Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εδώ είμαστε αλλά με μεγάλες διακοπές απ ότι βλέπω. Απαντήσεις πιο γρήγορες και από αστραπή!!:lol::lol:

Κυριακή δευτεροχρονιά μόνοι στο σπίτι οικογενειακώς χουχουλιαστά!!

Στέλλα πολύ κυνήγι??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Jasmini χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!

Κερδισα κι εγω 2 φλουρια!!!

Και μου εταξε δωρο ο συζηξ αξιας 3000 ευρω!!!!!Η αληθεια ειναι οτι του ειχα ζητησει τοσα λεφτα για να κανω κατι που θελω κ συμφωνησαμε να μου δωσει 2000 και 1000 οι γονεις μου!!!Και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Τωρα κοιμουνται ολα μου τα παιδακια κ ο μπαμπας τους και εφτιαξα ενα καφεδακι να πιω....να ξεκινησω κ καμια δουλεια να κανω οταν ξυπνησουν!

Απο Τριτη ξεκιναω να ψαχνω για βαπτιστικα με τις νονες!Θα εχω αρκετο τρεξιμο μεχρι να βρουμε αυτο που θελουμε,οποτε θα με χασετε παλι!

Σας φιλω!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλά είναι τα μπουμπούκια μου, φυσικά βραδυνό ύπνο δεν έχουμε δεί ακόμα αλλά το έχω συνηθίσει . Κοιμούνται ακόμα αρκετά και τη μέρα. Από κιλά νομίζω καλά πάμε, εδικά ο μικρός έπιασε τα 6 κιλά!! Ασήκωτος...και η μπουμπούκα μας 4800, μοντελάκι!! Είμαι μια χαρούμενη κουκουβαγιομάνα!! Αύριο θα βάλω και φωτό...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Jasmini χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!

Κερδισα κι εγω 2 φλουρια!!!

Και μου εταξε δωρο ο συζηξ αξιας 3000 ευρω!!!!!Η αληθεια ειναι οτι του ειχα ζητησει τοσα λεφτα για να κανω κατι που θελω κ συμφωνησαμε να μου δωσει 2000 και 1000 οι γονεις μου!!!Και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Τωρα κοιμουνται ολα μου τα παιδακια κ ο μπαμπας τους και εφτιαξα ενα καφεδακι να πιω....να ξεκινησω κ καμια δουλεια να κανω οταν ξυπνησουν!

Απο Τριτη ξεκιναω να ψαχνω για βαπτιστικα με τις νονες!Θα εχω αρκετο τρεξιμο μεχρι να βρουμε αυτο που θελουμε,οποτε θα με χασετε παλι!

Σας φιλω!

Πρέπει να ασκήσω βέτο μου φαίνεται...3 φλουριά και τίποτα...μμμμμμ

Καλό τρέξιμο και να μας πεις τα αποτελέσματα του ψαξίματος!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Που λες Ολγίτσα, δεν ήθελα στην αρχή να τους αφήσω να μπουσουλήσουν για να περπατήσουν κατευθείαν, αλλά η παιδίατρος μου είπε να τους αφήσω. Βέβαια μόνο ο ένας μπουσουλάει, κάθεται μόνος του και πιάνεται παντού και σηκώνεται όρθιος (έχει γίνει πολύ επικύνδυνος), ο άλλος όπως τον βάλεις κάτω μένει (κτυπιέται σαν ψάρι:))) αλλά θέλει να είναι όρθιος να τον κρατάμε να αλλάζει βηματάκια και να ισορροπεί μόνος του αρκετά δεύτερα όρθιος. Εσένα τα δικά σου μπουσουλάνε ή να περπατήσουν ?

Μπράβο Γιώτα με τα φλουριά!!:))Δεν μου λες τι δώρο είναι αυτό 3000 ευρώ? Γιατί ήθελα και εγώ ένα τέτοιο αλλά δεν είναι υλικό/πράγμα!!:)) Εμένα με βλέπω για του χρόνου:) Θέλει τρέξιμο για τα βαπτιστικά αλλά είναι ωραία διαδικασία. Εμένα και οι δύο νονές μένανε εκτός Αθηνών και τα βρήκανε μόνες τους. Η μία στην Κύπρο(επειδή είναι έθιμο) του έφερε του δικού της και όλη την προίκα του! Σεντόνια, πάπλωμα, κάλτσες, παπούτσια, και 7 σετάκια ρούχα΄κλπ! Επωφελήθηκε βέβαια και ο άλλος με όλα αυτά:)) Μετά την βάπτιση που μας έφεραν και όλοι καλεσμένοι ρούχα επί 2, έκανα αρκετό καιρό να τους αγοράσω κάτι...

nunu μια χαρά τα μωράκια σου. Και εμένα που είναι γιοι έχουν 2 κιλά διαφορά μεταξύ τους:))

καλημερα κ καλη εβδομαδα!

επιστρεψατε τσουπρες που φυγατε?

αντε να ξαναμαζευομαστε..!

τι ωραια..αλλη μια εβδομαδα χωρις δουλεια,κονυα στα μπεμπιδια!!

σας ειπα? 15/1 που κλεινουμε 6μηνες αρχιζουμε κ μεις κρεμουλες!!

witch εσυ στις 6,ε???

τι συναρπαστικο!!!

σημερα λεω να γινει κ η "μεγαλη μετακομιση"...μεταφορα στο δωματιο τους..!

αχ ολγα κ stellass εσεις ετοιμαζεστε για περπατημα..αυτο κ αν ειναι καταπληκτικο!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Stellasss τις 3000 ευρω τις θελω να κανω λιποαναρροφηση.Το ξερω οτι μπορει να με βρισετε αλλα ειναι κατι που θελω να το κανω κυριως για τον εαυτο μου.Και επειδη εκλεισα σαν μητερα ειναι ευκαιρια τωρα να την κανω γιατι αν περασουν τα χρονια ειναι πιο δυσκολο!!!!

Τωρα μαγειρευω αρακα με ρυζι,εχω κ ενα πλυντηριο που με περιμενει να παω να το απλωσω.....μετα θα παμε βολτα με τον Τασο!

GRJdp2.png

xefUp3.png

giota και εμένα για εκεί με βλέπω οπότε μην λες ότι θα σε βρίσουμε! Το χρωστάμε όλες οι γυναίκες στον εαυτό μας να επανέλθουμε στο σώμα όπως ήμασταν προηγουμένως γιατί δεν είμαστε μόνο μητέρες, είμαστε και γυναίκες και σύζυγοι και απ'όλα:))

Μπραβο stellasss χαιρομαι που το βλεπεις ετσι γιατι κι εγω ετσι το βλεπω!!!!!

Απλα εγω δεν προβλεπεται να κανω αλλο παιδακι κ γι αυτο θελω να την κανω τωρα!!!

Να βγω το καλοκαιρι στην παραλια και να νιωθω ανετα!Εχω επισκεφτει εναν πλαστικο χειρουργο ο οποιος ειναι στο μετροπολιταν οπου δουλευα 6 χρονια κ μου εχουν πει καλα λογια.Τωρα θα ξαναπαω γιατι ειχαμε πει να περασει το 6μηνο απο την γεννα για να μπορεσουμε να την κανουμε!

Ηρθε ο μπαμπας μας!Παμε σε παιδοτοπο τον Τασο!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!!!

giota πολυ καλα θα κανεις!εγω θα περιμενω λιγο ακομα και μετα θα δουμε τι μαζεματα θα χρειαστω!!!ειχα πει στον καλο μου οταν εμεινα εγκυος οτι αφου γεννησω θα κανει ο.τι χρειαστει για να ξαναγινω οπως με βρηκε!!!αλλα η λιποαναρροφηση δεν θελει περισσοτερο χρονο για να φανει το τελικο αποτελεσμα?εννοω θα εισαι ετοιμη για το καλοκαιρι που θελεις?γιατι και μια φιλη μου το υπολογιζε ετσι αλλα δεν της βγηκε.

age.png

Ποσο χρονο θελει δλδ?Εγω ξερω οτι 30-40 μερες φορας τον κορσε κ το αποτελεσμα φαινεται μετα απο 2 μηνες.Αν την κανω Μαρτιο οπως υπολογιζω τον Ιουνιο θα ειμαι οκ.Λεω εγω τωρα....για πες κ εσυ την εμπειρια σου απο τη φιλη σου!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...