Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Joy τι κανείς;; Καλα είναι τα Joyakia??

Κι Εμείς μέχρι τον 6ο μόνο γάλα!!

Jas καλά είμαστε! μεγαλώνουν και με παιδεύουν!! Η μικρή μου κάνει κόλπα και δε τρώει..αλλά το παλεύουμε!

Τwins για κανένα λόγο βικυ! Βικτώρια είναι πολύ αριστοκρατικό και αρχοντικό και γιατι όχι και παιδικό!!

Εμείς τα έχουμε πάει στο δωμάτιο τους...κανονικότατα!!

Διαφημίσεις

Οταν θα τρώμε και την χοτοχορτόσουπα θα είναι 5 τα γεύματα. Προς το παρόν είναι 5 η 6 (εξαρτάται αν μετρήσω το άκυρο πρωινό γάλα που δεν πίνουν τίποτα).

Εσείς πόσα;

Και για το δωμάτιο μην ανησυχείς... και σε αυτά θα αρέσει η ανεξαρτησία τώρα που έγιναν μεγάλα παιδιά!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες...το Βικτώρια είναι πολύ όμορφο όνομα και θα είναι κρίμα να το κόψετε. Για το Νικόλ από το Νικολέτα το έχω σκεφτεί και γώ, σε περίπτωση που δεν της αρέσει το Νικολέτα...ελπίζω να καταλήξω σύντομα...Όλα τα ονόματα σχεδόν που είπατε μου αρέσουν (εκτός τα σέλινα και τα μαιντανά :-D:-D:-D) το θέμα μου είναι ότι δε μπορώ να πάρω την τελική απόφαση, λές και θα αποφασίσω για το μέλλον του κόσμου!!!!

Όσο για το θέμα του ύπνου εμείς όταν κόψουμε το βραδυνό θα τα πάω στο δικό τους και ήδη κάνω κάποιες προσπάθειες του τύπου να κοιμούνται το μεσημέρι εκεί.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τόσο αίμα επάνω μου δεν έχω δει ποτέ μου, κουκλίτσες μου! Ήμουν και ήσυχο παιδάκι και δεν έκανα επικίνδυνες ζαβολιές, οπότε σήμερα τα έκανα πάνω μου! Πήγα να αδειάσω το σουρωτήρι των μαχαιροπήρουνων και επειδή πήγε να πέσει προς τη μία πλευρά, όπου είχε ξεμείνει μία κουτάλα, έκανα να το πιάσω από την άλλη βιαστικά και δεν είδα το μυτερό μαχαίρι... Το έβαλα ανάμεσα στον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο (ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα). Ευτυχώς, εκείνη την ώρα ερχόταν ο καλός μου, τον παίρνω τηλέφωνο, μου λέει ότι είναι κάτω από το σπίτι. Έλα γρήγορα, του λέω, έβαλα ένα μαχαίρι στο χέρι μου και τρέχει αίμα πολύ! Ήρθε ο καημένος σφαίρα, αλλού τα εμφιαλωμένα νερά, που κουβάλαγε, αλλού τα κασέρια...! Μου βάζει οινόπνευμα και μου λέει, θα τσούξει, αν φρικάρεις, βρίσε με! Τελικά του έδωσα μερικές ελαφριές... Αχ, ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ! Και μου λέει με φυσικότητα, έχεις μια τρύπα τώρα εδώ, πρόσεχε λιγάκι, μην ξαναρχίσει το αίμα! ΦΡΙΚΗ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, Λυδία λένε τη βαφτιστήρα μου τη μεσαία, το θεωρώ κορυφαίο όνομα. Γιορτάζει 20 Μαΐου ή 27 Μαρτίου. Επίσης, Twinsaki, μην δίνεις σημασία, κουκλίτσα μου, το Βικτώρια είναι πολύ μεγαλοπρεπές όνομα. Έτσι να την πείτε κι έτσι να τη φωνάζετε. Μάθαμε τώρα... Το όνομα το φτιάχνουμε εμείς, εμείς του δίνουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αλλιώς όλοι οι Γιώργηδες θα ήταν ίδιοι, όπως και όλοι οι Γιάννηδες και πάει λέγοντας!

rPPrp3.png

AGORAKIA ποτε να μη βαζεις οινοπνευμα σε ανοιχτη πληγη.Μονο οξυζενε,εχει αιμοστατικη δραση,μετα betadine κ αυριο πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ ζητησε steri-strip ειναι αυτοκολλητα ραμματακια να μενει κλειστη η πληγη γιατι με τις δουλειες κ με το πλυσιμο των πιατων ειδικα θα ξανανοιξει.Περαστικα στο χερακι και μακρια απ το μαχαιρακι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Περαστικά Agorakia, το οινόπνευμα είναι μαζοχισμός...τσουουουουζει, άκου τη Γιώτα που ξέρει.

Θα μαζέψω τα επικρατέστερα ονόματα και θα κάνουμε ψηφοφορία....χεχ!!

Προς το παρόν φιλιά και καληνύχτες!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κάτι ήθελα να πω...

Α, ναι, το έχετε ρίξει στη μαγειρική όλες έτσι; Αχ, ήμουν μέσα στην κουζίνα 24 ώρες παλιά... Τώρα ένα φαγητό κι αυτό με το ζόρι! Ωστόσο, τα μπισκοτάκια κανέλλας προχθές ήταν νοστιμούλια, εύκολα και κομψά! Αστεράκια, στο πνεύμα των ημερών :)

Παλιότερα, κάθε Κυριακή έφτιαχνα κέηκ... Το μισό άφηνα στο σπίτι (σε μακρόστενη φόρμα), το μισό στη δουλειά (στρογγυλή φόρμα), για να γλυκαίνω την εβδομάδα! Χώρια τα γεμιστά με μαρμελάδα (κλασικά!) μπισκοτάκια, τα κούκις σοκολάτα (με σκότωναν γι' αυτά στη δουλειά) και άλλα πολλά εμπριμέ :)

Φέτος λέω αυτά τα μπισκοτάκια τα αστερένια να τα κάνω δωράκια... Γίνονται αρκετά σε μία δόση, οπότε θα τα βάλω σε μικρουλάκια βαζάκια (χωράνε μέσα λίγα, έτσι συμβολικά), θα βάλω και κόκκινη κορδελίτσα απ' έξω και θα τα δώσω στους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Παλιότερα το έκανα με χριστουγεννιάτικα πιάτα, τα γέμιζα κουλουράκια, τα έβαζα σε διάφανη ζελατίνα, την έδενα με κόκκινη κορδέλα (σταθερά) και έβαζα επίσης και ένα χριστουγεννιάτικο στολιδάκι! Τώρα δεν προλαβαίνω να τα κάνω αυτά, άσε που πρέπει να αλλάξω και λίγο το θέμα!

Το έκανα και το Πάσχα, με τα κλασικά πασχαλινά κουλουράκια και μέσα έριχνα και μικροσκοπικά σοκολατένια αυγουλάκια! Την κόκκινη κορδέλα, να μην την αναφέρω ξανά (είναι αυτονόητη!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):) )

rPPrp3.png

Επειδή βλέπω συζητάτε για το πότε θα πάτε τα μωρά στα δωμάτια τους..........Εγώ που τα έβαλα μόλις κλείσαν τον δεύτερο μια χαρά παιδιά. Και αμέσως προσαρμοστήκανε και τους άρεσε και πολύ . Τώρα ξετρελαίνονται μόλις τα βάζω στην κούνια τους. Και πλέον έχουν μάθει στο δωμάτιο τους και στα κρεβατάκια τους και δεν κοιμούνται αλλού. Νομίζω ότι πρέπει να μαθαίνουν πως αυτός είναι ο χώρος τους οσο πιο μικρά γίνεται. Γιατί όσο μεγαλώνουν και καταλαβαίνουν μετά είναι λίγο πακέτο. Εντάξει με έφαγε το πέρα δώθε, δεν το συζητώ..........αλλά μάθανε. Καλά όχι ότι τώρα δεν πηγαινοέρχομαι αλλά οκ..........ολα καλά.

Διαφημίσεις

AGORAKIA ποτε να μη βαζεις οινοπνευμα σε ανοιχτη πληγη.Μονο οξυζενε,εχει αιμοστατικη δραση,μετα betadine κ αυριο πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ ζητησε steri-strip ειναι αυτοκολλητα ραμματακια να μενει κλειστη η πληγη γιατι με τις δουλειες κ με το πλυσιμο των πιατων ειδικα θα ξανανοιξει.Περαστικα στο χερακι και μακρια απ το μαχαιρακι!!!!!

Πωπω! Δεν το ήξερα και είσαι το 7ο άτομο, που μου το λέει! (όπως καταλαβαίνετε, το είπα σε όλους)

Και στη δουλειά, που πήγα το απόγευμα (με χρειαζόντουσαν για κάτι), όλοι αυτό μου είπαν, ότι ήταν κουταμάρα το οινόπνευμα... :(

Πού να το ξέρω; Δεν έχω καν οξυζενέ στο σπίτι!

Η κίνηση, που έφαγα, δεν περιγράφεται :mrgreen: Οκτακόσιες ώρες στο αυτοκίνητο (η μέρα σήκωνε Μάκη (και λίίίίγο από Τερζή), το λέω επειδή η Twins θα ρωτήσει σίγουρα τι άκουγα)

Επίσης, σήμερα δεν έχει υπερβολικό κρύο; Κοντεύω να μπω μέσα στο τζάκι και πάλι δεν καταφέρνω να ζεσταθώ :)

rPPrp3.png

Για τη μεταφορά των μωρών, δεν ξέρω τι να πω. Είχαμε αποφασίσει πριν λίγες μέρες να τους πάμε στο δωμάτιό τους, αλλά τελικά ο μπαμπάς τους δεν ήταν ακόμη έτοιμος ψυχολογικά... Έτσι, απλώς φέραμε και τη δεύτερη κούνια μαζί μας, διότι ήταν αναγκαίο πλέον να κοιμάται ο καθένας στη δική του! Πράγματι, είναι πολύ καλύτερα, ο ένας δεν ξυπνάει πια τον άλλο κι έτσι κοιμούνται περισσότερες ώρες. Αυτή είναι και η προϋπόθεση, που χρειαζόμαστε τελικά. Να κοιμούνται συνεχόμενα και να μην γκρινιάζουν στο ενδιάμεσο, ώστε να μην πηγαινοερχόμαστε όλο το βράδυ!

rPPrp3.png

Και Βικτωρία μπορείτε να τη λέτε, πάντως!

Ας ξαναμπώ για λίγο στο τζάκι...

Εσύ έχεις και τζάκι και χώνεσαι και λίγο μέσα........Εμείς που δεν έχουμε? Μην μας κάνεις και ζουλεύουμε.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...