Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Για τα ισχύα και εμένα το ίδο μου είπε ο παιδίατρος ότι τώρα είναι εντάξει, αλλά το standard procedure είναι να γίνονται κάποιοι υπέρηχοι. Ο δικός μας μας είπε ότι τα χαλαρά ισχύα κάνουν ένα χαρακτηριστικό "κλακ" όταν ανοίγεις τα ποδαράκια.

Εμάς πλέον στηρίζονται στα ποδαράκια, οπότε μάλλον το ξεπεράσαμε. Ολα μας καλά, εκτός φυσικά από το γάλα. Υπομονή μέρες.

Jas, θέλω και εγώ τυροπιτάκια!

Γιώτα νομίζω ότι σήμερα και αύριο είναι κακές μέρες για δουλειές. Και εγώ την πάτησα σήμερα, οπότε όλες οι δουλειές πάνε πλέον για μεθαύριο. Υπομονή....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι θα παω Παρασκευη,εδωσε παραταση ο ΟΓΑ στις πληρωμες μεχρι τις 20 του μηνα.

Αν δεν παω τωρα να τα παρω θα τα παρω Φεβρουαριο,πανε αναδρομικα για το επομενο διμηνο,δε γυρνανε στα κεντρικα......

Για τα ισχια ο παιδιατρος δε μου ειπε για υπερηχο.

Απλα ο Χρηστος ειχε μια κρυψορχια κ μου ειχε πει στο μαιευτηριο ο παιδοχειρουργος οτι οταν γινει 4 μηνων να παω να κανει ενα υπερηχο οσχεος.Πραγμα που δεν εκανα.

Τωρα που εχω κοπελα στο σπιτι θα κανονισω να τον παω στο παιδιατρικο του ΙΑΣΩ.

Αν και εχει κατεβει το "μπαλακι" του γιατι το παρακολουθουσαμε με τον παιδιατρο κ μπορω να το ψηλαφησω κιολας,γι αυτο το εχω αμελησει.Αλλα ειναι κατι που πρεπει να γινει για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Το ίδιο και εμείς ... για επανάληψη την Παρασκευή (υπερηχο νεφρών στη μπεμπα).... μας έμεινε απο την περίδο που δεν έτρωγε και την τρέλανα στις εξετάσεις, οι οποίες φυσικά δεν έδειξαν τίποτα. Παρ' αυτά πρέπει να επαναλάβουμε το υπερηχογράφημα... Αλλά δεν αγχώνομαι πια γιατί τώρα τρώει (οτιδήποτε άλλο εκτός από γάλα).

Γιώτα, φασαρία με αυτό το επίδομα ε; Τουλάχιστον είναι ευπρόσδεκτο τέτοιες μέρες... αντικαθιστά το δώρο που δεν παίρνουμε πια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

as usual... βλεπουμε βιντεακια με το μπεμπη!

Εσεις τι κάνετε;

Τι βιντεάκια βλέπετε βρε? Εγώ μόλις γύρισααπό την δουλειά. Τα μωρουλίνια κοιμούνται. Τα είχε κάνει μπάνιο ο μπαμπάς τους και είναι έτοιμα...............

Τραγουδάκια στο youtube βλέπουμε. Τους αρέσουν πάρα πολύ....

Ξανάρχισες κανονικά τη δουλειά ε; Μπράβο βρε θηρίο!

Και μπράβο και στο μπαμπα που σε βοηθάει!

Ε ναι ξαναρχισα. Τι να κανω? Ουφφφφφφφ...............Ναι ναι ο μπαμπάς μας μας βοηθάει πολύ πολύ. Ε συγνωμη. Τι τον έχουμε? Για να κάθεται? Χι χιχιχιχι. Εγώ τα έχω όλη την ημέρα κι εκείνος τα απογεύματα που λείπω εγώ. ................. Εσας δεν σας βοηθάει ο μπαμπάς σας?

Ναι, δεν λέω, βοηθάει όσο μπορεί, ειδικά τα σ/κ που έχει χρόνο.

Το μόνο αρνητικό του είναι ότι τον πιάνει πανικός καμια φορά και δεν ξέρει τι να κάνει. Γελάω πολύ τότε γιατί έχει πολλή πλάκα (με την καλή έννοια):P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τυχερες μανουλες!!!!!Που σας βοηθανε κ οι μπαμπαδες...εμας μονο πιπιλα μας βαζει,ουτε γαλα δε μας δινει!!!!!!Περιμενουμε την μαμα!!!!

Twins ναι ειναι λιγο ταλαιπωρια μ αυτο το επιδομα,αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα το παρω,μετα θα μαθω τα κατατοπια!!!!Αν προλαβω να ξαναπαρω κ δεν το κοψουνε!!!!Αλλα τωρα ειναι αναδρομικα αυτα +2000 ευρω για τη γεννηση του 3ου παιδιου,οποτε ειναι μια πολυ καλη ανασα...ερχονται κ οι βαφτισεις μας.....

Α δε σας ειπα....βρηκα κειμενακι για προσκλητηριο!!!!!

Είμαστε δυο αδερφάκια

δύο τόσο δα αστεράκια

της μαμάς και του μπαμπά τους

τα μικρά τους ζουζουνάκια

Μέρα χαράς, μέρα γιορτής

ήταν η γέννησή μας

κι άλλη χαρά μα και γιορτή

θα είναι η βάπτισή μας!

Σας περιμένουμε την Κυριακή 20 Φεβρουαριου

στις 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεώργιου Κυνοσάργους.

Δεν ειναι τελειο?????Το ειδα κ πορωθηκα!!!!!

Φυσικα ειστε ολες καλεσμενες στη βαφτιση μας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω πνευματικα δικαιωματα απ το κειμενακι,οποτε μπορειτε να το δανειστειτε οταν γινει με το καλο κ η δικη σας βαφτιση!!!!!

Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοο..................Πολύ ωραίο το κειμενάκι σας. Μικρά μικρά στην κολυμπήθρα ε? Πως κι έτσι? Δεν θα κρυώσετε τόσο μικρούλάκια? Βιάζεται η μανουλα ?

Βιαζεται η μανουλα....και αργησαμε κιολας αλλα μας την εκανε ο ενας νονος (του Θανου) κ δυσκολες οι εποχες να βρεις αλλον!!!!!

Τα βαφτιζουμε μικρα για να παιρνουν κ απο μικρα τη Θ.Κοινωνια.....ειναι ο αδερφος του αντρα μου παπας κ μερικα πραγματα τα τηρουμε!

Τον Τασο τον ειχαμε βαφτισει 5 μηνων!Και δεν εκλαψε καθολου,ισα ισα που το ευχαριστηθηκε κιολας!!!!!Τα διδυμα θα ειναι 7 μηνων,μια χαρα ειναι,αλλα να ξεμπερδευουμε κιολας με τα εξοδα κτλ κτλ.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μια χαρά. Συμφωνώ. Όσο μικρότερα τόσο καλύτερα. Όσο για τα έξοδα άστα να πάνε. Εμείς τον Μαίο θα βαφτιστούμε. Θα είμαστε 10 μηνών. Ωραία λοιπόν. Ε εντάξει θα βρείτε τον νονό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...