Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εννοώ ότι είχες χαθεί τόσο καιρό και τώρα είσαι συνεχώς εδώ :) Καλό είναι αυτό, βέβαια, να μαζευόμαστε ξανά σιγά σιγά!

Ναι δεν είχα όρεξη. Βαριόμουνα μέχρι και να πατήσω το κουμπί να ανοιξω τον υπολογιστή. Χαχαχαχα. Τώρα μου πέρασε..............

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω..............Σήμερα κλείνουμε τον 5οοοοοοοοοοο.................Μπαίνουμε στον έκτο. Αύριο τρώμε για πρώτη φορά κρεμούλααααααααααα............Ρυζάλευρο βανίλια. Στις 6 το απόγευμα. Ουφ έχω μια περιέργεια να δω πως θα αντιδράσουν..............Θα έχει γέλιο η υπόθεση..!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξέχασα να σας πω..............Σήμερα κλείνουμε τον 5οοοοοοοοοοο.................Μπαίνουμε στον έκτο. Αύριο τρώμε για πρώτη φορά κρεμούλααααααααααα............Ρυζάλευρο βανίλια. Στις 6 το απόγευμα. Ουφ έχω μια περιέργεια να δω πως θα αντιδράσουν..............Θα έχει γέλιο η υπόθεση..!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια, γλυκά μας Glorrakia!

Με το καλό το καινούριο σας ξεκίνημα :):):):)

Ανυπομονείς να δεις φατσούλες γεμάτες κρεμούλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Από τον επόμενο μήνα κι εμείς, είπε η δόκτωρ!

rPPrp3.png

Χαρούμενα μηνογενέθλια, γλυκά μας Glorrakia!

Με το καλό το καινούριο σας ξεκίνημα :):):):)

Ανυπομονείς να δεις φατσούλες γεμάτες κρεμούλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Από τον επόμενο μήνα κι εμείς, είπε η δόκτωρ!

Ευχαριστούμε για τις ευχές. Άντε να ξεκινήσετε κι εσείς να μπούμε όλοι στο κλαμπ............Χαχαχαχαχα..................

Άλτερ Κιντς ε? Δεν θα αργήσει να έλθει η ώρα που θα τα βλέπουμε συνέχεια και αναγκαστικά. Παντως είναι πολύ ωραία.

Διαφημίσεις

Καλέ, πα! (έκφραση Λωξάντρας)

Αυτά γίνονται όλο και πιο κουκλάκια, όλο και πιο κουκλάκια, όλο και πιο κουκλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα Jasminakia!

Ευχαριστούμε, μα κι εσείς κουκλάκια τέλεια είστε!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Νυστάζω πολύ!!!!!

Σήμερα, όπως έχω ξαναπεί, είναι ιστορική μέρα για μάς γιατί 17/12/2009 κάναμε το πρώτο μας υπερηχογράφημα... υπέροχη μέρα, υπέροχες αναμνήσεις... όσο θυμάμαι τα δύο υπέροχα αυγουλάκια στην οθόνη συγκινούμαι....

Προς το παρόν επιδιδομαι στην ανεύρεση του καλύτερου βρεφικού γάλακτος... πάλι έβαλα την ταμπέλα "ο τρελός επιστήμων" απ' εξω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια γέννησα!!!!!! Είμαι πολύ συγκινημένη όλα έγιναν τόσο γρήγορα τελικά, ένα βράδυ σας έγραφα ότι ακόμα εδώ είμαι και μετά από 3 ώρες μ έπιασαν οι πόνοι.

Τα μωρά γεννήθηκαν 2700 ο μπέμπης και 2600 η μπέμπα, δεν χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα αλλά εγώ είχα χάλια ανάρρωση. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και απολαμβάνω τα μωρά μας. Είναι απίστευτες φατσούλες και απίστευτα ήσυχα! Ειδικά ο μπέμπης δεν έχω ακούσει ακόμα κλάμα κλάμα.

Με το θηλασμό τα πήγα χάλια δεν κατάφερα να θηλάσω ούτε ένα δευτερόλεπτο, το στήθος μου έλεγαν δεν είχε ακόμα συνειδητοποιήσει τι έγινε λόγω καισαρικής μ αποτέλεσμα να περνάνε οι μέρες και όταν πια έβαλα θήλαστρο να πονάω απίστευτα. Το πήρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ακόμα δηλαδή προσπαθώ να ηρεμήσω, είδικά όταν όλος ο κόσμος ρωτάει συνέχεια αν θηλάζω και γιατί όχι. Εδώ ρωτάνε βέβαια γιατί γέννησα κ με καισαρική.

Έχω τόσες ερωτήσεις να σας κάνω και ανύπαρκτο χρόνο, καταλαβαίνετε. Προσπαθώ να κοιμηθώ όταν κοιμούνται και τα μωρά, έχω απίστευτη υπνηλία..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Melenia καλά το είχαμε καταλάβει!!!!! Συγχαρητήρια!!!! Να χαίρεσαι τα μωράκια σου!!!

Μην αγχώνεσαι, θα ηρεμήσεις κάποια στιγμή και θα ξεκουράζεσαι!!!! Ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβουμε!!

Όσο για τον κόσμο...μην δίνεις σημασία....έχεις σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθείς, τα γλυκά μωράκια σου!!!

Πάρε τον χρόνο σου, να προσαρμοστείτε, συγκέντρωσε ερωτησούλες και απορίες και εμείς είμαστε εδώ!!!

Φιλάκια πολλά στα μικρά μας μωράκια και καλή ανάρρωση στην γλυκιά μανούλα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τα μαναράκια μου δεν έχουν διάθεση για ύπνο σήμερα... εδώ και 2.30 ώρες προσπαθώ να τα κοιμίσω...

Τώρα τελευταία έχω και κάτι τρομερές ζαλάδες, ατονία και τάση προς... :(

Μάλλον ο αιματοκρίτης μου έχει πέσει...δεν το δικαιολογώ αλλιώς!

RKdwp3.png

Καλημέρα! Εχει και ωραία μέρα!!!!

Τα τουινσάκια τώρα τραγουδάνε υπέροχες μελωδίες.

Jas, νομίζω ότι ο Μπιλ και ο Κοσμάς θέλουν να πάνε στα μπουζούκια. Αλλιώς δεν εξηγείται! Οσο για εσένα... αυτό που περγράφεις... κάτι μου θυμίζει... κάτι δηλαδή που είχαν οι περισσότερες σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους... βρε λες;;;; (πες το: μην κακομελετάς κακο τουινσάκι πρωινιάτικα:P:p)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μελένια να σου ζήσουν!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για ότι χρεαστεί να ρωτήσεις εννοείται ότι όλες είμαστε στη διάθεσή σου.

Τώρα για το τι ρωτάει ο κόσμος... δυστυχώς θα ακούσεις πάρα πολλά και ενοχλητικά αυτή την περίοδο και ίσως να νιώθεις ότι δεν τα αντέχεις. Αλλά να θυμάσαι ότι αν και τα σχολια του κόσμου δεν είναι πάντα κακοπροαίρετα, κανείς τους δεν γνωρίζει ούτε τι είναι γέννα διδύμων ούτε πως είναι να ταίζεις ή να κοιμίζεις δίδυμα. Οπότε, η καλύτερη απάντηση μάλλον είναι "άλλο 1, άλλο 2" σε ότι και αν σε ρωτήσουν!!!!! Και αυτό ισχύει σε κάθε θέμα!!!!!!!:):)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Kαλημέρα και από εμάς

Melenia να χαίρεσαι τα μωράκια σου, όλα θα φτιάξουν σύντομα μην αγχώνεσαι.

Κορίτσια χτες τα έβγαλα έξω βόλτα και τα λυπήθηκα τα καημένα μες στο διδυμοκαρότσι γιατί με το μπουφάν που φόραγαν δεν μπορούσαν να ανασάνουν και να κουνηθούν!! Και έβλεπα τα μονά καρότσια πόσο χώρο έχουν τα μωρά και ζήλευααααα

Φρόσω, πολύ αχγώθηκα με τα γραφόμενά σου.

Μα γιατί είναι τόσο έπείγον; Για να μην τον βρουν τα μεγάλα κρύα του Φεβρουαρίου;

Καλά, δεν είναι σοβαρό χειρουργείο και σίγουρα όλα θα πάνε καλά!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...