Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι στη βάφτισή μας θα είμαστε 13 μηνών. Και από νονούς ακόμα δεν έχουμε καταλήξει...

Αν δεν τσακωθούμε μεταξύ μας στο τέλος, καλά θα είναι...

A εσείς πότε βαφτίζεστε? Εμείς κλείσαμε στην επέτειο του γάμου μας. Καιτην ίδια μέρα έχουν επέτειο και οι νονοί της μπεμπουλας μας. Όλα μαζί. Χαχαχαχαχα...................... :P

πολύ ωραία ημερομηνία. Οπότε σας ταίριαξε καλά.

Εμείς τέλος Ιουλίου θα βαφτιστούμε, Θεού θέλοντος.

Τελικά με τη βάφτιση που ήσουν εσύ νονα και αναβλήθηκε τι έγινε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

πολύ ωραία ημερομηνία. Οπότε σας ταίριαξε καλά.

Εμείς τέλος Ιουλίου θα βαφτιστούμε, Θεού θέλοντος.

Τελικά με τη βάφτιση που ήσουν εσύ νονα και αναβλήθηκε τι έγινε;

Αναβλήθηκε για λίγο καιρό αλλά τελικά έγινε. Στις 19 Σεπτέμβρη. Όλα καλά. Μια χαρά. Πήρα καιτα ζουζούνια και πήγα. Ωραία ήταν. Εδώ Αθήνα θα βαφτιστείτε? Εμείς ναι. Πω πω. Όσο σκέφτομαι τα έξοδα τρελαίνομαι. Και μάλλον τραπέζι δεν μας κόβω να κάνουμε. Είναι πολύ δύσκολα. Αλλά εντάξει δεν πειράζει. Τι να κάνουμε? Αν και θα ήθελα η αλήθεια είναι αλλά οκ. Θα το ξεπεράσω. Αφού δεν μπορω................:(

στην Κρήτη θα την κάνουμε.

Τραπέζι θα κάνουμε σίγουρα, δεν γίνεται άλλωστε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια φτηνή ταβερνούλα, όχι κάτι το πολύ σπέσιαλ.

Αν δεν θέλετε να κάνετε τραπέζι, μπορείτε να κάνετε ένα κοκτέιλ έξω από την εκκλησία αν έχει προαύλιο, ή να μοιράσετε παγωτά και λουκουμάδες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

στην Κρήτη θα την κάνουμε.

Τραπέζι θα κάνουμε σίγουρα, δεν γίνεται άλλωστε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια φτηνή ταβερνούλα, όχι κάτι το πολύ σπέσιαλ.

Αν δεν θέλετε να κάνετε τραπέζι, μπορείτε να κάνετε ένα κοκτέιλ έξω από την εκκλησία αν έχει προαύλιο, ή να μοιράσετε παγωτά και λουκουμάδες.

Κρήτη ε? Ωραία.Ποιος είναι από εκεί?

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να γίνει. Και εγώ είμαι λίγο των άκρων. Με την έννοια του ότι ή θα κάνω αυτό που θέλω ή δεν κάνω καθόλου. Δεν θέλω μισά πράγματα. Ή θα το κάνω δηλαδή έτσι όπως μου αρέσει ή προτιμώ τίποτα. Είμαι λίγο σπαστικό. Το ξέρω.........

Κρήτη ε? Ωραία.Ποιος είναι από εκεί?

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να γίνει. Και εγώ είμαι λίγο των άκρων. Με την έννοια του ότι ή θα κάνω αυτό που θέλω ή δεν κάνω καθόλου. Δεν θέλω μισά πράγματα. Ή θα το κάνω δηλαδή έτσι όπως μου αρέσει ή προτιμώ τίποτα. Είμαι λίγο σπαστικό. Το ξέρω.........

Και οι δύο!

Χμ.... μπορείς να βρεις υπέροχες και πολύ οικονομικές λύσεις... Εχω πάει σε βάφτιση με κοκτέιλ στο προαύλιο και ήταν φανταστικά.

Απ' την άλλη, αν το καλοσκεφτείς, μετά τη βάφτιση είθισται να βγάζεις για φαγητό τους κουμπάρους και τους γονείς. Αφού έτσι κι αλλιώς θα κάνετε το τραπέζωμα, γιατί δεν καλείτε γενικώς λίγους και καλούς για να κάνετε το κέφι σας;

Μην το πάρεις στραβα αυτό που θα πω τώρα, αλλά υπάρχει κόσμος που παρεξηγείται αν δεν υπάρχει έστω ενα κερασματάκι μετά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωω..........................Πάω να την πέσω. Θα τα πούμε αύριο...........Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα μαζί με τα μπεμπάκια μας. Αύριο πάλι εδώ για συνέχεια της συζήτησης περί βαφτίσεων. Μην εξαφανιστείς................... εξαφανιστείτε............Φιλάκιαααααααααααααααα.......................

Και οι δύο!

Χμ.... μπορείς να βρεις υπέροχες και πολύ οικονομικές λύσεις... Εχω πάει σε βάφτιση με κοκτέιλ στο προαύλιο και ήταν φανταστικά.

Απ' την άλλη, αν το καλοσκεφτείς, μετά τη βάφτιση είθισται να βγάζεις για φαγητό τους κουμπάρους και τους γονείς. Αφού έτσι κι αλλιώς θα κάνετε το τραπέζωμα, γιατί δεν καλείτε γενικώς λίγους και καλούς για να κάνετε το κέφι σας;

Μην το πάρεις στραβα αυτό που θα πω τώρα, αλλά υπάρχει κόσμος που παρεξηγείται αν δεν υπάρχει έστω ενα κερασματάκι μετά.

Θα σου απαντήσω αύριο για αυτά που μου λες γιατί τώρα είμαι κομμάτια. Και ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όμως. Ειλικρινά. Γιατί να το πάρω στραβά βρε? Κουβέντα κάνουμε...........Μην τρελαίνεσαι. Θα σου πω αύριο λεπτομέρειες...............

Αχ, πάλι μόνη μου θα μείνω...

Κοιμήθηκαν και τα τουινσάκια.... και εμένα βουίζει το κεφάλι μου από τις χίλιες φορές που άκουσα για την καμήλα που μασάει φύλλα, για το βεζύρη που έτρωγε πολύ, για τον κατεργάρο, κλπ, κλπ....΄πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά βέβαια....

Πάω και εγώ να ξεκουραστώ... σιγά-σιγά...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ, πάλι μόνη μου θα μείνω...

Κοιμήθηκαν και τα τουινσάκια.... και εμένα βουίζει το κεφάλι μου από τις χίλιες φορές που άκουσα για την καμήλα που μασάει φύλλα, για το βεζύρη που έτρωγε πολύ, για τον κατεργάρο, κλπ, κλπ....΄πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά βέβαια....

Πάω και εγώ να ξεκουραστώ... σιγά-σιγά...

Εεεεεεπ!!!! :)

rPPrp3.png

Μπήκα για ένα "γεια" στα γρήγορα! Βλέπαμε τη "Χριστουγεννιάτικη ιστορία"... Τι συγκινητικό. Δεν το είχα δει ποτέ...

Και τώρα πάμε για τάισμα! Το θέμα "βάπτιση" με ενδιαφέρει πολύ, αν και είναι ακόμη νωρίς για μας! Θα το αναλύσουμε διεξοδικά, ωστόσο!

Giota, όταν έμενα Δάφνη, στο πρώτο σπίτι, Ζωοδ. Πηγής και Μπακνανά (έμενα Δάφνη από το '96), η ενορία μου ήταν ο Άγιος Γεώργιος! Αλλά και μετά που άλλαξα σπίτι, πάλι εκεί πήγαινα! Είναι εκεί και ένας ιερέας, που συμπαθώ πολύ, ένας νέος άνθρωπος...! Πολύ χάρηκα που θα κάνεις εκεί τις βαφτίσεις των παιδιών σου!

rPPrp3.png

μπηκα για μια γρηγορη καλημερα γιατι φευγω για δουλεια.ειστε καλα?εμεις εχθες ειχαμε παιδιατρο και ξερετε τι εγινε?ΔΕΝ ΚΛΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

λογικα ουτε το βραδυ θα τα πουμε γιατι γιορταζει η κουνιαδα μου.εχουμε καμια ελευθερια?

φιλιαααα

age.png

Καλημέρα girls!!

witch καλή δουλειά!!

Giota φοβερό το κειμενάκι της βάφτισης!! Απ' ότι κατάλαβα θα βάλεις διαφορετικούς νονούς ε? Εμείς πάλι, θα έχουμε τους ίδιους.

Σκεφτόμαστε καλοκαιράκι, Ιούνιο ή Ιούλιο. Κι εγώ προτιμώ να γίνεται νωρίς η βάφτιση λόγω θείας κοινωνίας αλλά δεν θέλω να γίνει Χειμώνας, οπότε θα κοντεύουμε να χρονίσουμε :) Όσο για το μετά... συνηθίζουν να κάνουν γλέντι με ζωντανή μουσική και φαγητό ή μπουφέ. Εγώ πάλι δεν θέλω γλέντια, είναι κουραστικό για τα μωρά. Το πολύ πολύ ένα μπουφέ σκέφτομαι!! Αλλιώς μόνο γλυκά! Θα δούμε...έχουμε χρόνο ακόμα..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...