Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμάς!!!!!

Witch, μην ανησυχείς.... θα δίνουν άλλοι την κρέμα και θα είναι όλα καλά. Ο ευκάλυπτος είναι μεγάλο γιατρικό... αφού και εγώ κόβω κανένα φύλλο που και που... για μένα που είμαι και γριά!

Nufi, ο μπεμπης σου μοιάζει. Alea jacta est! Δεν δέχομαι αντίρρηση. Η μικρούλα πάλι μοιάζει μάλλον του μπαμπα (αν και δεν τον έχω γνωρίσει). Φαντάζομαι είναι ανοιχτόχρωμος.

Nunuka, τα σάλια μάλλον όντως είναι δόντια. Βέβαια, ρώτησα και τον ντόκτορ και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητα αυτό. Είναι ότι δεν υπάρχει ο φραγμός των δοντιών για να μείνουν μέσα τα σάλια και βγαίνουν έξω.

Μάγκι, η άποψη μου για το βραδυνο είναι λίγο περίεργη. Οπως έχω ξαναπεί, η μπεμπα το έκοψε μόνη της, αλλά μετά σταμάτησε να τρώει και γενικότερα. Οπότε, ένιωθα και τύψεις που ευχόμουν να το κόψει γρήγορα-γρήγορα. Τα ίδια έκανε και ο μπέμπης μετά, μέχρι που μπήκαμε στις στερεες τροφές και ησυχάσαμε. Αυτή η περίοδος της αφαγίας μας στοίχισε αρκετά στην ανάπτυξη, γιατί είναι και τα δύο χαμηλά στις καμπύλες.

Ξεχνώ καμία από τις παρούσες; Αν ναι συγχωρήστε με.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε?

WITCH για δώσε μου πληροφορίες για τον ευκάλυπτο. Το βράζεις και το μυρίζουν? Γιατί κ εμένα η μαμά μου αυτό μας έκανε. Είχε αποτέλεσμα.

Οι υπόλοιπες καλα?

Είναι καμία εδώ?

ωωω... ο ευκάλυπτος είναι τέλειος! Ναι τον βράζεις. Εγώ τον πίνω κιόλας γιατί μου αρέσει πολύ και το άρωμα και η γεύση του. Στα παιδιά δεν το έχω δώσει ακόμα, αλλά θυμάμαι και εγώ από τη μαμά μου ότι όταν είχαμε μύξες έβραζε κάτι κατσαρόλες.

Με τη σούπα μας τα πάμε καλά... ο μπεμπης τώρα την τρώει όλη και η μπεμπα σχεδόν όλη χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Βέβαια, αν ήταν κρέμα, θα έτρωγαν πιο πολύ!

Βρήκες τελικά τρόπο να διαλύεις τη νεστλέ; Πες μου κι εμένα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Twins κι εμείς μόλις φάγαμε την χορτόσουπα με το μοσχαράκι μέσα. Εντάξει η μπεμπούλα την έφαγε. Περιμένω ναξυπνήσει και ο μπέμπης να τον ταίσω ο οποίος χθες ούτε που την άγγιξε. Δεν είναι στα καλά του βέβαια ο κακομοίρης. Γι αυτό. Έχει πολύ φλέμα και τον ενοχλεί.

Όσον αφορά την Nestle την κρέμα , η οποία μας αρέσει πολύ, δεν έχω κανένα ιδιαίτερο τρόπο. Απλά την χτυπάω πάρα πάρα πολύ. Και τελικά διαλύεται. Κ εσείς αυτην τρώτε? Καλά είναι τέλεια.

Από που να πάω να πάρω ευκάλυπτο? Σας το είπε ο παιδίατρος ή από μόνη σου? Καλά όχι ότι είναι κάτι κακό απλά ρωτάω. Ίσα ίσα καλό τους κάνει.

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι εγώ, διαβάζω για τα εμβόλια, όσο με αφήνουν τα καμάρια μου, είμαι λίγο εναντίον των πολλαπλών εμβολιασμών και θα ήθελα αύριο που θα έρθει η παιδ να το συζητάγαμε και να κάναμε μόνο τα βασικά. Αλλά περισσότερο μπερδεύομαι παρά ξεμπερδεύομαι...:(:(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ακριβώς όπως τα λές....καταλαβαίνω εν μέρει ότι γινόμαστε θύματα κερδοσκοπίας φαρμακοβιομηχανιών κλπ κλπ όπως επίσης ότι χωρίς τους εμβολιασμούς δε θα είχαν εξαλειφθεί αρκετές ασθένειες. Ήθελα να βρώ μια μέση οδό, δηλαδή να κάνω μόνο τα απαραίτητα ή να τα καθυστερήσω.

Το ένστικτο μου λέει ότι να εμβολιάζω 2 μηνών βρεφάκι που κοιμάται ολη μέρα στο σπίτι με ένα πενταπλό/ εξαπλό εμβόλιο που για να συνδεθεί χημικά θέλει υδράργυρο (να το πώ λίγο μπακαλίστικα) μου τη βαράει....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγω ειμαι υπερ των εμβολιων.Η δε αδερφη μου που ειναι βιολογος στην Αγγλια μου λεει να μην τους τα κανω.Αλλα απο κει κ επειτα δεν εχουμε συζητησει εκτενεστερα για το συγκεκριμενο θεμα.Ισως να θεωρειτε οτι αδιαφορω να λαβω πληροφοριες.

Απλα οπως εκανα κ εγω ολα αυτα τα εμβολια οταν ημουν μικρη ετσι θα εμβολιασω κ τα παιδια μου.

Αλλα ειναι προσωπικη αποψη του καθ ενος.

Αν πχ ο Τασος σαν μεγαλυτερος αρρωσταινε καθε φορα που καναμε εμβολιο ισως να το σκεφτομουν να κανω στα διδυμα.Προς το παρον ομως δεν το σκεφτομαι.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Τα συγχαρητήρια μου στη Jas. Πορτοκάλι είναι αν θυμάμαι καλά;

Για τα εμβόλια... δεν έχω να καταθέσω άποψη... κάνω απλά ότι μου λένε και εύχομαι να μην πάθουν τα τουινσάκια τίποτα.

Κατά τα άλλα, από βδομάδα ξεκινάω νέα έρευνα για φαρίν λακτέ και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εδώ είμαι, εδώ είμαι!!! Με έφαγε το σύστημα....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Αν προλαβαίνεις, τι εννοείς ότι της το σταμάτησες εσύ το βραδυνό?πως δηλαδή??

ειχα ηδη φυγει nunu μου..

λοιπον τα ταιζα ανα 3ωρα κ οταν πηγαμε παιδιατρο τοτε,μου ειπε να τα αφησω να ξυπνησουν μονα τους (απο των 12 δηλαδη, να μη κανω ταισμα στις 3..)

η μικρη αμεσως τα καταφερε, κ ξυπνουσε κατευθειαν γυρω στις 6.

ο μικρος χρειαστηκε κανενα μηνα ακομη,μειωνοντας σταδιακα την ωρα/ποσοτητα που ετρωγε. μεχρι που καποια νυχτα τα καταφερε κ αυτος κ εκανε πολυυυυυ χαρουμενη τη μαμα του!!

33E7p2.png

Μας είπε η παιδίατρος και δύο φορές την ημέρα τις κάνουμε γυμναστική.Ισως αργότερα κάνουμε και μερικές φυσιοθεραπείες.

Sinagis κάναμε τη μια δόση τον Δεκέμβριο και μέσα στη βδομάδα θα κάνουμε τη δεύτερη δόση!!!!!........και εμείς είμαστε "αντικοινωνικοί" λόγω των ιώσεων και αναγκαστικά εσώκλειστοι.......υπομονή τι να κάνουμε, ας είναι καλά τα παιδάκια μας!!!!!

ωραια..ελπιζω το δικο σας ταμειο να τα καλυπτει,γιατι εμεις δυστυχως πληρωνουμε 25% συμετοχη δλδ 700ευρουδακια το μηνα..απο νοεμβριο μεχρι απριλιο..:|

οσο για την αντικοινωνικοτητα μας..δε πειραζει μωρε..απο ανοιξη θα του δωσουμε να καταλαβει!!!

προς το παρον με μετρο οι επισκεπτες..

τα κοριτσακια ειναι παντα πιο γερα κ δυνατα παντως. με πολυ καλο βαρος γεννηθηκατε για την εβδομαδα κυησης..μπραβο!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...