Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εσυ τα εχεις ακομη σε μια κουνια?χωρανε?

φτιαξαμε λιγο το δωματιο αλλα ολο κατι προκυπτει και δεν προλαβαινουμε να το τελειωσουμε για να τα βαλουμε μεσα.δεν ειναι μονο οτι δεν χωρανε αλλα εχουν αποκτησει το καθενα τις δικες του συνηθειες και μαλλον θα ειναι καλυτερα μονα τους.ο μικρος ας πουμε ειναι ξενυχτης.ο,τι και να του κανω θα κοιμηθει μετα τις δωδεκα.η μικρη εννιαμιση ξεραινεται!

μετα το πρωτο ταισμα τα παιρνω κι εγω στο κρεββατι και παιζουμε και χουζουρευουμε μεχρι που μας ξαναπαιρνει ο υπνος.αυτο το σκηνικο δεν το αλλαζω με τιποτα και δεν το κοβω για κανεναν λογο.και να το συνηθισουν δεν με νοιαζει ας ερχονται το πρωι στο κρεββατι μας αρκει να κοιμουνται το βραδυ στο δικο τους.

να παρω λες ενδοεπικοινωνια?λογικα θα τα ακουω κι ετσι αλλα πολυ αγχωνομαι γιατι τωρα προλαβαινω το κλαμα τους η καταλαβαινω ποτε αρχιζουν να ξυπνανε για γαλα και το ετοιμαζω πριν κλαψουν.

age.png

με την ενδοεπικοινωνια παντως ,κ αν ειναι κοντα το δωματιο τους,(εμας ειναι διπλα ακριβως) θα ναι σαν να τα εχεις μαζι! ολα ακουγονται εκτος πια αν κοιμασαι πολυ βαθια..

εγω σηκωνομαι κ στο ασχετο να δω τι κανουν ακομη,αλλα πιστευω με τον καιρο θα χαλαρωσω.

επισης η μικρη δεν εδειξε καποια ιδιαιτερη αντιδραση, αλλα του μικρου του αρεσει στο δωματιο τους γιατι βλεπει τριγυρω με πολυ ενδιαφερον!

λες να μην εχω κ εγω ανησυχιες που ξαπλαρουμε μαζι με τα μωρα,ε? γιατι ειναι πραγματικα υπεροχο!

απλως εχω ακουσει περιπτωσεις που αυτο μετα εγινε σιγα σιγα απαιτηση του παιδιου να κοιμαται μονο με τη μαμα....

κ εσενα ο συζυξ βγηκε εκτος?

ο μικρος τοσο αργα κοιμαται?νυχτοπουλι!!!

εμενα κ τα 2 ξεραινονται κατα τις 8παρα μετα το γαλατακι των 7 κ τα ξυπναμε στις 11για το τελευταιο γαλατακι

καλη μετακομιση!!! να το τολμησετε!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μαζι κοιμομαστε με τον καλο μου αλλα ο φουκαριαρης ξυπναει στις εξι και μιση για δουλεια οποτε αδειαζει το κρεββατι.το σ-κ που ειμαστε ολοι μαζι στο κρεββατι ειναι η καλυτερη μας!προχθες γελουσαμε γιατι η μικρη ειχε αποκοιμηθει πρωτη μετα το παιχνιδι και ειχε πιασει το μισο κρεββατι και οι υπολοιποι τρεις ειχαμε στριμωχτει στο αλλο μισο.

το πρωι δεν τα παιρνεις?τη νυχτα ομως κοιμουνται κανονικα ετσι δεν ειναι?οποτε τι να συνηθισουν?

τι ενδοεπικοινωνια εχεις?δεν κοιμαμαι καθολου βαθια αλλα (μην με πεις υστερικη) εχω συνηθισει την ανασα τους και καταλαβαινω ποτε κοιμουνται βαθια και ποτε ειναι ετοιμα να κλαψουν η να γκρινιαξουν.

age.png

Μπαίνω και πάλι αστραπή, μικρές μου κουκλίτσες!

Φτιάχνω φακές και παρηγορώ ταυτόχρονα!

Νέα πάλι δεν πρόλαβα να διαβάσω, αλλά είδα την αγωνία της ιπποκαμπάκι!

Κοριτσάκι μου, κι εγώ γέννησα 35+3, ενώ όλα πήγαιναν οκ, διότι ο ένας μου δεν τρεφόταν σωστά! Ήταν σε οριακό σημείο να έχει πρόβλημα κι έτσι γέννησα με συνοπτικές διαδικασίες από τη στιγμή, που το εντοπίσαμε! Μέσα σε 4 μέρες, όσο μπορούσαν να τον αφήσουν δηλαδή! Γεννήθηκε 1900 γρ και σήμερα είναι 6700, ένας αλητάμπουρας και μισός! Μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό, όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη γι' αυτό!

Επίσης, 31 εβδομάδων γέννησε δίδυμα (με εξωσωματική) μια ξαδέλφη μου. Μια χαρά και τα δικά της, είναι πια 5 1/2 χρονών!

Twins, ξέρω ότι μας τα έχεις ξαναγράψει, χρυσουλάκι μου, αλλά, με μία λέξη, ποιά κρεμούλα να πάρω το απόγευμα από το σούπερ; Έτσι, για αρχή;

Σας φιλώ γλυκά!

rPPrp3.png

Γεια σας μανουλες!!!!

Κι εγω ακομη στην ιδια κουνια τα εχω αλλα θα παμε μετα τη βαφτιση να παρουμε κρεβατι για τον Τασο και να χωρισουμε τα διδυμα!

Σημερα πηγα με την κουμπαρα κ διαλεξαμε σταυρο κ βαφτιστικα!!!!!Κλεισαμε κ τις μπομπονιερες αλλα μαλλον θα την παρω το απογευμα να τις ακυρωσω (αν δε με βρισει) γιατι λεμε να κανουμε χωριστες για μεγαλους κ μικρους.Απλα ειναι λιγο μπερδεμα γιατι οι περισσοτεροι θα θελουν παιδικες που ειναι πιο ωραιες...θα δειξει....

Παω να ξαπλωσω λιγακι μιας κ ολοι κοιμουνται!!!!

Ιπποκαμπακι με το καλο να γυρισεις σπιτι σου με τα μωρακια σου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

α!! νωρις νωρις ε?

εμεις ακομη δεν αρχισαμε να φανταστεις! απο επομενο σκ!

που χανεσαι κυρια μου εσυ?κοντευω να σε φτασω!

Αχ, βρε κουκλίτσα μου! Αυτό ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο μου για σένα, δεν το κατάλαβες;;;;;;;;;;;;;;; :P

Στην πραγματικότητα, είμαι ψιλοφρικαρισμένη..... Δεν ξέρω γιατί! Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα και, για να είμαι ειλικρινής, όταν το βράδυ κοιμούνται τα μωρά και καθόμαστε στο σαλόνι, δεν μου αρέσει καθόλου να κολλάμε ο καθένας στο λάπτοπ του και να μην μιλάμε μέχρι το επόμενο τάισμα... Γι' αυτό δεν πολυμπαίνω πια τα βράδια :) Παίρνουμε καμιά ταινία, λέμε καμιά κουβέντα (εγώ δηλαδή, διότι ο αγαπημένος μου κοιμάται) :(

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου....

είχαμε άσχημο ξύπνημα σήμερα μιας και το Billaki μου ... έπεσε από το κρεβάτι ... :(

Πήρα τον παιδίατρο τηλέφωνο και του το είπα και είπε να τον παρακολουθώ για ένα 24ωρο. Έριξε κάτω το μαξιλάρι και μετά έκανε τούμπες προφανώς μέχρι που έπεσε. Πρέπει πρώτα να έπεσε στο μαξιλάρι όμως γιατί δεν έδειξε να χτύπησε, παίζει, τρώει κανονικά...Σαν να μην έγινε. Εύχομαι πράγματι να μην χτύπησε το μανάρι μου!!! Μόλις έγινε αυτό ήθελα να πεθάνω... :( Τρελάθηκα...

Από σήμερα κούνια!!!!! Όσο και να λατρεύω να κοιμόμαστε αγκαλίτσα....μέχρι εδώ ήτανε!!!

RKdwp3.png

Αιμοληχία

Άποχη (hint: η λέξη που ζητάμε δεν είναι η απόχη)

Γριά σας

Κουράδιο

Κούρζομαι

Ούκε

Πεοσπάθεια

Προετοιμαχίες

Τετράφωνο

Χιονίσει (hint: η ζητούμενη λέξη δεν έχει σχέση με το χιόνι)

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση των λέξεων!!!!!!:P

αιμοληψία

γειά σας

κουράγιο

κουράζομαι

ούτε

προσπάθεια

προετοιμασίες

τετράγωνο

χρονίσει

Πώς τα πήγα??

κοριτσια καλημερα,φευγω για το νοσοκομειο,την αλλη εβδομαδα θα ερθω ξεφουσκωτη.ελπιζω να πανε ολα καλα και ιδιαιτερα για το μωρακι μου το αδυναμο.

Καλή λευτεριά κούκλα!!!! Όλα θα πάνε καλά, οι γιατροί πλέον μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο εύκολα τις καταστάσεις των πολύδυμων κυήσεων!!!

Περιμένουμε νέα...φιλάκια πολλά!!! :P:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Καλησπέρα σας!!!!

Η αλήθεια είναι πως μου έλειψε η παρέα μας!!!!

Κατάφερα να διαβάσω εν τάχει όλα αυτά που γράψατε!

Κατ' αρχήν να καλοσωρίσω και εγώ τις νεο-διδυμομαμαδες/ τριδυμομαμάδες.

Για το αυτόματο τάισμα που αναφέρθηκε: Αν και είχα ακούσει ότι τα ταίζούν έτσι στο μαιευτήριο, στις ατελείωτες ώρες που πέρασα στη μονάδα, δεν είδα να τα ταίζουν έτσι. Βέβαια είχαν ένα δικό τους τρόπο, όχι και πολύ τρυφερό, αποτελεσματικό όμως.

Τώρα, η αλήθεια είναι ότι δυο- τρεις φορές ο σκουξ έχει φάει μόνος του. Ναι, μη με μαλώσετε, το έκανα λόγω έκτακτης ανάγκης..... Τον είχα καθισμένο στο καρότσι, έβαλα μπροστά του ένα πακέτο μωρόμάντηλα και του έβαλα ένα τετράφωνο μπιμπερό, ενώ τάιζα τη μαγουλού. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ!!!!!! Ο κακομοίρης έφαγε βέβαια, αλλά εμένα με είχε κόψει ιδρώτας.

Και θα συνεχίσω σε νέο μήνυμα...

τετράγωνο????

RKdwp3.png

jas λες να είσαι πάλι??:)) Έχεις και άλλο παιδάκι εκτός από τα δίδυμα? Εγώ παντως θα ήθελα και ένα τρίτο:))

Στέλλα μου αν και θα ήθελα κι εγώ ένα ακόμα μωρό αλλά μετά από 3-4 χρόνια, όχι τώρα!!! Εκτός του ότι ο γιατρός είπε να αποκλείσουμε μια εγκυμοσύνη για έναν χρόνο λόγω καισαρικής....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...