Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα Ιπποκαμπάκι. Καλως ήλθες στον κλαμπ. Τριδυμάκια? Πω πωπωπωπω!!!!!!!!!!!! Με το καλό σου εύχομαι. Να τα καλοδεχτείς. Μπράβο σου. Πολύ κουράγιο.

Ότι θέλεις μπορείς να μας ρωτάς. Και όπου μπορούμε σε βοηθάμε εννοείται. Πότε με το καλό γεννάς?

Τι φύλλο είναι τα μωράκια σου? Τα πρώτα σου?

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ιπποκαμπάκι. Καλως ήλθες στον κλαμπ. Τριδυμάκια? Πω πωπωπωπω!!!!!!!!!!!! Με το καλό σου εύχομαι. Να τα καλοδεχτείς. Μπράβο σου. Πολύ κουράγιο.

Ότι θέλεις μπορείς να μας ρωτάς. Και όπου μπορούμε σε βοηθάμε εννοείται. Πότε με το καλό γεννάς?

Τι φύλλο είναι τα μωράκια σου? Τα πρώτα σου?

ευχαριστω πολυ.ναι,ειναι τα πρωτα μου και ειναι 2 αγορακια και 1 κοριτσακι.ειμαι 30η εβδ.μετα την 32η εβδ.περιμενω,μεχρι 35η εβδ.,παραπανω δεν νομιζω,οσο παει.

ευχαριστω πολυ.ναι,ειναι τα πρωτα μου και ειναι 2 αγορακια και 1 κοριτσακι.ειμαι 30η εβδ.μετα την 32η εβδ.περιμενω,μεχρι 35η εβδ.,παραπανω δεν νομιζω,οσο παει.

Τέλεια. Σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις τα μωρακια σου στην αγκαλιά σου. Δύο πρίγκιπες και μια πριγκιπισούλα. Χαχαχαχα...... Πω πω δεν θα προλαβαίνεις ποιο να πρωτοπάρεις αγκαλίτσα. Εδώ δύο έχουμε και δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοκοιτάξουμε. Εσύ ακόμη καλύτερα. Τριπλή χαρά...............!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Που γεννάς? Πως είσαι γενικά?

Διαφημίσεις

Παρούσα!!!!:D

Νέα διδυμομανούλα είμαι στην παρέα σας!!!!

Έχω ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι 1,5 έτους!!!!

Α καλώς ήλθες κι εσύ στην παρέα. Εσύ βέβαια θα έχεις μεγαλύτερη πείρα. Οπότε θα μας δίνεις συμβουλές που τα μωράκια μας είναι ακόμη μικρά ε? Να σου ζήσουν κι εσένα. Να τα χαίρεσαι.

Α καλώς ήλθες κι εσύ στην παρέα. Εσύ βέβαια θα έχεις μεγαλύτερη πείρα. Οπότε θα μας δίνεις συμβουλές που τα μωράκια μας είναι ακόμη μικρά ε? Να σου ζήσουν κι εσένα. Να τα χαίρεσαι.

Ότι θα γινόμουν κι έμπειρη μανούλα δεν το περίμενα!!!!:D

Κάποτε πίστευα πως δεν θα γινόμουν καν μανούλα!!!!:rolleyes:

Να σας ζήσουν κορίτσια τα διδυμάκια σας!Πάντα γερά να είναι και καλότυχα!!!

Φυσικά και όσο μπορώ θα δίνω τα φώτα μου!!!!;)

καλημερα,χρονια πολλα.

ειμαι καινουργια σε αυτο το θεμα,και θελω να σας ρωτησω,αμα ξερετε βεβαια για το αυτοματο ταισμα,ειμαι στην 30η εβδ.και περιμενω τριδυμακια.

Με το καλό ιπποκαμπάκι τα τριδυμάκια σου!!!!

Από τώρα σε κυρίσω σε ηρωίδα!!!:D

Goodmorning girls αν και μεσημέριασε μέχρι να σηκωθώ...

Ιπποκαμπάκι με το καλό κούκλα μου να υποδεχτείς τα μωράκια σου!!! Τριπλό δώρο σου επιφυλάσσει ο νέος χρόνος!!! Τι ωραία!!! Θα είσαι μια τριπλοευτυχισμένη μανούλα!!!!

Didimomanoula καλώς όρισες κι εσύ στην παρέα μας και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τέλεια. Σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις τα μωρακια σου στην αγκαλιά σου. Δύο πρίγκιπες και μια πριγκιπισούλα. Χαχαχαχα...... Πω πω δεν θα προλαβαίνεις ποιο να πρωτοπάρεις αγκαλίτσα. Εδώ δύο έχουμε και δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοκοιτάξουμε. Εσύ ακόμη καλύτερα. Τριπλή χαρά...............!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Που γεννάς? Πως είσαι γενικά?

αστα,ειναι πολυ ευτυχισμενη αλλα και αγχωμενη.θα γεννησω στο ''γενεσις'' στην θεσ/νικη.ειμαι καλα,ευτυχως,απλα ειμαι ξαπλα απο το καλοκαιρι.

σορι,αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτο?τι να κανω?:rolleyes::rolleyes:

Πάνω πάνω στην σελίδα λέει προσωπικά μηνύματα. Θα πας να το ανοίξεις και θα δεχτείς το αίτημα. ΑΝ θέλεις βέβαια. Για να μπορούμε να βλέπουμε φώτο η μια της άλλης και να στέλνεις και προσωπικά μηνύματα αν θέλεις σε κάποιες κοπέλες κλπ.....

Που είσαι βρε Jasmini? Όλα καλά? Τα μωρουλίνια σου?

Έχουμε και νέες μαμάδες στην παρέα.

Τρίδυμα.....................

Ήρωας η κοπέλα..............:rolleyes:

μαμα θα γινω οπως ολες σας (μακαρι να πανε ολα καλα), ο Θεουλης μου εδωσε ενα παραπανω.τι 2 ,τι 3 :tongue::tongue:,ολες η μαμαδες ηρωιδες ειναι.και οχι μονο μαμαδες αλλα και νοικοκυρες,και συζυγοι,και γυναικες,και εργαζομενες.

Πάνω πάνω στην σελίδα λέει προσωπικά μηνύματα. Θα πας να το ανοίξεις και θα δεχτείς το αίτημα. ΑΝ θέλεις βέβαια. Για να μπορούμε να βλέπουμε φώτο η μια της άλλης και να στέλνεις και προσωπικά μηνύματα αν θέλεις σε κάποιες κοπέλες κλπ.....

πως το δεχομαι δεν βρισκω.!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...