Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερουδια κ απο μας!!!!

Μπηκα για τα καλα σε ανοιξιατικο mood! Ηρθε κ ο κηπουρουλης σημερα κ περιποιηθηκε τα φυτακια μου! Διοτι δεν ξεχνω πως φετος το μπαλκονι θα γινει το καλοκαιρινο βραδυνο μου στεκι. Ας ειναι ευχαριστο τουλαχιστον!

Κ γω απορω γιατι λεγεται οτι η εγκυμοσυνη ομορφαινει. Μπουρδες! Εχω βγαλει κ γω τριχουλες στην κοιλια. Στην αρχη με χαλουσαν,τωρα τις συνηθισα καπως..Με τοπακι παντως δεν βγαινω!!! Κ παναδες επισης, κ ας μην παραλειπω το αντιηλιακο..Αφηστε που δεν λαμπω! Ουτε λιγο! Κ τι λενε οι γιαγιαδες οτι οι εγκυες λαμπουν,ε??

Joy79 ακριβως ετσι περιεγραψα κ γω την κοιλια μου στο γιατρο προσφατα,σαν ενα μπαλονι που φουσκωνει, αλλα δεν μου ειπε οτι ειναι κατι ανησυχητικο. Απ οτι εχω διαβασει οι συσπασεις που πρεπει να μας θορυβησουν ειναι καπως ρυθμικες, σε τακτα διαστηματα.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια οταν αρχισουμε την κοριζονη τι θ αλλαξουμε στην διατροφη μας? Εκτος απ το αλατι κοβουμε κ τη ζαχαρη? Εντελως? Ωραια ζουμερα καλοκαιρινα φρουτακια πχ καρπουζακι επιτρεπονται ομως ε?

33E7p2.png

Ολγα σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου..

Ινφακολικ δινω εδω και 2 με 3 βδομαδες..δεν ειδα σαν και σενα διαφορα αλλα σταδιακα καποια διαφορα οχι παρα πολυ ..

Παντως μπραβο σου που τους εκανες προγραμμα..εμενα ο μικρος ξυπναει πιο νωρις να φαει ενω η μικρη ειναι παντα πιο αργα οποτε δεντην ξυπναω γιατι οποτε το εκανα δεν εφαγε ποτε κανονικα..τους ειχα κανει το 4ωρο αλλα ακουσα μια φιλη να τα ταιζω στο 3ωρο γιαναναι χορτατα λεει για να ειναι πιο ευκολο να κοψω το βραδυνο αλλα μετανιωσα γιατι στο 3ωρο (λαθοοςςς )δεν προλαβαινω να κανω τιποτα..και ξαναρχισα το 4ωρο ..

Εμενα παντως η παιδιατρος δεν μου ειπε ακομα να τους κοψω το βραδινο..θα τις το συζητησω τωρα που θα γινουν 2μηνων..αν κοψω το βραδινο σωθηκα..να κοιμαμαι ολο το βραδυ κοριτσια θα ναι θαυμαα..γιατι εχω κουραστει παρα πολυ μιας που πολλες φορες ειμαι μονη και τα χω παιξει..μερικες φορες τα νευρα μου ειναι χαλια..ουφ και λεω πως θα το αντεξω ολο αυτο?θα τα καταφερω?

Παντως το προγραμμα που μου λες δεν μου βγαινει ..αληθεια με 5 γευματα ειναι ενταξει σε 1,5μηνων??

Και το βραδινο πως θα τους το κοψω??ειναι δυσκολα φανταζομαι..!!

Σημερα τα πηγαμε βολτιτσα αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχουμε παρει το καροτσι ακομα και τα ειχαμε στα χερια και ψοφησα...σε λιγες μερες θα το εχουμε..

Και φυσικα περιμενω να περασει το 3μηνο να ηρεμησουμε και απο τους κολικους ..

Επισης ηθελα να ρωτησω και ολα τα κοριτσια φυσικα ποσο γαλα πινουν σε αυτηντην ηλικια?1,5 μηνων?οσο μεγαλωνεις τι ωρες μεγαλωνει και η ποσοτητα του γαλατος??

Και εχω και ενα μεγαλο προβλημα στο ρεψιμο..ειδικα ο μικρος σπαρταραει μετα το φαγητο στην αγκαλια μου δεν μπορει να χωνεψει..παρολο που πολλες φορες τον σταματαω και ενδιαμεσα να ρευτει..ουφφφ ολα μου φανταζουν τοσο δυσκολα...!!οτι συμβουλες μου στειλετε ειναι χρησιμες..

Ευχαριστω πολυ και σενα και ολα τα κοριτσια..

Η αληθεια ειναι οτι στην ζωη μου ποτε δεν ειχα προετοιμαστει για διδυμα..ελεγα α καλα αμα κανω ενα παιδι θα μαι οκ..

Αλλα καποιος απο ψηλα εχει αλλα σχεδια για μας..:)

Σας φιλω τα λεμε ξανα..

υπαρχει και ενα αλλο σιροπάκι αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε.Μηπως αν το δοκιμαζες θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα?

Για το φαι τους το θεμα ειναι να συμπληρωνουν τα ml που πρεπει το 24ωρο.Δεν παιζει ρολο αν κανουν 5 ή 6 γευματα ημερισιως.Αυτο θα το δεις αν πολλαπλασιασεις τα κιλα τους με το 150.Το συνολο ειναι αυτο που πρεπει να πινουν το 24ωρο.Όσο ανεβαινουν τα κιλα τους λοιπόν θα αυξανεται και η ποσοτητα.Θα το καταλαβεις.Οταν δεις οτι σε 2-3 γευματα το 24ωρο το αδειαζουν το μπουκαλι τοτε αυξησε μεζουρα.Καθε 3 ωρες ειναι πολυ λιγο.Δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα.Καθε 4 ειναι πολυ καλα.Οσο για το βραδινο απορω γιατι δεν σου εχει πει να το κοψεις.Όλες οι κοπέλες που μιλάω ο παιδιατρος τους το εκοψε στον μηνα.Δεν εχει νοημα απο την στιγμη που αναπτυσονται σωστά

Το αν θα το κόψεις ευκολα ή δυσκολα εξαρτάται βεβαια και απο τα μωρακια αλλα πιστευω σε ενα μεγαλο βαθμο και σε σενα.Θα κανεις αυτο που σου ειπα.Αργα το τελευταιο γευμα και οταν ξυπνανε το πρωι θα τα καθυστερεις λιγο.Υπομονη χρειαζεται και θα τα καταφερεις.Παντως αν κοιμασαι το βραδυ θα ειναι ολα πολυ καλύτερα!!

Το ρεψιμο ειναι ενα πρόβλημα.Και μενα δεν μου ρευονται πάντα αλλα μου ειπε και ο παιδιατρος και στομαιευτηριο οτι ενα τεταρτακι ειναι αρκετό Στην αγκαλιά.Δοκιμασε να εισαι ορθια οταν τα βαζεις να ρευτουν

Κοριτσάκι μου κανε υπομονη και σε λιγο θα αρχισεις να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να παιζεις μαζι τους.Απο τον 3ο μηνα αλλαζουν παρα πολυ.Θα δεις.Θ α ηρεμησουν και θα ξεκουραζεσαι και εσυ παραπάνω.Σε καταλαβαινω απόλυτα.Σιγουρα το να μεγαλώνεις διδυμα δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κόσμο.Αλλα η ευτυχία ειναι δίπλη!!!

Πολλα φιλια!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεια σας κορίτσια και από μένα και καλό καλοκαιράκι. Εγκυούλες που θα γεννήσετε θερινούς μήνες είστε πολύ τυχερές γιατί τα μωρά σας θα ξεπεταχτουν πολύ πιο έυκολα από αυτά του χειμώνα και εσείς δεν θα έχετε ψυχολογικά καθόλου λόγο καιρού...α και θα βγείτε και πιο γρήγορα έξω και φυσικά δεν θα έχει ιώσεις!!με το καλό σας εύχομαι....

Διάβαζα τα περί βοήθειας, πρόγραμμα κ.λ.π.θα ήθελα και εγώ να σας πω την άποψή μου, μπορεί να βοηθήσει....Πιστεύω και το βλέπω βέβαια...το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις...οι πρώτες 6 εβδομάδες σίγουρα έιναι δύσκολες αλλά όχι τόσο άσχημα όσο μπορεί να φαντάζουν. θέλει υπομονή, ηρεμία και τρελλο πρόγραμμα σε όλα για να μην αγχώνεστε παραπάνω. εγώ για τον 1,5 μήνα είχα βοήθεια την ημέρα αλλά μετά σταμάτησε από δική μου επιλογή και είμαι μόνη μου και το βράδι και λίγο ο άντρας μου. νομίζω ότι έχει σημασία να είσαστε ήρεμες, χωρίς πανικό και υπερβολές. Εάν δώσετε βάση στον χαρακτήρα του κάθε παιδιού και το κάνετε να νοιώσει ασφάλεια όλα θα πάνε περίφημα...

Φαγητό....κάθε παιδί θέλει τον τρόπο του και το γάλα του..θηλάστε όσο μπορείτε..έστω με νοσοκομειακό θήλαστρο, πολλά υγρά και μαγιά, και τα παιδιά συχνά στο στήθος...εμείς θηλάζουμε ακόμα και πίνουμε υποαλλεργικό γάλα από την αρχή...η μπέμπα είχε προβλήματα με μικρή παλλινδρόμηση, υπομονή και πλέον πέρασε...maroulaki 5 γεύματα είναι λίγα από τόσο νωρίς ..για να βρεις το φαί που χρειάζονται πολλαπλασίασε βάρος τους επί 150 και κάνει ποσότητα ημέρας...κάθε 4 ώρες είναι καλά πάντως...για τους κολικούς γλυκάνισο...φυσικός χωρίς χημικές ύποπτες ουσίες...και υπομονή θα περάσουν...

Ύπνος Τα μωρά από μόνα τους θα κόψουν το βραδινό όταν θα μάθουν να χορταίνουν την ημέρα, θα πάρουν τα κιλά που πρέπει. εμένα από 2,5 μηνών άρχισαν να μεγαλώνουν τις ώρες ύπνου...τι έκανα πριν το τελευταίο γεύμα έπαιζα μαζί τους κουράζονταν, τα έκανα μπάνιο, έτρωγαν και πέφταν ξερά...όταν έγιναν 3 μηνών κοιμόντουσαν από 11 με 12 μέχρι 9 το πρωί..και συνεχίζουν ...η μπεμπούλα αν ξυπνήσει τη νύχτα πιπίλα και τα κουκλάκια μόμπιλε στο κρεββάτι της και την ξαναπέφτει...προσπάθήστε να τους δώσετε να καταλάβουν την μέρα με την νύχτα..οκ ύπνο την ημέρα, το χρειάζονται όσο είναι μικρά αλλά να τα ξυπνάτε για παιχνίδι το απόγευμα κ.λ.π.

τώρα για κοινωνικότητα κλπ..από 40 ημερών και μετά στο σπίτι μας κυκλοφορεί συχνά κόσμος, φίλοι τα βράδια και τα μωρά στα ρελάξ..δόξα σοι ο θεός δεν έχουν πάθει τίποτα, βγαίνουμε σχεδόν κάθε μέρα βόλτα καμιά ώρα και πλέον ούτε γκρινιάζουμε, ούτε κλαίμε..θέλουμε συνέχεια παρέα και μπλα, μπλα...και πια νομίζω ότι αρχίζει η καλύτερη φάση...

Σίγουρα κάθε παιδί είναι διαφορετικό αλλά με ηρεμία, υπομονή και όχι υπερπροστευτικότητα προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον στους κανόνες που εμείς θέτουμε....και κορίτσια διαβάστε λίγο και βρεττανικά sites..εδώ στην ελλάδα υπερβάλλουμε σε κάποια πράγματα και δυσκολεύουμε την ζωή μας..σας φιλώ...

leMup2.png

Διαφημίσεις

maroulaki εάν το μωράκι σου έχει πρόβλημα με την πέψη πρέπει να το συζητήσεις με τον παιδίατρο σου. θέλει μικρότερες ποσότητες και περισσότερα γεύματα το πιο πιθανό μέχρι να στρώσει το στομαχάκι του..θα σε δυσκολέψει αλλά είναι μια καλή μέθοδος..και ίσως δεν του κάνει και το γάλα και πρέπει να το αλλάξεις...και για το ρέψιμο μην ανησυχείς..αν για 15 λεπτά το κρατάς σε όρθια στάση όλα είναι οκ..δεν πειράζει και να μην ρευτεί...

leMup2.png

Καλησπερουδια κ απο μας!!!!

Joy79 ακριβως ετσι περιεγραψα κ γω την κοιλια μου στο γιατρο προσφατα,σαν ενα μπαλονι που φουσκωνει, αλλα δεν μου ειπε οτι ειναι κατι ανησυχητικο. Απ οτι εχω διαβασει οι συσπασεις που πρεπει να μας θορυβησουν ειναι καπως ρυθμικες, σε τακτα διαστηματα.

Νίωθω χαζη! Εγώ νόμιζα οτι αυτα τα πρηξηματα ήταν κουνήματα από τα μωρά, δε πηγε το μυαλό μου σε συσπάσεις!! Ουφο τελειως!!

Όλο πέφτει η σύνδεση.... αγανακτώ :evil:

Ιοκάστη, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και κυρίως για το ότι μας λες ότι είμαστε τυχερές που γεννάμε το κατακαλόκαιρο... γιατί προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο θα μου λείψει η θάλασσα, η μάσκα μου και τα βατραχοπέδιλα. Βλέπω και τους λουόμενους και πόσο ζηλεύω....

Όλγα, τα ρυζόγαλα είναι το φετίχ μου!!! Λέγε που έχεις κρύψει την κάμερα :P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μάλλον πρόκειται για τις προπαρασκευαστικές συσπάσεις (thanks again για τη διευκρίνηση Ολγάκι:P).

Διάβασα και στη wikipedia πως να τις απαλύνουμε. Ενδιαφέρεστε; Δεν ξέρω αν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγη...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Για πές ότι μαθαίνουμε καλό ειναι! Το μόνο θετικό που βρίσκω στο να γεννήσουμε ντάλα καλοκαίρι είναι το καρπούζι!! Δε θα ζεσταίνονται και τα μωρά πολύ? με αποτέλεσμα γκρίνια? ή δε παίζει ρόλο?

Διαφημίσεις

Από τη wikipedia, λήμμα braxton hicks.

1. Η αφυδάτωση προκαλεί μυικούς σπασμούς, προκαλώντας συσπάσεις και θεωρείται ότι είναι παράγοντας στις παρατεινόμενες συσπάσεις. Η επαρκής ενυδάτωση μπορεί να ανακουφίσει τις συσπάσεις Braxton Hicks

2. Η ρυθμικήαναπνοή μπορεί να ανακουφίσει τη δυσφορία από τα Braxton Hicks

3. Η κατάκλιση προς τα αριστερά μπορεί να μειώσει τον πόνο των συσπάσεων

4. Μία ελαφρή κίνηση μπορεί να κάνει την ενόχληση να εξαφανιστεί

5. Η γεμάτη ουροδόχος κύστη μπορεί να προκαλέσει Braxton Hicks, οπότε η ούρηση μπορεί να σταματήσει τις συσπάσεις.

Μακριά από εμάς όλοι οι πόνοι!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...