Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να μαστε και εμείς!!!

Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε, αλλά η μαμά μας βαριέται να πακετάρει!!!!!!

Όι γιωτογίναντες παραμένουν γιωτογίγαντές και τεράστιοι. Ποιό γάλα θα πάρετε;

Γιατί τώρα είμαι σε διαδικασία έρευνας και δεν εχω ολοκληρώσει... δηλαδή έχουμε δοκιμάσει 2 με τα γνωστά αποτελέσματα. Σοτ ίδο γάλα όμως αν βάλω κρέμούλα μέσα....ωωωω θαύμα. Οπότε Γιώτα, αν βρεις γάλα με γεύση βανίλια, πες μου please....

Εμείς πάλι είμαστε 6.910 και 5.800 αυτή την εβδομάδα. Και πάλι καλά λέμε... δεν τίθεται θέμα, είμαι υπερ ευχαριστημένη! Να δούμε μετά τι θα κάνουμε και με τις σούπες.

Οπως βλέπετε δεν σχολιάζω τα γραφόμενά σας για μελομακάρονα, γουρουνόπουλα κλπ..... ας φάω αέρα κοπανιστό!:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

hi!

twins χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!! μισο χρονο μανουλα... σαν χθες μου φαινεται που μπηκες αλεξανδρα μη ξεροντας ακομη αν θα γεννησεις η οχι..

να ειστε γερα κ δυνατα κ χαρουμενα κ καλοτυχα!!!!!

χαιρετουρες κ στις υπολοιπες τσουπρες!

καλη επιτυχια στο μελομακαρονο κ τα συναφη!

τα δικα μου οκ,στο σιροπι λιγο τα χαλασα..θα κανω κ αλλη φουρνια ομως!

33E7p2.png

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Ακόμα απίστευτο μου φαίνεται, τα χαζεύω όταν κοιμούνται και λιώνω!

Τα μωράκια εκτός του ότι δεν μοιάζουν καθόλου είναι και διαφορετικά στις αντιδράσεις τους. Ο μπέμπης είναι υπερβολικά ήσυχος και τρώει με το παραπάνω, η μπέμπα με το παραμικρό τσιρίδα και δεν τρώει με τίποτα.

Για να καταλάβετε ο μπέμπης πήρε μέσα σε μια εβδομάδα 500γρ ενώ η μπέμπα 200γρ.. Τα κοιτάω και είναι σαν να έχουν ένα μήνα διαφορά.

Φτερνίζονται συχνά και έχουν μυξούλες, η παιδίατρος που ήρθε είπε φυσιολογικό αλλά εμένα μου κάνει περίεργο και όλο νομίζω ότι αρρώστησαν...

Και ενώ οι αφαλοί μας έπεσαν ακόμα μπάνιο ολόσωμο δεν τα έχω κάνει, μόνο στον νιπτήρα όπως μου έδειξαν στο μαιευτήριο. Μη με κοροιδέψετε αλλά στο νερό που θα έχει μέσα αφρόλουτρο που θα τα ξεβγάλω;

Ξαναδιαβάζω όλα τα παραπάνω και δεν πιστεύω ότι τα γράφω εγώ:D:D:D:D

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Τι κάνετε, χαρούμενες κουκλίτσες μου;

Λοιπόν, αρχίζω:

Twins, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα Twinsakia μεγάλωσαν πολύ!

Σήμερα πήγα κι εγώ κομμωτήριο και έκανα βαφή μετά από έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο (για πρώτη φορά από το 1993 τόσο πολύ - όπως καταλάβατε είχα αρχίσει να τα βάφω από το Λύκειο σε όλες τις αποχρώσεις της γης, έτσι για πλάκα, και μετά διότι η άσπρη ρίζα είχε φτάσει στην Ανάβυσσο - τυχαίος ο γεωγραφικός προσδιορισμός - άρα φανταστείτε πού είχε φτάσει τώρα!!!!!!!!!!!!). Τα είχα βάψει λίγο πριν το ταξίδι μας πέρυσι τα Χριστούγεννα και μόλις γυρίσαμε και είδαμε ότι περιμένουμε δύο νινάκια, ο γιατρός απαγόρευσε ακόμη και τη σκέψη της βαφής... Έκανα και ένα φρεσκάρισμα στην κουπ, αν και ο καλός μου επιμένει να τα μακρύνω (μα τα έχω βολευτεί τόόόόόόόσο πολύ έτσι κοντά)

Witchaki, περαστικά! Για όλα! Έχουμε τα παιδάκια μας, δεν μασάμε. Κι εμείς έχουμε φρικτά θέματα στο θέμα της δουλειάς του καλού μου, αλλά θα τα κάνουμε πέρα, τουλάχιστον για τις γιορτές! Οφείλουμε όλοι στα μωρά μας χαρούμενα Χριστούγεννα!!!!!! Επίσης, στο χωριό μου βάζουμε γουρουνόπουλο στη σούβλα τα Χριστούγεννα :) Το τι πέτσα έχω να φάω πάλι.......................

Μόλις έφαγα και μια σεβαστή ποσότητα σοκολατόπιτας. Αγωνίζομαι να αναπληρώσω ό,τι δεν έφαγα σε γλυκό στη διάρκεια της εγκυμοσύνης :)

Τι άλλο είπατε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Σ αυτή τη φάση ο μπέμπης τρώει 120ml ανά 3-4 ώρες και η μπέμπα από 10 έως 80 στο τσακίρ κέφι ανά όποτε της έρθει. Εννοείται πώς αν περάσουν 3 ώρες την ξυπνάω για να φάει.

Στα ρούχα 0 η μπέμπα κολυμπάει γυρνάμε μανίκια και ότι βρούμε για να της κάθονται...

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Ακόμα απίστευτο μου φαίνεται, τα χαζεύω όταν κοιμούνται και λιώνω!

Τα μωράκια εκτός του ότι δεν μοιάζουν καθόλου είναι και διαφορετικά στις αντιδράσεις τους. Ο μπέμπης είναι υπερβολικά ήσυχος και τρώει με το παραπάνω, η μπέμπα με το παραμικρό τσιρίδα και δεν τρώει με τίποτα.

Για να καταλάβετε ο μπέμπης πήρε μέσα σε μια εβδομάδα 500γρ ενώ η μπέμπα 200γρ.. Τα κοιτάω και είναι σαν να έχουν ένα μήνα διαφορά.

Φτερνίζονται συχνά και έχουν μυξούλες, η παιδίατρος που ήρθε είπε φυσιολογικό αλλά εμένα μου κάνει περίεργο και όλο νομίζω ότι αρρώστησαν...

Και ενώ οι αφαλοί μας έπεσαν ακόμα μπάνιο ολόσωμο δεν τα έχω κάνει, μόνο στον νιπτήρα όπως μου έδειξαν στο μαιευτήριο. Μη με κοροιδέψετε αλλά στο νερό που θα έχει μέσα αφρόλουτρο που θα τα ξεβγάλω;

Ξαναδιαβάζω όλα τα παραπάνω και δεν πιστεύω ότι τα γράφω εγώ:D:D:D:D

Ναι, κουκλίτσα μου, εσύ τα γράφεις, διότι είσαι πλέον ήδη διδυμομανούλα :):):):):):)

Κι εγώ το καλοκαίρι άργησα να τους βάλω στην μπανιέρα τους... Είχα ένα στρες! Μετά, όμως, τους βουτήξαμε για τα καλά και τους άρεσε. Αλλά... κόντευαν να σαραντίσουν! Πάντως, άφησέ τα λίίίίγο ακόμη και ξεκίνα το! Δεν χρειάζεται να τα ξεβγάλεις, οι σαπουνάδα τους ίναι πολύ απαλή. Εμείς, όπως είναι τους τυλίγουμε με την πετσέτα! κατευθείαν!

rPPrp3.png

Σ αυτή τη φάση ο μπέμπης τρώει 120ml ανά 3-4 ώρες και η μπέμπα από 10 έως 80 στο τσακίρ κέφι ανά όποτε της έρθει. Εννοείται πώς αν περάσουν 3 ώρες την ξυπνάω για να φάει.

Στα ρούχα 0 η μπέμπα κολυμπάει γυρνάμε μανίκια και ότι βρούμε για να της κάθονται...

Ουάου! Τέλεια! 120 τρώνε εμένα τώρα κάποιες φορές (αν έχουν προηγηθεί 150, για παράδειγμα), επίσης ανά 3 ώρες!!!!!! Και είναι και κοτζάμ μαντράχαλοι (σε βρεφικό σχήμα......... :) )

rPPrp3.png

Ναι, κουκλίτσα μου, εσύ τα γράφεις, διότι είσαι πλέον ήδη διδυμομανούλα :):):):):):)

Κι εγώ το καλοκαίρι άργησα να τους βάλω στην μπανιέρα τους... Είχα ένα στρες! Μετά, όμως, τους βουτήξαμε για τα καλά και τους άρεσε. Αλλά... κόντευαν να σαραντίσουν! Πάντως, άφησέ τα λίίίίγο ακόμη και ξεκίνα το! Δεν χρειάζεται να τα ξεβγάλεις, οι σαπουνάδα τους ίναι πολύ απαλή. Εμείς, όπως είναι τους τυλίγουμε με την πετσέτα! κατευθείαν!

ε

(δηλαδή, αυτό, που έλειπε)

rPPrp3.png

Twins χρόνια σας πολλά πολλά!!!

AGORAKIA χρησιμοποιώ ένα αφρόλουτρο της welleda και κάνει αφρό αρκετό για αυτό το σκέφτομαι για το μπανάκι.. πολύ μπελαλίδικο μου φαίνεται αυτό το κομμάτι.

Σήμερα έμεινα για 20 λεπτά μόνη μου και την ώρα που τάιζα το ένα ξύπνησε το άλλο......σοκ σοκ αχ και δεν μπορώ να τα βλέπω να κλαίνε, κλαίω κ εγώ μαζί τους

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Για να καταλάβεις, όταν έφερα τον μικρό στο σπίτι (μία εβδομάδα θερμοκοιτίδα), έτρωγε 60.......

Όταν φέραμε τον μεγάλο (έπειτα από 15 μέρες θερμοκοιτίδα), έτρωγε 50 (στις δόξες του) και γιορτάζαμε όλοι μαζί! Και όλα αυτά με πολύ μα πολύ αγώνα. Πνιγόντουσαν, κοιμόντουσαν, έφτυναν, δεν ήθελαν άλλο, κουραζόντουσαν...

rPPrp3.png

Ουάου! Τέλεια! 120 τρώνε εμένα τώρα κάποιες φορές (αν έχουν προηγηθεί 150, για παράδειγμα), επίσης ανά 3 ώρες!!!!!! Και είναι και κοτζάμ μαντράχαλοι (σε βρεφικό σχήμα......... :) )

Δεν τρώει πάντα 120 είμαστε όμως 100 με 120..λέτε να μας βγει χοντρούλης; Βασικά δεν κλείνει το στόμα του και δεν καταλαβαίνω ποτέ ότι χόρτασε και δεν θέλει άλλο..νομίζω ότι και περισσότερο να του έφτιαχνα θα το έτρωγε. Ενώ η μπέμπα αν κλέισει το στόμα το έκλεισε..μινιόν είναι.. και όταν έχεις δίδυμα ρε γαμώτο τα συγκρίνεις συνέχεια, αλλά πώς κόβεται;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Twins χρόνια σας πολλά πολλά!!!

AGORAKIA χρησιμοποιώ ένα αφρόλουτρο της welleda και κάνει αφρό αρκετό για αυτό το σκέφτομαι για το μπανάκι.. πολύ μπελαλίδικο μου φαίνεται αυτό το κομμάτι.

Σήμερα έμεινα για 20 λεπτά μόνη μου και την ώρα που τάιζα το ένα ξύπνησε το άλλο......σοκ σοκ αχ και δεν μπορώ να τα βλέπω να κλαίνε, κλαίω κ εγώ μαζί τους

Εμάς μας είχε δώσει η παιδίατρος ένα πολύ ωραίο αφρόλουτρο, που το χρησιμοποίησα μέχρι και που κλείσαμε τον 3ο. Ούτε ξηροδερμίες, ούτε τίποτα. Πολύ απαλό, αλλά πανάκριβο (πιστεύω), οπότε μετά τον 3ο, αφού πια είχαν μεγαλώσει, το γύρισα στο προδέρμ. Αν θέλεις, μπορώ να σου ποιό είναι. Πάντως, μπορείς να πειραματισθείς, ώστε να βάζεις την ποσότητα, που δεν σε πνίγει στον αφρό!

rPPrp3.png

Για να καταλάβεις, όταν έφερα τον μικρό στο σπίτι (μία εβδομάδα θερμοκοιτίδα), έτρωγε 60.......

Όταν φέραμε τον μεγάλο (έπειτα από 15 μέρες θερμοκοιτίδα), έτρωγε 50 (στις δόξες του) και γιορτάζαμε όλοι μαζί! Και όλα αυτά με πολύ μα πολύ αγώνα. Πνιγόντουσαν, κοιμόντουσαν, έφτυναν, δεν ήθελαν άλλο, κουραζόντουσαν...

Και εμείς έτσι με τη μπέμπα μας, αν φτάσει να φάει 80 (σπάνια) κάνουμε πάρτι!

Εμένα κάνει ότι τρώει και από κάτω το φτύνει..λέτε να μου το πάρει η Νάσα; χαχαχα και της λεω συνέχεια πόσο έξυπνη είναι για μωρό χαχαχα

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Δεν τρώει πάντα 120 είμαστε όμως 100 με 120..λέτε να μας βγει χοντρούλης; Βασικά δεν κλείνει το στόμα του και δεν καταλαβαίνω ποτέ ότι χόρτασε και δεν θέλει άλλο..νομίζω ότι και περισσότερο να του έφτιαχνα θα το έτρωγε. Ενώ η μπέμπα αν κλέισει το στόμα το έκλεισε..μινιόν είναι.. και όταν έχεις δίδυμα ρε γαμώτο τα συγκρίνεις συνέχεια, αλλά πώς κόβεται;

Είναι μοιραίο να τα συγκρίνεις, αλλά το κάνεις με την αγωνία της μανούλας. Όλες έτσι κάνουμε, νομίζω. Κυρίως, αν είναι του ίδιου φύλου!!!!!!!!!!!!! Εμείς είχαμε από την αρχή διαφορά. Ο μικρός ήταν από την κοιλιά μου πιο μεγάλος και εξακολουθεί. Ξεκίνησαν από το μισό κιλό, το πήγαν στα 700 γρ για πολύ καιρό και τώρα ο μεγάλος φορτσάρει (έχει και τα δόντια του ο μικρός και δεν πολυτρώει) και πήγε πάλι η δαφορά στο μισό κιλό!

Στην αρχή, όμως, έλεγες ότι ο ένας είναι κατσαρίδα (και του έμεινε και το όνομα :) ) κι ο άλλος αρκουδάκι (αλλά, του έμεινε το κουταβίνος)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...