Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κ εγώ τώρα λέω να χτυπήσω ένα μελομακαρονάκι. Καλή ιδέα. Μπράβο Nunu. Ή μήπως να κρατηθώ μέχρι τις 6.30 που είναι να φάνε την κρεμουλα τους? :P

Εγώ έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ!!!

Ήρθε και η ώρα για την κρεμούλα σας...επεισόδιο Νο 2l!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Σήμερα είμαστε έξω απο το πρωι. Βγήκαμε βόλτα με το αυτοκίνητο, μετα ήρθαμε στης μάνας μου, φάγαμε και Πήρα τον μικρο κ πήγαμε jumbo. Ο αδερφουλης έκατσε με την γιαγια. Ακόμα δεν πήγαμε σπίτι. τώρα περιμένουμε παραγγελία, πίτσες και μακαροναδες να φάμε!! Μιαμμμμμμ

Φιλακια και καλα να περνάτε ότι κι αν κάνετε!

RKdwp3.png

Πίτσες και μακαρονάδες Jasmini ε?

Ρε κορίτσια εγώ δεν το κάνω καλά ή τα μωρά δεν ξέρουν να φάνε με το κουτάλι? μάλλον το δευτερο συμβαίνει ε?

Twins εσένα πως ήταν τις πρώτες μέρες? Εμένα το φτύνουν φεύγει με τα σάλια..............χαμός γίνεται. Εσένα τι κάνανε?

Τι κάνετε; Εμείς βολτάρουμε από το πρωί! Πήγαμε mall με τα αξεσουάρ μας μαζί και φάγαμε εκεί το μεσημεριανό μας! Εμείς σοκολάτα και καφέ και τα νινιά το λάλα τους! Πρώτη μούρη στον φλόκα... Τέλεια! Γυρίσαμε απόγευμα πια, σηκώσαμε και το μισό μάδερκέαρ και μόλις είχαμε καθίσει με τα ψώνια μας, εμφανίστηκαν από το πουθενά εντελώς ο ένας κουνιάδος μου με τη συνυφάδα μου και τη μπουμπού τους και τα δώρα μας... από το ίδιο μαγαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τα ίδια δώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φανελάκια ολόσωμα (που είχα πάρει, για να προλαβαίνω να στεγνώνω) και καλτσάκια! Έτσι, πήγαμε για αλλαγή και πήραμε παντελονάκια και σαλιάρες με χρισοτυγεννιάτικη μουσική!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Melenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά το είχα φανταστεί, όταν ένιωσα την ανάγκη να φτιάξω μαρμελάδα :):):):):)

Λέω, δεν μπορεί, έχουμε γεννητούρια!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ! ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ!

Όλα μια χαρά, λοιπόν! Μπράβο, κουκλίτσα μου. Θα μας τα πεις με λεπτομέρειες, όταν βρείτε σιγά σιγά τους ρυθμούς σας!

rPPrp3.png

Και τώρα να σας πω τα χτεσινοβράδυνά μας.

Αφού είχαμε καληνυχτιστεί και πέσαμε όλοι για ύπνο, ξαφνικά το μαγουλάκι ξύπνησε στις 12:30 και έκλαιγε ασταμάτητα το καημένο. Δεν πεινούσε, δε διψούσε, δεν κρύωνε, δεν ζεσταινόταν, απλά έκλαιγε, έκλαιγε. Που και που έτριβε τα ουλα της με τα χεράκια της.

Της δώσαμε λίγο ντεπον και μετά από λίγο ξανακοιμήθηκε μέχρι το πρωι. Σήμερα ξύπνησε και ήταν όπως πάντα φρέσκια και κεφάτη.

Να υποθέσω ότι ήταν από τα δόντια; Μα γίνεται να πόνεσε τόσο πολύ που να ξύπνησε;

Γίνεται, γίνεται... Δυο τρεις φορές μας έχει συμβεί κι εμάς στις 04.00 π.μ., με τον μικρό... Εννοείται ότι έκλαιγε με τέτοιο παράπονο, που δεν περίμενα και πολύ. Αμέσως ντεπονάκι!

Βασανίζεται, το πουλάκι μου! Η μπουνίτσα του έχει μουλιάσει πια! Όλη την ημέρα μέσα στο στόμα! Του πήραμε και μερικά σχετικά παιχνιδάκια οδοντοφυΐας, αλλά ακόμη δεν μπορεί να τα πιάσει σωστά και να τα βάλει στο στοματάκι, οπότε βοηθάμε κι εμείς όσο μπορούμε! Ο μεγάλος είναι πιο ανθεκτικός αλλά και πιο σαλιάρης! :lol:

rPPrp3.png

Για κουραμπιέδες και μελομακάρονα ακούω... Μμμμμμμ! Μου πέφτουν τα σάλια! Εμείς δεν πήραμε τίποτα ακόμη (για φτιαχτά, ούτε λόγος φέτος), θα τα δώσουμε όλα στο χωριό, όπου θα πάμε για Χριστούγεννα, στους δικούς μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Agorakia τι ακούω? Βόλτα στο Mall? Ωραία περάσατε?

Ουουου! Τρέλα! Έχουμε ξαναπάει, μία φορά με τον μπαμπά μας, πριν κανένα μήνα και μία προχθές με τη νονά μας! Σήμερα είχε πολύ λαό, βέβαια, αλλά δεν μας πείραξε καθόλου αυτό. Μόνο που είχαν θέμα με σκάλες ασανσέρ κλπ και μου την ψιλοσπάσανε. Οπότε, εφαρμόσαμε μέθοδο Witch, δηλαδή, σούζα το καρότσι και στις κυλιόμενες απευθείας!

Αλήθεια, η μαγισσούλα, πού είναι;;;;;;;;;;;;;;;

Α, τι λέω, αφού φύγανε για πσκ!

rPPrp3.png

Πάντως κι εγώ που πήγα ΙΑΣΩ και πετάχτηκα και στο Avenue απέναντι χαμός γινότανε. Είναι οι μέρες τώρα. Τα μπεμπάκια σου τι κάνουν?

Εμείς απ' ότι είδες αρχίσαμε κρέμα...................

Πάντως κι εγώ που πήγα ΙΑΣΩ και πετάχτηκα και στο Avenue απέναντι χαμός γινότανε. Είναι οι μέρες τώρα. Τα μπεμπάκια σου τι κάνουν?

Εμείς απ' ότι είδες αρχίσαμε κρέμα...................

Α, στο άβενιου έχουμε πάει αρκετές φορές. Και το προηγούμενο Σάββατο, που χρειαζόμασταν τζάμπο! Είμαστε κοντά σε όλα αυτά και τα έχουμε για πλάκα τα βολταρίσματά μας εκεί. Την Παρασκευή το μεσημέρι πήγαμε

Γκόλντεν, που δεν είχα πάει και ποτέ!

Ναι, το είδα ότι αρχίσατε κρεμούλα! Τι καλά :)

Κι εμείς προσεχώς!

Καλά είμαστε, άλλες μέρες χαρούμενοι, άλλες γκρινιάρηδες και κλαψιάρηδες, λόγω δοντακίων! Τι να κάνουμε, θα το περάσουμε κι αυτό :tongue:

rPPrp3.png

Λοιπόν, κουκλίτσες, πάω να κάνω ένα ντουσάκι και να προετοιμάσω τα βραδυνά μας γεύματα...

Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι καλό ξημέρωμα να έχουμε, μαμάδες, μπαμπάδες και νινάκια!

rPPrp3.png

Έτοιμοι και εμείς για ύπνο....σχεδόν, ο σύζυξ ξεράθηκε αλλά τα μπεμπάκια ακόμα μουρμουρίζουν...άντε να δούμε!!

Καληνυχτούδια σε όλες με ήσυχη και ήρεμη νύχτα χωρίς πονάκια για τα μπεμπάκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...