Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Παρόμοια συνταγή, με λίγο λιγότερη ζάχαρη, βανίλια, κανέλλα και γάλα light. Αλλά προτιμώ το παραδοσιακό έτοιμο (έχει μία νοστιμάδα το άτιμο :P).

Τις επόμενες εβδομάδες που θα είμαι και εσώκλειστη θα δοκιμάσω και άλλες συνταγές!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό θα γινει σύντομα. Ο πρωτος που θα τσουλήσει σο διδυμοκάροτσο θα είμαι εγώ... χμ... τώρα που το σκέφτομαι, ενδόμυχα διάλεξα το συγκεκριμένο, επειδή δεν έχει χώρισμα στη μέση και θα χωράω ημι-ξαπλωτή!!!!! Αν και το καρότσι του Σ/Μ δεν είναι επίσης κακή ιδέα...

Πως θα περάσουν αυτές οι 5 εβδομάδες δεν ξέρω. Η που θα στοιχειώσω μπροστά στο πι-σι ή που θα είμαι στην κουζίνα όλη την ώρσ. Προς το παρόν πήρα τα υλικά για σουφλέ σοκολάτας light, αλλά θα το φτιάξω μετά τα 100ml!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

jasmini μου γιατι εγω που κανω διαιτα και λεω για ρυζογαλα??

πωπω σουφλε σοκολατας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συνταγες της παρεας το τελειο σουφλε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγάκι πάντως προσπάθησε να αντισταθείς όσο μπορείς. Εγώ σήμερα ξέφυγα λίγο, έφαγα παστιτσάκι (!) και ένα κομμάτι πίτσα το απόγευμα :oops:

Από αύριο πάλι ψητά με σαλατούλα! Για απόψε το βράδυ... θα ονειρευτώ το σουφλέ σοκολάτας!!!!

RKdwp3.png

Χμ... η δική μου συνταγή που βασικά είναι κέικ σοκολάτας λάιτ που του βάζεις ελαφρύ σιροπάκι από πάνω και γίνεται σαν σουφλέ και η πηγή εμπνευσης, στην οποία και έκανα παραλλαγή είναι στις "Συνταγες της Ματιάς". (p.s. Οι συνταγές της παρέας είναι και εμένα ένας αγαπημένος προορισμός...)

Jasmini, σκέψου ότι και εμείς που τα λέμε/ γράφουμε αυτά δίαιτα κάνουμε... Τουτ' έστιν: κάνουμε ομοιοπαθητική :P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αααα....!!!!! τι ωραίο site αυτό που είπες. Κι εγώ τις συνταγές τις παρέας ήξερα. Σε αυτό όμως που λες απ' ότι βλέπω έχει συνταγές για γλυκά για διαβητικούς.. οπότε θα το μελετήσω!! :) :)

RKdwp3.png

Παστιτσάκι; πίτσα; ε; Χάνω κάτι;

Στο θέμα μας...Λοιπόν, η συνταγή βρίσκεται στο http://syntages.matia.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82/%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-light.html

Αλλά προσοχή:

1. Εκεί που λέει κρέμα γάλακτος, βάζουμε η τη γαλάζια νουνου 3% ή γάλα εβαπορέ light

2. Το baking powder δεν το βάζω.

3. Όσο το ψήνετε, φτιάχνετε το σιροπάκι: 2/3 του φλυτζανιού ζάχαρη και 1 ποτήρι νερό. Κάθε φορά που το κάνω ρίχνω και ένα άρωμα μέσα για περισσότερη γεύση. Π.χ. έχω βάλει baileys, kahlua που ήταν πολύ πετυχημένα, ursus (δεν πολυταίριαξε) ή λίγο έτοιμο σιρόπι.

4. Ψήσιμο: 45 λεπτά περίπου ανάλογα με το φούρνο.

5 Όταν το ξεφουρνίσετε ζεστό, ρίχνετε το κρύο σιρόπι.

6. Α. μην ξεχάσετε να βάλετε το νεσκαφέ γιατί αλλιώς δεν θα βγαίνει προς τα έξω η σοκολατένια γεύση

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...