατο. Πότε θα αλλάξουμε κάτι σ' αυτό; Εννοώ, πότε να ξαναενοχλήσω τη γιατρό, για το επόμενο στάδιο; Πάντως, αν κατάλαβα καλά, προχωράτε όλες σχετικά γρήγορα, ε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Glorraki, τι κάνεις κοριτσάκι μου;

Εμείς εδώ, αγωνιζόμαστε, όπως όλοι φαντάζομαι!

Κορίτσια, αρχίσαμε κρέμα το Σάββατο. Πότε θα αλλάξουμε κάτι σ' αυτό; Εννοώ, πότε να ξαναενοχλήσω τη γιατρό, για το επόμενο στάδιο; Πάντως, αν κατάλαβα καλά, προχωράτε όλες σχετικά γρήγορα, ε;

Γειααααααααααααα.Καλά τι τέλεις φωτο είναι αυτές? Τις σχολιάσαμε εννοείται. Αρχίσατε κι εσείς βανίλια ρυζάλευρο? Ποια πήρατε? Τρώνε, τους αρέσει? Εμείς τρώμε την Nestle. Η ΝΟΥΝΟΥ δεν μόυ άρεσε καθόλου που την δοκίμασα. Θα σου πει λογικά η παιδίατρος πότε και πως θα προχωρήσετε. Για πες για πες νεα.........

Twins δουλειά γραφείου κάνω, οπότε η χρήση του υπολογιστή είναι καθημερινή και άκρως απαραίτητη. Από εκεί ξεκίνησε ο εθισμός... Μου αρέσει βέβαια και μένα να οργανώνω τα πάντα σε αρχεία, λίστες κτλ. Ευτυχώς οι λίστες για τον τοκετό είναι τόσο πρόσφατες που... τις θυμάμαι απ'έξω!

Πιο πολύ κλαίω τις φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές που περάσαμε τέλεια... Από εδώ και πέρα θα τα διπλο-τριπλο-αποθηκεύω κάτι τέτοια...!!!

Είμαι καινούρια στην ομάδα. Διδυμομανούλα με 3,5 χρονών ζουζούνια και .... διδυμοεγκυούλα 11 εβδομάδων. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την κατάσταση μου, αλλά δεν είναι και εύκολο. Υπάρχει κάποια που να έχει 4 παιδάκια ; Περιμένω οδηγίες επιβιώσης, μήπως και μπορέσω να ξεπεράσω τον πανικό που με έχει πίασει για την κατάσταση μου ...

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό να δεχτείς και το επόμενο ζεύγος "ζουζουνιων"...

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, καθώς δεν έχω καν εμπειρία από παιδάκια ακόμα, αλλά σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια !!!

Φαντάζομαι ότι τώρα, αφού έχεις ήδη διδυμάκια είσαι προετοιμασμένη για τον ερχομό των επόμενων τόσο από εμπειρία όσο και από εξοπλισμό...

Αλήθεια, τα παιδάκια σου πώς το έχουν πάρει? Ότι, σε λίγο καιρό, θα έχουν δύο αδερφάκια?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

kassianh74 με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου!!!!

Και να χαιρεσαι και τα αλλα δυο.Εγω δεν εχω 4 παιδια αλλα 3.Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα δυσκολα γιατι ειναι ολα μικρα.Εσενα τα παιδακια σου ειναι ηδη 3,5 χρονων οποτε θα ειναι ευκολοτερα τα πραγματα γιατι εξυπηρετουνται μονα τους.Δεν εχουν πανες,ταισματα κτλ κτλ.....οποτε θα ειναι καλυτερα!!!!!

Θα θυμηθεις πως ησουν στις αρχες με τα διδυμα γιατι οσο περναει ο καιρος τα ξεχνας!!!!Τα μεγαλυτερα παιδακια σου θα σε βοηθανε κιολας,οσο να ναι θα κρατανε ενα μπιμπερο ή θα μπορουν να βαλουν μια πιπιλα μεχρι να ετοιμασεις το γαλα.....μικρα πραγματακια που ομως ειναι καλο να εχεις βοηθεια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Οντως τελειο!!!!

Ο Μικυ ειναι ο αγαπημενος ηρωας του Τασου κ θα γινει κ των διδυμων αφου το παιδικο μας δωματιο ειναι γεματο με Μικυ!!!!!!!!!

Τελειο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μπηκα στα γρηγορα για μια καλησπερα!

διαβασακ χθες νεακια,απο αυτα που θυμαμαι εχω καταρχην να ευχηθω περαστικα στα αρρωστα μωρακια!

κ στους μπαμπαδες!! κ ο δικος μας τα ιδια..αρρωστιαρηδες διδυμομπαμπαδες..για να αποφευγουν τα ταισματα πεφτουν ξεροι!!

συγχαρηκια σε witch γιατι ειναι πολυ ματζουνι-expert!

ακομη πιο πολλα συγχαρητηρια σε κασσιανη για τη νεα διδυμη εγκυμοσυνη..ουαου!!

ενα "μη μασας απο μπεμπεγκρινια" σε agorakia κ ερωτω, στ αληθεια θα ηθελες δευτερα διδυμα?

twins τερμα στις πτωσεις! ζητω οι πτησεις! (η λυση ειναι να μαθει ο σκουξ οχι να περπαταει,αλλα να πεταει..)

μελενια θα τη βρεις την ακρη..οσο μεγαλωνουν ολα γινονται καλυτερα! να το

θυμασαι κ να παιρνεις κουραγιο!

ολγα ασε τις υπερπαραγωγες κ μιλα μας περισσοτερο..!

αυτα θυμηθηκα να πω.

33E7p2.png

πωπω..εχετε προχωρησει ολες με τις κρεμες..

glorr φτασατε ηδη στο κρεατακι? αντε προστεθηκε κ το μαγειρεμα τωρα στις μπεμπεδουλειες ε?

η μικρη που δεν επινε το γαλα πως τα παει με τις στερεες? ρωταω για να χω μια εικονα για την δικη μου σουσουραδα..

μεχρι κ η agorakia που την περναμε καμποσο αρχισε κρεμες καλε!

εμεις σαββατο.

33E7p2.png

Είμαι καινούρια στην ομάδα. Διδυμομανούλα με 3,5 χρονών ζουζούνια και .... διδυμοεγκυούλα 11 εβδομάδων. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την κατάσταση μου, αλλά δεν είναι και εύκολο. Υπάρχει κάποια που να έχει 4 παιδάκια ; Περιμένω οδηγίες επιβιώσης, μήπως και μπορέσω να ξεπεράσω τον πανικό που με έχει πίασει για την κατάσταση μου ...

Kassianh καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Να χαίρεσαι τα διδυμάκια και με το καλό να υποδεχθείς και τα άλλα δύο!!!! Πώ πω τι χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p:p

Δεν κρύβω κι εγώ όπως και η agorakia, ότι θα ήθελα άλλο ένα ζεύγος διδύμων...όχι τώρα, αλλά όταν θα είναι στην ηλικία που είναι τα δικά σου! Μαζοχισμός εεε??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Είναι δώρο Θεού!!

Νομίζω ότι όσο και να δυσκολευόμαστε, η χαρά, η ευτυχία, υπερκαλύπτει την κούραση, τα νεύρα..όλα!!! Πανικός μην σε πιάνει, τα διδυμάκια σου είναι σε μια καλή ηλικία και πιστεύω πως θα σε βοηθάνε!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...