Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χαιρετώ τις ηρωίδες διδυμομανούλες!!!!!!!!!

Μπορεί να με θυμόσαστε είχα γράψει κανά δυο φορές παλιότερα, παρόλα αυτά διαβάζω όποτε έχω χρόνο τα νέα σας!!!

..........με περνάτε μερικά σκαλοπάτια!!!!!!!!Οταν ήμουνα έγκυος, είσασταν στο τέλος της εγκυμοσύνης σας μετά όταν γεννήσατε διάβαζα πως ειναι η καθημερινότητά σας με τα μωρά και είχα αγχωθεί, τώρα που έγινα και εγώ μανούλα έχετε φτάσει να ταίζετε τα μωράκια σας κρεμούλες, φρούτα, λαχανικά!!!Πω, πω τι γρήγορα περνάει ο καιρός!!!!!!!

Γέννησα στις 7/10 τη μέρα που έμπαινα στην 30η εβδομάδα έσπασε ο ένας σάκος και μου τα πήρανε με καισαρική.Τα κοριτσάκια μου ζύγιζαν 1450 γρ. και 1640 γρ.Γέννησα σε κλινική και τα μεταφέρανε σε εφημερεύον νοσοκομείο, επειδή θα μένανε αρκετό καιρό και το κόστος θα ήτανε πάρα πολύ μεγάλο.Εμειναν 32 μέρες η μία και 34 η άλλη.Δόξα το Θεό παρόλο που δεν είχα κάνει ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονάκια τους μόνο 5 μέρες υποστηρίχτηκαν μηχανικά σε χαμηλή πίεση και ο μόνος λόγος της παραμονής τους ήταν να πάρουν βάρος.Προχτές κλείσαμε τον 3ο μήνα!!!!

Είναι αρκετά δύσκολα να μεγαλώνεις δίδυμα, το ξέρετε καλύτερα εσείς.Και μετά από 11 χρόνια γάμου που είμασταν μόνοι................Ευτυχώς είμαι τυχερή που με βοηθάει πολύ ο άντρας μου και για δουλειές έρχονται η πεθερά και η μαμά μου.

Θα μου είναι πολύτιμες οι γνώσεις σας σε οτιδήποτε απορία έχω!!!!!

uOsmp3.png

Μάγκι να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!!!

Είδες πώς περνάει ο καιρός? χωρίς να το καταλάβουμε. Η αλήθεια είναι ότι λίγο πολύ όλες μια βοήθεια την θέλουμε, είτε στις δουλειές του σπιτιού είτε με τα μωρά... Δεν μπορεί κανένας να καταλάβει παρά μόνο αν έχει δίδυμα..διπλός ο κόπος αλλά και διπλή ευτυχία!!!!

RKdwp3.png

επανηλθα..

τι κουραστικη κυριακη..

ξεστολισμα, δυσκολα ταισματα..

μαγκι να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου!

πολυ καλο βαρος γεννησης σ αυτη τη βδομαδα παντως!!

ευχαριστω για τα σχολια..χθες ηταν καλη μερα, ειχα διαθεση κ ειπα να παιξω λιγο με το χριστουγεν. ντεκορ πριν το μαζεψω..

σημερα αντιθετως , ουτε να φαω καλα δε προλαβα..

δεν αντεχω αλλο να ταιζω μια ωρα..κ με απιστευτη γκρινια ομως! χθες η μικρη εφαγε σε καποιο γευμα 60ml!!(μετα απο μια ωρα προσπΑθεια)

jas καλη αρχη με τις κρεμουλες!!

witch κ εγω θα τον μαζεψω τον αποστειρωτη γιατι ολο σε πειρασμο μπαινω!

ειπα να τους κανω το γαλατακι με εμφιαλωμενο,χωρις βρασιμο,αλλα δεν αντεξα κ το εβραζα τελικα..

μα, ολες ξεστολιζετε κ απουσιαζετε σημερα?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Nunu, welcome back!!!

Nufi, τις φωτογραφίες θα τις δω λίγο αργότερα και θα σχολιάσω καταλλήλως.

Μάγκι, περιμένουμε τις εμπειρίες που ζήσατε μετά το μαιευτήριο!

Jas, για τις κρέμες και τα φρούτα:

1. Για τα φρούτα: Γενικά οι παιδίατροι αργούν το πορτοκάλι για το φόβο αλλεργιών (9ος μήνας), αν και πολύ σπάνια συμβαίνει κάτι. Το πιο εύπεπτο όλων είναι το αχλάδι. Οταν αποφασίσεις να ολοκληρώσεις τη φρουτόκρεμα, βάζε πολύ λίγη μπανάνα

2. Για τις μάρκες κρέμας: εννοείται όποια θέλεις και όποια τους αρέσει

3. Για τον τυπο κρέμας: τα μωρά ξεκινάνε από τη βανιλια-ρυζάλευρο γιατί είναι η πιο εύπεπτη. Τη φαρίν λακτέ θα τη δοκιμάσουμε στον 7ο μας είπε γιατί το άλευρο σίτου. Καιι από όσες φαριν λακτέ και μπισκοτόκρεμες δοκίμασα, είναι πιο γλυκές από τις βανίλιες. Οπότε ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι πιο ουδέτερο.

Επίσης, αν δεν απατώμαι, κάποιες μπισκοτόκρεμες μπορεί να έχουν αυγά... αυτές... out. Το αυγό είναι πολύ αργότερα!

Και επίσης: όχι κρέμες με μέλι και όχι έτοιμες φρουτόκρεμες, μια που η μανούλα τις κάνει πάντα καλύτερα!

Τα υπόλοιπα σε λίγο

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα και απο εμένα. Τι κάνετε? Εμείς έχουμε πολύ γκρίνια. Είμαστε αρρωστούλικα. Ο μπεμπακος είναι με τρελά φλέματα και ο κακομοίρης ήταν προχθές με εμετούς για να τα βγάλει.Άφηστε τα. Είχα καιι τον άντρα μου με 39 το ΣΚ. οπότε καταλαβαίνετε ότι πέρασα πολύ ωραία. Χθες πήγα τα μπεμπάκια στην μαμά μου μήν κολλήσουν και αυτά και για να κοιμηθώ κι εγώ λίγο γιατί τα έπαιξα η αλήθεια είναι. Σήμερα μαζευτήκαμε σπίτι μας όμως. Από αύριο μπαίνουμε στο καθημερινό πρόγραμμα και από Τρίτη δουλειά. Μπλιαχ......

Περαστικά σας glor! Φαντάζομαι ότι ο μπαμπας τα κόλλησε;

Προσεξε μην κολλήσεις και εσύ, γιατί έρχεται δύσκολη εβδομάδα!

Εμβολιάκια φαντάζομαι ότι δεν κάνατε ε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Περαστικά σας glor! Φαντάζομαι ότι ο μπαμπας τα κόλλησε;

Προσεξε μην κολλήσεις και εσύ, γιατί έρχεται δύσκολη εβδομάδα!

Εμβολιάκια φαντάζομαι ότι δεν κάνατε ε;

Όχι δεν τα κόλλησε ο μπαμπάς. Αυτά κολλήσανε τον μπαμπά. Εγώ ευτυχώς ακόμη είμαι καλά. Εμβολιο αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε. Δύσκολη εβδομάδα λόγω δουλειάς εννοείς? Εντάξει θα τα καταφέρουμε. Τι να κάνουμε? Απλά είναι λίγο ξενέρωμα....Τόσες μέρες διακοπές από τις 23 Δεκέμβρη και από αυριο πάλι στο πρόγραμμα, είναι κάπως......:cry:

Οντως, είναι κάπως να έχεις δουλειά και άρρωστα παιδιά....

Απ' την άλλη καλό είναι που θα ξεφύγεις για λίγο.

Πάντως, αν συνεχίσουν να είναι άρρωστα ίσως θα πρέπει να αναβάλετε το εμβολιάκι σας. Εμεις το κάναμε και είχαμε πάλι γκρίνιες, αλλά ευτυχώς όχι πυρετό.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ουφ!! τα διάβασα όλα!!!

Να σχολιάσω ότι θυμάμαι!!

Φρόσω περαστικά στον μπεμπούλη, όποτε αναρρώσετε και κάνετε κέφια να βρεθούμε για καφέ και γάλα!!

Λέτε τα ιπποκαμπάκια να είναι στη γύρα τώρα?? Ιπποκαμπάκι περιμένουμε νέα!!!

Witch τρελό το πέσιμο, έλιωσα στο γέλιο!!!

Nufi μεγαλώσαν τα σκιούρια σου και πολύ ευρηματικές οι φώτο σου!! τέλειες!!!

Agorakia είσαι όργιο!!αλλά δε θυμάμαι γιατί!!!

Twins θέλω κι άλλο γρίφο!!

και τώρα κάηκε ο εγκέφαλος και δε θυμάμαι τι άλλο θα ήθελα να σχολιασω...οπότε τα φιλιά μου και στις υπόλοιπες δεσποινίδες και μπεμπεκάκια.

ααααα και πότε θα πάμε για καφέεεεεεεεεεεεε????????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!!Και εσείς να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας!!

Τwins που ρωτάς για τις εμπειρίες μετά το μαιευτήριο...........

Οταν τα πήραμε στο σπίτι η μία ήταν 2240 γρ. και η άλλη 1900 γρ. μόλις τα δίναμε να φάνε πνιγόντουσαν, μελάνιαζαν και χάναν τις αισθήσεις τους, επειδή λόγω προωρότητας δεν μπορούσε να συγχρονιστεί η αναπνοή τους με τα πνευμόνια τους.Μέχρι να τα επαναφέρουμε κάθε φορά έτρεμα!!!!Ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι.Είχα πάθει δεν ήθελα να έρθει η ώρα να τα ταίσω!Μας είχαν πει να τις ξυπνάμε ανά 3 ώρες για να τρώνε 8 γεύματα ημερησίως και μέχρι να τελειώσει το ένα γεύμα και το άλλαγμα σε λίγη ώρα έφτανε το επόμενο.Στην αρχή τάιζα μόνη μου επειδή ο άντρας μου φοβόταν.Είχαμε γίνει ζόμπι δεν κοιμόμασταν ούτε νύχτα ούτε μέρα.

Τώρα ταίζουμε μαζί και έτσι κερδίζουμε αρκετό χρόνο.Η μία τρώει 5 γεύματα γύρω στα 150 ml και η άλλη 6-7 γεύματα από 100-120 ml.Οταν είναι να φάνε ξεσηκώνουν τον κόσμο και μόλις αρχίζουμε το τάισμα τρώνε λίγο και μετά κοιμούνται στην αγκαλιά μας με αποτέλεσμα πολλές φορές να κοντεύουμε μια ώρα για να φάνε μέσα στον ύπνο τους.Τώρα τις ταίζουμε όποτε πεινάνε και πολλές φορές τα γεύματά τους δεν είναι την ίδια ώρα.

Θέλω να σας ρωτήσω (αν και εσάς γεννήθηκαν πιο μεγάλα εμάς τώρα θα έπρεπε να είναι δύο εβδομάδων!!) πότε κόψανε το βραδυνό και πότε σταματάμε να τα βάζουμε για ρέψιμο?Εσείς τα ταίζετε την ίδια ώρα και τα δύο?(φυσικά αν δεν είσαστε μόνες)

Η Ολγα που χάθηκε??

uOsmp3.png

οντως η ολγα που χαθηκε?

ναι ρε ποτε θα παμε για καφε?αν και τα δικα μου,η μικρη συγκεκριμενα,ειναι γκρινιαρα αυτη την εποχη.

μαγκι νομιζω οτι πιο καταλληλη ειναι η nufi σε αυτα, που ηταν τα πιο προωρα απο ολα.εμενα στις σαραντα ημερες σταματησαν το βραδυνο αλλα το ξαναρχισαν εδω και τρεις ημερες!ταυτοχρονα ταιζα πολλες φορες αλλα ηταν ευκολα μωρα τα δικα μου ουτε πνιγονταν ουτε τιποτα(εως τωρα ξαναλεω)

αυτες τις ημερες καταλαβα (και θεωρω ηρωιδες) οσες απο εσας γκρινιαζαν τα μικρα ακαταπαυστα.πχ αγορακια.

age.png

Γειά σου Μάγκι καλώς μας ήρθες!!

Οι εμπειρίες αυτές είναι σε όλες μας γνωστές έως κάποιο βαθμό, κοντά στα δικά σας κιλά γεννήθηκαν και τα σκιούρια της nufi μας και ίσως μπορέσει να σου πεί πιο πολλά. Πάντως σε γενικές γραμμές από τις κοπέλες που τα λέμε βλέπω ότι τα ταϊζουν με πρόγραμμα και κόψαν το βραδυνό τον ύπνο κάπου στο τρίμηνο. Ταυτόχρονο ταϊσμα μπορείς να κάνεις αν τα βάλεις στο ριλαξάκι και τους κρατάς τα μπιμπερό. Όσο για το ρέψιμο φαντάζομαι μέχρι να μπούμε στις στερεες τροφές θα το κάνουμε.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...