Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τα Twinsakia τι κάνουν? θα τα βάλω να μας τα λένε όλα .............

Τωρα που το εγραψες...να σας κανω μια διηγηση...

Πριν 2 βδομαδες περιπου ειχα παει με τον Τασο σε ενα παιδοτοπο κ επειδη ειχε περασει η ωρα ηθελα να φυγουμε αλλα δε μαζευοτανε με τιποτα.Τελικα μας κερασανε απ τον παιδοτοπο παντεσπανι με παγωτο.Φωναζω τον Τασο,του λεω ελα να φας παγωτο κ μετα να φυγουμε...ερχεται μες στην καλη χαρα,του δινω λιγο παγωτο κ εκεινη την ωρα παιρνει τηλεφωνο ο αντρας μου.Μιλαει με τον Τασο κ τον ρωταει τι κανει.

-Ποτοτο (δλδ παγωτο)

-Παγωτο τρως?Ποιος σου εδωσε παγωτο?

Μαμα (λεει το ρουφιανακι)

Να χτυπιεμαι να κανω νοηματα μπας κ καταλαβει ο Τασος κ δεν το πει αλλα τα ξερασε ολα.....καλα μου λεει ο Βασιλης,παγωτο εδωσες στο παιδι χειμωνιατικα?????:roll::roll::roll:

Τι να κανω κι εγω?Να μας το κερασαν κ το ειδε κ δεν ηθελα να του χαλασω χατιρι και μπλα μπλα μπλα......

Η κεντρικη ιδεα λοιπον ειναι οτι τα twinsakia θα ρουφιανευουν την μαμα τους!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τον καφέ πάντα σκέτο τον πίνω. Τον βάζω μάλιστα και στο θερμαντήρι των μωρών και παραμένει ζεστός.

Εχετε τηλεπάθεια εσεις σίγουρα!!!!! Δεν εξηγείται αλλιώς!!!!!

Τα τουινσάκια αυτή τη στιγμή παίρνουν τον απογευματινό τους ύπνο και σε λίγο θα ξυπνήσουν για την κρέμα τους. Οπότε είναι μη διαθέσιμα για να χαφιεδιάσουν τη μαμά τους!:P:p:p

Ο Σνούφελ μας αρέσει και σε εμάς. Εχει και πολλά βιντεάκια στο youtube στα γερμανικά.

Glorr 6 πήγε!!!!! Βράσε νερό, εμφάνισε κουτάλια, μπολάκια κλπ και ξεκίνα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα!!!!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χμ... η πράξη του Τασούλη μου έδωσε ιδέες...

Αν έδινα στα τουινσάκια παγωτό θα το έτρωγαν άραγε; Μάλλον όχι. Οπότε, για να μην πάει χαμένο να το φάω εγώ καλύτερα;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ΘΕΛΩ ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατά προτίμηση αυτό της μηχανής σοκολάτα-βανίλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας πιω μια γουλιά μαυροζούμι να μου περάσει.....

Δεν θα έρθουν και οι επισκέψεις, οπότε θα γουρουνιάσω με την ησυχία μου...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πήρα τον μικρό, μιας και ο Bill κοιμότανε (έμεινε με τον μπαμπά) και πήγαμε άτα!!! Μια ωρίτσα λείψαμε, μην φανταστείτε!!

Καλημέρα! Εχει και ωραία μέρα!!!!

Τα τουινσάκια τώρα τραγουδάνε υπέροχες μελωδίες.

Jas, νομίζω ότι ο Μπιλ και ο Κοσμάς θέλουν να πάνε στα μπουζούκια. Αλλιώς δεν εξηγείται! Οσο για εσένα... αυτό που περγράφεις... κάτι μου θυμίζει... κάτι δηλαδή που είχαν οι περισσότερες σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους... βρε λες;;;; (πες το: μην κακομελετάς κακο τουινσάκι πρωινιάτικα:P:p)

Χαχαχα αστείοοοοοοοοοο...... Ρε ο αιματοκρίτης μου είναι... :roll::roll: Για φαντάσου, κάναμε αμάν να μείνω έγκυος και τώρα να πιάσω έτσι, με το παραμικρό... :confused::confused:

ΘΕΛΩ ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατά προτίμηση αυτό της μηχανής σοκολάτα-βανίλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω...

Και τώρα που πιάσατε κουβέντα για κρέμες, παγωτά, σοκολάτες μου άνοιξε η όρεξη :-D:grin: :tongue::tongue: Τι θα φάμε????? Με έπιασε λιγούρα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω κορίτσια. Καλά χαμός. Είχε πολύ γέλιο η υπόθεση. Είχαμε τις αναμενόμενες αντιδράσεις. Όπως ακριβώς τα περίμενα τα πράγματα. Ο μπεμπάκος γλυφότανε και η μπέμπα ξίνιζε την μούρη της και το έφτυνε. Εντάξει δυσκολευτήκανε η αληθεια είναι. Μέχρι να μάθουνε να τρώνε με το κουταλάκι και να καταπίνουν...............λογικό είναι ότι θα δυσκολευτούνε. Ο μπέμπης μόλις του το πήρα ψιλοτσίνισε. Ήθελε κι άλλο. Η αδελφούλα γέμισε τον κόσμο όλο γιατί το έβγαζε. Αύριο θα έχουμε την δεύτερη προσπάθεια. Και φυσικά το υπόλοιπο για να μην το πετάξω -κρίμα είναι- το έφαγα εγώ. Άγλυκο τελείως. Ωραίο ήταν!! Ε τι? Να μην δοκιμάσω τι δίνω στα παιδιά μου? Είναι δυνατόν? Χαχαχαχαχα..............:P:p

Όντως σβόλιαζε πολύ η κρέμα. Μου σπασε λίγο τα νεύρα.............:mad:

Επεστρεψα από την ίδια δουλειά με τη glorr.

Συγχαρητήρια glorrakia! Θα δεις ότι θα σου αρέσει πολύ. Και ναι η νεστλέ είναι άγλυκη, αλλά είναι πολύ αρωματική. Γκουρμεδιά!

Μελομακάρονα, τυρόπιτες, σπανακόπιτες... πωπω πειρασμοί.

Εμένα γιατί δεν μου στείλανε δείγματα Νουνού; πρεπει να γραφτώ κάπου; Να τις δοκιμάσω και αυτές για να έχω άποψη.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...