Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα.τι κανετε?

εμας δεν μας παει πολυ αυτες τις μερες αλλα που θα παει θα γυρισει ο τροχος!!!με το που πατησαμε το ποδι μας στο χωριο αρρωστησε ο καλος μου.πυρετο διαρροια εμετο και δεν συμμαζευεται.οποτε ειχα να φροντισω τρια μωρα αλλα και να περασω και καλα και να δω και τους συγγενεις μου να το ευχαριστηθω αφου καναμε τοσο δρομο.επισης εκανε ελεεινο κρυο και εβρεχε.παντως καλα περασαμε σε γενικες γραμμες και τα παιδια ηταν παααρα πολυ ησυχα και συνεχεια χαμογελαστα.

με το που γυρισαμε δε,απεκτησα μια καταπληκτικη τενοντιτιδα(δικη μου διαγνωση μετα απο τοοοσες φορες) και σημερα ο καλος μου ενημερωθηκε για μειωση μισθου!

οπως και να εχει ειναι χριστουγεννα και θα περασουμε τελεια και δεν ξενερωνουμε ποτε!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμάς!

Μόλις τσάκισα ένα κομμάτι τούρτα... σβήσαμε κεράκι.

Witch περαστικά... περαστικά για όλα εννοώ..... και υπομονή

Ιοκάστη και εμένα τα δικά μου είναι πολύ μικρά ακόμα, οπότε δεν μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Μήπως θα ήθελαν πιο ευχάριστο περιβάλλον στο κρεβάτι τους (παιχνίδια κλπ).

Τι άλλο... σας ετοιμάζω νέο κουίζ εντός των ημερών... πολύ γέλιο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twinsssss χαρούμενα μηνογενέθλια!! Μεγαλώσατε πολύ καλέ!!

witch δύσκολο το π.σ.κ σας αλλά τα παιδάκια σας, σας βγάλαν ασπροπρόσωπους!! περαστικά σε σένα και στον σύζυγο και να είσαι έτσι πάντα θετική!!

Glorr δεν μας είπες πως πήγε η σημερίνη απόπειρα με την κρέμα?

ΑΑΑΑυτά και σας καληνυχτώ...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα σας!σας πλακωσανε τα παπλωματα και χουζουρευετε με τα μικρουλια σας?εγω παντως αυτο εκανα!

τι λετε να βρισκομασταν κανενα πρωινο την επομενη εβδομαδα?ποτε μπορειτε?δηλωστε συμμετοχες να το κανονισουμε.

age.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς γυρνούσαμε πάλι εχθές... :) Πήγαμε στα πρώτα βαφτιστήρια να δώσουμε τα δώρα!

Twins κλείσατε μισό χρόνο ε? Χαρούμενα εξαμηνογενέθλια!!! Ωραία ιδέα να σβήσετε και κεράκι και να φάτε και τούρτα!!!

Witch, περαστικά στον σύζυγο! Καλά σοβαρά, ξεκινήσαν οι μειώσεις? Τουλάχιστον να είναι μικρές...

Τώρα φτιάχνω βουτήματα βουτύρου!

Εύχομαι καλή εβδομάδα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ολο λιχουδιες φτιαχνεις εσυ!!!πρεπει να φτιαξω κι εγω για τα χριστουγεννα γιατι δεν εχω φτιαξει τιποτα ακομη.σημερα θα καταληξουμε και για το μενου!για γουρουνοπουλο το κοβω!

αστα jasmini το τραγικο δεν ειναι το ποσο και η μειωση απο μονη της αλλα ο λογος που τους ειπαν,ο τροπος και το οτι καταλαβαινεις οτι ακομη και αν καποτε τους κανουν αυξηση (μετα απο κανα δυο χρονια στην καλυτερη) στην ουσια θα περνουν οσα θα επαιρναν τωρα!

age.png

ολο λιχουδιες φτιαχνεις εσυ!!!πρεπει να φτιαξω κι εγω για τα χριστουγεννα γιατι δεν εχω φτιαξει τιποτα ακομη.σημερα θα καταληξουμε και για το μενου!για γουρουνοπουλο το κοβω!

αστα jasmini το τραγικο δεν ειναι το ποσο και η μειωση απο μονη της αλλα ο λογος που τους ειπαν,ο τροπος και το οτι καταλαβαινεις οτι ακομη και αν καποτε τους κανουν αυξηση (μετα απο κανα δυο χρονια στην καλυτερη) στην ουσια θα περνουν οσα θα επαιρναν τωρα!

Ναι, δεν έχεις άδικο! :(

Για γουρουνόπουλο λέτε ε? Ολόκληρο? Ωραίο ακούγεται!

Εγώ θέλω μέσ' την εβδομάδα να φτιάξω κουραμπιέδες.

RKdwp3.png

εγω λεω να μην φτιαξω μελομακαρονα και κουραμπιεδες φετος.κουραμπιεδες εφτιαξε η πεθερα μου και μελομακαρονα θα μου φερει μια μαθητρια μου.θελω να φτιαξω κατι τυπου μαφιν με ασπρο γλασο απο πανω ή καρυδα (και καλα χιονισμενα),μια βασιλοπιτα,μπισκοτακια ανθρωπακια κτλ και ενα στεφανι μπακλαβα.αυτα θελω να φτιαξω.το τι θα φτιαξω τελικα ειναι αλλη ιστορια!

το γουρουνοπουλο ο νικος το θελει ολοκληρο.θα του βαλω και ενα μηλο στο στομα και θα του το σερβιρω!!!οβελιξ!

age.png

Εγώ πήγα κομμωτήριο σήμερα επιτέλους!! Για ένα κουρεματάκι, όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά λίγο ανανέωση. Αφήστε που μου πέφτουν, μάλλον επειδή τα έχω δεμένα συνέχεια.

Witch εγώ είμαι μέσα για διδυμοσυνάντηση.

Χαράς τα κουράγια σας, μελομακάρονα, κουραμπιέδες μπακλαβάδες....Μπράβο!!! Θα έρθω να δοκιμάσω και να βάλω βαθμούς :D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ωραίο ακούγεται το γουρουνόπουλο με το μήλο :)

Nunu με γειές το κουρεματάκι!!! Άσε κι εγώ έχω τρομερή τριχόπτωση. Πήρα ένα σαμπουάν ειδικό τώρα για να μειωθεί...για να δούμε! Δεν ξέρω αν οφείλετε στο ότι κι εγώ τα έχω συνέχεια πάνω ή στην γέννα...

RKdwp3.png

Ωραίο ακούγεται το γουρουνόπουλο με το μήλο :)

Nunu με γειές το κουρεματάκι!!! Άσε κι εγώ έχω τρομερή τριχόπτωση. Πήρα ένα σαμπουάν ειδικό τώρα για να μειωθεί...για να δούμε! Δεν ξέρω αν οφείλετε στο ότι κι εγώ τα έχω συνέχεια πάνω ή στην γέννα...

και φαλακρές θα βγούμε??:shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα μανουλες!!!!

Δυστυχως δεν προλαβαινω καθολου να μπαινω.Απλα μολις γυρισαμε απ τον παιδιατρο.Ειμαστε 63 ποντους,7300 κιλα και 42 περιμετρος κεφαλης!!!!

Απο αυριο ξεκιναμε φρουτα κ γαλα Νο2....απο κρεμα βανιλια που δεν την τρωνε θα τους δοκιμασω αλλη εταιρεια...μαλλον ΓΙΩΤΗΣ σκεφτομαι.....θα δειξει!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...