Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μάλλον παρεξήγησα twins:confused::confused:, πήγατε για καφέ? δεν θα πάτε τώρα?:rolleyes::rolleyes:

Έχω και ένα θεματάκι, αν κάποια ξέρει...χτες μου χάλασε ο αποστειρωτήρας, οκ μικρό το κακό εφ όσον δεν τον χρησιμοποιώ και πολύ μπορώ να κάνω την αποστείρωση με την παλιά καλή μέθοδο (βράζω 20 λεπτά). Το θέμα μου είναι ότι σήμερα που πήγα να αποστειρώσω πιπίλες και θήλαστρο μαζέψαν τόσα άλατα που έχω πάθει σοκ, τι θα κάνω τώρα? Πιθανόν να χάλασε και για αυτό το λόγο ο αποστειρωτήρας, αλλά θα δώσω την πιπίλα με τα άλατα??

Λοιπόν:

Για να καθαρίσεις τα άλατα: βράσε αυτό που θέλεις να καθαρίσει σε μίγμα από 1/3 λευκό ξύδι και 2/3 νερό. Αν η μυρωδιά του ξυδιού σε εκνευρίζει, την ίδια δουλειά κάνει και ο χυμός λεμονιού. Επίσης, αν τα αφήσεις να μουλιάσουν στο ίδιο μίγμα για 3-4 ώρες θα καθαρίσουν εξίσου καλά.

Αφού είσαι ικανονοιημένη με το αποτέλεσμα, ξαναπλύντα και ξαναβράστα.

Με τον ίδιο τρόπο καθαρίζει και ο αποστειρωτής.

Επίσης:

Αυτά που μαζεύει ο αποστειρωτής δεν είναι πάντα άλατα... τα περισσότερα είναι υπολείμματα τροφών που κατακάθονται. Γι' αυτό κάθε φορά που αποστειρώνεις πρέπει να τον σκουπίζεις πολύ καλά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον παρεξήγησα twins:confused::confused:, πήγατε για καφέ? δεν θα πάτε τώρα?:rolleyes::rolleyes:

Έχω και ένα θεματάκι, αν κάποια ξέρει...χτες μου χάλασε ο αποστειρωτήρας, οκ μικρό το κακό εφ όσον δεν τον χρησιμοποιώ και πολύ μπορώ να κάνω την αποστείρωση με την παλιά καλή μέθοδο (βράζω 20 λεπτά). Το θέμα μου είναι ότι σήμερα που πήγα να αποστειρώσω πιπίλες και θήλαστρο μαζέψαν τόσα άλατα που έχω πάθει σοκ, τι θα κάνω τώρα? Πιθανόν να χάλασε και για αυτό το λόγο ο αποστειρωτήρας, αλλά θα δώσω την πιπίλα με τα άλατα??

Καλημέρα και από εμάς. Βρε δεν τον έχεις κάνει καθόλου τον αποστειρωτή με ξύδι και νερό? Ξύδι άσπρο άν έχεις και κρύο νερό το ρίχνεις μέσα το αφήνεις για τουλάχιστον μισή ώρα έχοντας το βγάλει από την πρίζα και μετά το ξεπλένεις δυο τρεις φορές και είναι έτοιμο. Σίγουρα από ΄τα άλατα θα βούλωσε και δεν δουλεύει. Εγώ το έκανα τουλαχιστον δυο φορές το μήνα και έβγαζε ολόκληρα κομμάτια από μέσα. Πίκρα.

thanks κορίτσια....τον κάνω τον αποστειρωτή με ξύδι οχι έτσι όπως λές glorr αλλά βάζω ξύδι και τον λειτουργώ άδειο και οχι με λευκό ξύδι, φαντάζομαι δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία οι διαφορές αυτές. Αν και τώρα αναγκαστικά θα το κάνω όπως λές μπας και φτιάξει. Twins θα χρησιμοποιήσω λεμόνι για να καθαρίσω τα άλατα και βρασμό. Μετά θα είναι έτοιμα για χρήση?? Εγώ σκέφτηκα να κάνω και το άλλο, να τα αποστειρώνω με ατμό και οχι μέσα στο νερό. Όπως το μπρόκολο στον ατμό ένα πράγμα....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

thanks κορίτσια....τον κάνω τον αποστειρωτή με ξύδι οχι έτσι όπως λές glorr αλλά βάζω ξύδι και τον λειτουργώ άδειο και οχι με λευκό ξύδι, φαντάζομαι δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία οι διαφορές αυτές. Αν και τώρα αναγκαστικά θα το κάνω όπως λές μπας και φτιάξει. Twins θα χρησιμοποιήσω λεμόνι για να καθαρίσω τα άλατα και βρασμό. Μετά θα είναι έτοιμα για χρήση?? Εγώ σκέφτηκα να κάνω και το άλλο, να τα αποστειρώνω με ατμό και οχι μέσα στο νερό. Όπως το μπρόκολο στον ατμό ένα πράγμα....

Αν το κάνεις με απλό ξύδι θα χρωματίσει τα τοιχώματα του αποστειρωτή σου και θα φαίνεται χειρότερος από πριν.

Αυτό με τον ατμό δεν το κατάλαβα καλά... κάτι σαν μπεν μαρί; Για πες λεπτομέρειες... ενδιαφέρον ακούγεται....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα. Δεν έχω να σου πω κάτι ακόμη.

Το απόγευμα στις 6 θα επιχειρήσουμε. Αχ για πες μου για την πρώτη φορά. Πως ήταν?

εχω πολλά να πω... λοιπόν ξεκινάω....

Κατ' αρχήν ερωτησούλες: τι κουτάλια και ποιά κρέμα πήρατε;

1. Οπωσδήποτε ποδίτσα, σαλιάρα κλπ. Εμείς χρησιμοποιούμε μίας χρήσεως γιατί βαριόμαστε να πλένουμε

2. Μη φοράς και τα καλύτερα σου ρούχα...

3. Στην αρχή θα δείχνουν ότι φτύνουν. Μην ανησυχείς καθόλου, είναι αντανακλαστικό του θηλασμού

4. Επίσης μπορεί να δείχνουν ότι ξυνίζουν τα μουτράκια τους όταν τους δώσεις την πρώτη κουταλιά. Είναι δείγμα γευστικής δοκιμής!

5. Πολύ σημαντικό είναι το θέμα της αραίωσης. Θα δεις ότι πλέον όλα είναι στο περίπου στην κρέμα και μπορείς να τη φτιάξεις όσο πηχτη ή όσο αραιή θέλεις. Εμείς τη φτιάχνουμε με 7 μεζούρες, εκτός αν ταίζουμε με μπιμπερό που βάζουμε περισσότερο νερό.

6. Εξίσου σημαντικό είναι το θέμα της διάθεσης σου. Χαλάρωσε, κάθισε αναπαυτικά και τάισε με όποιο τρόπο σε βολεύει (π.χ. εμένα η αγκαλιά δεν με βολεύει καθόλου).

Είναι φανταστική εμπειρία!!!!!!!!!!!! Με το καλό!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πήρα της Nestle το ρυζάλευρο βανίλια . Τα κουταλάκια πήρα αυτά της Chicco τα μαλακά. Και ναι. Ούτε εγώ θα τα ταίσω στην αγκαλιά. Στα ρηλάξ θα τα βάλω. Ε εντάξει. Σαν πρώτη φορά μια δυο κουταλιές μας είπε η παιδίατρος.

Πήρα της Nestle το ρυζάλευρο βανίλια . Τα κουταλάκια πήρα αυτά της Chicco τα μαλακά. Και ναι. Ούτε εγώ θα τα ταίσω στην αγκαλιά. Στα ρηλάξ θα τα βάλω. Ε εντάξει. Σαν πρώτη φορά μια δυο κουταλιές μας είπε η παιδίατρος.

Η Νεστλε είναι πολύ ωραία, αλλά έχει το αρνητικό ότι διαλύεται δυσκολα. Μη βάλεις πολύ κρύο ή πολύ ζεστο νερό γιατί θα σβολιάσει. Μπορεί να χρειαστείς και πηρούνι για να τη χτυπήσεις. Αλλιώς, βάλε την σε μπιμπερό και χτύπα την ανελέητα!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αν το κάνεις με απλό ξύδι θα χρωματίσει τα τοιχώματα του αποστειρωτή σου και θα φαίνεται χειρότερος από πριν.

Αυτό με τον ατμό δεν το κατάλαβα καλά... κάτι σαν μπεν μαρί; Για πες λεπτομέρειες... ενδιαφέρον ακούγεται....

Έλεγα σε ψηλή κατσαρόλα να βάλω λίγο νερό να πάρω το τρυπητό που χρησιμοποιώ για το μαγείρεμα στον ατμό και να βάλω τα προς αποστείρωση πράγματα, να κλείσω την κατσαρόλα και από την ώρα που ξεκινάει ο βρασμός να τα ατμίσω ένα δεκάλεπτο. Περίπου έτσι λειτουργεί ή μάλλον λειτουργούσε ο αποστειρωτήρας μου. Λέτε να δηλητηριάσω τα παιδιά μου???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Η Νεστλε είναι πολύ ωραία, αλλά έχει το αρνητικό ότι διαλύεται δυσκολα. Μη βάλεις πολύ κρύο ή πολύ ζεστο νερό γιατί θα σβολιάσει. Μπορεί να χρειαστείς και πηρούνι για να τη χτυπήσεις. Αλλιώς, βάλε την σε μπιμπερό και χτύπα την ανελέητα!!!!:P

Ανελέητα ε? Χαχαχαχααχα................Να βάλω δηλαδή χλιαρό νεράκι. Την δοκιμάσατε κι εσείς αυτή? Και φυσικά ότι περισσέψει δεν το πετάμε. Κρίμα δεν είναι?

Χμ... είσαι σίγουρη ότι πρόκειται για άλατα και όχι για τροφές; Κοίτα στον πάτο του αποστειρωτή σου: τι χρώμα έχουν τα κατακάθια; Αν είναι κιτρινωπα-καφέ είναι από φαγητό.

Τον τρόπο "μπρόκολο ατμού" καλό φαίνεται, απλά η μόνη απορία μου είναι πως θα τα τοποθετήσεις... π.χ. στον αποστειρωτή τα τοποθετείς κάθετα έτσι ωστε να περάσει ο ατμός μέσα στα μπουκάλια και τις πιπίλες. Το τρυπητό είναι τόσο επίπεδο που θα τα κρατήσει κάθετα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ανελέητα ε? Χαχαχαχααχα................Να βάλω δηλαδή χλιαρό νεράκι. Την δοκιμάσατε κι εσείς αυτή? Και φυσικά ότι περισσέψει δεν το πετάμε. Κρίμα δεν είναι?

Φυσικά και τη δοκιμάσαμε και μας άρεσε, αλλά το μόνο αρνητικό της είναι η διάλυση... εκνευριζόμουν πολύ. Πάντως, απ' ότι κατάλαβα είναι η μόνη χωρίς ζάχαρη.

Αν βρεις τρόπους να μη σου σβολιάζει, πες μου κι εμένα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα κ απο εμενα!!!!

Οι καλυτερες κρεμες ειναι οι ΝΟΥΝΟΥ.Δεν αραιωνουν γρηγορα!!!!

Εγω τουλαχιστον ακομη κ τωρα στον Τασο ΝΟΥΝΟΥ δινω!!!!Τα μικρα ομως δεν τρωνε με τιποτα,αφου ειδα ονειρο οτι τους εδινα να δοκιμασουν ζουμι απο φασολαδα!!!!:roll::roll::roll:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...