Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ, Στελλίτσα όλα τα γάλατα τα έχω δοκιμάσει... μα κυριολεκτικά όλα (εκτός τα βιολογικά)... το ένα μας ζόριζε γιατί ήταν πηχτό, το άλλο μας έκανε κολικούς, όλα μας έκαναν δυσκοιλιότητα... αυτό που πίναμε τους τελευταίους 4 μηνές δεν ήταν τίποτα από τα παραπάνω, αλλά δεν είδα όμως να το πίνουν και με ιδιαίτερη χαρά... οπότε απλά συμβιβάστηκα με την ιδέα και περιμένω εναγωνίως το γάλα β' βρεφικής ηλικίας. Το S-26 II στην Ελλάδα μόνο στα φαρμακεία δεν πωλέιται;

Αυτό με τις τιμές ακούγεται πολύ καλό... και τώρα μάλιστα που θα ανέβει και ο ΦΠΑ η διαφορά θα γίνει ακόμα πιο αισθητή.

Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως, από εδώ και πέρα συνέχεια θα έχουμε και καινούριες τροφές. Τα στελλομωράκια πως δέχτηκαν τη μετάβαση από τη γλυκιά κρέμα στο ξυνό γιαουρτάκι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι μόνο σε φαρμακεία πωλείται εδώ, ενώ στην Κύπρο παντού σε όλα τα supermarket. Δεν ήθελαν στην αρχή το γιαούρτι γιατί ήταν και κρύο και ξινό και απ'όλα. Στην αρχή τους το ανακάτευα με φαριν λακτέ και το έδινα με μπιμπερό με μεγάλη τρύπα και σιγά σιγά τους το έδινα με κουτάλι και τώρα τους βάζω και αβοκάντο μέσα:))

έφυγα πάω να τα βγάλω βόλτα γιατί κλαίνε

φιλάκια

Καλημέρα και από εμάς κοριτσια. Τι κάνετε? Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο και είμαστε μια χαρά. Κάναμε και το εμβολιάκι μας . Κλάψαμε λίγο αλλά μετά ήμασταν οκ. Το βάρος μας είναι 6770 και 5770 αντίστοιχα. Ένα κιλό ακριβώς διαφορά. Ο άντρας βέβαια είναι ο βαρύτερος και 66 πόντους ενώ η μπεμπούλα 63. Είναι πιο μινιόν. Κατά τ'αλλα μια χαρά. Μεθαύριο αρχίζουμε και κρέμα ρυζάλευρο βανίλια. Το άλλο Σάββατο ξεκινάμε φρουτόκρεμα , την παραπάνω εβδομάδα χορτόσουπα και τέλος χορτόσουπα με μοσχαράκι σε ένα μήνα ακριβώς από τώρα. Αύριο έχουμε μηνογενέθλια. Κλείνουμε τον πέμπτο και μπαίνουμε στον έκτο.

Πείτε κι εσείς κανένα νέο..............:D

Καλημέρα κοριτσια και μωράκια!!!

επιμένεις witch στο Λυδια ε? και με τη σύμφωνη γνώμη της jas...Δηλαδή το Νικολέτα οχι??? το Νιόβη??? τι σας λέει?

Χρόνια πολλά στα nufakia μας!!!

9 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου glorr!εμεις αρχιζουμε κρεμα 6 γεναρη!ειμαστε 68 εκ και 6800 και η μικρη (τουμπανο) 66 εκ και 6500!!!

A μας περνάτε. Μπράβο μια χαρούλα είστε. Α στην γιορτή μου ξεκινάτε κρεμούλες ε? Ωραίαααααααααααααααα..........

Το Λυδία τέλειοοοοοοοοοοοοοοοο.................Κι εγώ αυτό ήθελα για την μπεπούλα μας αλλά ο μπαμπάς μας δεν θέλει. Θέλει να βγάλει τον μπαμπά του. Γκρρρρρρρ.............

Διαφημίσεις

Εμένα από γυναικεία μου αρέσουν τα ονόματα Εβελίνα, Λυδία, Ελισάβετ, Βικτώρια (όπως της twins)!!! Δίνω καμιά ιδέα! :)

Εμένα μου αρέσει πολύ και το Αριάδνη, το Νεφέλη, το Δανάη. το Μυρτώ.........

Καλέ ούτε καλησπέρα δεν είπα..τι αναίσθητη...

Καλησπέρα λοιπόν, τι κάνετε???

Έφτιαχνα σπανακόπιτα και την έκανα με διαλείμματα γιατί φωνάζανε και τα μικρά. Έχασα τα μυαλά μου...

Twins, άκυρα τα τυροπιτάκια τελικά. Μου έφερε η μάνα μου σπανάκι και έτσι έβαλα σε προτεραιότητα την πίτα και θα κάνω αύριο-μεθαύριο τα τυροπιτάκια.

RKdwp3.png

Μια που λέμε για το ονόματα να πω και εγώ τον πόνο μου

Τα δικά μας τα ονόματα τα ξέρετε. Το πρόβλημα μας είναι το εξής: μας λένε ότι το Βικτωρία, ναι μεν είναι ωραίο και μεγαλοπρεπές αλλά δεν ταιριάζει σε μικρό κοριτσάκι. Μάλιστα, όλοι μου λένε (μέχρι και ο μπαμπας) ότι μόλις λένε το όνομα Βικτωρία τους έρχεται στο μυαλό η εικόνα μιας γριάς και χοντρής (βλ. βασιλισσα Βικτωρία της Αγγλιας). Φυσικά το μαγουλάκι δεν είναι τίποτα από τα δύο.

Οπότε η παρότρυνση όλων είναι να τη φωνάζουμε Βικυ. Αν και δεν έχω κάτι με το όνομα, το Βίκυ είναι πάρα πολύ κοινό. Και δεν μπορώ να βρώ άλλα υποκοριστικά να θυμίζουν παιδάκι.

Μπορώ βέβαια να τη φωνάζω μαγουλού μέχρι να μεγαλώσει, αλλά δεν νομίζω να της πολυαρέσει.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...