Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ εγώ!!!

Για πές συνταγή? εύκολη? Είμαι άσχετη με τα γλυκά, αλλά θα ήθελα φέτος να φτιάξω βασιλόπιτα!!

Εω την ειχα κανει περυσι κ ειχε βγει τελειαααααααααααααααααα!!!!!!!!! Αφρατη!!!!!!!!!!!!!!! συνταγη Βεφας!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αυτοματο ταισμα εκανε η Γιωτα κ το κανει ακομη αλλα σε δυο παιδια γιατι χρειαζονται και τα δυο χερια!!!!!Με τα τρια δεν ξερω τι γινεται!!!!

Ιποκαμπακι με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου!!!!

Εγω τα βαζω στον καναπε να ακουμπανε πλατη στην πλατη του καναπε,και τα εβαζα κεφαλι με κεφαλι κ τα ταιζα.Αν το κανεις ετσι αναγκαστικα ο 3ος της παρεας θα περιμενει....Μπορεις ομως το 3ο παιδακι να το εχεις εκει κοντα σου κ να το βαλεις στο πλαι κ να βαλεις το μπιμπερο πανω σε κουβερτουλες ετσι ωστε να μπορει να πιει,αλλα παντα υπο την επιβλεψη σου,ποτε μονο του κ φυσικα μολις τελειωσεις με τα 2 να ταισεις το 3ο.Δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθησα ή αν σε αγχωσα αλλα σιγουρα θα χρειαστεις βοηθεια!!!!Κι εγω ετσι ελεγα εφ οσον ειχα κ αλλο ενα παιδι,οτι θα τα καταφερω μονη μου ομως τελικα ειναι πολυ δυσκολο τον πρωτο καιρο!!!!

δηλαδη τα εβαζες για πλαγια (γιατι ανασκελα απαγορευεται να τρωει) ,και τα ταιζες εσυ ταυτοχρονα, αμα εγω τα βαζω πλαγια και στερεωνω το μπιμπερο καπου θα μπορω να εχω τα χερια μου ελευθερα ετσι ωστε αμα καποιο στραβοκαταπιει να μπορεσω να το πιασω και να σηκωσω.καποιος τροπος θα υπαρχει.σε ευχαριστω παντως παρα πολυ.

δηλαδη τα εβαζες για πλαγια (γιατι ανασκελα απαγορευεται να τρωει) ,και τα ταιζες εσυ ταυτοχρονα, αμα εγω τα βαζω πλαγια και στερεωνω το μπιμπερο καπου θα μπορω να εχω τα χερια μου ελευθερα ετσι ωστε αμα καποιο στραβοκαταπιει να μπορεσω να το πιασω και να σηκωσω.καποιος τροπος θα υπαρχει.σε ευχαριστω παντως παρα πολυ.

Αυτό θέλω να το δώ σε φωτογραφία!! Τέλειο!:-):-):-)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αυτό θέλω να το δώ σε φωτογραφία!! Τέλειο!:-):-):-)

μην το συζητας.:P:p:p:p:p,πλακα εχει το δωματιο,σαν βρεφονηπιακος σταθμος ειναι,σαν στρατωνας.:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας,σας ευχομαι καλη χρονια και να ειστε γερες να μεγαλωσετε τα μπομπιρακια σας.:D:D:D

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια

και εγώ λέω να φτιάξω βασιλόπιτα αλλά δυστυχώς μου λείπει ένα βιτάμ και ένα γιαούρτι, ποια θα μου τα φέρει??:)) αν δεν φέρει ο σύζυξ τα υλικά δεν κάνουμε τίποτα.

frosobal μου ελπίζω να μην κολλήσετε και το άλλο το μωράκι και να τελειώνετε με την εγχείρηση μια έξω να ηρεμήσει το καημένο. Όλα καλά θα πάνε

Καλησπέρα και από εμένα... Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Parents.cafe, είδα τις συζητήσεις σας και κατάλαβα ότι θα χρειαστώ τα φώτα σας...

Κι εγώ περιμένω διδυμούλες, μάλλον το Φλεβάρη, δεν έχω άλλο παιδάκι και έχω πολλές απορίες...

Ελπίζω να τα καταφέρω να μπω σε ένα πρόγραμμα με 2 μωράκια, χωρίς βοήθεια, τις περισσότερες ώρες θα είμαι μόνη μου...:roll:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλώς ήλθες κι εσύ Linaki. Διδυμούλες ε? Τέλειαααααααααααααα........ Εντάξει είναι λίγο τρέξιμο και δύσκολα στην αρχή αλλά μπαίνεις σε πρόγραμμα τελικά. Μην ανησυχείς λοιπόν. Μια χαρά θα τα καταφερεις. Άντε με το καλό οι διδυμούλες σου............ Εσύ πως νιώθεις? Ότι θέλεις ρωτάς. Εννοείται. Καλώς ήλθες στο κλαμπ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα και από εμένα... Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Parents.cafe, είδα τις συζητήσεις σας και κατάλαβα ότι θα χρειαστώ τα φώτα σας...

Κι εγώ περιμένω διδυμούλες, μάλλον το Φλεβάρη, δεν έχω άλλο παιδάκι και έχω πολλές απορίες...

Ελπίζω να τα καταφέρω να μπω σε ένα πρόγραμμα με 2 μωράκια, χωρίς βοήθεια, τις περισσότερες ώρες θα είμαι μόνη μου...:roll:

καλώς όρισες στο clup linaki. Kai εγώ Φεβρουάριο γέννησα τους γιους μου. Όλα καλά θα πάνε. Όντως στην αρχή θα θες λίγη βοήθεια αλλά μετά μόνη σου θα βάλεις το δικό σου πρόγραμμα και όλα θα πάνε ρολόι. Και εγώ μόνη μου τα βγάζω πέρα και όλα πάνε μια χαρά. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε

καλώς όρισες στο clup linaki. Kai εγώ Φεβρουάριο γέννησα τους γιους μου. Όλα καλά θα πάνε. Όντως στην αρχή θα θες λίγη βοήθεια αλλά μετά μόνη σου θα βάλεις το δικό σου πρόγραμμα και όλα θα πάνε ρολόι. Και εγώ μόνη μου τα βγάζω πέρα και όλα πάνε μια χαρά. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε

Συμφωνώ μαζί σου stellass.

Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ έχω ένα κι ένα...............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...