Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έχω και δυο δειγματάκια ΝΟΥΝΟΥ που μου είχαν στείλει . Αν είναιθα τα δοκιμάσουμε κι αυτά. Αλλά η Νεστλέ είναι η μόνη νομίζω που είναι άγλυκη. Τέλος πάντων θα τις δοκιμάσουμε όλες.......................Εντάξει Twins αν βρω τρόπο να μην σβολιάζει θα στο πω.....Άντε να δούμε.

Διαφημίσεις

Καλα ειναι...αν εξαιρεσεις οτι ο Θανος ξυπναει ακομη τα βραδυα κ οτι ακομη δεν τρωνε κρεμα....κατα τ αλλα ολα καλα......ευτυχως!!!!!

Ξυπνάει ακόμη? Τον ταίζεις το βράδυ? Κ εμένα καμιά φορά ξυπνανε αλλά πιπιλίτσα κατευθείαν και πάλι νάνι. Κρεμούλα γιατί δεν τρώνε? Δεν τους αρέσει ή δεν ξεκινήσατε ακόμη?

glorr με βομβαρδισες με τις ερωτησεις!!!!!

Πλακα κανω!!!!

Ο Θανος ξυπναει το βραδυ κ τρωει 150γρ,με πιπιλα δεν κρατιεται....μου ξυπναει κ το Χρηστο κ τον Τασο....αστα.....

Κρεμουλα τα δοκιμασα 3-4 απογευματα αλλα τιποτα,και στις 21 που κλεινουμε 5 μηνες θα παμε παιδιατρο μηπως ξεκινησω φρουτα.Ελπιζω να τα τρωνε!Μηπως δεν τους αρεσει η κρεμα...δεν ξερω οτι μου πει....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μήπως να ξανα προσπαθήσεις με την κρεμούλα? Στην αρχή δεν είναι λίγο δύσκολο μέχρι να συνηθίσουν? Αχ κι εγώ εχω αγωνία να δω τι θα κάνουν. Θα ξινίσουν ή θα τους αρέσει ? Εμείς που κλείσαμε χθες τον πέμπτο μας είπε από το άλλο Σάββατο να ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα.

Θα ξαναπροσπαθησω αλλα με αλλο κουταλι,ισως να μην τους αρεσει το κουταλι....τι να πω....

Παντως οταν ειχα ξεκινησει τον Τασο δεν ειχε κανενα προβλημα,κανονικα ανοιγε το στομα του και καταπινε μια χαρα....αυτα το φτυνουν.....θα δειξει!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εχω πολλές προτάσεις για τη μη κρεμοφαγία, αλλά πιστεύω πως η Γιώτα, ως πιο έμπειρη, θα τα έχει δοκιμάσει όλα και μάλλον είναι περιττά.

Nunu, ποιον αποστειρωτή έχεις για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα;

Glorr ετοιμάστηκες; Πάντως και εγώ νόμιζα ότι την πρώτη φορά θα φάνε 2 μόνο κουταλιές, οπότε έφτιαξα μισή μερίδα. Και αφού την έφαγαν όλη, έφτιαξα και άλλη μισή. Και την έφαγαν και αυτή. Και οι δύο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins θα τα ξεκανεις τα μικρα!!!!Αν τρωνε μην τους δινεις πολυ...μεχρι να συνηθισει το στομαχι τους.Εννοω πως επειδη ειναι μωρα δεν εχουν μετρο,οσο τους δωσεις τοσο θα φανε.Ξεκινας με 100γρ κρεμα κ συμπληρωμα γαλα,σιγα σιγα μεχρι το ενα γευμα να αντικατασταθει απο την κρεμα κ σταματησουν ενα γευμα γαλα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Συμφωνώ απόλυτα, με μία επισήμανση: ότι τα τουινσάκια δεν πίνουν γάλα... δεν θέλουν. Με πρωταθλήτρια τη μπέμπα που όσο και να την ποτίζεις δεν πρόκειται να πιεί πάνω από 100 με το ζόρι. Αφού είχα κατατρομάξει!!!!!

Την κρέμα όμως και το φρούτο τα τρώνε όλα... γάλα όμως γιοκ!

Τι συμπεραίνεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κ εμάς έτσι μας είπε η παιδίατρος. Ότι τηνπρώτη μέρα μια δυο κουταλιές , την δεύτερη μέρα τρεις τέσσερις και ούτω καθεξής μέχρι να φτάσει να αντικατασταθείτο ένα γεύμα γάλατος από την κρέμα. Εντωμεταξύ όμως θα δίνω συμπλήρωμα και γάλα. Έτσι ακριβώς όπως το λεει και η Γιώτα. Βέβαια τα Twinsakia όπως λες δεν τρώνε γάλα. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω. Καλά μην νομίζεις . Κι εμενα η μπέμπα όπως έχω πει δενπολυτρώει. Τρώει βέβαια και κάτι 150άρια αλλά τρώει και 100αρια. Γενικώς δεν είναι καθόλου σταθερή. Άντε να δούμε τώρα. Θα της αρέσει η κρεμούλα ή θα το παίζει δύσκολη κιουρία?

Οπως συνηθίσω να λέω: άβυσσος η ψυχή των μωρών!

Αφού ψάχνω τώρα να βρω μήπως υπάρχει κανένα γάλα για μωρά που να θυμίζει βανίλια. Τα τουινσάκια κάνουν το αντίθετο απ' όλα τα άλλα παιδάκια!!!!

Να τους βάλω λίγο κακάο στο γάλα να δω τι θα γίνει (τώρα πλάκα κάνω, δεν έχω απελπιστεί και τόσο πολύ) :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...