Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Πως ειστε διδυμομανουλες????Εγω ξυπνια απο τις 06 00 που ξυπνησε ο Θανος να φαει....ηπια κ καφεδακι κ τωρα χαζευω!!!!

Χτες πηγαμε βολτα οικογενειακως στη Ν.Σμυρνη με το τραμ!!!!Ειχε πολυ γελιο,τα διδυμα στο καριτσι κ ο Τασος με το δικο του,εκανε βολτες σε ολη την πλατεια τρεχοντας!Το ευχαριστηθηκαμε!!!!Μας κοιταζανε ολοι καλα-καλα!!!!

Πηγα χτες στα H&M και τους πηρα κατι φορμακια ολοσωμα καφε,σαν κουβερτουλες απαλα κ εχουν κουκουλα με αυτακια κ μια μικρη ουριτσα και ενσωματωμενα γαντακια!Σαν αρκουδακια...ειχανε πολυ γελιο!!!!!Οταν τους τα ξαναφορεσω θα τα βγαλω φωτογραφιες να τα δειτε!!!!!

Σας φιλω προς το παρον,θα μπω αργοτερα (αν προλαβω)!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kαλημερουδια!!

ααα.agorakia ζηλεψα με την ωραια σας βολτα...

εμεις ξεκινησαμε για golden που ειναι παντα πολυ χαλαρα απο κοσμο, κ δε πηγαμε τελικα..γινοταν πριν ακομη φτασουμε στην εισοδο του parking το ελα να δεις!!! λαοθαλασσα...

οποτε το αφησαμε φτου!!

33E7p2.png

ταρατατα!!!!

κανω την τελευταια αντλησουλα κ σημερις το επιστρεφω το μαραφετι..

απ τη μια τι χαρα, επιτελους θα σταματησω μ αυτο το αχαρο πραγμα, κ απ την αλλη μια μικρουλα θλιψη που σταματαω το γαλατακι..ω,ναι..

ζεστη θα χει μες τη βδομαδα..καιρος για καροτσαδες!

33E7p2.png

Ρε κορίτσια εγώ δεν το κάνω καλά ή τα μωρά δεν ξέρουν να φάνε με το κουτάλι? μάλλον το δευτερο συμβαίνει ε?

Twins εσένα πως ήταν τις πρώτες μέρες? Εμένα το φτύνουν φεύγει με τα σάλια..............χαμός γίνεται. Εσένα τι κάνανε?

Αυτό μου το είχε εξηγήσει ο ντόκτορ. Είναι το αντανακλαστικό του θηλασμού. Δηλαδή τα μωρά κίνουν τη γλώσσα όπως θα έκαναν στη θηλή ή στο μπιμπερό για να ρουφήξουν. Οπότε μπορεί να φαίνεται ότι φτύνουν, αλλά αυτό θα φτιάξει μέχρι να μάθουν. Μπορείς να τα βοηθήσεις και εσύ λίγο με το να μην κάνεις πολύ αραιή την κρέμα. Δηλαδή, αν είναι κανονική ή λίγο πηχτή, θα κολλήσει στη γλώσσα και δεν θα τη φτύσουν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα είπα; Δεν είπα!

Nufi, καλές επιστροφές. Νέα εποχή ελευθερίας!

Agorakia, έχω κόψει 2 φέτες ψωμί. Αν δεν φτιάξεις γρήγορα τη μαρμελάδα πορτοκάλι, θα αναγκαστώ να βάλω μερέντα. Και εσύ θα είσαι υπέυθυνη για την κατάντια μου...

Nunu, υπομονη.... τα ξενυχτάκια σου θέλουν να σε βλέπουν όλη την ώρα.

Jas, οι μέρες για την Παρασκευή πλησιάζουν και αγχώνομαι... Νομίζω ότι θα πάνε ολα χάλια... τρελαίνομαι!

Γιώτα, είσαι η καλύτερη όλων, αφού καταφέρνεις και έχεις και 3 παιδιά και μαγειρευεις και δουλειές κάνεις. Μοράβο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γιώτα, είσαι η καλύτερη όλων, αφού καταφέρνεις και έχεις και 3 παιδιά και μαγειρευεις και δουλειές κάνεις. Μοράβο!

Μεχρι πριν μια εβδομαδα,ετρεχα κ δεν εφτανα.

Τωρα εχω μια κοπελα καθημερινα 8 00-13 00 μαζι μου στο σπιτι να ταιζει τα μωρα και να παιζει μαζι τους για να μπορω να κανω καμια δουλεια με την ησυχια μου,να πηγαινοφερνω τον Τασο στο σχολειο κ να βγαινω για τα καθημερινα ψωνια!!!!Καθημερινως σχεδον εχουμε μαγειρεμα και καθε 2 μερες σιδερωμα κ πλυντηριο!!!!:lol::lol::lol:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διδυμομανούλες καλημέρα...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας επίσης....έχω καιρό να μπω γιατί από χρόνο χάλια..έχω γυρίσει δουλειά και τα έχω δει όλα...έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα την βοήθεια των περισσότερο έμπειρων μαμάδων....σας κάνω copy το θέμα από parents...

''Διδυμομανούλες θέλω τα φώτα σας..έχω 2 διδυμάκια-κορίτσι,αγόρι 11,5 μηνών. Από 2,5-9 μηνών κοιμόντουσαν όλο το βράδι στο δωμάτιο τους μια χαρά και ξυπνούσαν το πρωι όλο χαρά και καθόντουσαν και έπαιζαν για λίγο αν εγώ σεν πήγαινα στο δωμάτιο τους αμέσως..Στην ηλικία των 9 μηνών αρρώστησαν με ίωση(1η φορα) και σαν νέοι γονείς κάναμε το λαθος και για 3 νύχτες κοιμήθηκαν μαζί μας!!Αυτό ήταν, από τότε κάθε βράδυ γύρω στις 2 ξεκινά το πανηγύρι. Εάν δεν έρθουν να κοιμηθούν μαζί μας δεν σταματάει η τσιρίδα με τίποτα. και να μην θέλει το 1 από τα ουρλιαχτά του άλλου ξυπνάει και δεν ηρεμούν.Μόλις τα σηκώσουμε και έρθουν κρεββάτι μας...ύπνος αμέσως όλο χαρά...δεν παέι άλλο όμως αυτό, το συνεχίσαμε λόγω κούρασης, πρωινής δουλειάς αλλά πρέπει να κοπεί. έχουμε πλέον 2 δωμάτια με διπλα κρεββάτια και δεν κοιμάμαι σε κανένα όλη νύχτα με τον άντρα μου!! Περιμένω τις συμβουλές σας... Διδυμομανούλες θέλω τα φώτα σας..έχω 2 διδυμάκια-κορίτσι,αγόρι 11,5 μηνών. Από 2,5-9 μηνών κοιμόντουσαν όλο το βράδι στο δωμάτιο τους μια χαρά και ξυπνούσαν το πρωι όλο χαρά και καθόντουσαν και έπαιζαν για λίγο αν εγώ σεν πήγαινα στο δωμάτιο τους αμέσως..Στην ηλικία των 9 μηνών αρρώστησαν με ίωση(1η φορα) και σαν νέοι γονείς κάναμε το λαθος και για 3 νύχτες κοιμήθηκαν μαζί μας!!Αυτό ήταν, από τότε κάθε βράδυ γύρω στις 2 ξεκινά το πανηγύρι. Εάν δεν έρθουν να κοιμηθούν μαζί μας δεν σταματάει η τσιρίδα με τίποτα. και να μην θέλει το 1 από τα ουρλιαχτά του άλλου ξυπνάει και δεν ηρεμούν.Μόλις τα σηκώσουμε και έρθουν κρεββάτι μας...ύπνος αμέσως όλο χαρά...δεν παέι άλλο όμως αυτό, το συνεχίσαμε λόγω κούρασης, πρωινής δουλειάς αλλά πρέπει να κοπεί. έχουμε πλέον 2 δωμάτια με διπλα κρεββάτια και δεν κοιμάμαι σε κανένα όλη νύχτα με τον άντρα μου!! Περιμένω τις συμβουλές σας... ''

εάν το έχετε ζήσει please help....

leMup2.png

Διαφημίσεις

μπαινω για μια γρηγορη καλημερα!ελπιζω να ειστε ολες καλα και ελπιζω να προλαβω καποια στιγμη να μπω φυσιολογικα να τα πουμε.

α να μην ξεχασω!στολες αη βασιλη 7 ευρω και ωραιες (κατα την γνωμη μου) στο γνωστο φτηνο σουπερ μαρκετ.

age.png

Twins στη δουλεια επιστρεφω (πρωτα ο Θεος) οταν τα διδυμα θα ειναι 16 μηνων.

Καλο ε????Τουλαχιστον θα εχουν μεγαλωσει λιγο κ θα μπορω να τα στελνω σταθμο!!!!

Iokasti νομιζω πως πρεπει να τα δοκιμασεις να κοιμουνται σε κρεβατι με καγκελο εννοειται.Απλα στην κουνια νιωθουν φυλακισμενα με τα καγκελα,ρωτα ομως κ τον παιδιατρο γιατι ειναι ακομη πολυ μικρα για να μπορεσεις να τα αφησεις μονα τους.Αν ομως η μια κουνια γινεται κρεβατι,μπορεις να το δοκιμασεις.....και....καλη επιτυχια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας και από μας!!!!

Twins μη φρικάρεις, όλα θα είναι τέλεια!!! τα μωρά τα κρητσικάκια το έχουν στο αίμα τους το ταξίδι, το πολύ πολύ να γκρινιάξουν λίγο, εσύ όμως θα είσαι σε κατάσταση ζεν!!

Giota ευτυχώς που πήρατε βοήθεια εγώ με τα δυο και δεν φτάνω...

Witch καλως ήρθες!!! Πως περάσατε??

Ιοκάστη λυπάμαι αλλά το προβλημά σου δεν το έχουμε αντιμετωπίσει. Αλλά να πώ ιδέες..Μήπως να τα χώριζες το βράδυ να δεις ποιός αρχικά ξεκινάει τη μανούρα γιατί πιθανόν το πρόβλημα να το έχεις το ένα. Επίσης να πηγαίνετε εσείς στα δωμάτια και να προσπαθείτε να τα ηρεμήσετε χωρίς να τα φέρετε στο δικό σας (κάπου το εχω διαβάσει αυτό). Φυσικά στη θεωρία όλα είναι έυκολα και ειδικά όταν δουλευεις το πρωϊ, αλλά τώρα στις γιορτές αν κάθεσαι είναι καλή ευκαιρία. Εγώ με τα τριών μηνών μωράκια μου έχω την εντύπωση ότι με κάνουν ότι θέλουν, φαντάζομαι τα 11 μηνών θα σας παίζουν στα δάχτυλα. Οπλιστείτε με υπομονή και κουράγια και ότι μαθαίνετε ξεμαθαίνετε κιόλας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...