Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ξυπνηστεεεεεε!!!!!!!!!!!ειναι η τελευταια ημερα του πιο συναρπαστικου χρονου της ζωης μας!!!θυμηθειτε ποιος σας εκανε ποδαρικο περισυ και ξαναφερτε τον στο σπιτι!!!

εχω ηδη ζυμωσει ψωμι και μου εχουν πει και τα καλαντα!!!ενιωσα πολυ πατροπαραδοτη μαμα!!!

age.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες κ μωρουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη τελευταια μερα του χρονου...

περισυ τετοια μερα εκανα την πρωτη μου χοριακη..θετικη βεβαια...!!!! κ φετος εχω δυο ζουζουνια...τι ωραια..τι ωραια!!

καλα να περασετε ολες διδυμομανουλες!!! (κ τριδυμομανουλα!)

33E7p2.png

α ειδα στον υπνο μου την nunu και την twins οικογενειακως!προχωρουσα στο mall λεει και ησασταν σε εναν καναπε η καθεμια με τα μπουμπουκια και τον συζυγο και παρακολουθουσατε σε μια γιγαντοοθονη ενα χριστουγεννιατικο εργο που το ειχε βαλει να παιζει η agorakia!και ο γιος σου nunu ειχε κατι υπεροχα μπλε ματια και μου ελεγες οτι το βραδυ φωσφωριζουν!χα χα!:tongue:

age.png

Καλησπέρα κοπελιές!!! Πώς πάνε οι προετοιμασίες για την υποδοχή της νέας χρονιάς??

Εγώ έφτιαξα βασιλόπιτα..στύλ τσουρέκι!!

Ήταν να πάμε στης μάνας μου για αλλαγή του έτους αλλά τελικά θα μείνουμε σπίτι. Έγινε κάτι (ένας τσακωμός) και μας έριξε την ψυχολογία κατακόρυφα. Δεν έχω διάθεση να πάω πουθενά.... Ούφ πώς και πώς περίμενα να περάσω με τραγούδια και χαρά την παραμονή Πρωτοχρονιάς και μου χαλάσανε την διάθεση τελείως... :( :(

Linaki καλώς όρισες στην παρεούλα και με το καλό τα μωράκια σου!!!!

Εγώ πάντως θεώρησα άχρηστες αγορές το λίκνο, καλαθούνα και πορτ μπεμπέ (εκτός και αν στα δώσει κάποιος), γιατί τα χρησιμοποιείς για μικρό διάστημα και είναι τσάμπα λεφτά. Μπορείς να πάρεις μια κούνια που γίνεται κρεβάτι για αρχή και να τα κοιμίζεις εκεί μέχρι περίπου τον 4ο μήνα και μετά παίρνεις άλλο ένα για να τα χωρίσεις που θα έχουν μεγαλώσει! Όσο για τον πόνο της καισαρικής, όσο να 'ναι εγχείρηση κάνεις, οπότε κάποιον πόνο θα το έχεις. Για καμιά εβδομάδα, μην φανταστείς... Λίγη βοήθεια θα χρειαστείς... Εγώ από την αρχή με τα μωρά τα βγάζω αποκλειστικά μόνη μου πέρα αλλά έχω βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα και χαρούμενα αυτή την μέρα και το νέο έτος να σας δώσει υγεία και ευτυχία για εσάς, τα μωράκια σας (εντός και εκτός κοιλιάς :) ) και για τις οικογένειές σας και φυσικά για όλο τον κόσμο!!!!

RKdwp3.png

α ειδα στον υπνο μου την nunu και την twins οικογενειακως!προχωρουσα στο mall λεει και ησασταν σε εναν καναπε η καθεμια με τα μπουμπουκια και τον συζυγο και παρακολουθουσατε σε μια γιγαντοοθονη ενα χριστουγεννιατικο εργο που το ειχε βαλει να παιζει η agorakia!και ο γιος σου nunu ειχε κατι υπεροχα μπλε ματια και μου ελεγες οτι το βραδυ φωσφωριζουν!χα χα!:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αγαπημένες μου φιλενάδες...

Διδυμοφιλενάδες!

Ακόμη παλεύω με τις βαλίτσες (καλά, μην φωνάζετε... με αυτές μισοάδειες θα μας βρει ο νέος χρόνος) και δεν έχω μπει να δω ούτε ένα νέο σας... Απαράδεκτη, το ξέρω, αλλά περνάμε και δύσκολες μερούλες!

Όμως, λίγο πριν φύγει αυτή η χρονιά, δεν μπορώ να μην σκεφτώ όσα σκέφτεστε κι εσείς. Ότι ήταν μια χρονιά, που όμοιά της δεν θα ξαναζήσουμε (εκτός κι αν μας αξιώσει ο Θεός να φέρουμε στον κόσμο και τα δίδυμα κορίτσια, που αρχίζω πολύ ζεστά να σκέφτομαι...) :)

Όσο κι αν πιστεύω στον Άι Βασίλη, πώς θα μπορέσω να τον ευχαριστήσω για το δώρο, που του ζήτησα φέτος την Πρωτοχρονιά και μου το έφερε πέντε μέρες μετά... (για την ακρίβεια, η Μπεφάνα μας το έφερε, αλλά από τον δικό μας Άγιο το είχα ζητήσει...)

Και η χρονιά αυτή μου έφερε και τις διδυμοφίλες μου, εσάς! Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Σας αισθάνομαι οικογένειά μου..

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να δικαιώσει κάθε στιγμή προσπάθειας για όσα επιθυμείτε. Να βλέπετε τα παιδάκια σας κάθε μέρα και πιο γελαστά. Τους άντρες σας να σας λατρεύουν όλο και περισσότερο και το ίδιο να κάνετε κι εσείς...! Κι ό,τι κι αν ποθείτε, να έρχεται πριν καν προλάβετε να το ζητήσετε!

Να είστε όλες γερές και δυνατές, χαρούμενες και ευτυχισμένες!

Τα εύχομαι όλα από την καρδιά μου...

Σας αγαπώ πολύ και θα μπορούσα να μείνω εδώ μέχρι το πρωί και να γράφω όσα νιώθω... αλλά ο καλούλης μου περιμένει να φτιάξουμε καναπεδάκια και να πιούμε κρασάκι! Είναι η πρώτη χρονιά (μετά από την πρώτη της σχέσης μας), που θα είμαστε οι δυο μας (μάλλον οι τέσσερις :) ) και δεν έχουμε κανονίσει, έστω και κάτι πιο βρεφικό!

Σας φιλώ με πολλή πολλή πολλή αγάπη!

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...