Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερα κ απο εμας!!!!

melenia καλως ηρθες στην παρεα μας παλι και να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!!!

Αυτο που εγραψες εγω δεν το γνωριζω καθολου....οπως εγραψε κ η witch καλυτερα οτι σου πει ο παιδιατρος!!!!

Εμεις περασαμε 3ο βραδυ χωρις να ξυπνησει ο Θανος για φαγητο,ελπιζω αυτες οι 5 κουταλιτσες κρεμα που τρωει να τον χορταινουν,μαζι με το γαλα εννοειται!Απλα ισως γι αυτο να μην ξυπναει τωρα....θα δειξει...

Αυριο φευγουμε και δε θα εχω υπολογιστη μαζι μου.Παμε οικογενειακως Αγ.Θεοδωρους,στα πεθερικα μου αλλα Κυριακη θα επιστρεψουμε....οποτε απο βδομαδα εδω θα ειμαστε παλι!!!!!

ΚΑΛΑ ΔΙΔΥΜΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια σε ολα τα μωρακια και τις μανουλες τους!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Melenia Πώς τα πας με τα μπεμπάκια?? Για το χαρτί που σου στείλανε να επικοινωνήσεις το συντομότερο με τον παιδίατρό σου!!! Όχι ότι είναι κάτι σοβαρό, απλώς μπορεί να έχει το ένα μωρό πχ έλλειψη ενζύμου και να πρέπει να επαναλάβεις εξετάσεις για να το επιβεβαιώσετε!! Μην το αμελήσεις!!!

Witch άστα, ο άντρας μου με νευρίασε άσχημα και μετά για να εξιλεωθεί, μου έφερε σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου που είναι η αγαπημένη μου! Είναι ο τρόπος του να πει συγνώμη :) Φυσικά, μην ρωτήσεις, την τσάκισα την σοκολατίτσα!!! :tongue:

Giota καλά να περάσετε και να προσέχετε!!! Καλό σας ταξίδι!

Agorakia Κι εσείς καλά να περάσετε στο χωριό! Καλά κάνετε και πηγαίνετε ταξιδάκια!!!

Κι εδώ έχει καλό καιρό και βαριέμαι μέσα!!! Θέλω άταααααααααααααααααα....

RKdwp3.png

Τελικά δεν πήγα πουθενά. :(

Έφτιαξα φαγητό... κοίμησα τα μικρά και τώρα βλέπω "Μπαμπούλας Α.Ε." στο disney xd channel.

Αύριο θα κάνω τους κουραμπιέδες! Θα τους έκανα σήμερα αλλά δεν έχω αμύγδαλα.

Πού είστε όλες?

RKdwp3.png

Γειά σας και από μένα!! Εμείς βολτάραμε σήμερα πήγαμε Αγ. Στέφανο που ήρθε η νονά μας αλλά φάγαμε πακέτο στην επιστροφή!!

Witch πάλι τα δυο μας βλέπω να είμαστε...άντε να έρθει και η jas:D:D!!

Όσες φεύγετε καλά να περάσετε!!! Να σας φέρει ο Αγ. Βασίλης ότι επιθυμείτε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Είμαι ενα πτώμα γιατί εδώ και δύο μέρες πακετάρω.... πακετάρισμα + 2 μωρά = συνταγή για φοβερή κούραση!!!!!!!!!!!

Λοιπόν.... φωτογραφίες δεν έχω το κουράγιο να δω, αλλά θα τις δω σε άλλη στιγμή.

Μελένια, μην ανησυχείς. Κατ' αρχήν αυτές οι εξετάσεις δεν έχουν καμία σχεση με τον ίκτερο. Σου στέλνουν ειδοποίηση να το κάνεις μόνη σου όταν το δείγμα του νοσοκομείου κρινεται ακατάλληλο (δηλαδή δεν έγινε σωστα η αιμοληψία).

Nufi, ο σκουξ έπεσε. Αλλά ούτε που το θυμάται... πάλι καλά!

Jas, πεινάς, πεινάς, αλλά μακριά από τα γλυκά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσια, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλές γιορτές, μια και δεν θα πάρω τον υπολογιστή μαζί μου. Σίγουρα από κάπου θα μπω για να μαθαίνω νέα. Θα είμαι πίσω στις 3/1 δριμύτερη (ελπίζω)!!!

Εως τότε σας εύχομαι να περάσετε καλά χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε!!!!

Και του χρόνου τέτοιο καιρό κορίτσια θα συζητάμε για παιδικούς σταθμούς και τα μωρά μας θα έχουν όλα χρονίσει!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!Κοιμήθηκα ένα πεντάωρο σερί σήμερα!!!!

Twins φεύγεις?? καλά να περάσετε με τα νινάκια σας, να το διασκεδάσετε και ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...