Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επεστρεψα από την ίδια δουλειά με τη glorr.

Συγχαρητήρια glorrakia! Θα δεις ότι θα σου αρέσει πολύ. Και ναι η νεστλέ είναι άγλυκη, αλλά είναι πολύ αρωματική. Γκουρμεδιά!

Μελομακάρονα, τυρόπιτες, σπανακόπιτες... πωπω πειρασμοί.

Εμένα γιατί δεν μου στείλανε δείγματα Νουνού; πρεπει να γραφτώ κάπου; Να τις δοκιμάσω και αυτές για να έχω άποψη.

Δεν σου στείλανε δείγματα? Απαράδεκτο. Τι ? Έφιαξες κι εσύ μελομακάρονα? Κι εγώ τώρα τα πλάθω. Σε λίγο κάνω το σιρόπι.

Διαφημίσεις

Οταν έλεγα ότι επέστρεψα από την ίδια δουλειά εννοούσα ότι τάιζα κρέμα!!!!!

Τώρα με έχει πιάσει μανία με τα γ΄΄αλατα β' και ασχολούμαι συνεχώς με αυτό.

ΚΑληνύχτα και φιλάκια σε όλες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!!! Ο καιρός δε λέει σήμερα...:(:(

6 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!

Ευτυχώς χτες κόλλησε το ίντερνετ και έχασα τη συζήτηση για τα παγωτά τις μερέντες και όλα αυτά τα νόστιμα πράγματα. Twins λέω με το νέο έτος όπως κάθε καλή αρχή χρονιάς να ξεκινήσουμε δίαιτα, ας γουρουνιάσουμε τώρα που μπορούμε!!!!

Όσο για τον αποστειρωτή δεν κατάφερα να τον αναστήσω αλλά μου φέραν άλλο!!χεχ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!

συγχαρητηρια melenia!!!! να χαιρεσαι τα μωρουλινια σου!!!

καλη αρχη στις στερεες τροφες glorr!

twins ηρθε η ωρα ν αλλαξεις ειδικοτητα κ προσανατολισμο επαγγελμ.

παρε μια ασπρη ποδια κ ριξτο..οχι στη μαγειρικη, στην ερευνα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!!!!!

Nunu, με γειά τον αποστειρωτή!!!!!

Nufi, η ιδέα σου δεν είναι κακή για την άσπρη ποδιά... το θέμα είναι ότι όντως ναι, κάνω έρευνα για το μεταπτυχιακό, αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με τίς κρέμες και τα γάλατα. Και πολύ θα ήθελα να εντάξω τον πακτωλό γνώσεών μου στα κουταλίσματα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται....

Οπότε, έχοντας επίγνωση του επαγγέλματος μας στο οποίο γίνεται η έρευνα, περιοριζόμαστε στην άσπρη ποδιά που δένει σταυρωτά από πίσω!!!! Είναι πάντα της μόδας!!!!:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και τώρα να σας πω τα χτεσινοβράδυνά μας.

Αφού είχαμε καληνυχτιστεί και πέσαμε όλοι για ύπνο, ξαφνικά το μαγουλάκι ξύπνησε στις 12:30 και έκλαιγε ασταμάτητα το καημένο. Δεν πεινούσε, δε διψούσε, δεν κρύωνε, δεν ζεσταινόταν, απλά έκλαιγε, έκλαιγε. Που και που έτριβε τα ουλα της με τα χεράκια της.

Της δώσαμε λίγο ντεπον και μετά από λίγο ξανακοιμήθηκε μέχρι το πρωι. Σήμερα ξύπνησε και ήταν όπως πάντα φρέσκια και κεφάτη.

Να υποθέσω ότι ήταν από τα δόντια; Μα γίνεται να πόνεσε τόσο πολύ που να ξύπνησε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ποδιά έχω εγώ να σου δανείσω εγώ twins!!! Ω το καημένο το μαγουλάκι...λές να ξεκινήσαν τα δοντάκια?? Ο αποστειρωτής και αυτός και ο προηγούμενος είναι 2ο χέρι από τις κουμπάρες μου, ευτυχώς έχω πολλές....ελπίζω να μην τον ξεκάνω και αυτόν. Όλα τελειώνουν στα δίδυμα!!!

Καλημέρα nufi και nufakia!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αχ twins και εμείς είχαμε αϋπνίες ψες από τον ένα που βγάζει δόντι, και έκλαιγε πάνω από 1,5 ώρα και στο τέλος δεν γλίτωσε το deponaki του.

Και εμένα δεν έτρωγε τις κρέμες ο ένας όταν τις αρχίσαμε και την έβαζα στο μπιμπερό. Όταν μπήκε στον 9ο άρχισε και τρώει τα πάντα και έτσι έβαλε βάρος καλό και μαγουλάρες!! Τον άλλον δεν τον φτάνει βέβαια γιατί αυτός ως γνωστόν έχει ξεφύγει. Τον περασμένο μήνα είχανε 2 κιλά διαφορά. 11 ο ένας 9 ο άλλος:)) Ελπίζω να μειώθηκε η διαφορά τώρα

Καλημέρα και από εμάς κορίτσια. Πως είστε σήμερα? Πολύ υπνηλία..........Τέλειωσα τα μελομακάρονά μου χθες βράδυ αλλά κ εμείς είχαμε γλέντια με την μπουμπού. Για πολύ κλάμα όμως. Μέχρι τις 1 το βράδυ γκάνιαξε η κακομοίρα. Τι ντεπόν πήρε, τι υπόθετο για την δυσκοιλιότητα της βάλαμε, τι αλοιφή στα ούλα για τα δόντια, τι παραπάνω γαλατάκι μήπως πείναγε.........ότι θέλετε κάναμε. Ρούχα της αλλάξαμε μήπως την ενοχλούσανε..........Τελικά μετά από ώρες ησύχασε. Πρέπει να ήταν και τα ουλα όμως γιατί έβαζε χέρια μέσα και δάγκωνε. Αλλά μάλλον της φταίγανε κάτι πυτζαμάκια χριστουγεννιάτικα που πήρα από Τζάμπο και φόρεσα και στα δύο χθες. Δεν ξέρω ζεσταινότανε, είχε φαγουρίτσα........Μόλις της έβγαλα το παντελονάκι έσκασε στα γέλια. Μάλλον την ενοχλούσε ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Ήτανδύσκολη βραδια. Αλλά εντάξει . Σήμερα όλα καλα....................

Σήμερα έχει πάλι κρεμούλα. Άντε να δούμε .:-D

Εμείς μόλις γυρίσαμε από μάσα μπούκα!!! πήραμε και την πιατέλα μας με τα φρεσκοφτιαγμένα μελομακάρονα και κουραμπιέδες...θεϊκά!!:tongue::tongue:

Ευτυχώς τα μανάρια μου κοιμούνται τώρα...8-):cool:

Έτσι, να μου κάνετε συμπαράσταση στην αϋπνία εγώ χτες ξύπνησα στις 1μιση (μπέμπης), στις 3μιση μέχρι 6(μπέμπα, μπέμπης, μπέμπα), μετά 8(μπέμπης) και 9 μιση(μπέμπα) σηκώθηκα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...