Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kαλημέρα και από εμάς

Melenia να χαίρεσαι τα μωράκια σου, όλα θα φτιάξουν σύντομα μην αγχώνεσαι.

Κορίτσια χτες τα έβγαλα έξω βόλτα και τα λυπήθηκα τα καημένα μες στο διδυμοκαρότσι γιατί με το μπουφάν που φόραγαν δεν μπορούσαν να ανασάνουν και να κουνηθούν!! Και έβλεπα τα μονά καρότσια πόσο χώρο έχουν τα μωρά και ζήλευααααα

εδώ θα συμφωνήσω!!!!!!

Αν και το βλέπω από τη θετική πλευρά.... τα δικά μας θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν τα ποδαράκια τους στη βόλτα το συντομότερο δυνατό και δεν θα καταντήσουν (γιατί κατάντια είναι) να είναι παιδάκια 6 χρονών και να τα πηγαίνουν ακόμα με το καρότσι!!!!!!!!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Και δεν σας είπα τα χτεσινά μου κατορθώματα να με θαυμάσετε!

Χτες κατέβασα μόνη μου και τα δύο παιδιά και τα έβαλα στο αυτοκίνητο χωρίς να πανικοβληθώ. Και οδήγησα. Μπράβο μου. Το εμότικον που αυτοσυγχαίρεται που είναι;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μπράβο twins!!! μια αγκαλιά τα πήρες κ τα 2 εννοείς? τώρα που έχει καλές μέρες πρέπει να τα βγάζουμε έξω τα μωρούλια μας γιατί τρελλαίνονται κ μας τρελαίνουν μες στο σπίτι.

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! Ωραία μέρα σήμερα!!!

7 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!

Αρχικά να πώ και γω τα συγχαρητήρια μου.....Μελένια να τα χαίρεσαι, να χαίρεσαι και τον εαυτούλη σου που τα κατάφερε περίφημα (2700 και 2600) ΟΥΑΟΥ!!! Όσο για τον κόσμο και τα λεγόμενα θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα...άλλο 1. άλλο 2, και ειδικά αν τα σχόλια προέρχονται από άτομα που δε θηλάσαν ούτε το ένα τους το μωρό:wink:;-). Φαντάζομαι έχεις πάθει ζημιά...το συναίσθημα είναι ΤΕΛΕΙΟ!! και η νύστα επίσης. Οπότε έχεις ξεκινήσει καλά προσπαθώντας να κοιμηθείς τις ώρες που κοιμούνται, όταν βρεις το χρόνο σου είμαστε έτοιμες για τις ερωταπαντήσεις!!!! και πάλι Συγχαρητήρια!!!

Twins μπράβο!!! πότε θα πάμε για καφέ????χεχε!!:-D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και από εμάς

Melenia να χαίρεσαι τα μωράκια σου, όλα θα φτιάξουν σύντομα μην αγχώνεσαι.

Κορίτσια χτες τα έβγαλα έξω βόλτα και τα λυπήθηκα τα καημένα μες στο διδυμοκαρότσι γιατί με το μπουφάν που φόραγαν δεν μπορούσαν να ανασάνουν και να κουνηθούν!! Και έβλεπα τα μονά καρότσια πόσο χώρο έχουν τα μωρά και ζήλευααααα

Ίσα ίσα βρε...θα είναι και ζεστά!!!!!:tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κατέβασα πρώτα τα πράγματα και το μονό καρότσι στην είσοδο (μέσα όμως, όχι απ' έξω), μετά κατέβασα το ένα παιδί, το κάθισα στο καρότσι και μετά κατέβασα και το άλλο. Και όλα αυτά διότι το ασανσέρ είχε χαλάσει. Αν ήταν όλα καλά, θα μπαίναμε και οι τρείς μαζί μέσα με το καρότσι.

Μετά, πανηγυρικά και οι τρεις μαζί ανοίξαμε την εξώπορτα και βγήκαμε!!!!

Το σύστημα βέβαια δεν ενδείκνυται καθόλου για μεγάλες πολυκατοικίες... 2-3 διαμερίσματα και να τους ξέρετε όλους πολύ καλά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τώρα θα πάμε για καφέ όποτε θέλετε. Να φάμε όμως και κανένα μπισκοτάκι βρε κορίτσια... ξεροσφύρι ο καφές δεν λέει!!!!!

και που θα άτε για καφέ??? εγώ σκεφτόμουν μια καροτσάδα και λίγο σούπερ μάρκετ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

χμμ... είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις. Εχουμε και πολλή πλάκα γιατί πειράζει ο ένας τον άλλο (για την ακρίβεια ο ένας την άλλη) όλη την ώρα!!!!

Εσείς πως τα πάτε με το γαλατάκι της κατσικούλας;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χμμ... είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις. Εχουμε και πολλή πλάκα γιατί πειράζει ο ένας τον άλλο (για την ακρίβεια ο ένας την άλλη) όλη την ώρα!!!!

Εσείς πως τα πάτε με το γαλατάκι της κατσικούλας;

Εγώ είμαι καθ' όλα έτοιμη!!!

Με αρμέγουν κανονικότατα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μάλλον παρεξήγησα twins:confused::confused:, πήγατε για καφέ? δεν θα πάτε τώρα?:rolleyes::rolleyes:

Έχω και ένα θεματάκι, αν κάποια ξέρει...χτες μου χάλασε ο αποστειρωτήρας, οκ μικρό το κακό εφ όσον δεν τον χρησιμοποιώ και πολύ μπορώ να κάνω την αποστείρωση με την παλιά καλή μέθοδο (βράζω 20 λεπτά). Το θέμα μου είναι ότι σήμερα που πήγα να αποστειρώσω πιπίλες και θήλαστρο μαζέψαν τόσα άλατα που έχω πάθει σοκ, τι θα κάνω τώρα? Πιθανόν να χάλασε και για αυτό το λόγο ο αποστειρωτήρας, αλλά θα δώσω την πιπίλα με τα άλατα??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Φρουτοφαγία τέλος. Το φάγαμε για σήμερα.

΄Σήμερα δεν θα πάμε για καφέ γιατί θα έχουμε κόσμο το απόγευμα. Χτες είχαμε βγει για εξετάσεις.

Για καφέ θα βγούμε όποτε μου πείς αγαπητή μου! Υπενθυμίζω: 24/12-3/1 είμαστε μη διαθεσιμοι γεωγραφικά.

Ελπίζω να καταφέρω να πάμε με το μπαμπα για ψώνια αύριο γιατί πρέπει να πάρουμε εκατοντάδες δώρα και δεν έχουμε κάνει τίποτα!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...