Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μια που λέμε για το ονόματα να πω και εγώ τον πόνο μου

Τα δικά μας τα ονόματα τα ξέρετε. Το πρόβλημα μας είναι το εξής: μας λένε ότι το Βικτωρία, ναι μεν είναι ωραίο και μεγαλοπρεπές αλλά δεν ταιριάζει σε μικρό κοριτσάκι. Μάλιστα, όλοι μου λένε (μέχρι και ο μπαμπας) ότι μόλις λένε το όνομα Βικτωρία τους έρχεται στο μυαλό η εικόνα μιας γριάς και χοντρής (βλ. βασιλισσα Βικτωρία της Αγγλιας). Φυσικά το μαγουλάκι δεν είναι τίποτα από τα δύο.

Οπότε η παρότρυνση όλων είναι να τη φωνάζουμε Βικυ. Αν και δεν έχω κάτι με το όνομα, το Βίκυ είναι πάρα πολύ κοινό. Και δεν μπορώ να βρώ άλλα υποκοριστικά να θυμίζουν παιδάκι.

Μπορώ βέβαια να τη φωνάζω μαγουλού μέχρι να μεγαλώσει, αλλά δεν νομίζω να της πολυαρέσει.....

Συνήθως ένα όνομα που δεν είναι κοινό μας φέρνει στο μυαλό το πρόσωπο αυτού που γνωρίσαμε με αυτό το όνομα. Εμένα πχ μου θυμίζει Βίκτωρ Βικτώρια και συγκεκριμένα την Βουγιουκλάκη... :P:p:p:p

Όταν θα φωνάζετε έτσι την μικρή, πλεον θα σας έρχεται στο μυαλό το γλυκό της προσωπάκι και ούτε που θα σκεφτείτε καμιά γριά :tongue::tongue::rolleyes::rolleyes:

Εμένα προσωπικά μ' αρέσει πολύ το όνομα όπως είναι!!!

RKdwp3.png

Αχ και εμένα μου αρέσει... αλλά μου φαίνεται Jas μου ότι είμαστε οι μόνες.

αν επιμένουν να τη φωνάζουν έτσι, θα το διαπραγματευτώ απ' ευθείας με την ίδια όταν θα πηγαίνει στο σχολείο και θα της μιλήσω για την αξία του βαφτιστικού ονόματος.

Κοιταζα τώρα κάτι χαρτιά και θυμήθηκα ότι σαν αύριο πέρσι έκανα το πρώτο υπερηχογράφημα. Και την ίδια μέρα θα πάω για υπερηχογράφημα το μαγουλάκι....:-D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερουδια!

nunu το νικολετα αν γινει νικολ?

το λυδια παντως κ εμενα μου αρεσει..

οπως επισης κ το ηλεκτρα, το φοιβη, το ιολη..

twins το βικτωρια ειναι πολυυ ωραιο ονομα κ μην ακους κανενα!

33E7p2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εχω χαθεί τελέιως, αλλά μπαίνω που και που και διαβάζψ τα νέα σας!

Λοιπόν για τα ονόματα που λέτε, μαρέσει πολύ το ηλέκτρα! Το Ιόλη μου θυμίζει νερό και το Λυδία μια συμμαθήτρια που δεν την πολυσυμπαθούσα...~Το φοίβη μου φέρνει Ολυμπιάδα στο μυαλό.

Βρε κορίτσια εμένα γιατι μου είπε ο γιατρός μέχρι τον 6 αποκλειστικά μόνο γαλα??

Εχω και την κόρη μου που δεν τρώει! Κάνει παρέα στη μαγουλού!

Διαφημίσεις

Joy τι κανείς;; Καλα είναι τα Joyakia??

Κι Εμείς μέχρι τον 6ο μόνο γάλα!!

Εσεις καλά κάνετε και πίνετε μόνο γάλα μεχρι τον 6ο. Τα θηλάζοντα απαγορεύονται να φάνε κάτι άλλο μέχρι τότε!

Για να το θέσω πιο σωστα: δεν χρειάζεται να φάνε κάτι άλλο μέχρι τον έκτο. Τάδε εφη παιδίατροs!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

δεν προλαβαινω θα πω αυτο και χανομαι!

το βικτωρια ειναι απαιχτο ονομα και στο δικο μου μυαλο εχω κατι απο μεσαιωνα και κατι απο ντελικατες κοπελες εποχης.μην το καταστρεψετε και το κανετε βικυ.κριμα δηλαδη.το βικυ ειναι πολυ ωραιο ονομα αλλα οχι να το βγαλετε απο ενα τοσο ιδιαιτερο οπως το βικτωρια!

age.png

Τwins γιατί επιβεβαίωσα ότι κάθε παιδίατρός λέει τα δικά του? Καλά όχι ότι δεν ισχύει αυτό που λες αλλά έτσι ρωτάω. Εγώ δεν θήλασα καθόλου, τίποτα. Γι αυτό δηλαδή ξεκινανε από τον πέμπτο κρέμες κλπ.? Παίζει ρόλο δηλαδή αυτό?

Το ΒΙΚΤΩΡΙΑ είναι τέλειο. Τι μπαρούφες κάθονται και σου λένε? Αμα είναι να το κάνεις Βίκυ δεν έχει αξία. Δίκιο έχουν τα κορίτσια. :D

Αντιπαραθέτω τα μενου των παιδιάτρων μας. Οχι ως προς το χρόνο, αλλά ως προς τα "πιάτα"

Μεθαύριο αρχίζουμε και κρέμα ρυζάλευρο βανίλια. Το άλλο Σάββατο ξεκινάμε φρουτόκρεμα , την παραπάνω εβδομάδα χορτόσουπα και τέλος χορτόσουπα με μοσχαράκι σε ένα μήνα ακριβώς από τώρα.

Δηλαδή: 5 μηνών βανίλια (συμφωνούμε εδώ)

5 μηνων και 1 εβδομάδας φρουτάκια (και εδώ συμφωνούμε... τι φρούτα σας είπε αλήθεια;)

5 μηνών και 2 εβδομάδων χορτόσουπα (εμείς καθόλου χορτόσουπα, αντί γι' αυτό στον 6ο κοτο-χορτόσουπα)

6 μηνών μοσχαρόσουπα (άγνωστο εμείς πότε, μάλλον από τον 7ο)

Εν κατακλείδι.... μάλλον δεν υπάρχει σωστό και λάθος!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

hi!

κ εμεις θα παμε next week γιατρο για εμβολια+synagis,οποτε θα μας πει κ τα της διατροφης..

λεμε μετα τις γιορτες να τα παμε κ στο δωματιο τους..αν κ δε ξερω, τα συνηθισα κ καπως θα μου κανει! νομιζω θα πηγαινω συνεχως το βραδυ να τα τσεκαρω..

33E7p2.png

hi!

κ εμεις θα παμε next week γιατρο για εμβολια+synagis,οποτε θα μας πει κ τα της διατροφης..

λεμε μετα τις γιορτες να τα παμε κ στο δωματιο τους..αν κ δε ξερω, τα συνηθισα κ καπως θα μου κανει! νομιζω θα πηγαινω συνεχως το βραδυ να τα τσεκαρω..

Τόσο γρήγορα? Νομίζω ότι εγώ αν τα πάρω σε άλλο δωμάτιο, από το άγχος δεν θα κοιμάμαι καθόλου. Άσε που πρέπει εμείς πρώτα να τα μάθουμε να κοιμούνται στο κρεβάτι τους και μετά για το υπνοδωμάτιο βλέπουμε... :tongue::tongue::tongue:

Από τον νέο χρόνο που θα ξεκινήσουμε κρέμες θα αρχίσουμε να κοιμόμαστε στις κούνιες!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...