Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιώτα ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Πρέπει σιγα-σιγα να αρχίζω να το κοιτάζω το θέμα. Ελπίζω τώρα στις εκπτώσεις να πέσουν λίγο οι τιμές γιατί δεν θέλω να ξεπαραδιάσω τις κουμπάρες, αλλά θα ήθελα να τις βοηθήσω γιατί είναι πρωτάρες. Επίσης, τέλος του μήνα έχει μια έκθεση για γάμο και βάφτιση και θα πάω να δω μήπως υπάρχουν οικονομικές προσφορές.

Και για το παλική.... αν δεν απατώμαι, είναι περιοχή στην Κεφαλονιά. Σου μύρισαν διακοπές καλό μου;:-P

Τελος του μηνα οντως εχει εκθεση κ γι αυτο δε βρισκουμε κ μπομπονιερες.Τα σχεδια που διαλεγουμε εχουν τελειωσει κ θα βγουνε αρχες Φεβρουαριου παλι στην αγορα κ δεν προλαβαινουμε να τις παραγγειλουμε τοτε!

Παλικη ειναι περιοχη???Δεν ειχα ιδεα αλλα μαλλον φταιει το γεγονος οτι οντως θελω διακοπες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!!

η μικρη μου παρολο που εχει φουντωτα μαγουλα δεν θελει να τρωει βρε κοριτσια...

ελεος μια ωρα ταισμα!!! κ αντε καποιες φορες τρωει επιτελους 170..αλλα αλλες μολις 130 κ χθες 110,90... τι? νομιζει οτι ειναι νεογεννητο?τι ποσοτητες ειναι αυτες?

επισης γκρινια εχουμε κ μεις witch μου..κ πραγματικα ποσα κολπακια ακομη να επινοησω η γυναικα? μανα ειμαι εγω η ανιματερ τελοσπαντων????

αυτα για γκρινια..

καλε πρεπει να σταματησω την αποστειρωση κ καπως μου ρχεται..

μου χε πει η παιδιατρος απ τον προηγουμενο μηνα να την κοψω σιγα σιγα(αποστειρωνοντας μια φορα τη βδομαδα πχ), αλλα εγω συνεχισα ακαθεκτη!

κ νερακι χωρις βρασιμο πια..πωπω!

μεγαλωσαν κ δε λεω να το καταλαβω!

33E7p2.png

giota ωραια,οποτε προχωραει καλα το project βαφτιση!

twins τι καλο μαγειρεψες κ κατεστρεψες για τα διδυμονια? φρικασε γαλακτος!

witch φαινεται αν εχει πρησμενα ουλα? εγω δεν εχω δωσει ποτε ντεπον ..δεν εχει χρειαστει μετα απο εμβολια κ οταν γκρινιαζουν πολυ δε μπορω ναμαι σιγουρη αν ειναι δοντια για να δωσω..

με την κρεμουλα πως τα πατε?

33E7p2.png

Ας αρχίσω χαχχαααα με μια καταγγελία.

Καταγγέλω λοιπόν τη Γιώτα που θέλει λέει κοιλιοπλαστική.

Εγώ που την έχω δει από κοντά είναι κορμάρα κορίτσια!

Γιωτούλα για ποια σωσίβια μιλάς; Πού είναι και δεν τα είδα;

Βρε θα μπεις ολόκληρο χειρουργείο για ένα πόντο λίπους;

Εγώ τότε θα ανοίξω μια τρύπα να χωθώ μέσα σαν το παπί με τα γουρλωτά τα μάτια :lol:.

γιασμίν τα πεσίματα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Όχι βέβαια να γίνονται συστηματικά αλλά εντάξει μην τρελαίνεσαι. Οι δικοί μου όλο με καρούμπαλα είναι. Σκαρφαλώνουν σε καναπέδες, καρέκλες, κρεβάτια, ο ένας πάνω στον άλλον :rolleyes:... Κατεβάζω τον ένα, ανεβαίνει ο άλλος και χοροπηδάει, κατεβάζω τον άλλον, ανεβάνει πάλι ο πρώτος.... Και ξεκαρδίζονται στα γέλια τα σκατούλια...

Το Ιπποκαμπάκι και τα μωράκια της πώς είναι; Ξέρει καμία;

Μήνυμα 2ο...

Εμείς στη βάτιση δεν είχαμε κάποιο θέμα. Τα χρώματα ήταν πράσινο, κίτρινο, εκρού δηλ γάζες λαχανί και εκρού και ηλίανθοι για στολισμό, κολυμπήθρα, λαμπάδες, κουτιά (τα φτιάξαμε μόνοι μας). Το γαλάζιο το είχα βαρεθεί...και στο γάμο άσπρο γαλάζιο και στην πρώτη βάτιση ουφφφφφ.

και τις μπομπονιέρες τις φτιάξαμε μόνοι μας και σοκολάτες με περιτύλιγμα. Θα βάλω φωτό κα΄ποια στιγμή αν θέλετε να δείτε.

Διαφημίσεις

Αχ βρε Φροσω μ εκανες και γελασα με την καταγγελια....

Κι ομως εχω ξεχειλωσει πλεον,οταν γεννησα ημουν καλυτερα απο οτι τωρα.Τωρα εχω χαλαρωσει αρκετα στην περιοχη της κοιλιας.Αφου πηγα απ την δουλεια μου μια μερα για να τους δω κ νομιζανε πως ειμαι παλι εγκυος!!!!Οχι 8 μηνων βεβαια αλλα εχω κοιλιτσα σαν 4 μηνων!!!!

Οσο για τη βαπτιση κι εγω ποτε δεν ημουν υπερ του θεματος.Στον Τασο καναμε οτι να ναι,απλα ετυχε τωρα κ τα συνδυασαμε.....Αλλωστε στολισμο δεν κανουμε κ ειναι πιο ευκολο να τα συνδυασεις,αλλα για να φτιαξω μονη μου μπομπονιερες κ προσκλητηρια....δεν το χω με τιποτα!!!!!Ουτε ορεξη αλλα ουτε κ χρονο...μονο που το σκεφτομαι αγχωνομαι!!!!Εδω με το ζορι γραφω τους φακελους στα προσκλητηρια για να τα στειλω!!!!

Πριν λιγο ξυπνησα κ τωρα πινω καφεδακι.Αργοτερα θα παμε σε μια φιλη που μενει στον πανω οροφο που γιορταζε χτες αλλα σημερα σραντησανε κ θα παμε να της ευχηθουμε!!!!.

Σας φιλω!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μου ξέφυγε ενα κενό χιχιχιχι

Λοιπόν, ήρθε σήμερα ο γιατρός και μας εξέτασε. Όλα μια χαρά, φτάσαμε 7700γρ και 6700γρ!!!!

Σήμερα λέω να τους ξεκινήσω. Μας έβαλε στο πρόγραμμα φρούτα το πρωί και κρέμα το απόγευμα. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ γάλα....να μην κόψουμε λέει και τον θηλασμό ακόμα....

Άρα θα φάμε την πρώτη κρέμα μας βανίλια-ρυζάλευρο. Είπε λοιπόν το πρωί ξεκινάμε για 5 ημέρες πορτοκάλι. Μια κουταλιά την πρώτη μέρα, δύο την δεύτερη κοκ. Την 6η μέρα 1/5 μήλο για 5 ημέρες με λίγο πορτοκάλι, μετά 1/5 αχλάδι για 5 ημέρες και άλλες 5 ημέρες 1/5 μπανάνα. Στις 20 πια ημέρες, όλα μαζί τα φρούτα...1/5 μήλο, 1/5 αχλάδι, 1/5 μπανάνα και όσο πορτοκάλι πάρει!!!

Όσον αφορά την κρέμα, τους δίνω ότι θέλω...βανίλια, φαρίνα ή μπισκοτόκρεμα κάθε απόγευμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού!!!

Αυτάαααααα!!!! Κατά τις 6.30 θα κάνουμε την πρώτη απόπειρα και θα σας ενημερώσω!!!!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Έχω δείγμα ΝΟΥΝΟΥ κρέμα βανίλια...είναι καλή??? Μήπως έχει άλλη με λιγότερη ζάχαρη???

Να φτιάξω δύο μερίδες ή για πρώτη φορά θα φάνε λίγο οπότε και μια μερίδα αρκεί????

RKdwp3.png

Κρεμα ΝΟΥΝΟΥ ειναι η αγαπημενη του Τασου μου.Την τρωει ακομη κ τωρα.

Τα διδυμακια δεν την τρωνε ομως,δεν τους αρεσει μαλλον,οποτε δοκιμασε την κ θα δειξει.Οσο για την ποσοτητα φτιαξε ενα φακελλακι.100γρ νερο κ το φακελλακι,νομιζω τοσο λεει η οδηγια του δειγματος.Θα τους φτασει,ετσι κ αλλιως δε θα φανε ολο το μπωλ!!!

Καλη επιτυχια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα μου σε ευχαριστώ!!

Τα νέα....

φτιάξαμε την νουνού βανίλια!

Ο Κοσμάς, είχε φάει γάλα καμιά ώρα πριν οπότε ναι μεν δοκίμασε αλλά έφαγε 2-3 κουταλιές, όχι με ιδιαίτερη χαρά. Ο Bill από την άλλη, πεινούσε κιόλας, τρελάθηκε :) Μου αρπαξε και το κουτάλι και το έβαλε μόνος του στο στόμα!!! πολύ γέλιο!!! :)

Τραβήξαμε βίντεο αλλά ξέχασα να βγάλω φώτο... Αύριο!

RKdwp3.png

Γεια σας, κουκλίτσες μου!

Έβαψα κόκκινο νύχι (για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια μόνη μου!!!! ένεκα η κρίσις αλλά και η έλλειψη χρόνου) και κυκλοφορώ με μάλλινο παντελονάκι (9 ετών) και οπάκ καλσόν και 12ποντο, που πρέπει να ανοίξει μέχρι αύριο, που είναι η βάφτιση! Το έχω δύο χειμώνες, αυτός είναι ο τρίτος και τώρα το φοράω πρώτη φορά!!!!!!!!!!!!!!! Ααααααχ, το είχα πάρει από το λατρεμένο Μιλανάκι, στις χειμερινές εκπτώσεις! Τέλειο!!!!!!!!!! Με 3 χρώματα. Πράσινο λαδί, καφέ, μουσταρδί, μπαρετούλα, απλώς κουκλί!

Σας αφήνω, βάζουμε dvd (πάντα με το 12ποντο!).

Με την κρέμα καλά τα πήγαμε, τη φάγαμε με μπιμπερό, αλλά μας μπέρδεψε λίγο! Αύριο κουτάλι (πήρα σύνεργα σήμερα από μάδερ κέαρ :) )

Witchaki, ο ένας έχει ένα χνουδάκι, δεν τον λες και καράφλα, αλλά ο μεγάλος γλόμπος :):):):):):):):)

Giota, μήπως το κατάστημα που λες είναι ένα μικρούλι, κομψούλι, στη Μπακνανά, στο φανάρι, απέναντι από το ντιβιντί κλαμπ;

Αυτά πρόλαβα να διαβάσω και σας φιλώ!

rPPrp3.png

AGORAKIA δεν ειναι αυτο,ειναι απο την αλλη πλευρα του Νεου Κοσμου κοντα στη Φραντζη.Δε ρωτησα εδω στη γειτονια,πηγα κατ ευθειαν εκει επειδη ειχα παρει ατ του γαμου.Αλλα επαναλαμβανω οτι συνηθως τα καταστηματα της γειτονιας κανουν καλυτερες τιμες!!!!Κοιταξτε το πριν βγειτε στους δρομους!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...