Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χμ... είχα κάνει έρευνα και στις κρέμες γιατί φοβόμουν ότι δεν θα τρώνε τίποτα, αλλά μάλλον συνέβη το αντίθετο.

Και είχα σκαρφιστεί και διάφορα τεχνάσματα και πιάσανε όλα! Εντυπωσιάστηκα.

Βέβαια, ίσως έχει σχέση ότι μισούσαν το γάλα και η κρέμα τους φάνηκε απίστευτη λιχουδιά!

Twins για κάνε μας μια υπενθύμιση για τις κρέμες και τις ζάχαρες..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τάδε έφη ντόκτορ: η κρέμα μας (βανίλια- ρυζάλευρο) δεν πρέπει να περιέχει ζάχαρη!

Σημειωτέον: δεν μας πρότεινε συγκεκριμένη μάρκα.

Και λογικό είναι γιατί οι περισσότεροι παιδίατροι λένε όχι στη ζάχαρη στον 1ο χρόνο. Επίσης (αυτή είναι δική μου γνώμη) στους μεγάλους η ζάχαρη δημιουργεί εθισμό... Παρ' όλα αυτά (για να εκφραστεί και η αντίθετη άποψη), οι κρέμες με ζάχαρη είναι οι πιο θρεπτικές από άποψη θερμίδων.

Επί της ουσίας: όλες οι κρέμες περιέχουν κάποιο γλυκαντικό, είτε είναι ζάχαρη, είτε σακχαρόζη, είτε μαλτοδεξτρίνη είτε σουκρόζη κλπ.

Καταλήξαμε σε nutricia & milupa. Δεν βρήκα διαφορά σε αυτές τις δύο... Μάλιστα, αν μπείτε στο site τους, θα σας στείλουν δείγματα & κουπονάκια.

Αν θέλετε και άλλες πληροφορίες, στη διάθεσή σας!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ε για τη διπλή πάνα έχω να πώ ότι κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Με την εγκυμοσύνη και τώρα με τα παιδιά κατάλαβα ότι η Ιατρική είναι κάτι "υποκειμενικό"!!! Δεν υπάρχουν κανόνες...ότι νομίζει ο καθένας...κράζω τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι πέφτει αρκετό δούλεμα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εμείς βγάλαμε τη δεύτερη πάνα τον 3ο μήνα. Κάναμε εδώ και τον υπέρηχο και μας ζήτησε ο ορθοπεδικός να το επαναλάβουμε σε κανένα μήνα. Νομίζω όμως ότι απλά είναι θέμα χρημάτων. Ο παιδίατρος ελέγχει κάθε φορά και βλέπει πώς τα πάνε. Κάποια στιγμή, όταν ξαναέρθω Αθήνα θα κάνω έναν υπέρηχο για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο αν και είναι κάπως περιττό...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

giota μηπως στο κειμενακι της προκλησης ειναι πιο σωστο το 'της μαμας κ του μπαμπα μας"?

με το καλο κοριτσακι!θα σαι η πρωτη απο μας που βαφτιζει τα ζουζουνινια της!!! να μας πεις κ εμπειρια!!!

πως γινεται?τελειωνει η βαφτιση του ενος κ μετα αρχιζει του δευτερου? καπως ταυτοχρονα??ιδεα δεν εχω!

σε εποχες δυσκολες για ολους οπως αυτη,οικονομικα εννοω, ενα κερασματακι στο προαυλιο κ ακομη καλυτερα ενα κοκτεηλ παρτακι ειναι σουπερ λυση νομιζω κ εγω..

33E7p2.png

κ ναι,ειμαστε 5μηνων!!!!!

ακομη μονο γαλατακι πινουμε ομως..

απ οτι θυμαμαι twins k giota εχουν ξεκινησει κρεμες..

κ giota ειστε κ μικροτεροι μας..ηλικιακα γιατι για να σας φτασουμε σε βαρος...

33E7p2.png

εχουμε νικολα κ χρηστο (ολγα)

βικτωρια κ φιλιππο (twins)

κωνσταντινος κ ? (nunu)

κωνσταντινος κ ? (glorr)

κωνσταντινος κ αριαδνη (nufi)

λετε το κωνσταντινος να ειναι το νεο γιαννης???

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουλίνια!!!!!!

Είμαι πολύ στενοχωρημένη διότι ο μπαμπάς είναι πάλι άρρωστος.... ενώ τα τουινσάκια δεν ξύπνησαν καθόλου το βράδυ, ο καημένος ο μπαμπάς ξύπνησε και 20 φορές!!!!! Τι θα τον κάνω; Μήπως την επόμενη φορά να πω του παιδιάτρου να του κάνει και αυτού ένα εμβολιάκι;:P

Οσο για τις βαφτίσεις... βρε κορίτσια, γιατί δεν έρχεστε όλες να τα βαφτίσουμε στην Κρήτη; Αν έχουμε τόσες βαφτίσεις μαζί θα μας πάει 8 ευρώ το άτομο (για τέτοια οικονομία κλίμακος μιλάμε). Και θα έχει και γαμοπίλαφο!

Και για να μην ξεχαστώ.... ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ NUFAKIA!!!!!! Και για να κάνω και εγώ μέτρημα.... 1 μηνας μέχρι τις κρέμες!

Και τώρα σκέφτομαι... μήπως τελικά έχω κάνει μετάθεση των δικών μου "μου αρέσει" στα παιδιά μου; Δηλαδή μήπως λέω "μου αρέσει η κρέμα, μου αρέσουν τα φρούτα", οπότε γίνομαι πιο συνεπής στο τάισμα και το τρώνε και αυτά; Ενώ από την άλλη λέω "το γάλα τους είναι απαίσιο, μυρίζει γρασίδι", οπότε όταν δεν το πιούν τα δικαιολογώ απόλυτα; Μήπως τελικά το ερώτημα μου "γιατί δεν τους αρέσει το γάλα" μπορεί να απαντηθεί απλά με την πρόταση "γιατί δεν αρέσει στη μαμά";

Πολύ φιλοσόφησα για σήμερα. Κατά τα άλλα καλά... θα πάω να κάνω την πρώτη μου έρευνα για τα γάλατα (για σας δουλεύω καλε).:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ναι και εμείς έχουμε Κωνσταντίνο!¨:)

Όσον αφορά τις κρέμες εγώ έδινα την κρέμα βανίλια Γιώτης και αργότερα φαριν λακτέ Νestle.Τώρα βέβαια δεν τρώμε καμιά από αυτές το απόγευμα γιατί τρώμε το γιαούρτι το ξινό με την πέτσα με λίγα μιράντα παπαδοπούλου μέσα.

Στην βάπτιση εδώ στην Αθήνα δώσαμε 35 ευρώ το άτομο, ήταν πολύ ωραία αλλά ευτυχώς είχαμε ούτε 100 άτομα...

twins από γάλα εμείς δίνουμε το s26 και το πίνουμε. Έχεις αλλάξει μάρκα μπας και το πιουν? Μου ρχεται μια κούτα γάλα τώρα μαζί με τους γονείς μου (γιατί αν θυμάστε το παίρνουμε μισή τιμή από εκεί... 11 ευρώ εδώ-6 ευρώ εκεί)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...