Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πως το δεχομαι δεν βρισκω.!!!!!!!!!!!

Αν πας προσωπικά μην. πάνω δεξιά δεν λέει ότι έχεις ένα? πατάς επάνω και κάπου λέει incoming friend request νομίζω. Ανοίγεις αυτό και σε πάει σε΄μια σελίδα που σου λέει εκεί διάφορα. Νομίζω πατάς αποθήκευση αλλαγών και το δέχεσαι . Για προσπάθησε τό. Είμαι και εγώ λίγο σκράπας σε αυτά.

Διαφημίσεις

μαμα θα γινω οπως ολες σας (μακαρι να πανε ολα καλα), ο Θεουλης μου εδωσε ενα παραπανω.τι 2 ,τι 3 :tongue::tongue:,ολες η μαμαδες ηρωιδες ειναι.και οχι μονο μαμαδες αλλα και νοικοκυρες,και συζυγοι,και γυναικες,και εργαζομενες.

Έχεις δίκιο . Εχουμε χίλιους ρόλους τελικά. Αλλά εσύ ενα παραπάνω που θα έχεις τρία μωράκια. Ανυπομονείς?

Που είσαι βρε Jasmini? Όλα καλά? Τα μωρουλίνια σου?

Έχουμε και νέες μαμάδες στην παρέα.

Τρίδυμα.....................

Ήρωας η κοπέλα..............:rolleyes:

Ναι, τι ωραία, νέες μανούλες!!! Αυξανόμαστε!

Καλά είμαι κι εγώ, απλά τα μικρούλια δεν πολυκοιμούνται μέσα στην μέρα κι έτσι μπαίνω λιγότερο για να γράψω... Πλέον μεγαλώσανε και θέλουν προσοχή και παιχνιδάκια!! :)

Βέβαια αυτές τις μέρες κάναμε και αρκετές βολτούλες... :tongue::tongue::tongue:

Τα glorrakia τι κάνουν? Πώς τα πάνε με την κρεμούλα??? Τα δικά μου, όταν με βλέπουν να τρώω ξερογλείφονται και αν κάνεις ότι πλησιάζεις το πηρούνι στο στόμα, το ανοίγουν διάπλατα!!! Πολύ γέλιο σου λέω!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Γειααααααααααααααα Jasmini. Εμείς με τις κρέμες μια χαρά. Το ρυζάλευρο βανίλια το τρώμε πολύ καλά πλέον και είμαστε τώρα στην φάση να συνηθίσουμε την φρουτόκρεμα. Καλά πάμε όμως και με αυτή σε γενικές γραμμές. Τα δικά σου δεν τρώνε ακόμη? Αφού είστε πιο μεγάλοι από εμάς.

Διαφημίσεις

Γειααααααααααααααα Jasmini. Εμείς με τις κρέμες μια χαρά. Το ρυζάλευρο βανίλια το τρώμε πολύ καλά πλέον και είμαστε τώρα στην φάση να συνηθίσουμε την φρουτόκρεμα. Καλά πάμε όμως και με αυτή σε γενικές γραμμές. Τα δικά σου δεν τρώνε ακόμη? Αφού είστε πιο μεγάλοι από εμάς.

Α τι ωραία.... :P:p:p:p:p μπράβο σας!!!!

Εμείς ακόμα... ο γιατρός μας και λόγω θηλασμού μας πάει μετά τον 6ο. Οπότε τον άλλο μήνα ξεκινάμε!!!

RKdwp3.png

Α τι ωραία.... :P:p:p:p:p μπράβο σας!!!!

Εμείς ακόμα... ο γιατρός μας και λόγω θηλασμού μας πάει μετά τον 6ο. Οπότε τον άλλο μήνα ξεκινάμε!!!

Α ωραία. Εσείς με το νέο έτος. Άντε θα τα δεις κι εσύ τα ωραία με τις κρέμες. Χαχαχαχαχα..................Οι υπόλοιπες τσουπρες χαθήκανε ε?

Που γυρνοβολάνε?

Hello girlfriends!!! Τα χρόνια πολλά τα είπαμε!!πάμε για τη νέα χρονιά τώρα!!!

Giota κοιμήθηκες το βράδυ???Τέλεια ε? εμείς δεν ξαναειχαμε τη χαρά αλλά κοντά είμαστε που θα μου πάει!!! Βασικά ένα πεντάωρο ύπνο τον κάνουν και τα δυο, αλλά δεν συγχρονίζονται...

Ιπποκαμπάκι τεεεεεεεεελεια??? Τρία μωράκια?? Απίστευτο!! Αυτόματο ταϊσμα?:confused::confused::confused: τι είναι αυτό? μου θυμίζει αυτόματο πότισμα!!!χεχε!!:D:D

Καλώς την και τη διδυμομανούλα? πως είναι τα διδυμάκια σε αυτήν την ηλικία? για πές μας, παίζουν μεταξύ τους? έχεις χρόνο για δουλειές ή τρέχεις από πίσω τους συνέχεια?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εξπέρ στις κρεμούλες τα glorrakia!! γάλα, πρωϊ βράδυ μόνο δίνεις?

Μόλις ταϊσα και γώ, λίγο στην κλάψα ο μικρός μου δεν ξέρω τι να τον κάνω...:cry::cry: Σε γενικές γραμμές καλά, προσπαθώ να βρω τρόπος να αυτοαπασχολούνται μπας και κάνω καμιά δουλειά. Εσεις πως τα καταφέρνετε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι. θα έχεις βοήθεια έτσι??? Γιατί ακόμα και αν μπορείς να κουμαντάρεις τα δύο...με το τρίτο θα είναι λίγο ζόρι. Έχεις μόνο δύο χέρια, δύο στήθη κτλ.

η μαμα μου και η πεθερα μου,αλλα θελω να τα καταφερω μονη μου,καποιες ωρες να με βοηθανε αλλα οχι για πολυ,γιατι οσο μπλεκονται χανεται η ισσοροπια του σπιτιου,λεει η καθεμια τα δικα της και αμα δεν γινουν παραξηγουνται.γι'αυτο θελω να μαθω για τον αυτοματο ταισμα οπως στα μαιευτηρια,ακουμπας το μπιμπερο στην κουνια και ρουφαει.θα ρωτησω και τις μαιες στην κλινικη.εκανα κρεβατακια -κουνια,για ευκολια.και βλεπουμε.

Τις πρώτες 1-2 εβδομάδες λόγω απειρίας θα χρειάζεσαι τη βοήθεια και των δύο. ένα μωρό η κάθεμία σας. Για τις επόμενες που θα έχεις πάρει λίγο τα πάνω σου και αυτά θα κοιμούνται ακόμα αρκετές ώρες πιθανόν να τα κατάφερεις και μόνη σου. Αλλά όσο μεγαλώνουν θα δυσκολεύεσαι...εκτός αν τα μωράκια σου είναι ήσυχα και σε βοηθήσουν!! εγώ με τα δυο από την δευτερη εβδομάδα είμαι μόνη με τα μωρά γιατί και γω δεν παλεύω μάνα και πεθερά πολύ πολύ, αλλά κλάμα έχει πέσει ( Α! μαγείρεμα και δουλειές του σπιτιού με βοηθάνε ακόμα!!). Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουμε βρεί έναν ρυθμό. Εμένα ο μπέμπης είναι πολύ γκρινιαρούλης, ευτυχώς η κοπέλα μου όμως είναι πολύ κυρία και με διευκολύνει.

Αυτόματο τάϊσμα νομίζω έκανε η Giota, αν την πετύχεις να σου δώσει πληροφορίες. Παντως σίγίουρα το κάνουν στα μαιευτήρια και λογικά θα σε καθοδηγήσουν οι μαίες.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu όχι ακόμη. Τρώμε και ενδιάμεσα γάλα. Κρέμα τρώμε το απόγευμα και ψιλοαρχίσαμε και την φρουτόκρεμα το πρωί στις δέκα. Τα υπόλοιπα γεύματα είναι γάλα μεχρι να μπούμε στο πρόγραμμα και να τρώμε κρέμες και φαγητό. Το Σάββατο που μας έρχεται αρχίζουμε και χορτόσουπα.

Ιπποκαμπάκι στάνταρ θα χρειαστείς βοήθεια. Εδώ με τα δύο και τρέχουμε σαν τρελές και έχουμε βοήθεια. Πόσο μάλλον με τα τρία. Είσαι ήρωας αλλά αν καταφέρεις και αυτό θα είσαι ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ!!!!!!!!!!!! Χα χα χα χα.....................

Αυτόματο τάϊσμα νομίζω έκανε η Giota, αν την πετύχεις να σου δώσει πληροφορίες. Παντως σίγίουρα το κάνουν στα μαιευτήρια και λογικά θα σε καθοδηγήσουν οι μαίες.

Αυτοματο ταισμα εκανε η Γιωτα κ το κανει ακομη αλλα σε δυο παιδια γιατι χρειαζονται και τα δυο χερια!!!!!Με τα τρια δεν ξερω τι γινεται!!!!

Ιποκαμπακι με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου!!!!

Εγω τα βαζω στον καναπε να ακουμπανε πλατη στην πλατη του καναπε,και τα εβαζα κεφαλι με κεφαλι κ τα ταιζα.Αν το κανεις ετσι αναγκαστικα ο 3ος της παρεας θα περιμενει....Μπορεις ομως το 3ο παιδακι να το εχεις εκει κοντα σου κ να το βαλεις στο πλαι κ να βαλεις το μπιμπερο πανω σε κουβερτουλες ετσι ωστε να μπορει να πιει,αλλα παντα υπο την επιβλεψη σου,ποτε μονο του κ φυσικα μολις τελειωσεις με τα 2 να ταισεις το 3ο.Δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθησα ή αν σε αγχωσα αλλα σιγουρα θα χρειαστεις βοηθεια!!!!Κι εγω ετσι ελεγα εφ οσον ειχα κ αλλο ενα παιδι,οτι θα τα καταφερω μονη μου ομως τελικα ειναι πολυ δυσκολο τον πρωτο καιρο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...