Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εμάς μας είχε δώσει η παιδίατρος ένα πολύ ωραίο αφρόλουτρο, που το χρησιμοποίησα μέχρι και που κλείσαμε τον 3ο. Ούτε ξηροδερμίες, ούτε τίποτα. Πολύ απαλό, αλλά πανάκριβο (πιστεύω), οπότε μετά τον 3ο, αφού πια είχαν μεγαλώσει, το γύρισα στο προδέρμ. Αν θέλεις, μπορώ να σου ποιό είναι. Πάντως, μπορείς να πειραματισθείς, ώστε να βάζεις την ποσότητα, που δεν σε πνίγει στον αφρό!

Πες το να το ξέρω, εμείς χρησιμοποιούμε αυτό

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?language=gr&products_id=27

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Πανηγυρικό μήνυμα! Φτάσαμε τα 1300, φίλες μου!

Και τώρα πάμε για την προετοιμασία του βραδυνού μας γεύματος (βρεφικό δείπνο)!

Σας φιλώ γλυκά όλες, Melenia, κράτα γερά, καλή δύναμη (πιο πολύ για την αϋπνία, το λέω) σε περιμένουν τόσες εκπλήξεις... Κυρίως όταν θα κοιτάζονται και θα χαμογελάνε το ένα στο άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας το έλεγε η Όλγα και σκεφτόμουν... Πόσο μακριά θα είναι αυτή η μέρα για μας, μα έρχεται τελικά χωρίς να το καταλάβεις :) Και είναι μαγικό. και αισθάνομαι ότι γέννησα μόλις χθες :)

rPPrp3.png

Είναι μοιραίο να τα συγκρίνεις, αλλά το κάνεις με την αγωνία της μανούλας. Όλες έτσι κάνουμε, νομίζω. Κυρίως, αν είναι του ίδιου φύλου!!!!!!!!!!!!! Εμείς είχαμε από την αρχή διαφορά. Ο μικρός ήταν από την κοιλιά μου πιο μεγάλος και εξακολουθεί. Ξεκίνησαν από το μισό κιλό, το πήγαν στα 700 γρ για πολύ καιρό και τώρα ο μεγάλος φορτσάρει (έχει και τα δόντια του ο μικρός και δεν πολυτρώει) και πήγε πάλι η δαφορά στο μισό κιλό!

Στην αρχή, όμως, έλεγες ότι ο ένας είναι κατσαρίδα (και του έμεινε και το όνομα :) ) κι ο άλλος αρκουδάκι (αλλά, του έμεινε το κουταβίνος)

Ωραία ονοματάκια τους έδωσες! Εμείς κάθε μέρα έχουμε διαφορετικό όνομα δεν έχουμε κατασταλλάξει ακόμα.

Εμένα όλοι με καθησυχάζουν ότι συμβαίνει αυτό λόγω διαφορετικού φύλου αλλά και πάλι νομίζω καθαρά ότι είναι στο παιδί.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Πανηγυρικό μήνυμα! Φτάσαμε τα 1300, φίλες μου!

Και τώρα πάμε για την προετοιμασία του βραδυνού μας γεύματος (βρεφικό δείπνο)!

Σας φιλώ γλυκά όλες, Melenia, κράτα γερά, καλή δύναμη (πιο πολύ για την αϋπνία, το λέω) σε περιμένουν τόσες εκπλήξεις... Κυρίως όταν θα κοιτάζονται και θα χαμογελάνε το ένα στο άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας το έλεγε η Όλγα και σκεφτόμουν... Πόσο μακριά θα είναι αυτή η μέρα για μας, μα έρχεται τελικά χωρίς να το καταλάβεις :) Και είναι μαγικό. και αισθάνομαι ότι γέννησα μόλις χθες :)

Καλή σας όρεξη!!!

Τα βάζω στην καλαθούνα και τα 2 να κοιτάζονται που κ που και το αστείο που έχουν κάνει είναι ο μπέμπης που είχε βουτήξει το χέρι της μπέμπας και το πιπίλαγε..πείναγε ο χοντρούλης μου!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Μελένια θα βρείς ρυθμούς και σιγά σιγά θα κάθεσαι και μόνη σου με τα μωράκια σου. Και εμείς αργήσαμε πολύ να τα κάνουμε στο μπανάκι και τώρα όταν είμαι μόνη μου δεν τα ξεπλένω γιατί βάζω ελάχιστο σαπούνι. Αν είμαι με τον σύζυξ τα ξεπλένω με τη ντουζιέρα κανονικά. Τη μικρή σου ξύπνα την στο τρίωρο, να ξέρεις ότι τα ml που πρέπει να πίνουν ημερησίως τα βρίσκεις πολαλαπλασιάζοντας το βάρος τους με 150. Όλες τα χουμε περάσει αυτά και σε καταλαβαίνουμε. Παιδίατρο βρήκες? ήρθε να τα δεί σπίτι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μελένια θα βρείς ρυθμούς και σιγά σιγά θα κάθεσαι και μόνη σου με τα μωράκια σου. Και εμείς αργήσαμε πολύ να τα κάνουμε στο μπανάκι και τώρα όταν είμαι μόνη μου δεν τα ξεπλένω γιατί βάζω ελάχιστο σαπούνι. Αν είμαι με τον σύζυξ τα ξεπλένω με τη ντουζιέρα κανονικά. Τη μικρή σου ξύπνα την στο τρίωρο, να ξέρεις ότι τα ml που πρέπει να πίνουν ημερησίως τα βρίσκεις πολαλαπλασιάζοντας το βάρος τους με 150. Όλες τα χουμε περάσει αυτά και σε καταλαβαίνουμε. Παιδίατρο βρήκες? ήρθε να τα δεί σπίτι?

Φέραμε αμέσως παιδίατρο αλλά δεν μου γέμισε το μάτι και τώρα θα φωνάξω κ άλλη να μας δει. Κάθε μήνα δεν είναι η επίσκεψη;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

σύμφωνα μ αυτό είμαστε οριακά, τώρα είναι 2800, αν τη μέτρησα καλά και βγαίνει 420, τα οποία μια τα περνάμε μια όχι.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

σύμφωνα μ αυτό είμαστε οριακά, τώρα είναι 2800, αν τη μέτρησα καλά και βγαίνει 420, τα οποία μια τα περνάμε μια όχι.

ενώ του μπέμπη βγαίνει 495 να τρώει και μόλις μέτρησα ότι σήμερα έφαγε 620..και δεν ήταν μια καλή του μέρα..πότε καταλαβαίνεις ότι το μωρό το παράκανε; Η παιδίατρος που φέραμε είπε ότι δεν κάνουμε δίαιτα σε μωρά αλλά ρε κορίτσια έχω διαβάσει τόσες έρευνες ότι η παιδική παχυσαρκία ξεκινάει από τώρα και φοβάμαι.. ωραία περίπτωση είμαστε το ένα έτσι και το άλλο αλλιώς...

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημερα!!!

Βοηθεια καλεεεεεε!!!Ζωηρεψαν πολύ!πωπωπω Οσο καθονται στο πάρκο.Μετα πρέπει να τα κυνηγαω αριστερά και δεξία.Και να τρέμω κιολας μηπως σπάσουν τα κεφαλια τους απαπαπα

Καλε τι κανετε?Δεν μου λετε κανενα σημαντικο νεο στα γρήγορα!Που να διαβαζω τοσες σελίδες...

Το μονο που προσεξα ειναι οτι γύρισε η μελενια!Να σου ζήσουν κοριτσακι μου τα μπεμπάκια σου!!Να ειναι γερα και τυχερά στην ζωη τους!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ολγα να σου πω το σημαντικό;

Εχτες ο μπέμπης έπεσε από το κρεβάτι. Σε χρόνο ντε-τε.......

Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ τώρα....

Καλημέρα είπα; Δεν είπα! Καλημέρα λοιπόν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ουπς ελα ρε!!!Προσεχε

Ευτυχως που δεν χτυπησε!Πηρες τον παιδιατρο?Να τον παρακολουθεις για καποιο διαστημα

Κανουν ενα αποτομο γυρισμα και βρίσκονται κατω σε χρόνο ρεκόρ!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ποτέ ξανά στο κρεβάτι!

Ευτυχώς δεν έπεσε με το κεφάλι. Βασικά με το πάμπερς έπεσε και ευτυχώς για μας είναι το κρεβάτι χαμηλό και το πάτωμα ξύλινο. Και ο καημένος γκρίνιαξε πολύ λίγο...

Μέχρι χτες νόμιζα ότι σε όσους πέφτουν τα παιδιά είναι χαζοί και δεν ξέρουν να τα προσέχουν. Χτες αναθεώρησα. Για πότε έκανε ο μπέμπης 3 στροφές...

Και τώρα που μιλάμε στοφές κάνει. Τον έχω όμως στο πάρκο και δεν πάει πουθενά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοιτα.Το να πεφτει απο το κρεβατι ενα μωρο συνεχεια ειναι χαζομαρα,αλλα 1 φορα δικαιολογειται!Δεν μου εχουν πεσει προς το παρον αλλα ειμαι πολυ τυχερη γιατι στο τσακ εκανα μπλοζον στο κρεβατι και τα προλαβα ακρη ακρη.ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ γιατι αλλιως θα χανω χρόνια απο την ζωη μου!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα έχω νεύρα..από χθές το βράδυ, μου την έσπασε ο άντρας μου, κλαίγανε ασταμάτητα και τα μωρά με τα ούλα τους...

Όλγαααααααααααααααααααααααααα.....πού χάθηκες?????? Τελικά όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα μικρά, όλο και μειώνεται ο χρόνος μας μου φαίνεται! Τα πιτσιρικάκια μεγαλώνουν και σου κάνουν δύσκολη τη ζωή με έναν υπέροχο τρόπο ε? Τι ωραίαααα...η μαμά σου ακόμα εκεί, σε βοηθάει ή μόνη σου τα κυνηγάς??

Twins τι έπαθες?? Πω πω, τρόμαξα τώρα... εγώ τους βάζω μαξιλάρια γύρω γύρω αλλά φαντάζομαι είναι ακόμα επικίνδυνο. Σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να κοιμόμαστε στις κούνιες... :(

Κι επειδή δεν αναφέρθηκε από NUfi και Nunu ακόμα....

3 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...