Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι χρόνια πολλά!!! Φέτος είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας! Όχι ότι κάναμε κάτι ιδιαίτερο, αλλά τι πιό όμορφο απ' το να ξυπνάνε δύο πανέμορφα μωράκια, να σε κοιτάνε γλυκά, να τους εύχεσαι "Καλημέρα, Χρόνια πολλά ζωούλες μου..." και να σου σκάνε το πιό υπέροχο χαμόγελο....!!!!!!! Στιγμές που χαράζονται στην καρδιά!!!!

Φέτος έχουμε κοντά μας το πιό όμορφο δώρο και μάλιστα σε διπλή συσκευασία!!!

Nunu για το πολύ φαί, δεν το συζητώ καθόλου...ένα θα σας πω...τσάκισα το μεσημέρι και κατσικάκι και γουρουνόπουλο (σαν γουρούνα νιώθω κι εγώ..) και τώρα πήγα και πήρα goody's και γλυκά (γαλακτομπούρεκο και σοκολατόπιτα μιαμμμμμμ....). Ε , ναι, είμαι γουρούνα :tongue:

Από τον άλλο μήνα...δίαιταααααα!!!!

RKdwp3.png

γεια σας!ολη μερα παιζω με τα παιδια,πηγαινουμε βολτες και μαζευομαστε στο σπιτι και παιζουμε buzz!αυριο θα γυρναω κηφισια,avenue και ισως και mall.οποια βρεθει προς τα εκει ας χτυπησει τηλ.

οταν μαζευτω απο το πνευμα των διακοπων και των χριστουγεννων θα τα πουμε πιο αναλυτικα!

age.png

jasmini αναμφισβητητα τα καλυτερα χριστουγεννα!και δευτερα ερχονται τα περσινα που μολις ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος και εχω διδυμα!και τριτα τα προπερσινα μου δωσαμε λογο με τον αντρουλη μου!και τεταρτα τα παραπροπερσινα που ημουν στο αμστερνταμ!και πεμπτα και και και....

μα δεν ειναι υπεροχα τα χριστουγεννα?!!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Να μαστε κ εμεις!!!!

Επιστρεψαμε το μεσημερι απ τους Αγ.Θεοδωρους!Τα διδυμακια ηταν πολυ καλα παιδακια κ δε με ξυπνησανε το βραδυ!

Τωρα εχω εδω την αδερφη μου που ηρθε απ το Λονδινο κ θα μειενι τις γιορτες.Για σημερα το βραδυ τα διδυμα ειναι στην μαμα μου κ εγω θα κοιμηθω αγκαλιτσα με την αδερφη μου!Βεβαια θα μας ξυπνησει ο Τασος το πρωι αλλα χαλαλι του!!!!

Καλο βραδυ να εχετε!!!!

Ξεχασα....δεν μου γραψατε Χρονια Πολλα για τον Χρηστο μου!!!!

Τον μεγαλο απο τα διδυμα κ μεσαιο απο τους γιους μου!!!!Δεν πειραζει ομως,σας δικαιολογω γιατι ακομη δε βαφτιστηκαμε!!!!

ΟΛΓΑ να χαιρεσαι κ εσυ τον γιο σου τον Χρηστο!!!!!

Σας φιλω ολες τις μανουλες κ ολα τα διδυμακια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Witch, ναι καταλάβαμε, σου αρέσουν τα Χριστούγεννα :tongue: Πάντως καλά θα ήταν να ήμουν Αθήνα, σίγουρα θα κανονίζαμε καφεδάκι σε κανένα εμπορικό.

Giota καλώς την δέχτηκες την αδερφούλα σου! Επίσης, όντως γι' αυτό δεν ευχηθήκαμε, επειδή ακόμα δεν έχετε βαφτιστεί... Παρ' όλα αυτά να χαίρεστε και εσύ και η Ολγούλα τα παιδάκια σας!!!!

RKdwp3.png

Έχω μια ερώτηση για frosobal.... Φρόσω, όταν μπεις...για πες μου...κάπου διάβασα ότι είχες βρει φωτογράφο που κάνει στην βάπτιση βίντεο με εισαγωγή κινούμενα σχέδια. Πού βρίσκεται αυτός και μήπως υπάρχει κάποιο δείγμα του να δω, γιατί θέλω να μου κάνουν κάτι ανάλογο εδώ στην Ρόδο!! :)

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Χαθήκαμε αυτές τις ημέρες λόγω εορτών. Τα μωρουλίνια σας καλά?

MELENIA κι εμένα μου είχε έρθει αυτό το χαρτί για να τρυπήσω τα μωράκια και να στείλω το αίμα αλλά δεν ασχολήθηκα καν. Μην σου πω ότι το είχα ξεχάσει κιόλας και μου το θύμισες εσύ που το έγραψες εδώ μέσα. Πάντως εγώ που το έβαλα στην άκρη και δεν έδωσα σημασία ούτε και με ενόχλησαν να με ρωτήσουν γιατί δεν το έστειλα κτλ........

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

χρονια πολλα!!!

να χαιρομαστε τα παιδακια μας φιλες διδυμομανουλες!!!

χρονια πολλα κ στα χρηστακια που γιορταζαν φυσικα..!

δε πολυμπαινω αυτες τις μερες, ουτε κ σεις απ οτι βλεπω..

θα επανελθουμε μετα τα xmas ομως!

φιλια πολλα γιορτινα:P

33E7p2.png

καλημερα,χρονια πολλα.

ειμαι καινουργια σε αυτο το θεμα,και θελω να σας ρωτησω,αμα ξερετε βεβαια για το αυτοματο ταισμα,ειμαι στην 30η εβδ.και περιμενω τριδυμακια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...