Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πάω να ετοιμάσω τα βραδυνά μας..

Κι εγώ από διάθεση δεν σκίζω κιόλας, αλλά υπήρξα και χειρότερα (θυμηθείτε πριν 2-3 εβδομάδες - τραγωδία). Τώρα υποφερτά :)

Η γκρίνια είναι αυτή, που με τσακίζει, μου διαλύει τα νεύρα, την ψυχολογία, με κάνει ένα με το δάπεδο... Όταν ηρεμούν (ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ), κάπως καλύτερα, όμως, αμέσως!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Α, καλέ, είχαμε και μηνογενέθλια........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πότε πέρασαν 4 μήνες, Παναγία μου! Σαν χθες μου φαίνεται, που πέρναγα την πόρτα του Ιασώ, για να γεννήσω, με το φούξια νύχι στο πόδι!

Τώρα, που ανέφερα τοκετό, η Μελένια πού είναι; Λέτε να είχαμε γεννητούρια;;;;;;;;

rPPrp3.png

Καλημέρα!

Nunu περαστικούλια!!!!

Εμείς τις επόμενες αιματολογικές θα τις κάνουμε στο εξάμηνο. Αλλά έχω και κάτι υπόλοιπα από τις εξετάσεις τις μπέμπας και θα πάμε την Παρασκευή.

Agorakia, το αν γέννησε η Μελένια θα μας το πεις εσύ... Εφτιαξες μαρμελάδα;

Jas, τυροπιτάκια με κεφαλογραβιέρα δεν έχω φτιάξει, αλλά χτες έφαγα κάτι πολύ ωραία με ζύμη κουρού. Πολύ τραγανά... τα τσάκισα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ twins!εμάς ο μπέμπης είχε αναιμία και μας είπε η παιδίατρος να τις επαναλάβουμε! Εγώ και πάλι έτρωγα γλυκό απο το max perry....αχαχ!!

Agorakia δε σου είπαμε χαρούμενα μηνογενέθλια, να χαίρεσαι τους μπομπιρίδες σου και να ηρεμήσουν και αυτοί σιγά σιγά...σε καταλαβαίνω κατά το ήμισυ...οι άντρες είναι γκρινιάρηδες, αυτό έχω να πώ!!!

Λέω να κάνω ιδιωτική ασφάλεια (κοιτάω με INTERAMERICAN) στα μπεμπάκια, έχει κάνει καμιά σας?

Σίδηρο έχετε σταματήσει να δίνετε??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εχει max perry εδώ κοντά αλλά ούτε τολμώ να πάω.... θα τα φάω όλα!

Ιδιωτική ασφαλεια δεν έχω κάνει στα δικά μου, αλλά μετά από αυτά που μας είπε η glorr, αν είχα ΙΚΑ, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να έκανα.

Σίδηρο σταματήσαμε κάπου στον 3ο μήνα. Δεν είχε πια και νόημα, γιατί τότε έτρωγαν τόσο άστατα που δεν περνούσε τρίωρο. Τωρα είμαστε μεγάλοι πια (λέμε τώρα)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα σας!!!

Τι κάνετε?? Εμένα μου φέρανε κάτι δώρα για τα μωρά και τα τακτοποιώ. Έβαλα και ένα πλυντήριο και τώρα θα φάω φαγητό γιατί πείνασα. :)

Twins, στα τυροπιτάκια θα βάλω και φέτα και κεφαλογραβιέρα. Ελπίζω να βγουν καλά. Πρώτη φορά θα τα κάνω έτσι.

Agorakia χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα σας!!!

Τι κάνετε?? Εμένα μου φέρανε κάτι δώρα για τα μωρά και τα τακτοποιώ. Έβαλα και ένα πλυντήριο και τώρα θα φάω φαγητό γιατί πείνασα. :)

Twins, στα τυροπιτάκια θα βάλω και φέτα και κεφαλογραβιέρα. Ελπίζω να βγουν καλά. Πρώτη φορά θα τα κάνω έτσι.

Agorakia χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jas πόσα λεφτά σου είχαν πάρει για τον υπέρηχο ισχίων? έτσι να χω μια άποψη....

Μου είχαν πάρει εδώ στην Ρόδο 100 ευρώ για το κάθε παιδί. Νομίζω όμως ότι στην Αθήνα είναι λίγο πιο φθηνά. Πού θα πάς εσύ?

RKdwp3.png

Γεια σας μανουλες!!!!

Εγω ειχα αρκετο τρεξιμο σημερα με τις απεργιες.Αργησε λιγο να ερθει η κοπελα που κραταει τα διδυμα,καθυστερησα να παω τον Τασο στο σχολειο,ανακαλυψα ενα ειδοποιητηριο στο γραμματοκιβωτιο για το τριτεκνικο του ΟΓΑ κ ετρεχα μπας παρω τα λεφτα....γενικα ενας πανικος!!!!!

Nunu γιατι θα κανεις υπερηχο ισχιων?Ειναι ακομη χαλαρα τα ισχια τους?Εμενα δυο παιδιατροι που τα κοιτανε ειπανε οτι εχουν επανελθει,λες να του κανω υπερηχο?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...