Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα!!!

Το πώς νιώθω δεν περιγράφεται με λέξεις... Είμαι τρισευτυχισμένη... Ανυπομονώ να γεννηθούν οι μπουμπούδες μου και προβλέπω ότι θα γίνω μια χαζομαμά..... πρώτης τάξης.....!!!!

Πρακτικά προβλήματα έχω που με βασανίζουν και εκεί θα χρειαστώ την εμπειρία σας... Για παράδειγμα αν τις πρώτες μέρες θα μπορώ να τις κοιμίζω δίπλα στο κρεββάτι μου και τις δύο σε ένα παρκοκρέβατο (με κανονικό στρώμα κούνιας μέσα). Ξέρω από γνωστές μου ότι τις πρώτες εβδομάδες κοίμιζαν τα μωράκια τους δίπλα στο κρεβάτι στη καλαθούνα τους... Αφού ένα νεογέννητο χωράει να κοιμηθεί στην καλαθούνα, δεν μπορώ να βάλω τα δύο στο παρκοκρέβατο κάθετα, ή μήπως δεν κάνει?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα!!!

Το πώς νιώθω δεν περιγράφεται με λέξεις... Είμαι τρισευτυχισμένη... Ανυπομονώ να γεννηθούν οι μπουμπούδες μου και προβλέπω ότι θα γίνω μια χαζομαμά..... πρώτης τάξης.....!!!!

Πρακτικά προβλήματα έχω που με βασανίζουν και εκεί θα χρειαστώ την εμπειρία σας... Για παράδειγμα αν τις πρώτες μέρες θα μπορώ να τις κοιμίζω δίπλα στο κρεββάτι μου και τις δύο σε ένα παρκοκρέβατο (με κανονικό στρώμα κούνιας μέσα). Ξέρω από γνωστές μου ότι τις πρώτες εβδομάδες κοίμιζαν τα μωράκια τους δίπλα στο κρεβάτι στη καλαθούνα τους... Αφού ένα νεογέννητο χωράει να κοιμηθεί στην καλαθούνα, δεν μπορώ να βάλω τα δύο στο παρκοκρέβατο κάθετα, ή μήπως δεν κάνει?

Εγώ πάντως που τα κοίμιζα δίπλα, τα είχα το ένα σε λίκνο και το άλλο στο πορτ μπεμπέ που μου τα είχαν δανείσει γιατί όπως καταλαβαίνεις, θα το δεις κι εσύ, τα έξοδα είναι πάρα πολλά και διπλά.

Δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα να τα κοιμίζεις έτσι με κανονικό στρώμα βέβαια. Δεν ξέρω όμως κατά πόσον θα είναι βολικό για σένα να σκύβεις στο παρκοκρέβατο για να τα σηκώνεις κτλ...........Καισαρική δεν θα κάνεις? Θέλει αρκετή προσοχή με σκυψίματα , βάρη κλπ. όπως θα ξέρεις κι εσύ βέβαια...........

δηλαδη τα εβαζες για πλαγια (γιατι ανασκελα απαγορευεται να τρωει) ,και τα ταιζες εσυ ταυτοχρονα, αμα εγω τα βαζω πλαγια και στερεωνω το μπιμπερο καπου θα μπορω να εχω τα χερια μου ελευθερα ετσι ωστε αμα καποιο στραβοκαταπιει να μπορεσω να το πιασω και να σηκωσω.καποιος τροπος θα υπαρχει.σε ευχαριστω παντως παρα πολυ.

Ακριβως ιπποκαμπακι.Τα εβαζα στο πλαι.Να ακουμπαει η πλατη τους στην πλατη του καναπε.Πετσετακι απο κατω και βουρ για γαλα.Τωρα αναγκαστικα το 3ο θα πρεπει να στηριζεται το μπιμπερο σε καποια πετσετουλα,οχι σε μαξιλαρι γιατι δε θα στεκεται.Ή αλλιως ενα στα τρια να κανει υπομονη να φαει οταν τελειωσει το ενα τριδυμο.....στην αρχη θα ειναι δυσκολα γιατι θα εχουν πολυ συχνα γευματα.Μολις μεγαλωσουν λιγακι θα μπορεις να καθυστερεις το ενα βαζοντας το στο ρηλαξ κ να το κουνας με το ποδι!!!!Θα γινεις λιγο η μαμα-λαστιχο αλλα θα τα καταφερεις!!!!!

Κανενα παιδι δεν εμεινε αναλλαγο ή νηστικο επειδη δεν προλαβαιναμε!!!

Απλα δεν μενει πολυς χρονος για σενα!:lol::lol::lol:

GRJdp2.png

xefUp3.png

linaki G καλως ηρθες και με το καλο τα μωρακια σου!!!!

Εγω τα πηρα 10 ημερων κ πηγαμε στο Αιγιο κ τα κοιμιζα σε παρκοκρεβατο.Καθετα οπως εγραψες.Ακομη κ στην ιδια κουνια τα εχω παλι καθετα.Μην ανυσηχεις,θα βρεις τη λυση!

Αλλα οπως λεει κ η glorr ισως δυσκολευτεις στο βαλε-βγαλε γιατι μην ξεχνας πως θα εχεις κ ενα χειρουργειο!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγώ πάντως που τα κοίμιζα δίπλα, τα είχα το ένα σε λίκνο και το άλλο στο πορτ μπεμπέ που μου τα είχαν δανείσει γιατί όπως καταλαβαίνεις, θα το δεις κι εσύ, τα έξοδα είναι πάρα πολλά και διπλά.

Δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα να τα κοιμίζεις έτσι με κανονικό στρώμα βέβαια. Δεν ξέρω όμως κατά πόσον θα είναι βολικό για σένα να σκύβεις στο παρκοκρέβατο για να τα σηκώνεις κτλ...........Καισαρική δεν θα κάνεις? Θέλει αρκετή προσοχή με σκυψίματα , βάρη κλπ. όπως θα ξέρεις κι εσύ βέβαια...........

Στο πορτ μπεμπέ μπορούν να κοιμηθούν? Γιατί μου λένε ότι δεν κάνει να τα βάζω για πολλή ώρα στην αρχή, πορτ μπεμπέ θα έχω δανεικά...

Αυτό για το σκύψιμο το είχα σκεφτεί και εγώ, αλλά 2 φίλες μου που έχουν κάνει καισαρική με διαβεβαιώνουν ότι οι ίδιες δεν πόναγαν, η μία μάλιστα είχε κι αυτή δίδυμα...

Κι εγώ προσπαθώ να μειώσω όσο μπορώ τα έξοδα, να αποφύγω να αγοράσω κούνιες και να πάμε κατευθείαν σε κρεβατάκι...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

και εγώ τα είχα στην ίδια κούνια κάθετα για 4 μήνες στο δωμάτιό μας. Αργότερα που ενοχλούσε το ένα το άλλο τα έδιωξα και πήγε το καθένα στο δωμάτιο του:))

καλαθούνες και πορτ-μπεμπέ δεν είχα αγοράσει καθόλου. Μόνο 2 κρεβατάκια μεγάλα που αργότερα βγάζεις τα κάγκελα και μπορούν να κοιμούνται μέχρι 4-5 ετών...

Να είστε καλά, κορίτσια, για τις απαντήσεις σας...!!!

Αυτό που κρατάω είναι ότι θα μπορώ αρχικά να τα κοιμίζω μαζί !

Για το σκύψιμο θα δω τι θα κάνω, υπάρχουν άραγε παρκοκρέβατα που μπορώ να βάλω το στρώμα ψηλότερα? Είμαι και άσχετη......:confused: Ή για τις πρώτες μέρες που δε θα μπορώ να σκύψω, ίσως βάλω κάτω από το στρώμα κάποια κουβέρτα ή πάπλωμα τυλιγμένο για υπερυψωθεί...

Και πάλι ευχαριστώ!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ευχαριστώ glorr!!! Καλώς την και την καινούργια μας!! Και γω Λινάκι μέσα στην κούνια τα έχω και τα δυο λίγο διαγώνια πλέον, αν και στην αρχή είχα τις καλαθούνες που μου είχαν δώσει.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

kαλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα πεταριστες πετουνιες!!!

καλωσοριζω κ τις νεες μελλουσες κ ηδη!!!

ιπποκαμπακι καλη συνεχεια κ με το καλο τα 3μωρακια!!! υπεροχο...

linaki κ εγω σε μια κουνια καθετα τα κοιμιζα μεχρι 3,5μηνων. τωρα το καθενα στη κουνια του αλλα ακομη μαζι μου.

για το παρκοκρεβατο τωρα..εγω εχω ενα πολυ ωραιο στο οποιο μπαινει ανατομικο στρωματακι ψηλα,οποτε σκυβεις σχεδον οσο κ στην κουνια.

ειναι πολυ ωραιο θεαμα να τα βλεπεις να κοιμουνται μαζι στην κουνια! κ πολλες φορες θα πλησιαζει κ θ αγγιζει το ενα το αλλο..!υπεροχο..

33E7p2.png

agorakia ολα καλα στο χωριο? η γιαγια καλα?

nunu κ glorr καλη επιτυχια στη βασιλοπιτα!

frosobal περαστικα στον μικρουλη!

stellasss τωρα θα μπουσουλατε..εχουν επιχειρησει να ριξουν το δεντρο???

που ειναι τα υπολοιπα κορτσουδια?καλα θα περνανε για να μη μπαινουν!!

33E7p2.png

δεν προλαβαινω σου λεω δεν προλαβαινω,

ο χρονος τρεχει κι εγω ξωπισω μενω..............

γεια σας και χαρα σας!!!αυριο αλλαζουμε χρονο τουρουρου τουρουρου!!!

καινουριες μελλουσες μανουλιτσες σας χαιρετω και σας ευχομαι ο,τι καλυτερο σε σας και τις κοιλιτσες σας!!!(για τις κοιλιτσες απλα ειμαι ευγενικη γιατι ειναι σιγουρα κοιλουμπες!:tongue:)

φιλια πολλα!!!

age.png

:-D:grin::-D:grin:........Αυτό ξαναπέστο witch, κοιλούμπες με τα όλα τους....:-D!!!!!

Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο το ρίχνω στο φαγητό, τον αμάζευτο έχω....!!!

Να δω που θα φτάσω.... για το πώς θα τα χάσω, νομίζω έχω πάρει μια ιδέα, μ' αυτά που με περιμένουν...!!!!!:rolleyes:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...