Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γλυκές μου φιλεναδούλες, ευτυχισμένο το νέο έτος!!!!

Agorakia καλή χρονιά κούκλα μου!!!!!

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία πάνω απ' όλα, ευτυχία, δημιουργία, αγάπη!!!!

Να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε κάθε στιγμή τα μωρούλια μας και τις οικογένειές μας!!!!

Η ευχή είναι ξεχωριστή που θέλει να κάνει η κάθεμιά μας, οπότε ας πραγματοποιηθούν όλες!!!!!

Πάω για ύπνο κι εγώ μιας και κοιμήθηκαν και τα γλυκά μου παιδάκια!!!

Σας φιλώ γλυκά και σας καληνυχτίζω!!!

RKdwp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!

Καλημερα μανουλες!!!!

Καλη χρονια να εχετε και να σας δινουν μονο χαρες τα παιδακια σας!!!

Τριδυμομανουλα ηρθε το νεο ετος που θα σου φερει τα μωρακια σου στην αγκαλια σου!Με το καλο να ειναι!!!!

Εγω ξυπνησα στις 06 45 γιατι πεινασανε τα μωρακια μου.Τωρα κοιμουνται ολοι!!!!Αλλα ηπια ηδη καφε κ δε γινεται να ξανακοιμηθω.Το βραδυ ηρθανε οι γονεις μου απο δω κ αλλαξαμε χρονια μαζι!!!!!Σημερα εχουμε τραπεζι καθως γιορταζει ο αντρουλης μου!!!!

Πρεπει να ετοιμασω πραγματα αλλα θα περιμενω να ξυπνησουν ολοι για να μπορω να κανω φασαρια!!!!

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι κ παλι Καλη χρονια με υγεια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!! Είναι η πρώτη μέρα της νέας χρονιάς και σκεφτείτε οι περισσότερες ότι πέρυσι είμασταν δύο και τώρα διπλασιαστήκαμε....

Εγώ ξύπνησα πριν λίγο και περιμένω να ξυπνήσουν τα γλυκούλια μου για να κόψουμε την δικιά μας βασιλόπιτα εδώ στο σπίτι!!

Τελικά, δεν σας είπα, πήγαμε εχθές στης μάνας μου. Δεν ήθελα πρώτη χρονιά με τα παιδιά μου να μας βρει μόνους και down....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, χρόνια του πολλά!!!

Επίσης χρόνια πολλά σε όλες τις Βασιλείες και Βασίλιδες!!!

Κι ο Βασιλάκης μου από του χρόνου θα γιορτάζει!! :)

RKdwp3.png

Γιώτα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, χρόνια του πολλά!!!

Jasmini μου σε ευχαριστω πολυ!

Κι εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ τον αντρουλη σου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ευχομαι να εχουμε την πιο απαιχτη πιο γελαστη και πιο γεματη απο νεες εμπειριες χρονια!!!

να ειμαστε ολες γερες να φροντιζουμε την οικογενεια μας και να αγαπιομαστε με ολη την δυναμη της ψυχης μας.

ο,τι μπορει να εχετε στο μυαλο σας σαν ευτυχια ευχομαι να σας ερθει το 2011.αν και η μεγαλυτερη ευχη μας εχει ηδη πραγματοποιηθει και ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες!

μελλουσες διδυμομανουλες σας ευχομαι του χρονου να δακρυζετε εσεις απο συγκινηση και να αναρωτιεστε ποση ευτυχια μπορει να αντεξει κανεις!εγω παντως ετσι ακριβως νιωθω.

φιλεναδιτσες μου σας φιλω γλυκα και χαιρομαι που περασαμε μαζι τον προηγουμενο χρονο.

age.png

Κι εγω εδω μεσημεριατικα....ολο στην κουζινα ειμαι.....

Κοιμηθηκα στις 02 30 γιατι ειχαμε κοσμο,ξυπνησα στις 06 45 και απο το πρωι μαγειρευω γιατι το βραδυ εχουμε τραπεζι.Καναμε κ ενα μινι τραπεζι πριν λιγο σε κατι φιλους που εχουν ενα βρεφακι 20 ημερων!!!!!Τωρα νυσταζω πολυ αλλα πρεπει να μαγειρεψω για το βραδυ!Εναν αντρουλη τον εχω που γιορταζει πρεπει να ειμαι κυρια σημερα!!!!!

Σας γλυκοφιλω ολες σας!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλααααα!!!

Καλη Χρονιαααα!!!!

Διδυμομανουλοφιλεναδες μου αυτη η χρονια που εφυγε ήταν η καλυτερη της ζωής μου αφου εφερα στον κοσμο τα αγορακια μου!Ευχομαι το 2011 να ειναι ακομα καλυτερο για ολες μας,να χαιρομαστε τα παιδακια μας και να ειμαστε γερες να τα μεγαλωσουμε!!!!!

Και οπως ειπε και η αγορακια σας αγαπω πολυ πολυ,σαν νιωθω οικογενεια μου και ας μην σας εχω δει ποτε!(αντε να δω ποτε θα γνωριστουμε)

Μελλουσα τριδυμομανοουλα με το καλο τα μπεμπάκια σου!!!

Γιωτουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!

jas εστω και ανεπισημα να χαιρεσαι το γιοκαρίνι σου!!!!

Ετσι για την ιστορια αλλαγη του χρονου εκανα στον καναπε κουκουλωμενη και με χαρτομαντηλα αφου ειμαστε και οι 4 αρρωστοι!Γκαντεμοσαυροιιιιιιι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ετσι για την ιστορια αλλαγη του χρονου εκανα στον καναπε κουκουλωμενη και με χαρτομαντηλα αφου ειμαστε και οι 4 αρρωστοι!Γκαντεμοσαυροιιιιιιι

Περαστικα να ειναι και αγυριστα!!!!

Κι εγω μια φορα οταν ημουν ανυπαντρη ειμασταν ολοι αρρωστοι παραμονη πρωτοχρονιας.Εγω οι γονεις μου κ η αδερφη μου.Ολοι κουκουλωμενοι κ περιμεναμε ποιος θα σηκωθει για να φερει νερο στους υπολοιπους!!!!:roll::roll::roll:

Ποτε ειχε αλλαξει ο χρονος δεν καταλαβαμε!Πολυ γελιο!

Αντε μη με ξεσηκωνετε,παω να συνεχισω!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kαλη χρονια κουκλιτσες μου!!!!

χρονια πολλα με υγεια κ χαρα!!:P

ιδιαιτερως στις εορταζουσες, σε οσες εχουν εορταζοντες κ στα βασιλομωρουλια!

μια πρωτοχρονια ησυχη,οικογενειακη κ γεμααατη αγαπη κ ζεστα συναισθηματα εζησα χθες κ φανταζομαι οτι για ολες πανω-κατω ετσι ηταν...

να ειμαστε καλα κ να χαιρομαστε τα υπεροχουλινια μας!:P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...