Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα Witch. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πολύτιμες πραγματικά. Να σου πω. Αυτά σου τα είπε η παιδίατρος ή από μόνη σου? Επίσης θέλω να ρωτήσω αν το Physiomer είναι οκ. Γιατί εγώ που ρώτησαν την παιδίατρο αν επιτρέπεται μου είπε όχι ακόμη γιατί είναι πολύ μικρά. Υπαρχει ειδικό για μικρά? Μου είπε ότι μπορεί να τραυματιστούν. Τι να πω , δεν ξέρω. Τι χαρμάνι εννοείς?

Διαφημίσεις

Καλημέρα Witch. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πολύτιμες πραγματικά. Να σου πω. Αυτά σου τα είπε η παιδίατρος ή από μόνη σου? Επίσης θέλω να ρωτήσω αν το Physiomer είναι οκ. Γιατί εγώ που ρώτησαν την παιδίατρο αν επιτρέπεται μου είπε όχι ακόμη γιατί είναι πολύ μικρά. Υπαρχει ειδικό για μικρά? Μου είπε ότι μπορεί να τραυματιστούν. Τι να πω , δεν ξέρω. Τι χαρμάνι εννοείς?

μονη μου τα εκανα γιατι ασχολουμαι γενικα με τα αιθερια ελαια.(κανω μασαζ)ρωτησα ομως και την παιδιατρο και ειναι απολυτως συμφωνη.μου ζητησε μαλιστα και αυτο το χαρμανι για να το συστηνει!απο τη στιγμη που καταλαβε οτι επιλεγουμε πρωτα τη φυσικη οδο και μετα τη φαρμακευτικη μιλαμε σε αλλη βαση.οταν τα πηγα και της ειπα τι αλλο μπορω να κανω για να τα βοηθησω (ηταν λιγο κρυωμενα)μου ειπε οτι ο,τι θα μπορουσα να κανω το ειχα κανει και γι αυτο και δεν ειχαν ακροαστικα,πυρετο,ωτιτιδα κτλ. ενιωσα πολυ περηφανη!!!

το physiomer ειναι ειδικο για μωρα αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις και ορο.

το ''χαρμανι'' εχει μεσα,αλτεα,τηλιο,λιναροσπορο,μολοχανθη και θυμαρι.μπορει να το βρεις και ετοιμο σαν μαλακτικο ροφημα για τον λαιμο και τους βρογχους.

age.png

μονη μου τα εκανα γιατι ασχολουμαι γενικα με τα αιθερια ελαια.(κανω μασαζ)ρωτησα ομως και την παιδιατρο και ειναι απολυτως συμφωνη.μου ζητησε μαλιστα και αυτο το χαρμανι για να το συστηνει!απο τη στιγμη που καταλαβε οτι επιλεγουμε πρωτα τη φυσικη οδο και μετα τη φαρμακευτικη μιλαμε σε αλλη βαση.οταν τα πηγα και της ειπα τι αλλο μπορω να κανω για να τα βοηθησω (ηταν λιγο κρυωμενα)μου ειπε οτι ο,τι θα μπορουσα να κανω το ειχα κανει και γι αυτο και δεν ειχαν ακροαστικα,πυρετο,ωτιτιδα κτλ. ενιωσα πολυ περηφανη!!!

το physiomer ειναι ειδικο για μωρα αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις και ορο.

το ''χαρμανι'' εχει μεσα,αλτεα,τηλιο,λιναροσπορο,μολοχανθη και θυμαρι.μπορει να το βρεις και ετοιμο σαν μαλακτικο ροφημα για τον λαιμο και τους βρογχους.

Εμένα ο μπέμπης όπως έχω πεί έχει πολύ φλέμα και δεν μπορεί να το βγάλει ο κακομοίρης. Κάνει και γι αυτό εκτός από το κρύωμα. Ορό χρησιμοποιώ εννοείται. Και που το βρίσκω αυτό το μαλακτικό ρόφημα για τον λαιμό? Και το βάζεις μέσα στο γάλα? τι ποσότητα? γιατί εμένα ο μπέμπης έχει και μια παλινδρόμηση. Κάνει? ή θα του πέσει βαρύ και θα τα βγάλει όλα?

Εμένα ο μπέμπης όπως έχω πεί έχει πολύ φλέμα και δεν μπορεί να το βγάλει ο κακομοίρης. Κάνει και γι αυτό εκτός από το κρύωμα. Ορό χρησιμοποιώ εννοείται. Και που το βρίσκω αυτό το μαλακτικό ρόφημα για τον λαιμό? Και το βάζεις μέσα στο γάλα? τι ποσότητα? γιατί εμένα ο μπέμπης έχει και μια παλινδρόμηση. Κάνει? ή θα του πέσει βαρύ και θα τα βγάλει όλα?

οταν τα κανεις ολα αυτα θα τον κρατας αγκαλιτσα οπως οταν τον βαζεις για να ρευτει και θα του χτυπας την πλατουλα.αν καποια στιγμη μεσα στην ημερα βγαλει γαλα θα δεις οτι θα φυγουν και πολλα φλεματα.θα βρεις ενα μαγαζι με βιολογικα και θα ζητας απο εκει ο,τι θες και θα τους ρωτας κιολας.αν δεν ξερουν βρες αλλο μεχρι να εμπιστευτεις αυτον που στα λεει.εγω πηγαινω στο μενιδι στη φιλαδελφειασ και δεν τον αλλαζω!τωρα θελω να δοκιμασω την ριζα μολοχας για τα δοντια τους.

βαρυ δεν θα του πεσει αν δεν το κανεις εσυ βαρυ.εγω του βαζω 100ml δυο φορες την ημερα και το αραιωνω με νερο.δηλ αν θα του φτιαξω γαλα με 180ml νερο θα βαλω το εγχυμα 100 και θα συμπληρωσω με κανονικο νερακι.

age.png

οταν τα κανεις ολα αυτα θα τον κρατας αγκαλιτσα οπως οταν τον βαζεις για να ρευτει και θα του χτυπας την πλατουλα.αν καποια στιγμη μεσα στην ημερα βγαλει γαλα θα δεις οτι θα φυγουν και πολλα φλεματα.θα βρεις ενα μαγαζι με βιολογικα και θα ζητας απο εκει ο,τι θες και θα τους ρωτας κιολας.αν δεν ξερουν βρες αλλο μεχρι να εμπιστευτεις αυτον που στα λεει.εγω πηγαινω στο μενιδι στη φιλαδελφειασ και δεν τον αλλαζω!τωρα θελω να δοκιμασω την ριζα μολοχας για τα δοντια τους.

βαρυ δεν θα του πεσει αν δεν το κανεις εσυ βαρυ.εγω του βαζω 100ml δυο φορες την ημερα και το αραιωνω με νερο.δηλ αν θα του φτιαξω γαλα με 180ml νερο θα βαλω το εγχυμα 100 και θα συμπληρωσω με κανονικο νερακι.

Μάλιστα σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό για τα δόντια? τι ακριβώς είναι? πως το κάνουμε? εσύ που ξέρεις από αυτά να μας λες ε? αν μπορείς να μου πεις που είναι αυτό στην Φιλαδέλφεια.......

Εσύ δηλαδή τον εμπιστεύεσαι εκεί?

Διαφημίσεις

Μάλιστα σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό για τα δόντια? τι ακριβώς είναι? πως το κάνουμε? εσύ που ξέρεις από αυτά να μας λες ε? αν μπορείς να μου πεις που είναι αυτό στην Φιλαδέλφεια.......

Εσύ δηλαδή τον εμπιστεύεσαι εκεί?

τον εμπιστευομαι και μεχρι στιγμης δεν μου εχει δωσει ποτε κατι που μην ''κανει'' για τα μωρα.εχει γνωσεις και σου διαχωριζει τι ειναι για μωρα-παιδια-ενηλικες.πριν λιγο τον πηρα τηλ για την μολοχα και με απετρεψε επειδη ειναι πολυ σκληρη και μπορει να τραυματισει τα ουλα τους.δεν ειναι φιλαδελφεια ειναι στο μενιδι στην οδο φιλαδελφειας.αν δεν βγαλεις ακρη και δεν προλαβαινεις μπορω να σου παρω ο.τι θελεις και να στο φερω.περναω συχνα απο ιλιον.το ιδανικο θα ηταν να βρεις καποιον καλο κοντα σου γιατι θα σου δινει πολυτιμες συμβουλες και για την παρασκευη οσων παιρνεις.οταν κι εφοσον παρεις θα σου πω για το εγχυμα.

age.png

Καλησπέρα!!!!

Πολύ διαφωτιστικά τα περί βοτάνων witch και σε ευχαριστούμε. Η ρίζα μολόχας τι ακριβώς κάνει στα δόντια; Αντί για μασητικό;

Εμας τα νέα μας χάλια. Ο μπαμπάς είναι πάλι άρρωστος και ο μπέμπης ξανάπεσε χτες από το κρεβάτι. Ναι μεν δεν έπαθε τίποτα, αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά ότι κάτι πρέπει να κάνω επιτέλους. Η που θα πρέπει να καταργήσω το κρεβάτι ή που θα πρέπει να στρώσω όλο το σπίτι με αφρώδες δάπεδο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ευχαριστώ Witchaki. Να σαι καλά.

Twins πως πέφτει το παιδί από το κρεβάτι? Εμένα από χθες αρχισε και γυρνάει συνέχεια μπρούμυτα. Δεν τον προλαβαίνω όμως.

Έχει πολύ γέλιο. Μέχρι και την μπεμπούλα καβάλησε. Χαχαχα..........:D

α η ριζα μολοχας υποτιθεται οτι ειναι κατευναστικη και την μασουλανε και ηρεμουν.αλλα ειναι πολυ σκληρη (σαν ξυλο) και θα πρεπει και να εχεις το νου σου μην κοψουν κανενα κομματικαι το καταπιουν.η μολοχα εχει μια βλεννα που ειναι ηρεμιστικη αλλα μασητικο και παλι μασητικο!

age.png

Διαφημίσεις

Τα μασητικά δεν τους αρέσουν και πολύ προς το παρόν.

Οσο για το πέσιμο... το είχα στο κρεβάτι και πήγα μέχρι την κουζίνα για να πάρω το γάλα που ζεσταινόταν. Ούτε 30 δευτερόλεπτα. Και τον είχα και στη μέση. Εχει αρχίσει ο καταδρομέας και κάνει πλέον σβούρες, δεν γυρνάει πια μπρουμυτα. Βέβαια, μετά έγινε χαμός πάλι γιατί εκλαιγα, έκλαιγα όλο το βράδυ και ο μπαμπας δεν ήξερε ποιον να πρωτοπαρηγορήσει.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ελα ρε αγαπη μην κλαις!γινονται αυτα και στις καλυτερες οικογενειες και μια και δυο και δεκα φορες!εγω ειμαι το ζωντανο παραδειγμα της σαβουρας και ομως επιβιωσα!!!μου εμεινε συνηθεια ομως και ακομα ξαπλωνομαι.ο νομος της βαρυτητας βλεπεις.οταν ημουν εγκυος η πεθερα μου μου ελεγε οτι μονο με κρανη θα την βγαλουν καθαρη τα μωρα απο τα χερια μου!!!

γιατι δεν ξεκινατε αλλη ιστορια.στο πατωμα.εγω αυτο θελω να κανω τωρα.κουβερτουλες,μαξιλαρια και παιχνιδια και ταισματα καταγης!!!ξερεις τι ωραια που ειναι?!τα εβαλα τις προαλλες ετσι στην πεθερα μου και ξετρελαθηκαν!

age.png

Το έχω σκεφτεί και το κατάχαμα. Και μάλλον εκεί θα καταλήξω, αφού τους βλέπω και στενεύονται στο κρεβάτι και στο πάρκο γιατί θέλουν να στριφογυρίζουν σαν σβούρες. Και έπεται το μπουσούλισμα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...