Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ο προβληματισμός μου δεν είναι τόσο γιατί δεν το ετρωγαν χτες, αλλά γιατί αφού το έφαγαν σήμερα είχαν δυσπεψία....

Ασε που έχουμε και εμβόλιο τέλος της εβδομάδας... κλαψ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ο προβληματισμός μου δεν είναι τόσο γιατί δεν το ετρωγαν χτες, αλλά γιατί αφού το έφαγαν σήμερα είχαν δυσπεψία....

Ασε που έχουμε και εμβόλιο τέλος της εβδομάδας... κλαψ....

Ε εντάξει , μπορεί να μην ήταν στα καλά τους. Μπορεί να τους πείραξε στο στομαχακι τους. Τι εμβόλιο θα κάνετε? Εμείς θα κάνουμε την άλλη εβδομάδα την πρώτη δόση του Prevenar. Εσείς?

3η δόση πρεβεναν και το εξαπλό. Οπότε προετοιμάζομαι για πυρετό και γκρίνια....

Ε εντάξει βρε. Κάτσε. Μπορεί να μην κάνουν. Συγνώμη δύο εμβόλια μαζί θα κάνετε?

Διαφημίσεις

Ναι, και τις 2 προηγούμενες φορές μαζί τα κάναμε. Είμαστε συγκεντρωτικοί τύποι εμείς!!!!!!

Πως περάσατε τις γιορτές;

Α μάλιστα. Εντάξει μωρέ. Πως να περάσουμε. Εδώ στο σπίτι. Οικογενειακά. Καλά ήταν. Πρώτη Πρωτοχρονιά με τα μωράκια. Όλα καλά. Ήρεμα. Εσείς?

Σήμερα ξεστόλισα κιόλας. Έχει και ο σύζυξ άδεια και με βοήθησε. Δεν το άφησα για την γιορτή μου την Πέμπτη αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον από εβδομάδα που ξεκινάω δουλειά θα είμαι έτοιμη. Και θα έχω και το ΣΚ ελεύθερο να χαλαρώσουμε. Να μην έχω ξεστολίσματα και δουλειές.

Πω πω........Κλείνουν τα μάτια μου. Θα καληνυχτίσω και θα τα πούμε αύριο. Άντε μπες κι εσύ άυριο αν μπορέσεις...................Καλό βράδυ εύχομαι. Και όνειρα γλυκά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια στα Twinsakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Κοριτσάκια, τι μου κάνετε? Εγώ κοίμησα τα μικρά και βλέπω tv. Δεν νυστάζω...

Λείπαμε πάλι σήμερα. Πήγα να πάρω δώρο για την μία από τις βαφτιστήρες που ήθελε μπότες και δεν είχα καταφέρει να πάω...

Twinsaki πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και που σου φάνηκαν χρήσιμες οι συμβουλές μου! Τα έντυσες και αγιοβασιλάκια? Πολύ πλάκα θα είχαν...βάλε καμιά φώτο!!!

Κι εμείς έχουμε εμβόλιο την Παρασκευή και ανυπομονώ γιατί έχουμε να μιλήσουμε με τον γιατρό για το ξεκίνημά μας στις στερεές τροφές!!!

RKdwp3.png

Αν και πολύ αργά ,θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας .Σήμερα οι ζουζούνες μου έγιναν 1 χρονών .

Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο ήρθαν στον κόσμο η καραμελίτσες μου , η αγωνία μου τεράστια, οι φοβίες μου παρά πολλές ,το άγχος μου απερίγραπτο, πως θα τα καταφέρω !!!!! ,έχω ήδη ένα γιο 2,5 χρονών .Τελικά όλα πήγαν καλά γεννήθηκαν χωρίς θερμοκοιτίδες (αν και σε 1 σάκο η μια 3180 και η άλλη 2860 ,θήλασα αποκλειστικά για 7 μήνες ) πέρασε ένας χρόνος και σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι. Η χαρά μου απερίγραπτη !!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι να σβήσουμε πολλά πολλά πολλά……πολλά κεράκια .Τέλος ευελπιστώ το 2011 να είναι μια καλή χρόνια μέσα στην μιζέρια και τη μαυρίλα που ζούμε , ας παίρνουμε χαρά μέσα από τα μάτια των παιδιών μας και τα χαμογελά τους να γλυκαίνουν τις ψυχές μας. Να είναι όλα τα παιδία του κόσμου γερά και καλότυχα .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!

7bmQp3.png

Bm0Mp3.png

Διαφημίσεις

Glorr μεγάλο πρόβλημα...

Εχτες η μπέμπα μόλις δοκίμασε την πρώτη κουταλιά έκλαιγε και ο μπέμπης κουνούσε το κεφάλι του πέρα δώθε για να αποφύγει το κουτάλι.

Σήμερα έφαγαν περίπου 100γρ, αλλά τους έπεσε βαρύ. Να φανταστείς ότι 5 ώρες αργότερα ρεύονταν ακόμα κοτόπουλο. Και το κλάμα σύννεφο!

Η συνταγή που μου έδωσε ο παιδίατρος είναι λαχανικα (καρότο, σέλινο, πατάτα, κολοκύθι) και κοτόπουλο σε αναλογία 2:1 με λίγο λεμόνι και λάδι.

Εσας τι συνταγή σας είπε;

Σκέφτομαι να κάνω σταδιακή εισαγωγή για να δω αν κάτι τα πειράζει. Πχ αύριο μόνο πατάτα, σε 3 μέρες να βάλω και καρότο κλπ...

Twins μου, δοκίμασε να αφαιρέσεις το σέλινο. Νομίζω ότι είναι βαρύ και επίσης πρώτη φορά το ακούω... Ήξερα ότι τα λαχανικά που βάζεις είναι πατάτα, καρότο, κολοκύθι μόνο και μετά προσθέτεις πρώτα το μοσχάρι κτλ.

Δοκίμασε να τους φτιάξεις χωρίς σέλινο, να δεις...

RKdwp3.png

Σας καληνυχτίζω τώρα!

Σαν να ξεκίνησα πάλι τις μεταμεσονύχτιες επιδρομές στο φόρουμ χιχιχιχιχι... όπως στην εγκυμοσύνη :) :)

Σήμερα είχα και κάτι ταχυκαρδίες....άλλο κι αυτό.

Α και τώρα πεινάωωωωωω....πολύ λαιμαργία βρε κορίτσια....

Πάω για ύπνο να ξεχάσω την πείνα μου..

Φιλάκια!!!

RKdwp3.png

Αν και πολύ αργά ,θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας .Σήμερα οι ζουζούνες μου έγιναν 1 χρονών .

Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο ήρθαν στον κόσμο η καραμελίτσες μου , η αγωνία μου τεράστια, οι φοβίες μου παρά πολλές ,το άγχος μου απερίγραπτο, πως θα τα καταφέρω !!!!! ,έχω ήδη ένα γιο 2,5 χρονών .Τελικά όλα πήγαν καλά γεννήθηκαν χωρίς θερμοκοιτίδες (αν και σε 1 σάκο η μια 3180 και η άλλη 2860 ,θήλασα αποκλειστικά για 7 μήνες ) πέρασε ένας χρόνος και σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι. Η χαρά μου απερίγραπτη !!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι να σβήσουμε πολλά πολλά πολλά……πολλά κεράκια .Τέλος ευελπιστώ το 2011 να είναι μια καλή χρόνια μέσα στην μιζέρια και τη μαυρίλα που ζούμε , ας παίρνουμε χαρά μέσα από τα μάτια των παιδιών μας και τα χαμογελά τους να γλυκαίνουν τις ψυχές μας. Να είναι όλα τα παιδία του κόσμου γερά και καλότυχα .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!

Μαρία, να χαίρεσαι τις ζουζουνίτσες σου, κούκλα μου!!! :P:p:p:p:p:p:p

Χιλιόχρονες να είναι, πάντα γερές και ευτυχισμένες!!!! Εύχομαι μια ζωή να λαμβάνουν και να χαρίζουν πολλά χαμόγελα!!!!

RKdwp3.png

καλημερα σας!

εμεις αφου περασαμε 5 μηνες απιστευτης ηρεμιας τωρα θυμηθηκαν να ξυπνανε 15 φορες μεσα στο βραδυ και να γκρινιαζει η μικρη και οχι παντα απο τα δοντια.

εχθες φαγαμε και απο λιγες κουταλιτσες κρεμα πειραματικα αλλα δεν εγινε τιποτα αξιοσημειωτο.

age.png

nufi τα εβαλες στο δωματιο?σκοπευα να αρχισω να το ετοιμαζω κι εγω γιατι αρχιζει και στριμωχνεται το θεμα αλλα αν δεν γυρισουν στον παλιο ησυχο υπνο δεν το κανω ακομα.ειμαι κομματια και τα εχω διπλα μου,φανταζεσαι να πηγαινοερχομουν κιολας...

twins φωτογραφιες!οταν μπορεσω θα βαλω κι εγω.

α δεν σας ειπα,το φλουρι επεσε αναμεσα στα δυο μωρακια μου και ολοι φωναζαν στημενο!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...