Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Ιπποκαμπάκι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τα 3 σου αγγελούδια και πολύ σύντομα να γεμίσουν την αγκαλιά και το σπίτι σας!

Εμείς αυτές τις μέρες γυρνάμε τα πολυκαταστήματα βρεφικών για αναζήτηση καροτσιού διδύμων και καθισμάτων για το αυτοκίνητο...

Πολλά επιλογές, πολλές πληροφορίες, έχουμε μπερδευτεί...

Για πείτε, καμιά γνώμη, εσείς τι χρησιμοποιείτε?

Γενικά τι χρειάζεται να προσέξω στο καρότσι να έχει?

Είναι που είναι πολλά τα έξοδα, μη δώσω ένα κάρο λεφτά και μετά το μετανιώσω...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Μπήκα να σας καληνυχτήσω, αφού ΄διάβασα όλα αυτά που γράψατε.

Τις λύσεις για το κουιζ θα τις ανακοινώσω αύριο, αν και τις βρήκατε. Επίσης έχω και πολλά σχόλια να κάνω, αλλά θα τα κάνω αύριο που θα είσαστε παρούσες κοριτσάκια.

linaki G, υπάρχει πληθώρα καροτσιών στο εμπόριο. Οσον αφορά τα κριτήρια σας σκέψου τα εξής:

1. Θα χωράει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας; (οπότε όταν ψωνίσετε καρότσι, κάντε τη δοκιμή πριν αγοράσετε).

2. Θα χωράει στο ασανσερ σας, αν έχετε; (πάρτε διαστάσεις)

3. Θα το τσουλάς εσύ η ο σύζυγος; (δηλαδή το θές ελαφρύ και ευέλικτο ή στιβαρό και βαρύ;)

4. Υπάρχει περίπτωση να μη βγαίνεις ποτέ μόνη σου; (τότε ίσως σκεφτείτε τη λύση των 2 μονών καροτσιών)

5. Θέλεις να τα βάζεις μέσα από νεογέννητα; (μερικά καρότσια είναι 3+ ή 6+)

6. Θέλεις να τα χρησιμοποιείς για πολύ καιρό; (δηλαδή να είναι άνετα και ευρύχωρα, αλλά και πλατια)

7. Θελετε τα παιδάκια δίπλα-διπλα ή μπρος πίσω;

Απαξ και ξεκαθαρίσετε αυτά τα θέματα, από εκει και πέρα, το θέμα της μάρκας είναι το λιγότερο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Ιπποκαμπάκι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τα 3 σου αγγελούδια και πολύ σύντομα να γεμίσουν την αγκαλιά και το σπίτι σας!

Εμείς αυτές τις μέρες γυρνάμε τα πολυκαταστήματα βρεφικών για αναζήτηση καροτσιού διδύμων και καθισμάτων για το αυτοκίνητο...

Πολλά επιλογές, πολλές πληροφορίες, έχουμε μπερδευτεί...

Για πείτε, καμιά γνώμη, εσείς τι χρησιμοποιείτε?

Γενικά τι χρειάζεται να προσέξω στο καρότσι να έχει?

Είναι που είναι πολλά τα έξοδα, μη δώσω ένα κάρο λεφτά και μετά το μετανιώσω...

γεια σου!!!

ενα πραγμα θα σου πω να παρατηρησεις για να αποφασισεις τι θα σε βολεψει.υπαρχουν δυο ειδων καροτσια.αυτα που κλεινουν σαν μπαστουνι (διπλωνουν στη μεση και μετα προς τα κατω) και τα αλλα που απλα διπλωνουν προς τα κατω.ζητα σε ενα πολυκαταστημα να σου δειξουν πως κλεινουν και τα δυο για να καταλαβεις τι σου λεω.εγω εχω το silver cross και με εχει βολεψει πολυ γιατι σε καποια σημεια που δεν χωραει για λιγο,το κλεινω ελαφρως (με τα παιδια μεσα) και συνεχιζω κανονικα.ενω το per perego (αν το λεω σωστα) δεν εχει αυτη την δυνατοτητα,εχει ομως μια μπαρα μπροστα που το δικο μου δεν την εχει.ελαφρια ειναι τα περισσοτερα οποτε μην τρελαθεις απο θεμα βαρους.ουτε εχει τελικα και πολυ σημασια αν στο σημειο που εσυ θα το σπρωχνεις εχει μπαρα η λαβες.και βεβαια εξαρταται και απο το ποιο χωραει στο αμαξι σου.δοκιμασε το πριν το αγορασεις ή οταν καταληξεις ρωτησε μας μηπως ξερουμε.το δικο μου παντως χωραει στο ραλι που εχω.

age.png

σωστη η twins.εγω θεωρησα δεδομενο το διπλα διπλα και ουτε που σκεφτηκα οτι εχεις κι αλλη επιλογη.και οντως να τσεκαρεις και απο ποτε μπορεις να τα βαλεις μεσα γιατι δεν κανουν ολα για νεογεννητα.παρ ολα αυτα εχω ακουσει οτι για καποια κατι γινεται και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις (π.χ. στο per perego κοβεις εναν ιμαντα και πεφτει κι αλλο η πλατουλα)

age.png

γεια σου!!!

Τώρα που σε πέτυχα, θέλεις ντε και καλά να με βάλεις να σχολιάσω για το κουίζ και να μην κοιμηθώ ε;;;;; πονηρή μαγισσούλα.....:wink:;-):wink:;-)

Αντε βρε, τα πέτυχες.

Αλλά νικήτρια του διαγωνισμού βγαίνει η Jas, γιατί ανακάλυψε την επιμονή μου στο "τετράφωνο":p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

linaki η twins μπορει να σε βοηθησει να οργανωθεις κ να ενημερωθεις για ολα!!

ειναι η master lista!

εγω εχω το twin techno maclaren κανει απο νεογεννητα,ελαφρυ ,ευχρηστο,κλεινει μπαστουνωτα κ το βρισκω κ ομορφο. το βολευτηκα πολυ.

επισης το παρηγγηλα απο ιντερνετ κ μου βγηκε πιο οικονομικο απο οτι εδω.αν το επιλεξεις,να σου πω απο που.

33E7p2.png

Τώρα που σε πέτυχα, θέλεις ντε και καλά να με βάλεις να σχολιάσω για το κουίζ και να μην κοιμηθώ ε;;;;; πονηρή μαγισσούλα.....:wink:;-):wink:;-)

Αντε βρε, τα πέτυχες.

Αλλά νικήτρια του διαγωνισμού βγαίνει η Jas, γιατί ανακάλυψε την επιμονή μου στο "τετράφωνο":p:p:p:p

ποιο τετραφωνο?!μπερδευτηκα!μεγαλο κοπο εκανε και η nufi!εγω απλα ανελυσα το τυφλο συστημα για να καταλαβω τα λαθη:tongue:

age.png

ποιο τετραφωνο?!μπερδευτηκα!μεγαλο κοπο εκανε και η nufi!εγω απλα ανελυσα το τυφλο συστημα για να καταλαβω τα λαθη:tongue:

ασε καταλαβα και καταλαβα και πως βρηκε το μην η jas.μα να ειμαι τοσο εξυπνη πια.ουφ.ειναι λιγο κουραστικο.

καλυνυχτα ομορφες.

age.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια, τις είδα τώρα ρίχνοντας μια τελευταία ματιά, αύριο θα επανέλθω γιατί κλείνουν τα μάτια...

Πάω για ύπνο αν και συνεχίζουν οι μπουμπούδες μου να ξυπνάνε την ώρα που εγώ θέλω να κοιμηθώ και τώρα με ταράζουν στην κλωτσιά:-D:grin::-D !!!

Καληνύχτα!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια, τις είδα τώρα ρίχνοντας μια τελευταία ματιά, αύριο θα επανέλθω γιατί κλείνουν τα μάτια...

Πάω για ύπνο αν και συνεχίζουν οι μπουμπούδες μου να ξυπνάνε την ώρα που εγώ θέλω να κοιμηθώ και τώρα με ταράζουν στην κλωτσιά:-D:grin::-D !!!

Καληνύχτα!

Linaki κι εγώ σαν την witch έχω βολευτεί αφάνταστα το silver cross pop duo.

Δες όμως και τις δικές σου ανάγκες!!

Φιλάκια, καλό βράδυ

RKdwp3.png

Καλημέρα!!!!!

Κατ' αρχήν για να μην παρεξηγηθούμε, πολλά συγχαρητήρια και στα τρια κορίτσια που συμμετείχαν στο μαραθώνιο λαθών. Σας χρωστάω και στις τρεις καφέ (μάλλον από 2 καφέδες, αφού δεν είχα καταφέρει να έρθω στη συνάντηση). Μήπως λοιπόν να πούμε για καφέ και γλυκό;:)

Εχτες κάναμε εμβόλιο και κάποια στιγμή ξεκίνησε η συναυλία. Τους έδωσα ντεπον και ηρέμησαν, αλλά ο μπέμπης κοιμόταν από τις 7 μέχρι τις 7. Εφαγε 2 φορές κοιμισμένος ο καημένος.

Επίσης, από την απροσεξία μου χτες έκαψα 1 φορά το γαφητό των παιδιών και αφού ξαναμαγείρεψα, το άφησα όλη τη νύχτα έξω, οπότε πρέπει να ξαναμαγειρέψω! Και να το τρώγανε, τι καλά που θα ήταν!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Επίσης, από την απροσεξία μου χτες έκαψα 1 φορά το γαφητό των παιδιών και αφού ξαναμαγείρεψα, το άφησα όλη τη νύχτα έξω, οπότε πρέπει να ξαναμαγειρέψω! Και να το τρώγανε, τι καλά που θα ήταν!!!!!

Κάποιος να με μαζέψει παρακαλώ, εμένα τη δολοφόνο της δακτυλογραφίας!!!!!!!!!!!!!! Βοήθεια!!!!!!!!!! Θα σηκωθεί το πληκτρολόγιο και θα με δείρει!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...