Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σου Witch. Καιρό έχω να σε δω εδώ. Ψιλοχάθηκες? Τι γίνεται βρε? Πως πας? Τα μωράκια σου? Όλα καλά? Λες να μην τις γλιτώσουμε τις ραγάδες ε? Θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον.

Κορίτσια όσον αφορά την κορτιζόνη θα έχω κι εγώ νέα το βράδυ που θα πάω στον γιατρό μου και θα μου πει. Θα σας ενημερώσω. Αν είναι για καλό των παιδιών....... Είναι λίγο πακέτο η κορτιζόνη βέβαια. Σας το λέω γιατί έπαιρνα το πρώτο τρίμηνο (σε χάπι βέβαια). Μιλάμε πίκρα. Ανάλατα φαγητά, τριχοφυία τρελή, έντονη ενόχληση στο στομάχι. Τώρα δεν ξέρω βέβαια πως θα είναι η ένεση.

Ρε κορίτσια με την τριχοφυία πως τα πάτε? Έχετε παρατηρήσει ότι είναι αρκετά έντονη? Κι όχι τίποτα άλλο δεν υπάρχει και η ευκινησία για να την απομακρύνεις. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Και είναι και καλοκαίρι. Και δεν μπορείς και να την κρύψεις. :tongue:

Διαφημίσεις

joy o γιατρος ειναι στο μητερα κ στο αλεξανδρα. Τελος μαιου που θα παμε θα καταληξουμε υποθετω..

αχ κοριτσια ειδα την ωρα κ πρεπει να βιαστω για μαθημα!!!

τα λεμε απογευματακι,τρεεεεχω!( δηλ βιαζομαι αργα γιατι οι εποχες που πετουσα πανε πια!)

33E7p2.png

Γεια σου glorr!!!Eιμαι καλα και τα μωρακια χοροπηδανε συνεχεια!!!Να μας πεις για τη κορτιζονη κι εσυ το βραδυ.Εκτος απο αυτα που λετε εσεις,ξερω οτι οντως επηρρεαζει το στομαχι γιατι γι αυτο αγχωνοταν ο γιατρος μου πως θα ειμαι οταν ερθει η ωρα γιατι εχω θεμα με το στομαχι.

Τριχοφυια φανταζομαι εννοειτε οτι δεν μπορειτε να "φροντισετε" συγκεκριμενα σημεια.Εμπρος καλο μου καθρεφτακι :? αλλιως κερι αν το αντεχετε.Απ οσο ξερω επιτρεπεται απλα ειμαστε λιγο πιο ευαισθητες αυτη τη περιοδο.Ευτυχως εχω κανει lazer και τωρα το εκτιμω αφανταστα.

age.png

Γεια σου glorr!!!Eιμαι καλα και τα μωρακια χοροπηδανε συνεχεια!!!Να μας πεις για τη κορτιζονη κι εσυ το βραδυ.Εκτος απο αυτα που λετε εσεις,ξερω οτι οντως επηρρεαζει το στομαχι γιατι γι αυτο αγχωνοταν ο γιατρος μου πως θα ειμαι οταν ερθει η ωρα γιατι εχω θεμα με το στομαχι.

Τριχοφυια φανταζομαι εννοειτε οτι δεν μπορειτε να "φροντισετε" συγκεκριμενα σημεια.Εμπρος καλο μου καθρεφτακι :? αλλιως κερι αν το αντεχετε.Απ οσο ξερω επιτρεπεται απλα ειμαστε λιγο πιο ευαισθητες αυτη τη περιοδο.Ευτυχως εχω κανει lazer και τωρα το εκτιμω αφανταστα.

Αχ κι εσύ έχεις θέμα με το στομάχι ε? Άσε κι εγώ παιδεύομαι. Έχω το γνωστό ΓΟΠ και μια μικρή διαφραγματοκοίλη. Οπότε καταλαβαίνεις τώρα τι γίνεται. Πριν ήμουν συνέχεια με το losec στο χέρι και τώρα που δεν μπορώ να πάρω έχω φρικάρει. Άσε σου λέω το α' τρίμηνο που έπαιρνα κορτιζόνη ήταν μαρτύριο. Όσο για την τριχοφυία άστα να πάνε. Καθρεφτάκι αναγκαστικά. Αλλά μην νομίζεις και τα πόδια πια δύσκολο είναι. Που να σκύψεις και τι να δεις και τι να πρωτοκάνεις .............Λέιζερ ε? Μια χαρά σε κόβω. Θα έλθουν τα μέσα Ιουλίου δεν θα έλθουν? Να γεννήσω και να κάνω ένα γένικό ρεκτιφιέ μετά. Ξέρετε τώρα. Μαλλί, αποτριχώσεις κλπ. Θα μου πεις δεν θα υπάρχει χρόνος. Ε όλο και κάτι θα γίνει.......... Θέλω μια ανανέωση επειγόντως!!!!!!!!!!!!!:cool:

Διαφημίσεις

Ελα βρε καπως θα τον βρεις τον χρονο.Θα χρειαζεσαι αυτη την ανανεωση για να νιωσεις ομορφα.

Α πηγα κι εμαθα και για ΙΚΑ και για ΟΑΕΔ.Λογικα δικαιουσαι ταμειο ανεργιας εστω και για λιγους μηνες.Εαν σ ενδιαφερει πες μου να σου πω λεπτομερειες.

age.png

Ελα βρε καπως θα τον βρεις τον χρονο.Θα χρειαζεσαι αυτη την ανανεωση για να νιωσεις ομορφα.

Α πηγα κι εμαθα και για ΙΚΑ και για ΟΑΕΔ.Λογικα δικαιουσαι ταμειο ανεργιας εστω και για λιγους μηνες.Εαν σ ενδιαφερει πες μου να σου πω λεπτομερειες.

Εννοείται ότι με ενδιαφέρει. Για λέγε. Για το ΙΚΑ έμαθα κι εγώ. Για τον ΟΑΕΔ επαναπαύτηκα σε αυτά που μου είπε η λογίστρια και δεν πήγα καθόλου να ρωτήσω. Απλά ξέρω ότι χρειάζονται 125 ένσημα για να σου βγει το επίδομα ανεργίας. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια που δουλεύω στο φροντιστήριο με σύμβαση ορισμένου χρόνου (Σεπτέμβριο με Μάιο) πάντα μου βγαίνει το επίδομα για τρεις μήνες (πάντα συμπληρώνα βέβαια τα ένσημα) και μετά τον επόμενο Σεπτέμβριο πρόσληψη πάλι και φτου κι από την αρχή. Φέτος έχω ένσημα από Σεπτέμβρη του 2009 ως και τον Γενάρη του '10. Δεν συμπληρώνω βέβαια τα απαιτούμενα ένσημα για να μου βγει το επίδομα. Εσένα τι σου είπανε από τον ΟΑΕΔ?:|

witch κ γω εχω κανει λειζερ κ ημουν σε εξαιρετικη κατασταση προ εγκυμοσυνης,αλλα δυστυχως εχουν ξαναβγει καμποσες σε σε σημεια που ηταν καθαρα.. ρωτησα το γιατρο αν επιτρεπεται,δε μου ειπε οχι, αλλα τονισε οτι θα ναι καπως ασκοπο κ τσαμπα λεφτα γιατι μ αυτες τις ορμονες...κ δε θελω να ξαναβαλω ξυραφακι..κ κερι δεν κανει κανονικα γιατι θα ξαναδυναμωσουν οι ριζες..αδιεξοδο! ψαλιδισματακι λοιπον..σεξ ουτως η αλλως δεν. διακοπες χλωμουτσικο,αρα υπομονη

33E7p2.png

witch,glorr εχετε μαθει τα του ικα κ οαεδ?

οαεδ παιρνω κ γω καθε καλοκαιρι που ληγει η συμβαση μου με την α βαθμια. φετος ομως δε θα συγκεντρωσω αρκετα ενσημα γιατι με καλεσαν νοεμβρη:cry:

οποτε τα χρηματα για την αδεια τοκετου τα χανω τελειως,ξερετε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

witch,glorr εχετε μαθει τα του ικα κ οαεδ?

οαεδ παιρνω κ γω καθε καλοκαιρι που ληγει η συμβαση μου με την α βαθμια. φετος ομως δε θα συγκεντρωσω αρκετα ενσημα γιατι με καλεσαν νοεμβρη:cry:

οποτε τα χρηματα για την αδεια τοκετου τα χανω τελειως,ξερετε?

Δεν νομίζω ότι τα χάνεις. Πρέπει να έχεις διακόσια ένσημα τα δυο τελευταία έτη για να το πάρεις. Δεν έχεις?Ρώτησε κιόλας στο ΙΚΑ. Πάντως εμένα έτσι μου είπανε.Όσο για το ξύρισμα άστα. Πακέτο.............:rolleyes:

α, ωραια! 200 εχω βεβαια! πρεπει να βγω κ γω μια μερα στη γυρα ικα κ οαεδ να μαθω λεπτομερειες. μετα δε θα μπορω να παρω τα ποδια μου. ξερεις ποτε πρεπει να καταθεσουμε τα απαραιτητα για τη αδεια κ τα χρηματα?

33E7p2.png

α, ωραια! 200 εχω βεβαια! πρεπει να βγω κ γω μια μερα στη γυρα ικα κ οαεδ να μαθω λεπτομερειες. μετα δε θα μπορω να παρω τα ποδια μου. ξερεις ποτε πρεπει να καταθεσουμε τα απαραιτητα για τη αδεια κ τα χρηματα?

Νομίζω είναι 56 ημέρες πριν την ΠΗΤ. Λογικά κάπου στον 7ο είναι. Οπότε εσύ έχεις καιρό ακόμη., Απ΄'οτι βλέπω είσαι στην 22η εβδομάδα ε? Απλά πήγαινε ρώτα από τώρα γιατί όσο περνάει ο καιρός θα βαραίνεις και δεν θα είσαι για πολλά πολλά. Το βλέπω από τον εαυτό μου. Άσε που θα πιάσουν και οι περισσότερες ζέστες. Οπότε καταλαβαίνεις πως θα είμαστε ε?:cool:

Πηγα σινεμα και σας εχασα.Δεν ξαναπαω!Πιαστηκε η μεση μου!

Λοιπον,το laser δεν εχει αποδειχθει ακαταλληλο για περιοδο εγκυμοσυνης αλλα πρεπει να υπογραψεις οτι το κανεις με δικη σου ευθυνη επειδη δεν εχουν γινει οι απαραιτητες ερευνες.Οι γιατροι λοιπον που το κανουν θελουν να αποφυγουν οποιαδηποτε συνδεση τυχαιου συμβαντος με το laser κυριως για ψυχολογικους λογους της εγκυου.Το συμπερασμα ειναι οτι καλυτερα να μην γινεται γιατι εκτος των αλλων ποναει περισσοτερο τωρα που υπαρχει και μεγαλυτερη ευαισθησια.

Παρ ολα αυτα,μεχρι να ξανακανεις laser μπορεις να βαλεις και ξυραφακι αλλα να κανεις και κερι γιατι μεσολαβει μεγαλο χρονικο διαστημα και προλαβαινει η τριχα να κανει τον κανονικο της κυκλο.

Παντως ο,τι εμφανιζεται τωρα στην αποτριχωμενη περιοχη δεν εχει να κανει με την εγκυμοσυνη αλλα με σημεια που πρεπει να ξαναχτυπηθουν,

age.png

Σχετικα με ΙΚΑ κτλ,εφ οσον συμπληρωνουμε τα ενσημα οπως λεει και η glorr περνουμε τα χρηματα για τοκετο και λοχεια που ειναι οι 56 μερες πριν και η λοχεια μετα.Αλλα δεν δικαιουμαστε το επιδομα μητροτητας που ειναι για εξι μηνες αν δεν πας για δουλεια σε αυτο το διαστημα.

Δικαιουσαι ομως το ταμειο ανεργιας για 6 μηνες εαν εχεις 125 ενσημα τους τελευταιους 14 μηνες χωρις ομως να μετρησεις τους 2 τελευταιους μηνες.Τα ενσημα του Ικα απο ασθενεια νομιζω δεν υπολογιζονται.Ακομα και αν δεν τα συμπληρωνεις,συνεχιζεις το ταμειο σου απο περισυ που το σταματησες στους 3 μηνες.Δηλαδη παιρνεις αλλους 3.

Ο μονος σιγουρος τροπος να μαθεις ειναι πριν πας στον ΟΑΕΔ να πας στο Ικα και να ζητησεις εκτυπωση ενσημων των 2 τελευταιων χρονων για να υπολογισεις τα ενσημα σωστα.

Τα χαρτια τα καταθετεις στο ΙΚΑ 56 ημερες πριν τη ΠΗΤ,ληξη συμβασης,βιβλιαριο και καποιο χαρτι που να λεει οτι παιρνεις ταμειο εαν παιρνεις.Δεν στο κοβουν το ταμειο.Η πιθανη ΠΗΤ πρεπει να ειναι απο γυναικολογο του ΙΚΑ στον οποιο θα πας τους υπερηχους.Αυτο το κανεις οποτε θες.Εγω μαλλον θα παω τη Τεταρτη.

Ουφ.Ολοκληρη εκθεση!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...