Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερουδια...

twins καλωσηρθατε! οποτε με επιτυχια το πρωτο ταξιδακι..μπραβο! ν ακολουθησουν κ αλλα..κ αλλα!

κ εγω για πατατα κολοκυθι καροτο ξερω..αλλα ακομη περιμενω να ξεκινησω με βανιλια ρυζαλευρο σε λιγες μερες κ βλεπουμε..

δεν εχω κανει ακομη κ ερευνα για κρεμες..

υπαρχει καποιο συμπερασμα απο τις ερευνες σας? twins???? χωρις ζαχαριτσα..

witch κ εμεις εχουμε μια ανησυχια, σα να βλεπουμε κακο ονειρο..ξερω κ γω τι γινεται?ουλα πρησμενα δε βλεοω παντως..

αφηστε που μπορει να δημιουργησω κακια συνηθεια γιατι τα παιρνω στο κρεβατι μαζι μου το βραδυ οταν γκρινιαζουν εδω κ λιγες μερες κ μου φαιανεται θα την πατησω αν συνεχισω.

εχθες κοιμηθηκαν κ πρωτη μερα στο δωματιο τους! το μισο βραδυ ομως γιατι το αλλο μισο μαζι μου..χαζομαρα μου.

ma.ria χρονια πολλα! να ζησετε!!

33E7p2.png

τι μας παθανε βρε witch k εχασαν το ησυχο υπνακι τους?

ελπιζω να ναι δοντια γιατι κ μες τη μερα γκρινιαζουν κ η μικρη δε τρωει κ ο μικρος που ηταν μηχανακι στο φαγητο, αρχισε κ αυτος τα τερτιπια..αχ κ βαχ συναμα!

βγαζετε δοντια σιγουρα?

33E7p2.png

καλο αυτο με το φλουρι!! ιδανικο! σε μας το πετυχε η αριαδνη.

εγω που λες τα μετεφερα στο δωματιο τους τωρα που εχω λιγες μερες ακομη διακοπες γιατια ημουν σιγουρη οτι δε θα κοιμαμαι καλα στην αρχη κ μετα που θ αρχισω κ σχολειο θα σερνομαι..

καλη αρχη κ σε σας!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα.πηγε εχθες για doppler και δυστηχως την παρασκευη μπαινω εκτακτως σε νοσοκομειο,το ενα αγορακι δεν τροφοδοτειται σωστα και θα γεννησω το πολυ σε μια εβδομαδα.

κοριτσια καλημερα.πηγε εχθες για doppler και δυστηχως την παρασκευη μπαινω εκτακτως σε νοσοκομειο,το ενα αγορακι δεν τροφοδοτειται σωστα και θα γεννησω το πολυ σε μια εβδομαδα.

Καλημέρα Ιπποκαμπάκι. Μην ανησυχείς. Σε ποια εβδομάδα είσαι? Σου εύχομαι με το καλό και θα δεις όλα θα πάνε καλά με τα μωράκια σου. Ευτυχώς να λες που μπορούν πλέον και τα βλέπουν όλα και μπορούν να φροντίσουν σωστά τα μωράκια .

:P:p:p:p:p:p:p

ιπποκαμπακι ολα καλα θα πανε και οπως ειπε και η glorr ευτυχως που τα βλεπουν πλεον ολα.

nufi ακριβως τα ιδια κι εμεις.ο μικρος μας κανει λιγο τον δυσκολο με το γαλα.αντε να δουμε μηπως στρωσουν τα πραγματα με τις κρεμες.το βραδυ μονο η μικρη ξυπναει,ποτε η πιπιλα ποτε τα δοντια.ο μικρος μας βγηκε ξενυχτης σαν την μαμα και κοιμαται πολυ αργα.

age.png

Καλημέρα Ιπποκαμπάκι. Μην ανησυχείς. Σε ποια εβδομάδα είσαι? Σου εύχομαι με το καλό και θα δεις όλα θα πάνε καλά με τα μωράκια σου. Ευτυχώς να λες που μπορούν πλέον και τα βλέπουν όλα και μπορούν να φροντίσουν σωστά τα μωράκια .

:P:p:p:p:p:p:p

ειμαι 31η εβδομαδα,εχει γεννησει καμια κοπελα σε αυτην την εβδομαδα?

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι για τριδυμα εισαι μια χαρα! μην ανησυχεις..

εγω γεννησα στην 32. τα μωρα μου ηταν 1490 κ 1500 κ εμειναν σχεδον ενα μηνα θερμοκοιτιδα χωρις να διασωληνωθουν (εφοσον ειχα κανει τις κορτιζονες).

ελπιζω ολα να πανε καλα!

33E7p2.png

Γεια σας κορίτσια. Βλέπω ότι έχουμε εξελίξεις!!!!!!

Nufaki, θα σου στείλω αναλυτικές πληροφορίες για κρέμες. Μια χαρά θα πάει.

Witch, νομίζω ότι ο γιός σου θέλει να σου πει εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει clubbing. Σκέψου το σοβαρά

ma.ria χρονια σας πολλά και να χαίρεσαι και τα τρία παιδάκια σου!!!!! Να τα εκατοστήσετε!!!!

Ιπποκαμπάκι, στις 31 εβδομάδες είναι μια χαρά για τρίδυμα. Εγώ γέννησα στις 33w με ολιγη θερμοκοιτίδα για τη μπέμπα. Τις κορτιζόνες σου τις έχεις κάνει; Ποιο είναι το υπερηχογραφικό βάρος;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σας καληνυχτίζω τώρα!

Σαν να ξεκίνησα πάλι τις μεταμεσονύχτιες επιδρομές στο φόρουμ χιχιχιχιχι... όπως στην εγκυμοσύνη :) :)

Σήμερα είχα και κάτι ταχυκαρδίες....άλλο κι αυτό.

Α και τώρα πεινάωωωωωω....πολύ λαιμαργία βρε κορίτσια....

Πάω για ύπνο να ξεχάσω την πείνα μου..

Φιλάκια!!!

1. Μεταμεσονύκτιες επιδρομές στο φόρουμ

2. Λαιμαργία

3. Ταχυκαρδίες (εγώ είχα στον 5ο-6ο)

Εγώ κάτι είπα κάποτε για συμπτώματα και εσείς με αποπήρατε...........:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας κορίτσια. Βλέπω ότι έχουμε εξελίξεις!!!!!!

Nufaki, θα σου στείλω αναλυτικές πληροφορίες για κρέμες. Μια χαρά θα πάει.

Witch, νομίζω ότι ο γιός σου θέλει να σου πει εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει clubbing. Σκέψου το σοβαρά

ma.ria χρονια σας πολλά και να χαίρεσαι και τα τρία παιδάκια σου!!!!! Να τα εκατοστήσετε!!!!

Ιπποκαμπάκι, στις 31 εβδομάδες είναι μια χαρά για τρίδυμα. Εγώ γέννησα στις 33w με ολιγη θερμοκοιτίδα για τη μπέμπα. Τις κορτιζόνες σου τις έχεις κάνει; Ποιο είναι το υπερηχογραφικό βάρος;

εχω κανει κορτιζονη.εχθες που τα μετρησε τα 2 τα βρηκε απο 1100,το τριτο δεν μπορεσε να το μετρηση,ηταν πισω απο το αλλο.σημερα το βραδυ θα παμε παλι για μετρηση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...