Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τώρα ανέκτησα τη σοβαρότητά μου.

Witch, με την ενδοεπικοινωνία, είναι (όπως λέει και η nufi) είναι πρααγματικά σαν να έχεις τα μωρά στο δωμάτιο. Αλλά πιστεύω πως επειδή πλεον είναι μεγαλούτσικα, μετά από λίγο καιρό θα τα ακούτε από μόνοι σας. Βέβαια σας εύχομαι να κοιμούνται και τα δύο απερίσπαστα όλο το βράδυ για να ξεκουράζεστε και εσείς λίγο.

Γιώτα, επειδή είσαι από τις πρωτοπόρες στη βάφτιση, μάλλον όλες θα χρειαστούμε τα φώτα σου, ειδικά αν ξέρεις κάποιο κατάστημα με οικονομικά είδη βάπτισης.

Jas, χρόνια σας πολλά! Ωρα για κουταλίσματα!!!! Για τις ταχυπαλμίες... μήπως είναι θέμα άγχους; Μήπως έχεις κουραστεί πολύ; Στην εγκυμοσύνη, που είχα και εγώ τέτοια θέματα, μου είχε πει ο καρδιολόγος και έκανα κά΄τι ασκήσεις αναπνοής για να πέσουν οι σφυγμοί.

Agorakia, περιμένουμε τα νέα σας για τις κουταλιές!

Και τώρα κάτι για όλες, επειδή βλέπω ότι το φαινόμενο εξαπλώνεται, και μετά το Φιλ, ακολούθησε και ο Bill. Τι θα κάνουμε με αυτά τα πεσίματα από το κρεβάτι. Ωραια, λέμε να μην τα βάζουμε καθόλου στο κρεβάτι. Είναι όμως εφικτό; Και αφού το σύστημα με τα μαξιλάρια δεν αποδίδει τι μέλει γενέσθαι;

Ο ντοκτορ μου είπε ότι μπορεί και να μου ξαναπέσουν, αλλά αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Είναι όμως πολύ τρομακτική εμπειρία... και τραγική.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.

και οι τουμπες στο προγραμμα twins οντως.κι εγω που ειμαι το παιδι της σαβουρας θεωρω αξιοσημειωτο που μονο τα κουτουλαω οταν δεν υπολογιζω καλα τις αποστασεις.

δεν σας εχω πει για την κορυφαια σαβουρα των εορτων!!!

γυρναμε απο σουπερ μαρκετ και ολα τα ψωνια ειναι στο πατωμα της κουζινας.αχ πειτε μου αν σας το ειχα πει για να μην σας κουραζω!

age.png

ρε κοριτσια η μικρη μου δεν παλευεται απο γκρινια και κλαμα.και δεν ειναι παντα τα δοντια της.και δεν θελει αγκαλια.θελει κουβεντα και να εισαι καπου κοντα της.τι να την κανω?να δωσω κανενα ντεπον καποια στιγμη ή ειναι υπερβολη?τουλαχιστον οταν ξερω οτι ειναι τα δοντια.εχθες πηγαμε στη γιορτη του πεθερου μου και φυγαμε γρηγορα γιατι λυσσαξε!

age.png

Αυτό το πέσιμο δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι όμως έκεινο το δολοφονικό χτύπημα με το μαχαίρι!!!! Ελπίζω μέσα στις τσάντες του σ/μ να μην είχες αυγά!

Η αντίδραση της μικρούλας είναι φυσιολογικότατη. Πλέον σε αυτή την ηλικία τα μωρά μπορούν να κλαίνε μόνο για παρέα ή για αγκαλιά (μου το είπε και ο ντοκ). Εχουν ανάγκη για επαφή, ερεθίσματα και παιχνίδι. Μήπως αν έβρισκες κάποιο παιχνίδι που να της αρέσει πολύ ή κάποια μουσικούλα/ βιντεάκι;

Το ντεπόν δεν ξέρω αν ενδείκνυται για συνεχή χρήση. Οπως είπα και πριν, εχτες έδωσα του μπέμπη που ουρλιαζε και κοιμήθηκε 12 ώρες. Απ' την άλλη, το επίμονο κλάμα είναι μάλλον χειρότερο.

Σε μερικά μωρά επίσης τους αρέσει να τους πηγαίνουν πέρα-δώθε με το καρότσι. Μήπως να το δοκιμάζατε και αυτό;

p.s. να σας ζήσει ο πεθερός!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

δεν θελει οπωσδηποτε αγκαλια,αρκει να πας απο πανω της και να την κοιταξεις.βαριεται τα παντα γρηγορα.ντεπον πρεπει να της εχω δωσει πεντε φορες στο συνολο.ειναι αδυνατον να ειμαι συνεχεια απο πανω της και να της κανω τον καραγκιοζη!!!

με το μαχαιρι ειχα κοπει τοτε που κοπηκε και η αγορακια αλλα τωρα στις γιορτες τα ξανακαταφερα.καθαριζα καστανα και μου εφυγε το μαχαιρι και καρφωθηκε στο μεγαλο δαχτυλο κοντα στο νυχι.καρφωθηκε ομως!!!

οποτε να συνεχισω για την σαβουρα μου!!!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Εμεις πηγαμε παλικη,γυρισαμε κ τωρα μαγειρευουμε!!!!

Jas για τη βαφτιση πηραμε βαφτιστικα απο ενα καταστημα της γειτονιας μου που ειχα παρει κ τα του γαμου.Κοστιζει το καθε πακετο βαφτισης,ολο το σετ με ρουχα,παπουτσια,λαδοπανα,μαρτυρικα,λαμπαδες κτλ κτλ 400 ευρω.Ενω εκει που ειχα κανει του Τασου τα βρηκα 500 ευρω.Σταυρος παλι 400 ο ενας κ 450 ο αλλος,παλι απο την γειτονια.Αν εχεις χρονο μπορεις να ψαξεις αλλα ειδικα τα γειτονικα μαγαζια που δεν εχουν πολυ πελατεια κανουν καλυτερες τιμες!!!!Και τις μπομπονιερες παλι απο εκει που κλεισαμε τα βαφτιστικα για να κανει καλυτερη τιμη.

Το μενου σημερα εχει μακαρονια με κιμα για μας κ μπιφτεκια για τον Τασο.

Καλη σας μερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ειχαμε λοιπον ολες τις σακουλες με τα ψωνια αραδιασμενες στο πατωμα.ειχε ξεκινησει ο καλος μου να τακτοποιει χωρις εμενα γιατι εγω ειχα κολλησει στον κατω οροφο και μιλουσα με την μαμα μου.οταν ανεβηκα και τον ειδα ενιωσα τυψεις και πηγα πισω του και κρεμαστηκα στον σβερκο του.αν εχετε δει μπομπ σφουγγαρακη θα καταλαβετε ποιο ειναι το πιο γελοιο της υποθεσης!αρχισα λοιπον να λεω ακαταπαυστα συγνωμη συγνωμη συγνωμη συγνωμη συγνωμη συγνωμη και οπως κανει να μου ξεφυγει εγω δεν ειχα που να πατησω γιατι ειχε παντου πραγματα στο πατωμα και εχασα την ισορροπια μου,επεσα ανασκελα πανω στις σακουλες και τραβηξα μαζι μου και τον νικο και επεσε απο πανω μου!(σημειωτεον 1,85)το οτι εκανα σκονη τα μπισκοτα ειναι το λιγοτερο. πεσαμε πανω σε μια τετραδα μπουκαλακια απο σοδες και γεμισε ο .... μελανιες απο τα καπακια και ειχαμε λιωσει στο γελιο.

age.png

Ξεχασα να σας γραψω....το θεμα μας ειναι οι πειρατες!!!

Επειδη ειχε το προσκλητηριο πειρατες,κ τα κουτια κ οι λαμπαδες εχουν πειρατες!!!

Μαλλον κ οι μπομπονιερες!!!Ακομη δεν καταληξαμε!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

εχασα την ισορροπια μου,επεσα ανασκελα πανω στις σακουλες και τραβηξα μαζι μου και τον νικο και επεσε απο πανω μου!(σημειωτεον 1,85)το οτι εκανα σκονη τα μπισκοτα ειναι το λιγοτερο. πεσαμε πανω σε μια τετραδα μπουκαλακια απο σοδες και γεμισε ο .... μελανιες απο τα καπακια και ειχαμε λιωσει στο γελιο.

Μαλλον εψαχνες ευκαιρια να κανετε αγκαλιτσες στο πατωμα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ξεχασα να σας γραψω....το θεμα μας ειναι οι πειρατες!!!

Επειδη ειχε το προσκλητηριο πειρατες,κ τα κουτια κ οι λαμπαδες εχουν πειρατες!!!

Μαλλον κ οι μπομπονιερες!!!Ακομη δεν καταληξαμε!!!

ωραιοι οι πειρατες!!!πειρατες και ιπποτες τα καλυτερα μου!

age.png

Θα συμφωνήσω με τη Γιώτα. Αγκαλίτσες στο πάτωμα witchaki;;;;;;;; Και αυτό με τα μπισκότα και τις σόδες.... πολύ φετιχιστικό:P:p:p:p:p:p:p:p

Μην το πάρεις στραβά, αλλά όταν διαβασα όλο το σκηνικό γέλασα πάρα πολύ!!!!!!! Ειδικά όταν φαντάστηκα το συγγνώμη-συγγνώμη και την κλίση του Νίκου!!!!!

Γιώτα ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Πρέπει σιγα-σιγα να αρχίζω να το κοιτάζω το θέμα. Ελπίζω τώρα στις εκπτώσεις να πέσουν λίγο οι τιμές γιατί δεν θέλω να ξεπαραδιάσω τις κουμπάρες, αλλά θα ήθελα να τις βοηθήσω γιατί είναι πρωτάρες. Επίσης, τέλος του μήνα έχει μια έκθεση για γάμο και βάφτιση και θα πάω να δω μήπως υπάρχουν οικονομικές προσφορές.

Και για το παλική.... αν δεν απατώμαι, είναι περιοχή στην Κεφαλονιά. Σου μύρισαν διακοπές καλό μου;:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θα συμφωνήσω με τη Γιώτα. Αγκαλίτσες στο πάτωμα witchaki;;;;;;;; Και αυτό με τα μπισκότα και τις σόδες.... πολύ φετιχιστικό:P:p:p:p:p:p:p:p

Μην το πάρεις στραβά, αλλά όταν διαβασα όλο το σκηνικό γέλασα πάρα πολύ!!!!!!! Ειδικά όταν φαντάστηκα το συγγνώμη-συγγνώμη και την κλίση του Νίκου!!!!!

μα ακριβως αυτο ηταν που εκανε την φαση τοσο γελοια!!!αν εχεις δει τον μπομπ να το λεει σε καθε συγνωμη αλλαζει τη φωνη του και σπαει τα νευρα του καβουρη!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...