Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!

Giota, όταν έμενα Δάφνη, στο πρώτο σπίτι, Ζωοδ. Πηγής και Μπακνανά (έμενα Δάφνη από το '96), η ενορία μου ήταν ο Άγιος Γεώργιος! Αλλά και μετά που άλλαξα σπίτι, πάλι εκεί πήγαινα! Είναι εκεί και ένας ιερέας, που συμπαθώ πολύ, ένας νέος άνθρωπος...! Πολύ χάρηκα που θα κάνεις εκεί τις βαφτίσεις των παιδιών σου!

Το σπιτι μου ειναι 50 μετρα απο την εκκλησια,στην οδο Μαρκοπουλιωτη αν ξερεις.Εκει παντρευτηκα,εκει σαραντησα τον Τασο κ εκει τον βαφτισα.Για αυτο θελω κ τα διδυμα να βαφτιστουν εκει!!!!!Ενας ιερεας που λες πρεπει να ειναι ο Αρχιμανδριτης.Για να τον ξεχωρισεις το καπελλο που φοραει ειναι με "ουρα".Δεν ειναι τα μικρα τα κλασσικα των παπαδων.Αυτοι ειναι κ ανυπαντροι!

Giota φοβερό το κειμενάκι της βάφτισης!! Απ' ότι κατάλαβα θα βάλεις διαφορετικούς νονούς ε?

Ναι διαφορετικους νονους!!!!

Απλα δε θα κανουμε τραπεζι γιατι ειχαμε κανει στον Τασο κ ειναι πολλα τα λεφτα!Μονο μετα τη βαφτιση θα παμε να φαμε οι γονεις,τα αδερφια κ οι κουμπαροι!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε? Είστε καλά? Κι εμείς σήμερα στις 5.30 πάμε για εμβόλιο. Ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα. Κλάματα κλπ κλπ.............. Δεν ξέρω όμως τι να τους φορέσω, τι ρούχα. Έχει κρύο σήμερα έξω. Να βάλουμε σκουφακια και τα σχετικά?

Καλημέρα κι από μας!!!

Giota τον υπέρηχο ισχίων νομίζω δε χρειάζεται να τον κάνετε αν σου το λένε οι παιδίατροι σου. Εμάς η παιδίατρος που έρχεται στο σπίτι μας είχε πει να το αφήσουμε αλλά η παιδίατρος του ΙΚΑ που κάναμε το εμβόλιο 1 μήνα μετά είπε να πάμε. Απ ότι καταλαβαίνεις ο καθένας τα δικά του. Ο ορθοπαιδικός που είδαμε χτες αν και δε μου το είπε καθαρά τα εξέτασε και με ρώτησε ποιος μας είπε ότι χρειαζόμαστε υπέρηχο, σαν να υπονόησε ότι δε χρειαζόταν.. Τρέχα γύρευε...Όσο για το κειμενάκι της βάφτισης τέλειο!!! Θα προσπαθήσουμε να ρθούμε στην βάφτιση!!!!!

Και εμείς για βάφτιση στον χρόνο λέμε περίπου τον Σεπτέμβρη, τραπέζι όσο και να θέλουμε δύσκολο αλλά θα κεράσουμε τα γλυκάκια μας έξω από την εκκλησία. Αν βρώ κανένα εκκλησάκι με προαύλιο εδώ κοντά θα είναι τέλεια. Twins θέλω ιδέες, πολύ μου άρεσε το κοκτεϊλ πάρτυ!!!

Κατα τάλλα το κρύωμα συνεχίζεται...τα ματζούνια που είναι τώρα που τα χρειάζομαι???? witch!!!!

Glorr φόρα τους τα πάντα!!! σκουφιά κασκώλ!!! κάνει κρύυυυυυο!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

edit...Γιατί έχω κολήσει και γράφω τον ορθοπεεεεεδικό, ορθοπαιδικό δε ξέρω, συνέχεια το κάνω αυτό το λάθος!!! edit....

Ξέχασα να πώ ότι τα ισχία μας είναι μια χαρά, βγάλαμε τη δευτερη πάνα!!!! αιματολογικώς όμως που εξεταστήκαμε η αιμοσφαιρίνη είναι ακόμα χαμηλά....κλάψ

10 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ερωτήσεις- διαπιστώσεις κλπ

Κατ' αρχήν καλησπέρα!

Και οι ερωτήσεις-διαπιστώσεις

1. Ο παιδίατρος μου είπε ότι η μέθοδος της διπλής πάνας είναι πλέον ξεπερασμένη και ουσιαστικά δεν βοηθάει σε κάτι. Βλέπω όμως ότι σε αρκετές από εσάς το είπαν

2. Για τη βάφτιση: Απο διαφορες ερωτήσεις που έχω κάνει (στην Κρήτη όμως), μπορείς να βρεις μενού με 10-12 ευρώ το άτομο και με 18 κάνεις φοβερό μενού. Καλά, μη φανταστείτε δεξίωση, αλλά κάτι το αξιοπρεπες. Επειδή λέτε ότι εδώ είναι πολύ ακριβά, τι τιμές παίζουν;

3. Το κοκτέιλ πάρτι είναι φοβερό. Φανταστικό. Ειδικά αν επιλέξετε κάποιο εκκλησάκι σε βουνο ή με θέα τη θάλασσα, το κοκτέιλ είναι καλύτερο από το καλύτερο κτήμα. Και υπάρχουν πολλά catering που τα κάνουν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ερωτήσεις- διαπιστώσεις κλπ

Κατ' αρχήν καλησπέρα!

Και οι ερωτήσεις-διαπιστώσεις

1. Ο παιδίατρος μου είπε ότι η μέθοδος της διπλής πάνας είναι πλέον ξεπερασμένη και ουσιαστικά δεν βοηθάει σε κάτι. Βλέπω όμως ότι σε αρκετές από εσάς το είπαν

2. Για τη βάφτιση: Απο διαφορες ερωτήσεις που έχω κάνει (στην Κρήτη όμως), μπορείς να βρεις μενού με 10-12 ευρώ το άτομο και με 18 κάνεις φοβερό μενού. Καλά, μη φανταστείτε δεξίωση, αλλά κάτι το αξιοπρεπες. Επειδή λέτε ότι εδώ είναι πολύ ακριβά, τι τιμές παίζουν;

3. Το κοκτέιλ πάρτι είναι φοβερό. Φανταστικό. Ειδικά αν επιλέξετε κάποιο εκκλησάκι σε βουνο ή με θέα τη θάλασσα, το κοκτέιλ είναι καλύτερο από το καλύτερο κτήμα. Και υπάρχουν πολλά catering που τα κάνουν.

1.Kαι σε μενα ειχανε πει για τη μεθοδο διπλης πανας αλλα το εκανα για ελαχιστο διαστημα.

2.Για 150 ατομα ειχαμε πληρωσει 3000 ευρω στη βαφτιση του Τασου.

3.Αρκει να παρετε αδεια απο την εκκλησια.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα να σε ρωτήσω κάτι μια που σε βρίσκω εδώ και τα έχεις και πρόσφατα;

Πήρα τωρά τον παιδίατρο να μου πει τι να κάνω όταν θα κλείσουμε τον 6ο μήνα (σε 5 μέρες δηλαδή). Λοιπον, εκτός από αλλαγή του γάλακτος, μου είπε ότι θα τρώμε κοτόπουλο με λαχανικά. Γενικώς όμως, απ' ότι εχω διαβάσει συνήθως ξεκινάνε από σκέτα λαχανικά.

Μπερδεύτικα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κανονικα ξεκινας με σκετα λαχανικα για να μην τους πεσει βαρυ στο στομαχι.

Μπορεις ομως να τα βρασεις σε ζωμο απο κοτοπουλο.

Στον 7ο ξεκινανε κοτοπουλο κ μοσχαρι

Στον 8ο το ψαρι

Μετα τον χρονο αυγο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αυτό φοβάμαι και εγώ... μην τους πέσει βαρύ το κοτόπουλο με τα χορταρικά.

Ασε που είναι και απαίσια η γεύση του λιωμένου κρέατος. Μπλιάχ!

Για γάλα μάλλον το almiron 2, αλλά φυσικά θα κάνω και την κλασική ερευνα αγοράς, διοτι με το γάλα τα πάμε πολύ άσχημα...

Τα δικά σου τρώνε; Γιατί τα δικά μου είναι τα πιο περίεργα παιδια του κόσμου. Τρώνε τα πάντα εκτός από γάλα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εμενα τρωνε μονο γαλα...κρεμα γιοκ...ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.Θα τα παω στις 21 στον παιδιατρο να μου δωσει το οκ να ξεκινησω φρουτα μπας κ τα φανε.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Χμ... είχα κάνει έρευνα και στις κρέμες γιατί φοβόμουν ότι δεν θα τρώνε τίποτα, αλλά μάλλον συνέβη το αντίθετο.

Και είχα σκαρφιστεί και διάφορα τεχνάσματα και πιάσανε όλα! Εντυπωσιάστηκα.

Βέβαια, ίσως έχει σχέση ότι μισούσαν το γάλα και η κρέμα τους φάνηκε απίστευτη λιχουδιά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...