Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

glorr hello!

εμεις ξεκιναμε κρεμα σε καμια 10αρια μερες..

αλλαξες τις ωρες που τρωτε η κρατησες το προγραμμα που ειχαν?

Γεια σου Nufaki.. Ε σιγά σιγά αλλάζει το πρόγραμμά τους. Το πρωί στις 6 ΄τρώνε το γαλατάκι τους όπως και πριν. Στις 10 με 10.30 περίπου τρώνε φρουτόκρεμα, στις 1.30 με 2.00 τα λαχανικά και το απόγευμα κατά τις 6 την κρέμα. Το βράδυ γύρω στις 9.30 το γάλα τους και υπνο. Αλλά εντάξει μέχρι να προσαρμοστούνε στο νέο πρόγραμμα, να συνηθίσουν τις νέες γεύσεις και να φτάσουν να φάνε ολόκληρο μπολάκι κρέμα και φαγητό δίνεις συμπλήρωμα και γαλατάκι. Οπότε βγαίνεις και λίγο εκτός προγραμματος. Αλλά εντάξει , τσουλάει και συνηθιζουν σιγάσιγά

. Αντε να αρχίσετε κι εσείς να δεις τι ωραία που είναι. Ανυπομονείτε?

Διαφημίσεις

glorr τα δικα μου δεν τρωνε κρεμα.Ο Θανος δεν τρωει σχεδον καθολου,δλδ με το ζορι 2 κουταλιες.Ο Χρηστος τρωει καμια δεκαρια κουταλιτσες αλλα κ αυτες με το ζορι....

Θα συνηθισουν σιγα-σιγα ελπιζω γιατι εχω ακουσει κ περιπτωσεις για παιδια που χρονισαν κ δεν ετρωγαν καθολου κρεμες.Αυριο θα παω να τους παρω ΓΙΩΤΗΣ βανιλια μηπως τους αρεσει καλυτερα.

Αν μπειτε στο αλμπουμ Τασος θα δειτε φωτο που εχω και τα τρια κ τα βγαλαμε την Πρωτοχρονια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τσα!!!!!:P:p:p:p

Επιστρέψαμε!!!!!!!

Προς το παρόν, ακόμα αδιάζω βαλίτσες... τώρα καταλαβαίνω τι τραβάνε οι καημένες οι μαμάδες όταν πάει η οικογένεια εκδρομή.

Λεπτομέρειες θα σας πω αύριο που θα έχω διαβασει και τα μηνύματά σας

Προς το παρόν θα ευχηθώ κάθε ευτυχία στις μαμάδες, στους μπαμπάδες και στα παιδάκια.

Και να μην ξεχάσω: Jas να τα εκατοστήσεις μικρή μαμά!!!!!!!!!!! Και του χρόνου θα έχεις εσύ γεννέθλια και ο Bill γιορτούλα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!! :) Είστε πολύ γλυκές όλες σας!!!

Twins καλώς μας ήρθες πίσω!!! Αναμένουμε να ακούσουμε πώς τα περάσατε και πώς αντέδρασαν τα twinsakia στο ταξίδι!!!

Εγώ ψυχολογικά δεν είμαι και στα καλύτερά μου από την παραμονή.... σας είχα αναφέρει έναν τσακωμό..... έχω ψυχραθεί πολύ και δεν μου αρέσει αυτό.... τέλος πάντων..... θα περάσει κι αυτό, πού θα πάει... :(

Κοίμησα τα μικρά πριν λίγο και θα πέσω κι εγώ μόλις τελειώσει το sex & the city :)

Φιλάκια πολλά, καλό σας βράδυ!!!

Αααα..σας βάζω και φώτο που τραβήξαμε στις γιορτές που πήγαμε τζάμπο!! :) :)

RKdwp3.png

Καλησπέρα σας!!!!

Η αλήθεια είναι πως μου έλειψε η παρέα μας!!!!

Κατάφερα να διαβάσω εν τάχει όλα αυτά που γράψατε!

Κατ' αρχήν να καλοσωρίσω και εγώ τις νεο-διδυμομαμαδες/ τριδυμομαμάδες.

Για το αυτόματο τάισμα που αναφέρθηκε: Αν και είχα ακούσει ότι τα ταίζούν έτσι στο μαιευτήριο, στις ατελείωτες ώρες που πέρασα στη μονάδα, δεν είδα να τα ταίζουν έτσι. Βέβαια είχαν ένα δικό τους τρόπο, όχι και πολύ τρυφερό, αποτελεσματικό όμως.

Τώρα, η αλήθεια είναι ότι δυο- τρεις φορές ο σκουξ έχει φάει μόνος του. Ναι, μη με μαλώσετε, το έκανα λόγω έκτακτης ανάγκης..... Τον είχα καθισμένο στο καρότσι, έβαλα μπροστά του ένα πακέτο μωρόμάντηλα και του έβαλα ένα τετράφωνο μπιμπερό, ενώ τάιζα τη μαγουλού. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ!!!!!! Ο κακομοίρης έφαγε βέβαια, αλλά εμένα με είχε κόψει ιδρώτας.

Και θα συνεχίσω σε νέο μήνυμα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Οι διακοπές μας λοιπόν πέρασαν... και τι να πρωτοδιηγηθώ!

Εν τάχει.... το αεροπορικό ταξίδι ήταν εκπληκτικό. Τα είχαμε ντύσει αγιοβασιλάκια και ήταν υπέροχα. Μας πέρνανε φωτογραφίες, μας χαμογελούσαν όλοι... Τέλεια!

Κλείσαμε και τη βάφτιση και ησυχάσαμε. Τώρα μας μένουν τα οργανωτικά. Και βαριέμαι!

Φάγαμε πολύ, κουραστήκαμε πολύ, αλλά το χειρότερο ήταν ότι αποδιοργανωθηκαμε και τώρα προσπαθουμε να ξαναέρθουμε στους ρυθμούς μας.

Και εχτές ξεκινήσαμε την κοτοχορτόσουπα.... παταγώδης αποτυχία! Θα ξεκινήσω αύριο τις αλχημείες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας κορίτσια. Καλά που είστε όλες χαμένες?

Twins επέστρεψες? Καλά περάσατε ε?

Είδα ότι αρχίσατε την κοτοχορτόσουπα και δεν την θέλουν? Γιατί?

Εμείς έχουμε αρχίσει εδώ και πέντε μέρες την χορτόσουπα και τους αρέσει πάρα πολύ. Σήμερα να φανταστείς φάγανε από ένα μπολάκι το καθένα και δεν συμπληρώσαμε γάλα όπως τις άλλες μέρες. Οπότε κόψαμε και το μεσημεριανό γάλα. Πίνουμε γάλα πλέον μόνο πρώί και βράδυ. Βέβαια σήμερα και άλλη μια φορά ο μπεμπάκος μου έκανε νούμερα στο απογευματινό γέυμα. Δεν ήθελε καθολου το ρυζάλευρο βανίλια. Δεν πείναγε και δεν το έτρωγε. Από το μεσημέρι έφαγε κατευθείαν το βράδυ το γάλα του. Είπε να κάνει οικονομία το παιδί. Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! Το Σάββατο , σε τρεις μέρες δηλαδή, ξεκινάμε και το μοσχαράκι μέσα στην χορτόσουπα. Αλήθεια εσένα σε ξεκίνησε με κοτόπουλο? γιατί? Συνήθως απ' ότι έχω ακούσει αρχίζουν πρώτα με το μοσχάρι.

Τι αλχημείες θα κάνεις?:P

Glorr μεγάλο πρόβλημα...

Εχτες η μπέμπα μόλις δοκίμασε την πρώτη κουταλιά έκλαιγε και ο μπέμπης κουνούσε το κεφάλι του πέρα δώθε για να αποφύγει το κουτάλι.

Σήμερα έφαγαν περίπου 100γρ, αλλά τους έπεσε βαρύ. Να φανταστείς ότι 5 ώρες αργότερα ρεύονταν ακόμα κοτόπουλο. Και το κλάμα σύννεφο!

Η συνταγή που μου έδωσε ο παιδίατρος είναι λαχανικα (καρότο, σέλινο, πατάτα, κολοκύθι) και κοτόπουλο σε αναλογία 2:1 με λίγο λεμόνι και λάδι.

Εσας τι συνταγή σας είπε;

Σκέφτομαι να κάνω σταδιακή εισαγωγή για να δω αν κάτι τα πειράζει. Πχ αύριο μόνο πατάτα, σε 3 μέρες να βάλω και καρότο κλπ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glorr μεγάλο πρόβλημα...

Εχτες η μπέμπα μόλις δοκίμασε την πρώτη κουταλιά έκλαιγε και ο μπέμπης κουνούσε το κεφάλι του πέρα δώθε για να αποφύγει το κουτάλι.

Σήμερα έφαγαν περίπου 100γρ, αλλά τους έπεσε βαρύ. Να φανταστείς ότι 5 ώρες αργότερα ρεύονταν ακόμα κοτόπουλο. Και το κλάμα σύννεφο!

Η συνταγή που μου έδωσε ο παιδίατρος είναι λαχανικα (καρότο, σέλινο, πατάτα, κολοκύθι) και κοτόπουλο σε αναλογία 2:1 με λίγο λεμόνι και λάδι.

Εσας τι συνταγή σας είπε;

Σκέφτομαι να κάνω σταδιακή εισαγωγή για να δω αν κάτι τα πειράζει. Πχ αύριο μόνο πατάτα, σε 3 μέρες να βάλω και καρότο κλπ...

Τα ίδια λαχανικά μας είπε κι εμάς. Καρότο,σέλινο, πατάτα και κολοκύθι. Ξεκινήσαμε με αυτά το Σάββατο που μας πέρασε , για μια εβδομάδα ως το Σάββατο που μας έρχεται, και μετά θα τους βάλω λίγο μοσχαράκι μέσα. Τι? Εσένα σου είπε κατευθείαν όλα μαζί? Κι εμένα την πρώτη μέρα κάνανε νούμερα. Ξίνισαν την μούρη της, το ψιλοέφτυσαν αλλά μέρα με την μέρα είναι και καλύτερα. Αφου σου είπα σήμερα φάγανε κανονικά μπολάκι. Τώρα θα δούμε και με το κρέας πως θα το φάνε. Αφού το φιάξω βάζω κι εγώ μια κουταλιά του γλυκού λάδι και λίγο λεμονάκι. Και μια χαρούλα είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...