Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εχω κανει κορτιζονη.εχθες που τα μετρησε τα 2 τα βρηκε απο 1100,το τριτο δεν μπορεσε να το μετρηση,ηταν πισω απο το αλλο.σημερα το βραδυ θα παμε παλι για μετρηση

Συνήθως το υπερηχογραφικό βάρος είναι λίγο παρακάτω ή λιγο παραπάνω από το υπερηχογραφικό, αλλά αυτό να μη σε απασχολεί καθόλου.

Γενικά, αφού κατάφερες και πέρασες την 28η εβδομάδα είσαι ηρωίδα και να μη φοβάσαι. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να φτιάξεις τη βαλιτσούλα σου και να προμηθευτείς τα συνεργα που θα σου χρειαστούν για την παραμονή των μωρών στη ΜΕΝΝ (εννοώ το θήλαστρο, τα μικρά μπιμπερό για το γάλα, τον αποστειρωτή, το τζελ απολύμανσης κλπ).

Και αφού έκανες τις κορτιζόνες σου, μη φοβάσαι... αν αναπνεύσουν γρήγορα μόνα τους είναι όλα καλά. Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν οι γιατροί, το γαλατάκι σου και η αγάπη σας.

Η μαγουλού μου έμεινε 2 εβδομάδες. Κακες εβδομάδες, αλλά σου μένουν στη μνήμη τελικά σαν καλή ανάμνηση όταν κρατάς τα μωράκια αγκαλιά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω με την twins ιπποκαμπακι.

ολα θα πανε καλα..

εμεις ειδαμε στις μενν μωρακια πολυ μικροτερα απ τα δικα σου κ τελικα (επειδη προσφατα συναντησα τη μαμα ενος απ αυτα) ολα πηγαν καλα!

το γαλατακι σου θα ναι πολυτιμο γι αυτα, ειδικα τον πρωτο καιρο.καλη επιτυχια!

33E7p2.png

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Αναστασία ευχαριστώ που είπες τα νέα μου.

Ο Χριστόφορος είναι πολύ καλά! Επιτέλους ανάσανε...

Το Παίδων πάντως έχει τους καλύτερους γιατρούς ασυζητητί.

Ο ωρηλάς μας είναι ένας αριστοκρατικός κύριος, που σε καθησυχάζει κι αγαπάει τα παιδιά.

Του είπε ποια θα ήταν η αμοιβή του και ο άνθρωπος προσβλήθηκε :oops:.

Αυτά λέει είναι τακτικά χειρουργεία και πληρώνεται από το κράτος για να κάνει τη δουλειά του. Μπράβο του τί να πω...

Είδα τις φωτογραφίες που βάλατε.

Τα μωράκια σας είναι απλώς κουκλάκια. Τα κοίταζα και χάζευα!

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!!

Πάλι βολταρίζαμε εμείς..... :) :)

Twins λες να κάνω κανένα τεστ??? Ε, τι ...κάποτε παρακαλούσαμε και τρυπιόμασταν και τώρα με το "σκουφάκι" και να την πατήσουμε???

ιπποκαμπάκι, όλα θα πάνε κούκλα!!! Είσαι σε καλή εβδομάδα για τρίδημα...έχεις κάνει και τις κορτιζόνες σου... Μόνο νοίκιασε ένα νοσοκομειακό θήλαστρο, γιατί όπως λένε και τα κορίτσια, το γαλατάκι σου θα είναι υπέρπολύτιμο για αυτά!!!!!!

Φροσάκι, σιδερένιος ο μικρούλης σου!!!!

RKdwp3.png

Κουκλίτσες μου, μπαίνω βιαστικά για μια καλησπέρα!

Κάναμε διπλό εμβολιάκι σήμερα και έχουμε αναστατωθεί... Ο μεγάλος έκλαψε 3 δευτερόλεπτα για το κάθε τσίμπημα και μετά γέλαγε (!!!!!) και, όταν ο μικρός έκανε σαν τρελός από το κλάμα, εκείνος αντέδρασε σαν να μάλωνε κάποιον με θυμό !!!!!!!!!!!!! Μας άφησε άφωνους!

Ό,τι πρόλαβα να διαβάσω αστραπιαία:

Twins, καλωσήρθατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (δεν πρόλαβα να μάθω πώς περάσατε!)

Ma.ria, να τις καμαρώνεις ευτυχισμένες!

Ιπποκαμπάκι, με το καλό, κοριτσάκι μου! Μας φέρανε δύο μωρά στην αγκαλιά μας, μετά τον τοκετό, και τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.... Εσύ με τρία, θα έχεις να νιώθεις πράγματα απίστευτα!

Φρόσω, περαστικά στο κουκλάκι σου!

Υπόλοιπες κουκλίτσες, φιλάκια πολλά, θα προσπαθήσω να διαβάσω νέα αύριο, απλώς είμαστε λίγο γκρινιαρούληδες αυτές τις μέρες και δεν μπαίνω καθόλου :(

Πάω να δώσω ντεπονάκι, γιατί η γιατρός είπε ότι θα κάνουμε πυρετάκι και να δώσω λίγο προληπτικά, μην τους αφήσω να ταλαιπωρηθούν!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά, καλό ξημέρωμα να έχουμε :)

rPPrp3.png

καλημερα σας!

φροσω περαστικα σας και μπραβο σας που τα πηγατε τοσο καλα.πηρα πραγματικα τα επανω μου με αυτα που ειπες για το παιδων.

agorakia δυνατο αντρακι ο μικρος!ετσι ειναι.οι αντρες δεν κλαινε μοναχα πονανε!

jas δεν μας τα λες καλα!θα συμφωνησω με την φιλη twins!

εχθες φαγαμε και κρεμουλα καπως καλυτερα.σημερα θα προσπαθησουμε να ετοιμασουμε το δωματιο γιατι τα βρισκω στην κουνια σε ολες τις πιθανες στασεις!nufi και που τα ταιζεις?εννοω οταν ξυπνανε πολυ νωρις το πρωι ας πουμε και θα φανε και θα ξανακοιμηθουν?εχεις καμια καρεκλα στο δωματιο?για δωστε τα φωτα σας γιατι πολυ αγχωνομαι με την αποχωρηση.

age.png

Διαφημίσεις

μολις επαιξα ενα "σκοπευτη φυσαλιδων".κατι εχω παθει σημερα με τις αναμνησεις.αυτο το παιχνιδι το επαιζα εγκυος οσο σας περιμενα να απαντησετε γιατι μονιμως ηταν καποια μεσα και μας ποναγε η μεση μας,δεν ειχαμε κοιμηθει καλα,ειχαμε καουρες,κλωτσαγανε,ειχαν λοξυγγα,παιρναμε σιδηρο,καναμε κοριζονες,τρωγαμε αναλατα,καναμε καμπυλη κτλ κτλ κτλ

age.png

Αχ τι μου θύμησες witchaki.... και εγώ είχα μανία με ένα παιχνιδάκι που καμακωνα ψάρια, χταπόδια .... έχω να το παίξω από τον Ιούνιο!!!!!!

Περαστικά στο φροσωμωρό και γρήγορη ανάρρωση. Τώρα βουρ στα παγωτά!

Agorakia, αν θέλεις επειγόντως κρέμες, εδώ έχω κάνει αποθηκούλα. 6 κουτιά κρέμα έχω στο ντουλάπι + 2 ρυζάλευρο! Αλλά μη νομίζεις.... με 2 παιδιά, κάθε 2-3 μέρες θέλεις καινούριο κουτί!!!!!

Jas, όπως βλέπεις τα πράγματα είναι σοβαρά. Να μας πείς όμως πότε θα γεννήσεις για να φτιάξει και η Αγοράκια τη μαρμελάδα της.:P:p:p:p

Και αν νομίζετε ότι έχω παρεκτραπεί πολύ, δείτε και το επόμενο μήνυμα!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Από τοτε που εξαφανίστηκε το έντιτ και γεννήσαμε, παρατήρησα ότι όλες μας παραπονιομαστε για το θέμα τις ορθογραφίας. Συγκέντρωσα λοιπόν 10 λάθη τα οποία έκανα κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης και πρόλαβα να τα διορθώσω.

Σας τα παραθέτω λοιπόν. Η δουλειά σας είναι να βρείτε ποιά λέξη κρύβεται πίσω από το κάθε διαμάντι.

Σημείωση: καμία από αυτές τις λέξεις δεν είναι σόκιν ή προσβλητική. Είναι απλές καθημερινές λέξεις της νεοελληνικής.

Αιμοληχία

Άποχη (hint: η λέξη που ζητάμε δεν είναι η απόχη)

Γριά σας

Κουράδιο

Κούρζομαι

Ούκε

Πεοσπάθεια

Προετοιμαχίες

Τετράφωνο

Χιονίσει (hint: η ζητούμενη λέξη δεν έχει σχέση με το χιόνι)

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση των λέξεων!!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Kαλημέρα!

twins καλώς όρισες. Φαντάζομαι περάσατε ωραία εκεί που πήγατε. Θέλουμε φώτο από το αεροπλάνο που τα έντυσες αγιοβασιλάκια!!

ιπποκαμπάκι όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς. Μην ξεχνάς πως έχει τρίδυμα! Και πάλι για τρίδυμα είναι πολύ καλά και τα κιλά τους.

jas λες να είσαι πάλι??:)) Έχεις και άλλο παιδάκι εκτός από τα δίδυμα? Εγώ παντως θα ήθελα και ένα τρίτο:))

frosobal άντε το παιδάκι να ανασάνει επιτέλους!! Στο Παίδων Πεντέλης πήγατε?

Χμ... φωτογραφίες στο αεροπλάνο δεν βγάλαμε γιατί δεν είχαμε ελεύθερα χέρια. Μας τράβηξαν όμως οι αεροσυνοδοί.

Επίσης, η μόνη που τους έχω μαζί έχει το μπέμπη να ξεκαρδίζεται και να πειράζει τη μπέμπα η οποία κλαίει. Θα τους βγάλω όμως και άλλες.

Θα κοιτάξω τώρα να δω τι φωτο έχω χάσει.

Α... και χρόνια πολλά για όσους έχετε εορτάζοντες σήμερα!:-)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...