Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Ευχαριστούμε για τα σχόλια. Τι κάνετε? Εγώ σήμερα αλλιώς τα υπολόγιζα στην γιορτή μου αλλά τελικώς αλλιώς γίναν τα πράγματα. Δεν πειράζει. Του χρόνου. Χαχαχαα..............Τι να κάνουμε, υπάρχουν και τα απροοπτα.

Εσείς όλες καλά?

Glorr ξέχασα να σου ευχηθώ κι εγώ!! Χρόνια σου πολλά κούκλα!!!! Ότι επιθυμείς για εσένα και την οικογένειά σου!!!

Έλειπα εχθές από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν μπήκα καθόλου.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

agorakia αχ σε καταλαβαινω..τουλαχιστον εσυ αντεχεις να δεις μια ταινια..εγω κοιμαμαι ξερη στον καναπε κατα τις 10 κ με ξυπναει ο καλος μου στις 11 για το τελευταιο ταισμα..

ευχαριστω κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink: εισαι φοβερο κοριτσι!!!

33E7p2.png

μαζι κοιμομαστε με τον καλο μου αλλα ο φουκαριαρης ξυπναει στις εξι και μιση για δουλεια οποτε αδειαζει το κρεββατι.το σ-κ που ειμαστε ολοι μαζι στο κρεββατι ειναι η καλυτερη μας!προχθες γελουσαμε γιατι η μικρη ειχε αποκοιμηθει πρωτη μετα το παιχνιδι και ειχε πιασει το μισο κρεββατι και οι υπολοιποι τρεις ειχαμε στριμωχτει στο αλλο μισο.

το πρωι δεν τα παιρνεις?τη νυχτα ομως κοιμουνται κανονικα ετσι δεν ειναι?οποτε τι να συνηθισουν?

τι ενδοεπικοινωνια εχεις?δεν κοιμαμαι καθολου βαθια αλλα (μην με πεις υστερικη) εχω συνηθισει την ανασα τους και καταλαβαινω ποτε κοιμουνται βαθια και ποτε ειναι ετοιμα να κλαψουν η να γκρινιαξουν.

ωωωωω..τι ωραια εικονα!!

happy family!!

το πρωι ναι.κ τη νυχτα τα βαζω κανονικα στα κρεβατακια τους.

αδικα ανησυχω οποτε λες..

ενδοεπικοινωνια εχουμε philips avent scd530. εχει κ νανουρισματα!

τι υστερικη να σε πω?κ εγω ακριβως αυτο σκεφτομουν!

τωρα σου λεω ακομη παω συχνα να δω τι γινεται στο δωματιο τους,αλλα καθε βραδυ κ λιγο καλυτερα.

εχουν πλακα παντως μονα στα κρεβατακια τους!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Για να δω τι θυμάμαι από όσα διάβασα, για να σχολιάσω...

Jasminaki, μισός χρόνος ζωής για τα αγοράκια σου τα γλυκά! Να τα χαίρεσαι! Επίσης, για τις ταχυκαρδίες, να ερευνήσεις τον θυρεοειδή σου επειγόντως. Πάσχω από θυρεοειδίτιδα και ξέρω... Είναι σύμπτωμα υπερθυρεοειδισμού! Μίλα με ενδοκρινολόγο!

Χωράνε ακόμη τα νινάκια κάθετα σε μία κούνια; Εμένα όχι, εδώ και 2 μήνες περίπου! Βέβαια, τώρα τους έχουμε τον καθένα στη δική του, γιατί, όταν τους έβαλα πόδια με πόδια για λίγο καιρό, ο ένας κλωτσούσε τον άλλον και ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα 2-3 φορές!

Είμαι απαράδεκτη! Δεν καλωσόρισα τις καινούριες μανούλες! Καλωσήρθατε κοριτσάκια!!!!!! Μέλλουσες και ήδη :)

Τι άλλο;; ΑΑΑΑΑΑ! Κι εμείς, στην βασιλόπιτα των δικών μου στο χωριό, το φλουρί έπεσε στη μέση των δύο αγοριών μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο που, όταν με πήρε τηλ η μαμά μου και μου το είπε, φωνάζαμε εγώ και ο καλός μου "στημένο, στημένο", αλλά προσεβλήθησαν, διότι μας είπαν ότι τη βασιλόπιτα την αγόρασαν και δεν ήξεραν πού είναι το φλουρί!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Άσε που πρέπει να ομολογήσω πως εκείνη η σελίδα, που είχε γίνει τεράστια την Πρωτοχρονιά, ήταν λάθος δικό μου, που είχα γράψει με τεράστια γράμματα Καλή Χρονιά .................

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μμμμμ, δεν πρόκειται να το θυμηθώ. Witch, πράγματι, αυτός ο μπεμπίνος δεν έκλαψε πολύ. Είναι πολύ νεύρο, σου λέω!!!!! Αφού μετά μάλωνε τη γιατρό, επειδή έκλαιγε ο αδελφός του :)

rPPrp3.png

Αααααααααααα! Το θυμήθηκα! Λοιπόν, χθες βράδυ φάγαμε κανονικά το τελευταίο γεύμα μας στις 24.00 και τι ώρα ξύπνησαν τα αγόρια μου σήμερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Στις 07.40 π.μ.!!!!!!! Έμεινα αναύδου, όμως (συνήθως ξυπνάμε μεταξύ 06.00 και 07.00).

Τελευταία ο μεγάλος, λόγω σαλακίων από δόντια, έπειτα από κάθε γεύμα, μετά το ρέψιμό του, βγάζει και μια ωραιότατη γουλιά με γάλα μέσα (ξαναθυμηθήκαμε τη βρεφική μας ηλικία...). Έτσι, η γιατρός πρότεινε να του αναμειγνύω το νοβαλάκ με το αλμιρόν ar του μικρού. Ευτυχώς, είχαμε βελτίωση, γιατί στο μεταξύ, βρωμάγαμε όλοι τραχανά. Είχαμε ξεχάσει πώς είναι οι γουλιές!

Και επανέρχομαι στο θέμα του ύπνου! Άραγε, θα το κρατήσουν;

rPPrp3.png

Πάω για ένα μπάνιο κι εγώ, αύριο θα έχω τρεξιματάκι (τα γνωστά Σαββατιάτικά μου) και την Κυριακή θα πάμε στην πρώτη μας βάφτιση, πρώτα ο Θεός!

Φιλάκια σε όλες, καλόν ύπνο σε μαμάδες και νινάκια! Και σε μπαμπάδες, φυσικά!

Υ.Γ. Φωτό σας δεν πρόλαβα να δω, ούτε να βάλω δικές μας!

rPPrp3.png

Agorakia μου, έλεγξα τον θυρεοειδή μου κι αλλες φορές αλλά και στην εγκυμοσύνη που είχα πάει στον ενδοκρινολόγο. Δεν είναι αυτό....μάλλον χαμηλός αιματοκρίτης. Ίσως είναι και το στίγμα...

RKdwp3.png

Agorakia μου, έλεγξα τον θυρεοειδή μου κι αλλες φορές αλλά και στην εγκυμοσύνη που είχα πάει στον ενδοκρινολόγο. Δεν είναι αυτό....μάλλον χαμηλός αιματοκρίτης. Ίσως είναι και το στίγμα...

Εντάξει, τότε, κουκλίτσα μου!

Όπως καταλάβατε, είμαι ακόμα εδώ... Έβαλα δύο φωτό, αλλά έχω παρατηρήσει ότι, όταν τις μικραίνω, το αποτέλεσμα είναι χάλια...!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...