Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αχ κοριτσια,μακαρι να πανε ολα καλα γιατι ο γιατρος μου τα ειπε ''τσεκουρατα''.καλυτερα να βγουνε απο την κοιλια και μετα να το ρισκαρουμε και οτι εχει 75% πιθανοτητα επιβιωσης,καταστεναχωρεθηκα.

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια,μακαρι να πανε ολα καλα γιατι ο γιατρος μου τα ειπε ''τσεκουρατα''.καλυτερα να βγουνε απο την κοιλια και μετα να το ρισκαρουμε και οτι εχει 75% πιθανοτητα επιβιωσης,καταστεναχωρεθηκα.

75% πιθανότητα για το καθένα ή για το μικρό που δεν τρέφεται σωστα; Ο γιατρός έχει δει κάτι συγκεκριμένο ή απλώς είναι τακτική του να αναφέρει το χειρότερο ώστε να είναι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση;

Γεννάς σε δημόσιο νοσοκομείο ή σε ιδιωτικό;

Το οτι κάθε γέννα, ακόμα και ενός παιδιού έχει πολλά ρισκα είναι ένα γεγονός. Ομως, το να φοβάσαι αυτη τη στιγμή δεν προσφέρει και πολλά. Καλυτερα να ξεδώσεις φτιαχνοντας τα πράγματα σου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας κορίτσια. Ευχαριστούμε για τα σχόλια. Τι κάνετε? Εγώ σήμερα αλλιώς τα υπολόγιζα στην γιορτή μου αλλά τελικώς αλλιώς γίναν τα πράγματα. Δεν πειράζει. Του χρόνου. Χαχαχαα..............Τι να κάνουμε, υπάρχουν και τα απροοπτα.

Εσείς όλες καλά?

κοριτσια καλημερα,φευγω για το νοσοκομειο,την αλλη εβδομαδα θα ερθω ξεφουσκωτη.ελπιζω να πανε ολα καλα και ιδιαιτερα για το μωρακι μου το αδυναμο.

Καλημέρα!!!!!!!

ιππόκαμπακι, καλή λευτεριά και με κανένα πόνο. Να έχεις θετική σκέψη και να μη φοβάσαι τίποτα. Σε λίγο καιρό θα συζητάς και εσύ τις εμπειρίες σου από τα ξενύχτια, τα ταίσματα και τα εμβόλια :)

Σήμερα έχουμε εμβόλιο και είμαι προκαταβολικά τρομαγμένη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα!

glorr χρονια πολλα για χθες!!

twins μη μασας! θα ειναι ηρεμα λεω τα σποριδια αυτη τη φορα! θα εχουν συνηθισει πια..

ιπποκαμπακι ολα να πανε καλα!!! κ τα 3μωρακια να ναι γερα κ συντομα να τα παρετε κ σπιτι! τι καλα...πραγματικα θα γεμισει το σπιτι!!

33E7p2.png

καλημερα σας!

φροσω περαστικα σας και μπραβο σας που τα πηγατε τοσο καλα.πηρα πραγματικα τα επανω μου με αυτα που ειπες για το παιδων.

agorakia δυνατο αντρακι ο μικρος!ετσι ειναι.οι αντρες δεν κλαινε μοναχα πονανε!

jas δεν μας τα λες καλα!θα συμφωνησω με την φιλη twins!

εχθες φαγαμε και κρεμουλα καπως καλυτερα.σημερα θα προσπαθησουμε να ετοιμασουμε το δωματιο γιατι τα βρισκω στην κουνια σε ολες τις πιθανες στασεις!nufi και που τα ταιζεις?εννοω οταν ξυπνανε πολυ νωρις το πρωι ας πουμε και θα φανε και θα ξανακοιμηθουν?εχεις καμια καρεκλα στο δωματιο?για δωστε τα φωτα σας γιατι πολυ αγχωνομαι με την αποχωρηση.

αχ μικρη μου witch κ εγω το ειχα πολυυυ μεγαλο θεμα αυτο της της μεταφορας στο δωματιο τους..

το πρωτο βραδυ δε πολυκοιμηθηκα γιατι πηγαινοερχομουν συνεχεια κ καποια στιγμη τα πηρα κ μαζι μου στο κρεβατι...

τωρα μια χαρα..με την ενδοεπικοινωνια δπλα στο αυτι ομως!!

τωρα για το πρωινο ταισμα..

εγω κ πριν που ηταν στο δωματιο μας τα πηγαινα στο καθιστικο στα ριλαξακια. ξυπνανε γυρω στις 6. βαζω χαλαρη μουσικουλα,ανοιγω κανενα φωτακι κ τρωμε.μετα κοιμουνται εκει παλι.

τελευται ομως, δινω ferrum μολις ξυπνησουν,οποτε περιμενοντας να περασει το μισαωρο, τα παιρνω μαζι μου στο κρεβατι οπου κ ξανακοιμομαστε καμια φορα μεχρι τις 7και! μετα ταιζω παλι καθιστικο ριλαξακια κ.ο.κ.

δε ξερω βεβαια μηπως συνηθισουν στο κρεβατι μαζι μου κ μετα το μετανοιωσω..αλλα ειναι υπεροχα αυτα τα πρωινα χουζουρια...πως ν αντισταθω??

(σημειωτεον οτι ο συζυξ εδω κ καιρο κοιμαται μεσα, στο γραφειο γιατι το πρωι κουτουλουσε στη δουλεια.)

εσυ τα εχεις ακομη σε μια κουνια?χωρανε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

jas κανε ενα τεστακι!!

παρεπιπτοντως..ποσο καιρο αφου σταματησατε τις αντλησεις αδιαθετησατε?

εγω ακομη περιμενω..εχω ομως ακομη λιγακι γαλατακι, αλλα δε καθονται να θηλασουν γιατι ειναι λιγο κ προφανως δυσκολευονται κ βαριουνται η θυμωνουν..

33E7p2.png

Α, αρχίζουμε και ρυζάλευρο μεθαύριο!!!! (θα αρχίζαμε αύριο, αλλά δεν πρόλαβα να πάρω κρεμούλα, θηλή για παχύρευστα και τα υπόλοιπα σύνεργα!)

α!! νωρις νωρις ε?

εμεις ακομη δεν αρχισαμε να φανταστεις! απο επομενο σκ!

που χανεσαι κυρια μου εσυ?κοντευω να σε φτασω!

33E7p2.png

twins ποσα βρηκα?

αιμοληψια

απονη

γεια σας

κουραγιο

κουραζομαι

ουτε

προσπαθεια

προετοιμασιες

τετραποδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονισει

8 στα δεκα σωστα. Αλλά δεν λέω ποια!!!:D:D:D:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...