Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jas καλη η μαρμελαδα?

twins κ ο μπαμπας στα χρωματα μου..η μικρη δε μοιαζει κανενος μας..προς το παρον!

μετα θα γινει ιδια η μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!! (δε ξερω αν θα το θελει βεβαια..χμμμ..)

glorr περαστικουλια μωρε...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε Nufaki. Ευτυχώς πάμε κάπως καλύτερα. Ο μπαμπάς μας συνήλθε και ο μπεμπάκος σιγά σιγά κι αυτός...........ταλαιπωριέται βέβαια ακόμη ο κακομοίρης. Δεν έχουμε και όρεξη για φαγητό. Είμαστε κακοδιάθετοι γενικώς. Την άλλη Δευτέρα τελικά θα κάνουμε το εμβολιάκι μας, το Prevenar. Εσείς καλά?

ξαναρωταω βρε κοριτσια..

ποσο καιρο αφοτου σταματησατε τις αντλησεις αδιαθετησατε?

κοντευει μηνας κ αρχιζω να χω κ νευρακια!!

αποχωρω για λιγο..πεινα!

40 ημέρες περίπου. Και ήταν και απαίσια περίοδος γιατί είχα αίμα για 10 μέρες. Και η διάθεση χάλια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Nufi μου Πορτοκάλι έκανα και πραγματικά έγινε πολυ νόστιμη!!! Και πολυ εύκολη συνταγή! Για τα εμβόλια κι εγω θα συμφωνήσω με την αγαπητή twins. Λόγο παίρνω μόνο στα καινούρια που βγαίνουν....τύπου για την γρίπη των χοιρων κτλ.

RKdwp3.png

Τι κάνετε κορίτσια?

Τι έγινε Twins? Ξεκινάτε φαρίν λακτέ?

Μας είπε στον 7ο να ξεκινήσουμε, εφ' όσον αρέσει στα τουινσάκια. Γι' αυτό πρέπει να ερευνήσω πάλι τα ράφια των σ/μ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ ήδη τους έδωσα να δοκιμάσουν φαριν λακτέ αλλά δεν φάνηκε να τους αρέσει..

Η που θα πρέπει να επιμένεις φανατικά ή που θα τους δώσεις κάτι άλλο (π.χ. βανίλια). Εσενα τα δικά σου ίσως δυσκολευτούν ακόμα περισσότερο λόγω θηλασμού.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κορίτσια τι κάνετε; Ούτε που προλαβαίνω να δω τι γράψατε, μετά από καιρό βρήκα λίγο χρόνο να μπω και να σας πω μια καλησπέρα.

Τι κούραση είναι αυτή; Αυτές που έχουν 3δυμα τι κάνουν;;;;

Τα δικά μας τα νέα είναι ότι ξυπνάμε όποτε μας έρθει από 3 ώρες μέχρι και 4 1/2 (ο μπέμπης), δεν τα ξυπνάω να φάνε πλέον γιατί τρώνε και με το παραπάνω τα απαιτούμενα γρ της μέρας τους. Η μπέμπα μας βέβαια συνεχίζει και μας κάνει κόλπα, σε κάθε γεύμα τρώει συνήθως 100 ΑΛΛΑ όχι μαζεμένα..θα φάει 50, θα αλλάξει θέση θα ρεφτεί , θα κοιμηθεί.. θα σφραγίσει το στόμα της και μετά από μισή με 1 ώρα θα κλαίει σπαρακτικά για τα υπόλοιπα 40! Με απότέλεσμα όλη μέρα να ταίζουμε κάποιο μωρό..

Σε γενικές γραμμές είναι ήσυχα μωράκια και έχουν αρχίσει και μας κάνουν γελάκια και λιώνω!

ααα έχουμε και βρεφική ακμή, προσπαθώ να τα καθαρίζω με φυσιολογικό ορό γιατί δεν θέλω να τους βάλω την κρέμα που δίνουν οι παιδίατροι με κορτιζόνη. Έμαθα ότι το αποτέλεσμα είναι προσωρινό και ότι αφού έβγαλαν σπυράκια θα βγάζουν μέχρι και 3 μηνών τουλάχιστον.. που κ που τους βάζω bepanthol και τα ανακουφίζει αλλά όχι συχνά.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Melenia μου μια χαρά τα πας!!!

Τα πρώτα εμβόλια θα τα κάνετε 2 μηνών, απέφυγε τις επισκέψεις και τις επαφές κυρίως με παιδιά και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Όσο για την βρεφική ακμή εγώ χρησιμοποίησα της frezyderm baby hydra milk. Πολύ πολύ καλή, φύγανε αμέσως και δεν έχει κορτιζόνη. Αν θες δοκίμασέ την.

Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

RKdwp3.png

καλημερα ομορφες.

επιτελους κοιμηθηκαμε κανονικα οπως τον παλιο καλο καιρο.εκτος αν απλα εγω επεσα σαν τουβλο και δεν ακουσα τιποτα γιατι ειμαι κομματια και με ποναει και λιγο ο πανεμορφος μακρυς λαιμος μου.

και η μικρη νομιζω οτι ποναει λιγοτερο κανα δυο μερες τωρα και εχουμε ερθει στα ισια μας.

glorr ευκαλυπτος ο σωτηριος.οποτε εχουν λιγο βηχα,μυξες,ειναι καπως μπουκωμενα ξεκιναω παντα την ιδια διαδικασια αμεσως πριν προλαβει να επιδεινωθει.βραζω νερο σε ενα κατσαρολακι και ριχνω μεσα λιγες σταγονες ευκαλυπτο.ο ευκαλυπτος ειναι αιθεριο ελαιο σε καφε μπουκαλακι (εχει σημασια) και με το που θα τον ριχνεις θα εξατμιζεται πολυ γρηγορα και εσυ θα επαναλαμβανεις.τον πρωτο ατμο αστον να φυγει γιατι το βρισκω πολυ δυνατο για τα μωρα.επισης δεν βαζω το μωρο πανω απο την κατσαρολα για πολλους λογους.φοβαμαι μην τεντωθει ή μην κανει καμια αποτομη κινηση και μου καει και ειναι και πολυ ενοχλητικο για τα ματακια τους.οποτε τα κραταω αγκαλια αλλα με την πλατη τους σε εμενα και με το χερι μου καθοδηγω τον ατμο πανω τους (μην ανοιξεις απορροφητηρα).τους το κανω οσο αντεχει το χερακι μου να τα κραταω.κανενα δεκαλεπτο περιπου.οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα.η βοηθεια του μπαμπα πολυτιμη σε αυτη την φαση.

αμεσως μετα κανω ορο η physiomer με τους τραβαω τις καταπληκτικες μυξουλες.

οταν ερθει η ωρα για γαλα αντι για νερο τους βαζω ενα χαρμανι που εχω για να μαλακωσει ο λαιμος και να σπασουν τα φλεματα.

και οταν τα αλλαζω βαζω στο χερι μου λιγη κρεμουλα ενυδατικη και μια σταγονα αιθεριο και τους την απλωνω στο στηθος και την πλατουλα.

age.png

nunu με τα εμβολια δεν εβγαλα ακρη και ειναι και πολλα πραγματα που σαν κοινος θνητος δεν ειμαι σιγουρη οτι τα καταλαβαινω.οποτε οτι και να διαβασω λογικο μου φαινεται οταν υποστηριζεται απο επιχειρηματα και ερευνες.αποφασισα λοιπον οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη και δεν μπορω να παρω αποφασεις για τα μωρα μου χωρις να ειμαι βεβαιη.οταν ρωτησα την παιδιατρο με καλυψε μπορω να πω (ειχε και επιχειρηματα βλεπεις) και την εμπιστευτηκα περισσοτερο οταν μου ειπε οτι το εμβολιο της γριπης δεν το κανει.ειπα λοιπον οτι τουλαχιστον εχει ενα κριτηριο και δεν βαραει εμβολια γενικα.ελπιζω να μου βγει σε καλο...

age.png

nufi εγω αδιαθετησα στις σαραντα ημερες και ηταν οπως τα λεει η twins.χαλια...για δεκα ημερες ακαταπαυστα και με πονο απο την τριτη ημερα.τοσο που πηγα για υπερηχο γιατι ημουν σιγουρη οτι κατι δεν πηγαινε καλα.δεν εχει παντα σχεση με τις αντλησεις και με τον θηλασμο.καποτε ελεγαν οτι καθυστερει αλλα τωρα νομιζω οτι δεν ισχυει.ετσι κι αλλιως δεν ειναι ωρα να επισκεφτεις τον γυναικολογο σου και να σε ακολουθησουμε μια μια?στο εξαμηνο δεν πρεπει να κανουμε service?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...