Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

AGORAKIA ποτε να μη βαζεις οινοπνευμα σε ανοιχτη πληγη.Μονο οξυζενε,εχει αιμοστατικη δραση,μετα betadine κ αυριο πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ ζητησε steri-strip ειναι αυτοκολλητα ραμματακια να μενει κλειστη η πληγη γιατι με τις δουλειες κ με το πλυσιμο των πιατων ειδικα θα ξανανοιξει.Περαστικα στο χερακι και μακρια απ το μαχαιρακι!!!!!

Γιώτα πού ήσουνα κοπέλα μου όταν κοβόμουνα 3 μέρες συνεχόμενα και δεν ήξερα τι να κάνω??

Agorakia ανατρίχιασα με την περιγραφή, περαστικά!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και εμείς με το air condition τη βγάζουμε. Ούτε τζάκι, ούτε θέρμανση... Μπορεί να βάλω κανένα καλοριφέρ λαδιού γιατί και το κλιματιστικό συνέχεια δεν είναι ότι καλύτερο.

Glorr, από τον 2ο κιόλας?? Μπράβο.... Εγώ δύσκολο...όσο θηλάζω ούτε να το διανοηθώ... Μόνο από τον επόμενο που θα ξεκινήσουν τις στερεές τροφές, στην κούνια τους αλλά στον ίδιο χώρο. Να πω και την αμαρτία μου...λέω να τα κρατήσω στον υπνοδωμάτιο μου μέχρι και περίπου τον 2ο χρόνο :oops: Μην με μαλώσετε...είναι στην άλλη άκρη το δωμάτιό τους και θα πεθάνω από το άγχος μου... Άπαπαπαπα....με τίποτα....

RKdwp3.png

Και επειδή όλες πήγατε για ύπνο και μιλάω μόνη μου, την κάνω κι εγώ να κοιμηθώ αγκαλίτσα με τα 2 αγοράκια μου, γιατί και το 3ο κοιμάται :tongue: και μάλιστα στο παιδικό :tongue:

Καλό βράδυ σας εύχομαι και όνειρα γλυκά!!!

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου!

agorakia μου θες να κανουμε παρεα?εχω κι εγω μια τρυπα αναμεσα στο μεγαλο και τον δεικτη απο μολυβι!περαστικα σου ξεμυαλισμενο πλασμα!

σημερα θα φυγουμε για π-σ-κ στο χωριο της μαμας μου.το ετοιμαζουμε εδω και πααααρα πολυ καιρο γιατι ειναι πολυ δυσκολο με τα μαθηματα που εχω το σαββατοκυριακο.και εχθες μας πηραν τηλ οτι ειναι αρρωστοι και ξενερωσα απιστευτα.παρ ολα αυτα θα παμε γιατι τελικα ειναι μπουκωμενοι οπως ακριβως κι εγω και δεν εχουν καμια ιωση.ολη την εβδομαδα μου εχει φυγει ο πα... για να καλυψω τα μαθηματα του σ-κ (γι αυτο και χαθηκα).

age.png

επισης να σας ενημερωσω οτι 28 οκτωβριου και 25 μαρτιου θα πεσουν.....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!(για μενα δεν κανει διαφορα γιατι κανονικα δουλευω αλλα θα τα μεταφερω γιατι δεν θα δουλευει το μωρακι μου και ολο για καπου θα την κανουμε)jas σε ποιο νησι θα βρεθουμε?!!!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κοριτσάκια. Τι κάνετε σήμερα? Witchaki καλό ταξίδι. Καλά να περάσεις. Να ξεφύγεις λίγο.

Jasminaki sorry αλλά διαφωνώ με την άποψη να κρατήσεις τα παιδιά μέχρι 2 ετών στο δωμάτιο σου. Την έβαψες μετά. Δεν θα κάθονται στο δωμάτιό τους με τίποτα. Στο λέω γιατί το έκανε και μια ξαδέλφη μου αυτό το λάθος και μετά είχε πρόβλημα και ακόμη έχει βέβαια που κοντέυει το παιδάκι τριών ετών. Καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι και φοβάσαι αλλά πίστεψέ με δεν παθαίνουν τίποτα απολύτως. Βέβαια προσωπική μου άποψη είναι έτσι? Δεν λεω ότι αυτό που κάνω εγώ είναι και το απόλυτα σωστό αλλά κατα γενική ομολογια συνήθως όσο μεγαλύτερα τα βάζεις στο δωμάτιό τους τόσο αντιδρούν.

Εσύ όμως ξέρεις καλύτερα τα μωρουλίνια σου................

Γεια σας κοριτσάκια.

Εμείς τελικά την εγχείριση δεν την γλυτώνουμε.

Τη Δευτέρα θα μας πούνε πότε να πάμε.

Εγώ είμαι χάλια ψυχολογικά.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

ω...περαστικουλια γρηγορα frosobal..

jas κοιμουνται δηλ καθε βραδυ μαζι σου στο κρεβατι? κ ποτε στις κουνιες? τσαμπα τις αγορασες βρε..! αν το ξερες θα επαιρνες κατευθειαν τα παιδικα κρεβατακια!!!που τα πηρες κιολας αν θυμαμαι τις φωτο..:)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μπηκαμε στην τελικη ευθεια για τις γιορτες!!! παρασκευουλα σημερα..!

witch τι τυπου ονοματακι δηλ για τη μικρη σου σκεφτεσαι?

στα αγγλικα ειναι ωραια ολα αυτα, ελληνικα λιγο παραξενα ακουγονται,αλλα ειναι κ θεμα συνηθειας.. ας πουμε Οδεττη, Κορνηλια...? το Αριελ?(ειναι κ ξωτικονεραιδε!)

33E7p2.png

Frosobal όλα καλά θα πάνε!!! Περαστικά στο παιδάκι σου!!!

ω...περαστικουλια γρηγορα frosobal..

jas κοιμουνται δηλ καθε βραδυ μαζι σου στο κρεβατι? κ ποτε στις κουνιες? τσαμπα τις αγορασες βρε..! αν το ξερες θα επαιρνες κατευθειαν τα παιδικα κρεβατακια!!!που τα πηρες κιολας αν θυμαμαι τις φωτο..:)

Ναι, κάθε βράδυ στο κρεβάτι μου!!! Και όπως είπες έχουμε και κρεβάτια και κούνιες!! :tongue::tongue::tongue: Τα κρεβάτια τα είχαμε πάρει όταν φτιάχναμε το σπίτι..συμβολικό που πήραμε απ' ευθείας δύο :tongue::tongue::tongue:

Πάντως και οι κούνιες δεν θα πάνε άδικα, από τον άλλο μήνα θα τις τιμήσουμε. Όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή θα αρχίσουν να κινούνται πολύ και φοβάμαι μην πέσουν.

RKdwp3.png

η δικη μας παιδιατρος μου ειπε να τα παμε σπ τον 6ο στο δωματιο τους..κ αν τ αφηναμε κ μεχρι τον ενα χρονο καλα ειναι..

αλλα λεμε να το επιχειρησουμε μετα τις γιορτες κ βλεπουμε.

ελπιζω να τα καφερω εγω! για τα μωρα δεν ανησυχω,πιστευω θα τους αρεσει! οποτε παμε στο δωματιο τους( γι αλλαγμα πχ, τρελαινονται)

33E7p2.png

Frosobal περαστικά και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι πές...δε ξέρω τι, αλλά δίπλα μένουμε και baby- siting άμα λάχει κάνουμε!!!

Εγώ δουλεές σήμερα, ήρθε η πεθερούλα...αύριο θα φτιάξει μελομακάρονα και κουραμπιέδες...μιαμ μιαμ!!!

Πήγα και για δώρα για τις βαφτιστήρες μου!!! ρουρου!!

Ρε nufi μόνη μου θα μετράω???

8 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...