Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Φέραμε αμέσως παιδίατρο αλλά δεν μου γέμισε το μάτι και τώρα θα φωνάξω κ άλλη να μας δει. Κάθε μήνα δεν είναι η επίσκεψη;

Ναι περίπου κάθε μήνα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σου γεμίσει το μάτι η παιδίατρος. Εμάς τελικά αυτή που μας έκανε είχε έρθει την πρώτη φορά και είχε κάτσει δυο ώρες μας έλυσε πολλές απορίες και όποτε την έχω πάρει είναι πολύ εντάξει. Πρέπει να νιώθεις άνετα να ρωτήσεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι και σίγουρα να έχεις κάποιες συστάσεις για τις γνώσεις της/του.

σύμφωνα μ αυτό είμαστε οριακά, τώρα είναι 2800, αν τη μέτρησα καλά και βγαίνει 420, τα οποία μια τα περνάμε μια όχι.

Κοίτα, να μην φρικάρεις απλά είναι ένας κανόνας για να έχεις ένα μπούσουλα. Το τελικό αποτέλεσμα θα το καταλαβαίνεις από το βάρος των μωρών. Φαντάζομαι έχεις νοικιάσει ζυγαριά και τα ζυγίζεις κάθε εβδομάδα , έτσι?

ενώ του μπέμπη βγαίνει 495 να τρώει και μόλις μέτρησα ότι σήμερα έφαγε 620..και δεν ήταν μια καλή του μέρα..πότε καταλαβαίνεις ότι το μωρό το παράκανε; Η παιδίατρος που φέραμε είπε ότι δεν κάνουμε δίαιτα σε μωρά αλλά ρε κορίτσια έχω διαβάσει τόσες έρευνες ότι η παιδική παχυσαρκία ξεκινάει από τώρα και φοβάμαι.. ωραία περίπτωση είμαστε το ένα έτσι και το άλλο αλλιώς...

Πιστεύω είναι νωρίς για να αγχωθείς για παχυσαρκία αλλά δεν είμαι και ειδικός. Αυτό καλύτερα να στο πεί η παιδίατρος που και πάλι όμως θα εξαρτηθεί από το βάρος του μπέμπη.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γιουχου!!!!

3 μερες για χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

μελενια αχ τι μου θυμισες..τις πρωτες μερες με τα μωρουλια σπιτι..

τα κοριτσια σου απαντησαν ηδη στις ερωτησεις σου..ολα θα τα καταφερεις μια χαρα ,να σαι σιγουρη!

twins ποιο απ τα ζουζουνιζ επεσε? ελπιζω ολα οκ..μεγαλωσαν κ ζωηρεψαν τα καλα μου..

λοιπον τις τελευταιες μερες μου φαινονται πολυ μεγαλα τα μπουμπουκια μου κ αναπολω τις μερες που ηταν γατακια..σκιουρια δηλαδη!

αν ημουν η μενεγακη, θα σας ελεγα οτι θελω κ αλλο!!!:rolleyes:

33E7p2.png

ολγα ξεκινησε το τρλλο μπουσουλημα???

τρεχεις απο πισω? ειδες? δε χρειαζεται να πηγαινεις κ αερομπικ!!!

nunu τρελλο μανουλι ησουν η πιο μικρη κ τωρα δινεις κ συμβουλες!!ε?ε?

jas κανε μια μεταφορα στις κουνιες, θα κοιμασαι κ συ πιο καλα κ θα ξεκουραζεσαι περισσοτερο..

ο συζυγος εχει εκτοπιστει για τα καλα απ το κρεβατι ε? τωρα εχεις αλλους αντρες στη ζωη σου!!! εισαι τεκνατζου!

agorakia 1302..μπραβο βρε...(γκρρρρ)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

αυριο εχουμε παιδιατρο..για να δουμε..θα μας πει για κρεμες εμας??

παντως πιατακια κουταλακια εχουμε!

κεφι εχουμε!

ορεξη για κρεμα εχουμε! (η μαμα δηλαδη!)

ειμαστε ετοιμοι!!!!

αντε απουσιαζετε, οποτε καληνυχτιζω!

33E7p2.png

Εδώ είμαι εγώ, εδώ είμαι εγώ!!!

Ναι είδες? δεν είμαστε πια τα νινάκια της παρέας!! Ήρθαν τα Μελενάκια!!!χεχε!!

Πως πάει εσύ? με τη δουλειά οκ?

Έχω θέμα ρε κορίτσια...

οι κενώσεις του μπέμπη μου είναι πολύ "νερουλές" (μπλιάχ...ελπίζω να μην τρώτε:rolleyes::rolleyes:) δυο μέρες τώρα, να ανησυχήσω λέτε? άλλα συμπτώματα δεν έχουμε

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Το πρωί πήγα αξημέρωτα στην τράπεζα, μήπως και πάρω έξοδα θερμοκοιτίδων, αλλά μπα... Γύρισα με νεύρα και νυσταγμένη. Τα μωρά μου με άφησαν να φτιάξω αστερένια μπισκοτάκια, με λίγη γκρινίτσα. Από το μεσημεράκι η γκρινίτσα εντάθηκε, εντάθηκε, εντάθηκε, με αποκορύφωμα στις 15.50, που άρχισε να κλαίει ο μεγάλος, αρχικά διερευνητικά και μετά σαν να τον πατάνε στο λαρύγγι. Του είπα ότι δεν θα με κάνει εμένα ό,τι θέλει και δεν τον σήκωσα μέχρι τις 16.30, που ήταν να φάνε και του έδωσα και ντεπόν, διότι δεν έλεγε να ηρεμήσει... Κοιμήθηκε για λίγο, έχοντας ανταριάσει και τον μικρό με τόσο κλάμα πια. Ξύπνησε πάλι με κλαματάκια, τον παρηγόρησα όσο μπορούσα και μετά από λίγο ήρθε μία πολύ φίλη μου... Ήταν η πρώτη φορά, που δεν ήταν κοινωνικός και γελαστός. Άρχισε να κλαίει πάλι :( Μετά ήρθε και η άλλη φίλη μας, την οποία έχει ξαναδεί και του ήταν πολύ συμπαθής. Ωστόσο, σήμερα δεν ήθελε ούτε την αγκαλιά της. Στις 18.45 ξανάρχισε τα ουρλιαχτά, μέχρι τις 19.30, που ήρθε ο καλός μου, τρέξαμε επάνω (δεν τους κάναμε μπάνιο, αφού δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε από τις τσιρίδες), ταΐσαμε αλλά τα κλάματα (μετά από 180 ml) δεν σταμάτησαν. Είχα παρατήσει και τις φίλες μου κάτω. Από τις 19.45, που τελείωσε το γάλα του, μέχρι τις 21.15 έκλαιγε ασταμάτητα (με ένα μικρό διάλειμμα ύπνου - 10 λεπτά). Προσπάθησα να του δώσω ξανά ντεπόν, αλλά δεν έβαζε καν το μπουκάλι στο στόμα του. Πήρα τη γιατρό και μου λέει, δώσ'το κατευθείαν με τη σύριγγα. Ήπιε ελάχιστο, το υπόλοιπο το έφτυσε, αλλά μετά απ' αυτό κοιμήθηκε (επιτέλους...). Έπειτα απ' όλα αυτά, αντιλαμβάνεστε ότι είμαι ένα κουρέλι.

rPPrp3.png

Νιώθω εξουθενωμένη από την προσπάθεια να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να του μιλάω συνεχώς ήρεμα, καθώς ένα κλάμα που δεν σταματάει (μέσα στο αυτί σου) σε κουρελιάζει (εμένα, τουλάχιστον). Νιώθω τύψεις, αφού είναι πιθανό το παιδί να πονάει κάπου κι εγώ το μάλωσα... Νιώθω ότι παραμέλησα τον μικρό μου τόσες ώρες και το κατάλαβα, όταν τον είδα πριν λίγο να κοιμάται μαζεμένος και (πιστεύω) παραπονεμένος (είναι και λίγο παραπονιάρης, εδώ που τα λέμε...). Τα έπαιξα σήμερα :(

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου, αύριο λέμε να φύγουμε για το χωριό, πρώτα ο Θεός...

Θα μπω για ευχές από εκεί! Φιλάκια πολλά, καλό ταξίδι σε όσες φεύγουν, να προσέχετε όλες :)

Υ.Γ. θα μου περάσει (ελπίζω), απλώς φρίκαρα...

rPPrp3.png

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !

μου λειψατε!

melenia μου εισαι σπιτι με μωρακια!τι ευτυχια!να ειναι παντα γερα και χαμογελαστα να σου ομορφαινουν την ζωη.

jasmini τι σου εκανε ο παλιοηλεκτρολογος και σε τσαντισε?!ψυχραιμια...

twins η πρωτη σας σαβουριτσα?!αφου δεν χτυπησε ολα καλα.να το γραψεις στο αλμπουμ του!εμενα ο μικρος εκανε το πρωτο του καρουμπαλο!!!κι ενω ολοι περιμεναν οτι θα του το κανει η μαμα (επειδη ειμαι η πρωταθλητρια της σαβουρας)του το εκανε ο θειος!!!

agorakia ηταν να μην γινει η αρχη με τα ταξιδια!ετσι μπραβο!τωρα σε αναγνωριζω!

nunu παλι μονες μας θα βρεθουμε?!δεν μας κανουν παρεα?!μα γιατι?!

για ξεκουνηθειτε να βρεθουμε!

nufi,nufitsa ποτε θα βγαλεις εξω τα σκιουρια?απο την ανοιξη ειπε ο ντοκτορ?να ξερες ποσο συμφωνω μαζι σου και αναπολω οταν ηταν μωρουλινια και κουρνιαζανε στην αγκαλια μας...και τωρα το κανουν αλλα ηταν τοσο μικρουλια και τοσο τοσο τοσο τοσο δεν ξερω τι αλλα ηταν αλλιως.τωρα ειναι ανθρωπακια μινιον.

ολγα εξαφανιζολ τοσο καιρο.τρεχατε ποδαρακια μου με τα μικρα?

age.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Όλα καλά? Πολλά νέα διαβάζω

MELENIA να σου ζήσουν τα μωρουλίνια σου. Να είναι πάντα γερά και καλότυχα!!!!!!!!!!!!!

Τι έγινε? Για πεσίματα ακούω από κρεβάτια και τέτοια ε? Ωχ προσοχή από εδώ και πέρα. Κι εμένα έχουν αρχίσει και στριφογυρνάνε στο κρεβάτι.

Εμείς τρώμε πλέον καλύτερα την κρέμα μας. Χθες ο μπέμπης έφαγε μισό μπολάκι και η μπέμπα λιγότερο βέβαια. Ειπαμε είναι λίγο περίεργη σαν την μαμά της. Μεθάύριο ξεκινάμε και φρουτόκρεμα. Άντε να δούμε.

Η μαμά όμως πρέπει να κουνηθεί να παει να πάρει ένα Multi γιατί που θα αλέσει τα φρουτάκια μας?

Οι υπόλοιπες καλά? :P

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες!

Αυτό με τα πεσίματα από το κρεβάτι με φοβίζει κ εμένα πάρα πολύ, θα μου πείτε έχω καιρό μπροστά μου αλλά η μπέμπα μου φαίνεται πολύ πιο δραστηρία από τον μπέμπη, ήδη προσπαθεί να γυρίσει έντονα..

Σήμερα μου ήρθε ένα γράμμα από το ινστιτούτο υγείας του παιδιού που λέει ότι είναι εθνικό πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου νεογνών και μου ζητάει να τρυπήσω τη φτέρνα του μωρού και να τοποθετήσω κάποιες σταγόνες σ ένα χαρτάκι και να το ταχυδρομήσω πίσω...το ξέρετε; Είχε έρθει κ σ εσάς;

Απ ότι κατάλαβα είναι επειδή κάναμε ίκτερο ΑΛΛΑ μου έστειλαν μόνο μια κάρτα ενώ τα μωρά είναι δύο και δεν θα το στείλω..κουφό μου ακούγεται..εμένα κλαίνε από πείνα και κλαίω κ εγώ όχι να τα τρυπήσω κιόλας..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες!

Αυτό με τα πεσίματα από το κρεβάτι με φοβίζει κ εμένα πάρα πολύ, θα μου πείτε έχω καιρό μπροστά μου αλλά η μπέμπα μου φαίνεται πολύ πιο δραστηρία από τον μπέμπη, ήδη προσπαθεί να γυρίσει έντονα..

Σήμερα μου ήρθε ένα γράμμα από το ινστιτούτο υγείας του παιδιού που λέει ότι είναι εθνικό πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου νεογνών και μου ζητάει να τρυπήσω τη φτέρνα του μωρού και να τοποθετήσω κάποιες σταγόνες σ ένα χαρτάκι και να το ταχυδρομήσω πίσω...το ξέρετε; Είχε έρθει κ σ εσάς;

Απ ότι κατάλαβα είναι επειδή κάναμε ίκτερο ΑΛΛΑ μου έστειλαν μόνο μια κάρτα ενώ τα μωρά είναι δύο και δεν θα το στείλω..κουφό μου ακούγεται..εμένα κλαίνε από πείνα και κλαίω κ εγώ όχι να τα τρυπήσω κιόλας..

γεια σου!καλα δηλαδη ζητανε να το κανεις εσυ?!περιεργο μου ακουγεται!μου ηρθε αυτο το χαρτι για να με ενημερωσουν οτι εγιναν οι σχετικες εξετασεις στο μαιευτηριο και οτι το ενα παιδι εχει ελλειψη ενζυμου.ρωτα την παιδιατρο (οταν βρεις την καινουρια) για να καταλαβεις τι και πως.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...